Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

من با اون دو بعدی کوتاه همراه رتتویی هم خیلی حال میکنم! up هم خودش انیمیشن خوبی بود ولی خوب در مقایسه با رتتوئی و Wall.E خیلی بچه گونه بود!دو بار اسمشو آوردم، هوس کردم ببینمش رتتویی رو باز:biggrin1:
آره اونم عالی بود ! دو بعدی بودنش هم در نوع خودش جالب بود :دی
Ratatouille رو منم باید یه بار دیگه ببینم :دی دفعه اول توی یه روز (یا دو روز ؟!) دو بار دیدمش. یه حس خیلی خوبی به آدم دست میده ! آدم آرامش میگیره :دی

وقتی حوصلت تو هتل سر میره مجبوری بشینی FOX Movies ببینی که خودش یه نوع هلوکاسته.

The Weather Man
دیدن اینکه کیج یه نقشی رو بتونه خوب بازی کنه یکم دور از انتظار بود، نه به خاطر علاقه‌ای که به کین یا هوپ دیویس دارم، بخاطر خود فیلم پسندیدمش.

8/10

Pathfinder
پتانسیل این فیلم برای شاهکار شدن از خیلی لحاظ بالاست،‌ پردازش محیط مثلا میتونه یک شاهکار یاد بشه ازش در این فیلم ولی در کمال ناباوری نیسپل چنان جنایتی کرده که دیدن ساعت‌ها پـورن وسط فیلم نمیتونه احساس آدم رو کمی بهتر کنه.
پردازش دشمنا و داستان انقدر افتضاحن که اصلا شاید نفهمی چی به چیه، اینا کین، اونا کین یا چرا همدیگه رو میکشن، کارگردان ضعف جلوه‌های ویژه رو سعی کرده با الکی تکون دادن دوربین بپوشونه، که صرفا باعث میگرن بیننده میشه و بس.
اصلا مشخص نیست که فیلم قراره هیستوریکال باشه یا فانتزی،‌ نمیتونه خودش رو پیدا کنه، نمیدونم چرا رسم شده برای بد نشون دادن آنتاگونیستها بیان پروتاگونیست رو قدیس نشون بدن و اونا رو شیطان مجسم!
پتانسیل بسیار بالا، فضاحت فیلم بالاتر

0/10

Fire Down Below
این یکی دیگه رسما انگار تلوزیون بولشیت رو به صورت تصویر تو صورتت میکوبید، احمقترین نقش اول دنیا، آقای سیگال برای نجات یک دهکده ؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟ دست‌به‌کار شده و نظام سرمایه‌داری را متزلزل میکند... جنایت اصلی تو کنفرانسهای سیگال در طول فیلمه که بیشتر شبیه به این بود که پند اخلاقی رو بصورت آنونس وسط فیلم براتون بخونند. افتضاح، توهین به صنعت فیلم‌سازی، مثل تجاوز به مخاطب

0/10

I Spy
از نظر تئوری، کست اون ولیسون و ادی مورفی برای ساختن یه کمدی خوبه. از نظر عملی کست اون ویلسون (با کمال احترام برای بعضی کارهاش) و ادی مورفی (به یاد روزهای بورلی هیلزش) چیپترین و بیخودترین فیلمی رو ارائه داده که میشد ارائه داد.
شوخیهای بینمک، ســکســیهای غیر سکــســـی، هیچ‌چیز اوریجینال نیست، حتی شخصیتها انگار یه کوکتیل از شخصیتهای قبلی ویلسون و مورفی درست کردند، ولی بازم انقدر مسخرست که ممکنه خنده‌دار باشه (+1)

1/10

Fantastic 4
OMG This is so stupid that watching Barney and Friends may feel a lot more realistic, *****, and thrilling comparing to seeing Jessica Alba (the living Barbie) as sue storm

3/10

اون انیمیشنه کوتاه که یک حیونی هست وسط جاده انواع و اقسام بلا سرش میاد کامیون از روش رد میشه اینا رو کسی میدونه اسمش چیه؟:d

Up : 8.5

اول مشکله فیلم رو بگم.کاش می شد اینا کلا بی خیاله بچه ها بشن و یه فیلمی مثله این فیلم رو فقط برای سنین بالا بسازن.مشکل آپ فقط آخره داستان هست که چندان دلچسب نیست.

ولی نمی دونم از کجا شروع کنم!سکانس آغازین فیلم و قسمت کوتاه که داستان زندگی الی و کارل رو نشون میده به نظر من زیبا ترین سکانس فیلم بود و همون جور که خوده داکتر گفته بود مشخص بود که وقت و دقت زیادی صرف ساخت این قطعه کوتاه شده حتی به نظر من اینا می تونن یه اسپین آف بسازن و داستان این دو رو به شکل مفصل تعریف کنن که مطمئنم اون فیلم خیلی زیبا تر از این فیلم خواهد شد!
بعضی از سکانس ها خیلی سنگین بود و اشک آدم رو در میوورد مثل همین سکانس آغازین و یا سکانسی که راسل داشت در مورد پدرش صحبت می کرد و یا سکانسی که کارل داره کتاب ماجرهای الی رو ورق میزنه و ... و سکانس هایی هم بود که ادم از خنده روده بر می شد مثل همون اوایل فیلم و آشنایی این دو با هم که به شکل عجیب شکل می گیره و سکانس های ماجراجویانه کارل و راسل.
این قدر داستان زیبا روایت میشه که هیچ گونه قسمت اضافی یا ناقصی درش وجود نداره تا قسمت های پایانی که اونا کمی بد کار شده و به نظر میاد کمی سردرگمی وجود داشته و مشخص نبوده که اخر فیلم باید پایان خوب و شیرین داشته باشه و یا بد و تلخ.مثلا مردن شخصیت منفی چندان عاقلانه به نظر نمیاد توی این مدل فیلمی که اخرش اینجوری تموم میشه!
در کل آپ یکی از بهترین فیلم هایی بود که تا بحال دیده بودم.مهم نیست که داستان چه طور تموم میشه مهم همون چند سکانس بود که دیدنشون حقیقتا ارزش پایانه بدش رو داشت.البته بد منظورم کودکانه هست و الا اشکال انچنانه ای نمی شه بهش گرفت.

