Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Twilight Saga: New Moon

فقط میتونم بگم عالی بود ! یعنی شاید بیشتر از اون چیزی که طرفدارا انتظارشو داشتن ... یک دنباله عالی برای قسمت اول .. بازیگری بسیار عالی بازیگرا و کلا جو بخصوص فیلم بهمراه جلوه های ویژه بسیار عالی یک فیلم بسیار عالی و دیدنی رو جمع کردن که واقعا دیدنش لذت بخش بود​

twilight_new_moon-13018.jpg

9 از 10

فقط میتونم بگم عالی بود ! یعنی شاید بیشتر از اون چیزی که طرفدارا انتظارشو داشتن ... یک دنباله عالی برای قسمت اول .. بازیگری بسیار عالی بازیگرا و کلا جو بخصوص فیلم بهمراه جلوه های ویژه بسیار عالی یک فیلم بسیار عالی و دیدنی رو جمع کردن که واقعا دیدنش لذت بخش بود​

9 از 10

جدی میگی . البته اگه فن باشی حسابش جداست. چون از نظر مردم عادی و منتقد ها فیلم از Twilight بدتر بوده ولی فن ها خیلی خوششون اومده از فیلم.
-
Who Knows About Perisan Cats
Nobody-Knows-About-Persian-Cats.jpg

داستان فیلم درباره یه پسر که داره گروه Indie-rock راه میندازه از اونور هم میخواد از ایران بره حامد بهداد هم داره کمکش میکنه .
6.5/10

آخرین ویرایش:
سلام

فقط میتونم بگم عالی بود ! یعنی شاید بیشتر از اون چیزی که طرفدارا انتظارشو داشتن ... یک دنباله عالی برای قسمت اول .. بازیگری بسیار عالی بازیگرا و کلا جو بخصوص فیلم بهمراه جلوه های ویژه بسیار عالی یک فیلم بسیار عالی و دیدنی رو جمع کردن که واقعا دیدنش لذت بخش بود
شوخی میکنی علی !

سلام

شوخی میکنی علی !

چرا شوخی میکنم .. البت من نمیدونم که فن هستم یا نیستم lol ولی واقعا واسم این قسمت جالب بود به خاطر اینکه قسمت اول خیلی خوب به دلم نشست.. یعنی اگه خیلی از قسمت اول خوشتون اومد از این قسمت هم خوشتون میاد 100% .... البته خودتون میدونید که من فیلم خور نیستم و ازونایی نیستم که خیلی فیلم میبینن فقط به نظر من تو این قسمت پارت اول فیلم که توی شهر میگذشت رو خیلی طول دادن و پارت دوم فیلم که توی قلعه ومپایرا میگذشت خیلی کوتاه بود یعنی کلا قضیه گرگ شدن اون دسته و جنگ گرگها با ومپایرا تقریبا بعد از 1 ساعت و ربع که فیلم رومنس دیدید شروع میشه ! به هر حال هر وقت خودتون دیدید نظرتونو بگید ببینیم چی میشه ..

حالا امشب بریم ببینیم Old Dogs چی میگه :)

Darbareye_Ely_145809.jpg

درباره ی الی...
10/10

بعد از مدت ها یه فیلم ایرانی شاهکار دیدیم ! واقعا میتونم بگم عالی بودش !!!! عـــــــــــــــــــالی ! همه چیش Perfect بودش ! بازی ، داستان همه چیش ! شاهکار بودش ! دیدنش واسه ی همه الزامی هست ! به جرات میتونم بگم اگر این فیلم رو هالیوود یا غیرایران میساخت میتونست یکی از بهترین فیلم های تاریخ بشه !
زد اعصاب و روان مارو نابود کرد ! اون تیکه که بچه هه داشت غرق میشد بدنم یخ کرده بود ! احساس میکردم نصف وزنم از بین رفته ! قبلم درد گرفته بود :دی
در کل این فیلم رو هر کس باید ببینه دیگه !! از دستش ندید !

آخرین ویرایش:
The Hurt Locker

MV5BNzEwNzQ1NjczM15BMl5BanBnXkFtZTc.jpg

بهترین فیلمی که در مورد جنگ عراق تا الان ساخته شده! واقعا ارزشش رو داشت با ADSL ه 128 بزاری 4 روز HD ایش دانلود شه ! همین صحنه ی پوستر شاید یکی از سه صحنه ی برتر فیلمه ! عالی بود این صحنه ! در مورد کلیت فیلم هم , فیلم یه دیوانه ی عاقل رو خیلی خوب به تصویر کشیده بود , که داستانش هیچ جا خسته کننده نبود و ریتم خوب و در بعضی مواقع تندی داشت که لذت بخش بود ! بازی بازیگرا هم در حد فیلم بود و خوب !

پ.ن : واقعا دم این زن گرم با این فیلم ساختنش کار هر مردی نیست چه برسه به فیلمساز زن که خیلی کم فروغ بودن این سال ها !

