Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

کلا فیلم ایرانیه خوب کم داریم.خیلی کم.بهترین فیلمی که من دیدم علی سنتوری بود که واقعا شاهکار بود.:((آژانس شیشه ایی . خیلی دور خیلی نزدیک . سگ کشی
ولی بهترین فیلمی خارجی که من دیدم BIG FISH بود که واقعا بی نظیر هست.فقط فقط فقط تیم برتون.
بهترین فیلم روانشناسانه روابط زن و مرد هم BITTER MOON که واقعا آدمو دیوونه میکرد.مخصوصا با موسیقیه بی نظیر ونجلیس.

فیلمهای ایرانی از ضعف شدید کارگردانی و سناریو رنج میبرن.مثلا در فیلمهای خارجی من همیشه عاشق پایان فیلم هستم مثل DEPARTED اسکورسیزی که آدم بعد از تموم شدن فیلم 1 ساعت تو شوک میرفت.ولی فیلمهای ایرانی شدیدا آخرش بد و لوس به قولی تموم میشه.البته اسکورسیزی بهترین هست.

Inglourious Basterds
inglourious-basterds-teaser-poster.jpg

یک سوال فنی این فیلم چی داشت این همه مورد موهبت قرار گرفت!اصلا خوشم نیومد.خیلی پوچ بود:دیبا اینکه بازی برد پیت خوب بود اما فیلمش جذاب نبود!فکر کنم اولین فیلمی بود که دیدنش بیشتر از یک هفته طول کشید چون هر 20 دقیقه یک بار حوصلم سر میرفت میزاشتم بقیشو بعدن ببینم!
5.5/10

فیلمهای ایرانی از ضعف شدید کارگردانی و سناریو رنج میبرن.مثلا در فیلمهای خارجی من همیشه عاشق پایان فیلم هستم مثل DEPARTED اسکورسیزی که آدم بعد از تموم شدن فیلم 1 ساعت تو شوک میرفت.ولی فیلمهای ایرانی شدیدا آخرش بد و لوس به قولی تموم میشه.البته اسکورسیزی بهترین هست.
بله خب ! اسکورسیزی رو دارید با سینمای ما مقایسه میکنید ! فیلم هایی هم مثل دل شکسته و سوپر استار رو با Departed ! بعدشم اتفاقا به نظر من این فیلم هایی که نوشتید (درباره الی و سوپر استار و یا حتی دل شکسته ) از کارگردانی و سناریو خوبی برخوردار هستن ! بخصوص درباره الی ... و سوپر استار که پایانشون واقعا قشنگ بودش !
هزار بار گفتم بازم میگم !
خودمون رو با هالیوود مقایسه نکنیم ! داریم توی کشوری زندگی میکنیم که روئسای سینماش یه مشت لمپنن ! توقع زیادی نباید از این سینما داشته باشیم ...

لول ! ببین داستانش اینه که یه سری بازیگر هستن که توی بازی کردن افتضاحن ! بعد اینارو میبرن توی ویتنام تا حس جنگ واقعی رو حس کنن و مجبور شن بجنگند ! هیچ ربطی به اون فیلم افتضاح و مضخرف نداره !
تو خیلی از سایت ها زدن که این فیلم از اخراجی ها تقلید کرده ! ورژن هالیوودیه اخراجی ها !
ممنون- منم گفتم- -اخه اخراجیها داستانی نداره- فقط صحنه خنده دار داره- که غیر ایرانی ببینه- عمرا بهش نخنده!:smile:باز هم ممنون

Leon: The Professional - 1994
با این که این فیلم رو برای بار سوم دیدم ، هنوز هم فکر می کنم در تاریخ هالیوود تا به حال چنین فیلمی ساخته نشده و نخواهد شد.
محض اطلاع خواستم بگم یه فیلم هست سامورایی (آلن دلون) که اتفاقا حالا نگیم از هالیوود ولی همچین فیلمی به مراتب زیباتر ساخته شده بود...تم فیلم لئون خیلی شبیه اونه یا بهتر اینکه مدرن تره به همراه یه کم دستکاری:یه مرد تنهایی که مثه آب خوردن آدم می کشه ولی به یه چیزی مثه گیاه-مثه پرنده وابستگی داره...

