Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

يادم نيست كجا شنيدم تو يه نظر سنجي انيميشن bambi از نظر مردم غمناك ترين فيلم تاريخ شناخته شده...
به نظر من Lion King خیلی ناراحت کننده تر بود!بچه بودم وقتی دیدمش انقدر گریه کردم!چون اون قشنگ نشون داد که طرف میمره!ولی خب بامبی نشون نداد!هر چند اونم خیلی غمناک بود...

به راحتی میشه گفت متفاوت ترین و اورژینال فیلم در سینمای جنگ
The Thin Red Lineه ملیک رو ببین اگه ندیدی...اگرچه بار اول چندان ارتباط برقرار نکردم هر چقدر بیشتر فیلم رو دیدم بیشتر قدرت فیلم مشخص شد.

به نظرم تجربه ی اولین بار دیدنش برا آدم به همون اندازه س که تو "اینک آخرالزمان" احساس پوچی می کنه=>یعنی آدم رو نمیگیره.من فک می کنم جفتشون مدن زمان زیادی دارن...

Drag Me To Hell

drag_me_to_hell_poster.jpg

والله من بیشتر خندم میگرفت تا اینکه بترسم ! اون ضحنه ای که پیرزن تو ماشین با کله رفت تو داشبورد کل جلو بندی صورتش داغون شد که از خنده می زدم تو سر خودم ! :laughing: بعضی جاهاشم حالمو بهم میزد یکی اونجایی که میره پیشه جسد ! یکی هم اون پشه ! :sick:

mullhuland drive رو برای بار دوم دیدم و اینبار انگار داشتم یه فیلم دیگه میدیدم. چون همه چیش برام عوض شده بود و دید دیگه ای بهش پیدا کردم. یک چیز مهمی رو هم فکر کنم از داستان فهمیدم که قبلا نگرفته بودم.
8/10

The Thin Red Lineه ملیک رو ببین اگه ندیدی...اگرچه بار اول چندان ارتباط برقرار نکردم هر چقدر بیشتر فیلم رو دیدم بیشتر قدرت فیلم مشخص شد.
ندیدم متاسفانه.ولی تعریفشو زیاد شنیدم.
Apocalypse Now چی پس؟
شخصا فکر می کنم فیلمنامه IB از اینک اخرالزمان دست اول تر بود(اگه ندیدید نخونید اسپویلرو).
کشتن هیتلر تو سینما اونم با اتیش زدن نوارای فیلم برای من یکی واقعا عالی بود.
اینک اخرالزمان(چه قدر اسم فارسیشو دوست دارم!) هم با اینکه شاهکار عجیب غریبی بود ولی دوتا مشکل داشت یکی اینکه به خاطر شکست تجاریش گند زد به کاپولای بزرگ دومیش هم این بود که قسمت اضافی زیاد داشت مخصوصا تو ورژن Redux.البته مشخصا AN فیلم بهتریه.

به نظرم تجربه ی اولین بار دیدنش برا آدم به همون اندازه س که تو "اینک آخرالزمان" احساس پوچی می کنه=>یعنی آدم رو نمیگیره.من فک می کنم جفتشون مدن زمان زیادی دارن...
TTRL بار اول بنظرم paceاش مشکل دار اومد و بهم ریخته ولی دفعات بعد به مرور قدرتش رو بیشتر نشون داد و الان جزو بهترین war movieهاس برام. از اونور Apocalypse Now تقریبا برعکس بود. یعنی با تماشای دوباره, فیلم برام کم رنگتر شد. بعضیا هم معتقدن The Thin Red Line بیشتر با کتاب جوزف کنراد (Heart of Darkness که AN ازش ادبت شده) در اشتراکه.
و اینم در مورد Apocalypse Now بخون
http://www.guardian.co.uk/film/2001/nov/02/artsfeatures.londonfilmfestival2001

The Twilight Saga : New Moon
200px-Newmoonposter.JPG

خوب به عنوان فن بخوام امتیاز بدم 8/10 (البته بادیدنه دوباره حتما این ریت هم پایین تر میاد کلا الان توی جو )
ولی به صورت معمولی فیلم ضعیف بود بخاطر اینکه Summit یه کمپانی جو زدست :biggrin1:. اصلا نتونست یه اقتباس خوب در بیارن به داستان رمنس اکشن تزریق کردن . یه چیزای درست حسابی رو حذف کردن اصلا ولش کن .. 4/10
-
ویراش : نکته مثبت فیلم Volturi هان
جاء الحق و ذهق الباطل

چیزی که من از این فیلم انتظار داشتم همین حدودا بود .
منظور من اینه که ارزش فیلم همون 4/10 . ولی برای کسی که فن Twilight Saga . نه

آخرین ویرایش:
Music & Lyrics

7/10

یه کار ترو و تمیز و جمع و جور با بازی و خوانندگی Hugh Grant ، البته Drew Brrymore هم بازی میکنه ولی خب Hugh Grant خیلی تک و با استعداده .

نکته قابل توجه موسیقی و شعر های فیلمه که اونو از بقیه کارهای توی این سبک متمایز کرده . به هر حال اکه خسته بودین حوصله تون از انواع و اقسام فیلم های جور وا جور در ژانر های مختلف سر رفته بود ،‌ یه سر به این فیلم بزنین !

همیشه که نمیشه آدم غلاف تمام فلزی و اینک آخر الزمان ببینه !