------------------------------------------------------

چند کیلو خرما برای مراسم تدفین

namjoo2-zr.jpg

یه فیلم ایرانی خوب ! این که حالا سامان سالور تصویر تیره ای از ایران برا خارجی ها نشون داده یا نه که کلا بحث نکنیم سرش بهتره , ایرانی ها تنها به نمایش دادن شهرک غرب تهران و ولیعصر تبریز راضین ولا غیر ! این عشق پهلوون قصه هم زیبا بود ! در دید کلی , فیلم داستان قابل قبولی داشت , با بازی های خوب , متوسط و زیرمتوسط (مخصوصا این پیر مرد بالا) و کارگردانی خوب , این سیاه سفید بودن فیلم هم خیلی کمک کرده بود به حس و حال فیلم و تماشاگر !

به همین سادگی

Be-Hamin-Sadegi.jpg

اینو خیلی وقت پیش دیدم ولی دلم نیومد هیچی در موردش ننوشته باشم ! یکی از بهترین فیلم های ایرانی که تا حالا دیدم ! خیلی کمن فیلم های ایرانی که اینقدر دوسشون داشتم ! داستان ساده ولی خیلی زیبا ! با بازی های واقعا خوب ! کلا میر کریمی استاد اینجور فیلم های آروم و ساده ست ! ترکی خوندن هنگامه قاضیانی توو تریلر فیلم و اونم آهنگ ساری گلین واقعا به دلم نشست ! و دوست داشتنی ترین صحنه ی فیلم هم واس من اون صحنه بود که:
پیرزن همسایه شب دیر وقت میاد طاهره رو صدا میکنه میگه بیا واس دخترم استخاره کن , اونجا که وقتی طاهره می خواد استخاره کنه و دو دله و پیرزن ه بهش میگه باز کن می خواستم یه زن خوشبخت قرآن رو باز کنه برا دخترم , اون لحظه من مات شدم

Frozen River
MV5BMTk2NjMwMDgzNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDY0NDY3MQ@@._V1._SX269_SY400_.jpg

یه فیلم خوب که خوب بودنش رو مدیون فیلم نامه ی خوبشه ! واس اولین کار حرفه ای یک کارگردان واقعا قابل توجه و جالب بود ! بازی بازیگرا هم به نسبت یه فیلم مستقل قابل قبول و نقش اول زن فرا تر از قابل قبول بود! بهترین سکانس فیلم هم سکانس ه :

فهمیدن اینکه بچه اون زن پاکستانی بود اون کیفی که وسط رودخونه ی یخ زده ولش کردن

UP

MV5BMTc4MTE1MTQzNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTc5NzU1Mg@@._V1._SX600_SY300_.jpg

انتظارم فراتر از اینا بود ! واس اینکه انتظارم زیاد بود هم گذاشتم HD ایش دانلود شه با این سرعت افتضاح ! ولی چیزی که دیدم یه تکرار بود و تکرار ! شاید واس یه شرکت دیگه این تکرار نباشه ولی واسه پیکساری که من میشناختم این یه کار نیمه تکراری بود !
پایان داستان هم طبق داستان های معمول 3000 سال گذشته آدم بده میمیره آدم خوبه به خوبی و خوشی زندگی میکنه ! دیگه واقعا از این تراژدی خسته شدم! اینم که بیشتر برا فروش ه فیلم ه ! پیکسارم داره اقتصادی ه اقتصادی میشه

کلا یه فیلم با شخصیت های با مزه با داستان متوسط ! شخصیت های بامزه که توو پیکسار یه چیز عادیه و باید اینطوری میشد ولی داستان بیشتر انتظار میرفت از پیکسار.

امتیاز 6 از 10

آخرین ویرایش:
Darbareye_Ely_145809.jpg

درباره ی الی...
10/10

بعد از مدت ها یه فیلم ایرانی شاهکار دیدیم ! واقعا میتونم بگم عالی بودش !!!! عـــــــــــــــــــالی ! همه چیش Perfect بودش ! بازی ، داستان همه چیش ! شاهکار بودش ! دیدنش واسه ی همه الزامی هست ! به جرات میتونم بگم اگر این فیلم رو هالیوود یا غیرایران میساخت میتونست یکی از بهترین فیلم های تاریخ بشه !
زد اعصاب و روان مارو نابود کرد ! اون تیکه که بچه هه داشت غرق میشد بدنم یخ کرده بود ! احساس میکردم نصف وزنم از بین رفته ! قبلم درد گرفته بود :دی
در کل این فیلم رو هر کس باید ببینه دیگه !! از دستش ندید !
همین الان این فیلمو دیدم.
منم نظرم همینه. واقعا قشنگ بود. کمتر فیلمی تا حالا انقدر احساسات منو وسطش جریحه دار کرده بود.:biggrin1:
من تا آخرشم باورم نمیشد الی مرده! بعد که جنازشو پیدا کردن انگار آب یخ ریختن روم.:biggrin1:
از همه چی بارزتر بازی بازیگراش بود که شاهکار کرده بودن. همشون.
کوچکترین آهنگ، موزیک و .... وسط فیلم نبود که باعث میشد آدم فکر کنه واقعا خودش هم تو محیط و جریان فیلم قرار داره.
در کل بهترین فیلم ایرانی بود که دیدم.