آخرین ویرایش:
Gamer ! قشنگ بود بد نبود اما زياد جذاب نبود ! موضوع جالبي داشت جالبترين صحنه ي فيلم آخرش بود ! OopS ! :biggrin1:
خيلي جالب ميشه كه آدم تو قالب يه آدم واقعي بازي كنه ! حالا به صورت هاي مختلف ! يكي اكشن دوست داره يكي هم دوست داره از شخصيت ها سوء استفاده كنه و لذتشو ببره :biggrin1:
در كل خيلي منتظرش بودم ببينم چجورياس !
7.0

آخرین ویرایش:
خوب کاری کردین بحث ه فیلم کوتاه پیش کشیدین , چند تا فیلم کوتاه نظرمو درباره شون میگم که این چند وقته یا دوباره دیدموشون یا اولین بار:

-----------------------------------------

At the Ends of the Earth - Au Bout du Monde - 1999

Au+Bout+du+Monde.jpg

یکی از خنده دار تیرن فیلم های کوتاه که دیده ام ! واقعا باحال بود ! یه فیلم کمدی جم و جور از فیلمساز روس Konstantin Bronzit که ارزش دوباره دیدن رو داشت !

8 از 10

Oktapodi - 2007

Oktapodi_HD_0377.jpg

یه فیلم رمانس دریایی :biggrin1: که یکی از دیویست کارگردانش یه ایرانیه به اسم عماد مخبری ! به قول فرنگی ها فقط Fun بود نه بیشتر ! احتیاجی هم به اینهمه کارگردان نداشت یه کار معمولی ! چیکار میکردن اینا معلوم نیست ! Wall-E طبق این معادله 3000 تا کارگردان باید میداشت !

6 از 10

The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello - 2005

jasper-morello-animated-film.jpg

یه فیلم کوتاه خوب , با موضوع خوب و طراحی خوب تر !

8 از 10

Dog - 2001

Dog%28film%29.jpg

یکی از 10 فیلم کوتاه برتر که توو زندگیم دیدم بدون شک ! همه چیزی که یه فیلم کوتاه باید واجدش باشه رو داره ! تکان دهنده , مختصر و زیبا ! واقعا ارزش سه چهار بار دیدن رو داشته واسم !

9 از 10

2005 - 9

9_poster.jpg

یه فیلم کوتاه از Shane Acker که گویا اینجور که من خونده ام یه پروژه ی دانشجویی بود ه و الان بعد از 4 سال فیلم بلندی هم با همین اسم و اقتباس شده از این فیلم کوتاه ساخته شده ! فیلم بلندش رو هنوز ندیده ام ولی فیلم کوتاهش که خوب بود , مخصوصا طراحی شخصیت ها که یه چیز نو و به دل نشینی بود , داستانشم قابل قبول بود و جذب میکرد تا حدودی !

7 از 10

--------------------------------------------------------

اون انیمیشنه کوتاه که یک حیونی هست وسط جاده انواع و اقسام بلا سرش میاد کامیون از روش رد میشه اینا رو کسی میدونه اسمش چیه؟
Gopher Broke

اسم این دو بعدیه رو کسی میدونه؟
اسمش Your Friend the Rat هست.
Lifted یه انیمیشن کوتاه دیگه هست که اونم همزمان با Ratatouille اومد ولی 3 بعدی بود.
کلآ Pixar هر سال دو تا انیمیشن کوتاه میسازه که یکی هیچ ربطی به انیمیشن اصلی نداره و یکی دیگه در مورد انیمیشن اصلی هست.
مثلآ امسال Partly Cloudy ربطی به UP نداره ولی Dug`s Special Mission مربوط به UP هست.
یا پارسال Presto ربطی به Wall-E نداشت ولی Burn-E به Wall-E مربوط بود :دی

برنامه ی چهارسوق شبکه 4 (که در اون فیلم کوتاه پخش میکنه) یه فیلم انیمیشن کوتاه داد که ظاهرا امسال نامزد اسکار شده بود.اسمش فکر کنم "شعبده باز و کلاهش" بود. قشنگ بود. بهش 7.5/10 میدم.

The Final Destination 2009

200px-Final_destination_09.jpg

این شماره برای طرفدارانش یک فاجعه هست... توی این فیلم فقط از بین رفتن چندتا آدم به روشهای مختلف رو میتونید ببینید، نه داستانی نه هیجانی نه... :biggrin1:

کلا پیشنهاد میکنم اگر اون 3تا شماره قبلی رو دیدید این یکی رو بیخیال بشید.

یکی از چرت‌ترین قسمت‌های فیلم

pdvd000.jpg

بابا سقف مزخرف‌ترین بیمارستان‌‌های ایران هم اینطوری با چند لیتر آب ریزش نمیکنه :biggrin1:

کلا صحنه‌های خنده‌دار زیاد داشت :biggrin1:

SAW VI

200px-Saw_VI_Poster.jpg

همینطور که علی جان هم بالا گفتند نسبت به شماره قبلیش خیلی خیلی بهتر بود، خصوصا 20 دقیقه آخر که بنظرم فوق العاده بود.

بعد از قسمت 4 و 5 این شماره دوباره یه امیدی به طرفدارانش داد.. البته اگه دوباره David Hackl نزنه همه چیزو داغون کنه :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or