پریشب بعد از مدتها منطقه 9 رو دیدم واقعا دمشون گرم من که دهنم 33 متر باز شد!همه چیز عالی بود(داستان-جلوه ها ویژه)من تعریف این فیلمو از خیلی وقت پیش از دهن اینو اون شنیده بودم ولی خوب وقت نمیکردم فیلم ببینم ولی این چند روزه وقت دارم سعی میکنم فیلم هایی که ازش تعریف شده رو بشینم نیگا کنم!!!من که به این فیلم!9/10 میدم!(اون یه نمره هم نمیدونم چرا ندادم! :D )

TITANIC
همین الان تموم شد بعد از 10 سال دوباره این شاهکار رو دیدم و باید بگم خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم :love::((
کلا این فیلم همه چیزش عالی هستش به نظر من یه شاهکار به تمام معنا !!!
درود بر James Cameron.

امتیاز 10/10

محض اطلاع خواستم بگم یه فیلم هست سامورایی (آلن دلون) که اتفاقا حالا نگیم از هالیوود ولی همچین فیلمی به مراتب زیباتر ساخته شده بود...تم فیلم لئون خیلی شبیه اونه یا بهتر اینکه مدرن تره به همراه یه کم دستکاری:یه مرد تنهایی که مثه آب خوردن آدم می کشه ولی به یه چیزی مثه گیاه-مثه پرنده وابستگی داره...
فکر کنم منظورت این Le Samourai محصول 1967 باشه ، ولی فکر نکنم در حد و اندازه ی فیلم Leon باشه ، یعنی هیچ فیلمی در حد و اندازه این فیلم نیست.
زیبایی Leon با حضور Matilda ( ناتالی پورتمن ) چند برار میشه و اون روابطی که بین این دو هست ، جذابیت فیلم رو صد برابر می کنه حالا به جزء صحنه های ناب و اکشن فیلم که واقعا شاهکار بودن.
اینطور که شما می گی حتما این "سامورایی" هم فیلم خوبیه ، باید حتما ببینیمش:smile:

فکر کنم منظورت این Le Samourai محصول 1967 باشه ، ولی فکر نکنم در حد و اندازه ی فیلم Leon باشه ، یعنی هیچ فیلمی در حد و اندازه این فیلم نیست.
زیبایی Leon با حضور Matilda ( ناتالی پورتمن ) چند برار میشه و اون روابطی که بین این دو هست ، جذابیت فیلم رو صد برابر می کنه حالا به جزء صحنه های ناب و اکشن فیلم که واقعا شاهکار بودن.
اینطور که شما می گی حتما این "سامورایی" هم فیلم خوبیه ، باید حتما ببینیمش:smile:
این حلقه ی ماتیلداست برای تو(بووووووم):biggrin1:
این OST اخر فیلم-تیتراژش- هر روز گوش میدم- خیلی قشنگه-خدایش جزو معدود اهنگهایی بوده که اصلا برام قدیمی نشده

The Stoning of Soraya.M

فیلم تاثیر گذاری بود ولی خوب یه مقدار زیادی شورش کرده بودن! دیگه انقدر هم بی صاحاب نیست اینجا. اما تا حدودی درست بود. در کل قشنگ بود.

7/10

The Quiet 2005

MV5BMTQ4NDA4NDIyOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM5OTQzMQ@@._V1._SX93_SY140_.jpg

اصلا فکر نمیکردم از این فیلم خوشم بیاد...ولی به طرز عجیبی خیلی خوشم اومد ازش!
موسیقیش هم قشنگ بود. از قطعه های یتهوون هم استفاده کرده بود.
راجع به یک دختر ناشنواست که اخیرا پدرش رو از دست داده و برای زندگی پیش یکی از آشناهای دورش میره ...
یازی اون دختره ناشنوا هم قشنگ بود انصافا
7.5/10

- یعنی هیچ فیلمی در حد و اندازه این فیلم نیست.
-زیبایی Leon با حضور Matilda ( ناتالی پورتمن ) چند برار میشه و اون روابطی که بین این دو هست ، جذابیت فیلم رو صد برابر می کنه حالا به جزء صحنه های ناب و اکشن فیلم که واقعا شاهکار بودن.
- :biggrin1:
-نه دیگه،گفتم یه کم فرق داره،خبری از صحنه های اکشن و این چیزا نیست.طرح اولیه داستان منظورمه،فک می کنم پلات لئون تقلیدی از سامورایی باشه،اردلان یه مدت عکسش رو روو آواتارش گذاشته بود،احتمالا بیشتر راجبش می دونه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or