ُSAW VI رو ديديم بسي لذت برديم :biggrin1: البته از اولش آخرش كاملا معلوم بود اما 9.0 :biggrin1:
كلا احساس ميشه كمي اُفت داشته اما من دوسش دارم :biggrin1:
انشاالله فردا هم GAMER رو ميبينيم :biggrin1:

همین الان این فیلمو دیدم.
منم نظرم همینه. واقعا قشنگ بود. کمتر فیلمی تا حالا انقدر احساسات منو وسطش جریحه دار کرده بود.:biggrin1:
من تا آخرشم باورم نمیشد الی مرده! بعد که جنازشو پیدا کردن انگار آب یخ ریختن روم.:biggrin1:
از همه چی بارزتر بازی بازیگراش بود که شاهکار کرده بودن. همشون.
کوچکترین آهنگ، موزیک و .... وسط فیلم نبود که باعث میشد آدم فکر کنه واقعا خودش هم تو محیط و جریان فیلم قرار داره.
در کل بهترین فیلم ایرانی بود که دیدم.

کاملا موافقم ! من از اون روزی که گرفتم این فیلم رو تقریبا 10 بار دیدمش ! واقعا باورم نمیشه این فیلم رو سینمای ایران ساخته !!!! روزه اول 2 بار پشت سره هم دیدمش ! واقعا شاهکاره !
هیچ مشکلی توی فیلم نیست ! داستان ، بازیگری ، فیلم برداری و ... همه چیزش عالی و کامل هست ! واقعا حقش هست اسکار بگیره .
من بیشتر از اینکه برای الی.. ناراحت شم دلم برای پسره سوخت ! خیلی ناراحت شدم براش ...:(( تا آخر عمر عذاب وجدانه سپیده رو ول نمیکنه :دی
در کل دیدنش برای هر ایرانی واجب هست دیگه ! بدون شک بهترین فیلم ایرانی تاریخ هست !
پیام ره** هم در نوع خودش جالب بود ! بجای اینکه بیاد تشکر و تشویق کنه میاد میگه برای اسکار و نوبل فیلم نسازیم ! بشینن همون یوسفشون رو ببیند !

سلام بهزاد:دی
------------------------
ترسنفورمرز رو دیدم و به نظرم احمقانه ترین پلات تاریخ رو داره! اصلا با بقیه چیزاش کاری ندارم، اتفاقا فیلم Fun ای هم هست ولی کوچکترین منطقی به کار نرفته تو این فیلم:دی
مثلا چرا اون مگاترون رو رفتن در محل به راحتی تعمیر کردن:دی ولی اپتیموس رو تا مصر باید میبردن تازه با کلی دردسر و اینا:دی
خداترینشم اون تیکه فلزه بود که مگان فاکس گذاشت تو کیفش بعدشم دیگه اصلا یادشون رفت بهش اشاره ای کنن:دی
کلی هم راحت طلبی داشت، هر جا به کوچکترین گیری میخورد فیلمنامه یه حرکت جذاب میزد(مثل اون سگه که توپ ریخت تو لوله بعد اونور لوله طرف روبات شد:دی) و ادامه میداد
از یه طرفی هم تکلیف فیلم با خودش معلوم نیست در مورد طنز و جدی چون خیلی جاهای مزخرفی باهم قاطی میکنه، یعنی اگه یکی بخواد اینو یه فیلم مثلا حماسی بکنه یا فقط کمدی بکنه، خیلی راحت تر میتونه یه military spoof بسازه:دی
-------------------------------------
امروز humpday رو هم دیدم که چیز جالبی بود ولی نه در حد خیلی زیادخیلی کمدی صاف و ساده ای بود و چیز خیلی خاصی نداشت.
--------------------------------------
partly cloudy رو هم دیدم و به نظرم بهترین انیمیشن کوتاه پیکساره.

partly cloudy رو هم دیدم و به نظرم بهترین انیمیشن کوتاه پیکساره.
دیدی بالاخره ؟! فوق العاده بود ! به نظر منم بهترین انیمیشن کوتاهش بوده در یک رتبه با For the Birds .
البته نمیدونم به چه دلیل خیلی ها نتونستن باهاش ارتباط برقرار کنن !

از اون طرف از Dug`s Special Mission اصلآ خوشم نیومد. مثل خود UP که باهاش حال نکردم.

من با اون دو بعدی کوتاه همراه رتتویی هم خیلی حال میکنم! up هم خودش انیمیشن خوبی بود ولی خوب در مقایسه با رتتوئی و Wall.E خیلی بچه گونه بود!دو بار اسمشو آوردم، هوس کردم ببینمش رتتویی رو باز:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or