Antichrist
کلا این فون تریه بد جوری حال منو به هم میزنه!تو کارگردانای مثلا بزرگ از این حتی بیشتر از برتولوچی بدم میاد.کلا 3-4 تا فیلم ازش دیدم که یکی از یکی مزخرف تر بودن.فیلماش به شدت برام بی معنین و هیچ جوره نمیتونم با فیلماش ارتباط برقرار کنم. یه سری جنگولک بازی هایی که مثلا به اسم نواوری در میاره واقعا مسخرن.
10/2
b.gif

G.I. Joe: The Rise of Cobra
نیم ساعت اخر فیلم که دقیقا تبدیل به کارتون شده بود!حتی جلوه های ویژه خوبی هم نداشت.
10/3
Y tu mamá también And Your Mother Too
فیلم به شدت اروتیکی بود.فیلم خیلی تحسین شده ایه ولی خب به نظر من بی دلیل.البته فیلم بدی نیست یه سری اتفاقات جالب و دیالوگ های خوب تو فیلم هست.اصلا به اون دیدی که من از کوارون با COM و هری پاتر پیدا کرده بودم ربطی نداشت.گارسیا برنال هم مثل میشه عالی بود.در کل یه فیلم جاده ای متوسط با مقدار قابل توجهی س ک س بود.
10/5.5
Stalker
وای خدایا شکرت!خیلی وقت بود با دیدن یه فیلم اینقدر به وجد نیومده بودم!عالی بود!شاهکار!نهایت فرم و محتوا.از همون شروع فیلم با اون موسیقیه وحشتناکش که تا چند روز بعد هنوز تو گوش ادمه و فیلمبرداریه محشرش با استفاده از اون فیلت*ر های تیره رنگ.طراحی دکور صحنه و میزانسن ها تا قبل از رسیدن(و حتی بعد از رسیدن) به "منطقه" کم نظیره .فضای کثیف و چندش اور جهان بیرون از منطقه،با اون نوع فیلمبرداری تاثیر عجیبی رو ادم میزاره تا اینکه کم کم از اون فضای دلگیر و مرده بیرون منطقه به فضای رنگی و پر امید منطقه می رسیم .فضا سازی و اتمسفر مرموز فیلم ، ادم رو نا خوداگاه با خودش همراه میکنه.ریتم فیلم هم به نسبت به 2 تا کار دیگه ای از تارکوفسکی دیدم یعنی نوستالوژیا و سولاریس تند تره و ادم رو دیوونه نمی کنه و اروم اروم 3 ساعت ادمو با خودش همراه میکنه. شخصا فیلم رو بسیار بیشتر از سولاریس پسندیدم.سولاریس خواسته یا نا خواسته شباهت های زیادی با 2001 کوبریک داره و در مقایسه با اون در سطح پایین تری قرار می گیره.ولی ایده و اجرای استالکر واقعا ناب بود.به شدت فیلم پر مفهومی بود که حداقل باید2-3 بار دیده بشه. ارجاهای بسیار زیادی تو فیلم به خدا، ایمان،امید و خیلی چیزهای دیگه داده میشه.سکانس پایانی فیلم هم محشره و یکی از بهترینای تاریخ:حرکت لیوان با نگاه دختر فلج استالکر.
فعلا 9.5 تا یه بار دیگه فیلم رو ببینم.

و در مقایسه با اون در سطح پایین تری قرار می گیره
منم همیشه بخاطر مشکل space timeهای سولاریس کار عالی نمی دونم ولی تقریبا به این نتیجه رسیدم که اصلا دو فیلم هیچ ربطی به هم ندارن و به اشتباه با هم مقایسه شدن و با وجود هدف و aesthetics متفاوت این مقایسه بصورت تقلیدی ادامه پیدا کرده.( کلا حتی سوال دار بودن موضوع پاسخ روسیه به 2001 خودش بحثی جداست با توجه به اینکه هنگام ساخت فیلم 2001 رو دیده) در مورد استاکر هم خوشحالم که خوشت اومد یکمم متعجب(با توجه به bleak بودن فیلم):biggrin1: البته بنظرم روبلو بهترین کار تارکوفسکیه ولی منم فیلم محبوبم ازش همینه و از نظر بصری هم بهترین کارش.

منم همیشه بخاطر مشکل space timeهای سولاریس کار عالی نمی دونم ولی تقریبا به این نتیجه رسیدم که اصلا دو فیلم هیچ ربطی به هم ندارن و به اشتباه با هم مقایسه شدن و با وجود هدف و aesthetics متفاوت این مقایسه بصورت تقلیدی ادامه پیدا کرده
نمی دونم!شاید براساس همین مقایسه هاست که من تو خیلی از سکانس ها ناخوداگاه یاد 2001 میفتم.ولی در هر صورت نمی تونی بگی اصلا ربطی ب هم ندارن.
یه مشکلی که همیشه برام بوده دلیل استفاده تارکوفسکی از نما_سکانس های طولانیه به صورتی که حتی خیلی جاها بیننده جدی سینمارو هم تو حسرت یه کات میزاره:biggrin1:! البته خیلیای دیگه مثل انتونونی یا برگمان هم زیاد از نماهای طولانی استفاده میکنن ولی به تارکوفسکی نمی رسن! می تونه یه دلیلش تو موقعیت قرار دادن بیننده تو اون سکانس باشه یا درک کامل بیننده از سکانس یا حتی ایجاد تعلیق باشه ولی در هر صورت این شیوه خیلی ها رو از فیلم زده میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or