Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Love actually

love-actually-287656760.jpg

من خیلی این سبکها رو دنبال نمیکردم ولی چند تا فیلم جالب دیدم که از این تیپ هم خوشم اومد.
این فیلم رو دیشب دیدم.
اول فیلم چند تا دیالوگ گفته میشه که آخرش میرسه و میگه: Love actually is all around
کل فیلم میخواد این مسئله رو نشون بده و انصافا هم کارش رو خوب انجام میده. افرادی که زندگی و مشکلات خودشون رو دارن ولی در انتها یه جوری به هم ربط پیدا میکنن ولی احساسی...
موسیقی متن خیلی خوبی داشت این فیلم. در مورد بازیگرهاش هم میتونم اولین نفر به Rowan Atkinson اشاره کنم (همون مستر بین خودمون!) ولی تو 2 تا سکانس بیشتر نبود. Hugh Grant که من قبلا ازش Bitter Moon رو دیده بودم. Liam Neeson که احتمالا میشناسینش. 2 تا فیلم خیلی خوب ازش دیدم: شاهکار اسپیلبرگ Schindler's List و فیلم Taken. بازیگر جالبی که تو این فیلم بود Alan Rickman بود که همون پرفسور اسنیپ در فیلم هری پاتر بود که دیدن قیافه واقعیش برام جالب بود.
روی کاور فیلم نوشته بود Very Romantic , Very Comedy. الان که دارم فکر میکنم همینجوری هم بود و خوب تونسته بود این دو تم رو با هم مخلوط کنه و آدم وسط فیلم تو ذوقش نمیخورد.

141759__love_l.jpg

پیشنهاد میکنم ببینینش! پُر از احساس های خوبه!
امتیاز هم در ژانر خودش بهش میدم 10 / 8.5 .
IMDB

سلام

من این فیلم رو ندیده بودم نمی دونم چرا :biggrin1: ولی به پیشنهاد دوست خوبم علیرضا که آشنایی نداریم :biggrin1: دیدمش !

اگر با جمله ای می شد این فیلم رو توصیف کرد ، تنها همین جمله شایسته شه :smile:

8.5 از 10

من اینجا شاید 4-5 بار نمره به فیلم دادم ، فکر کنم این فیلم شایسته نمره دادن توی این تاپیک بود ....

مخلص همه ...

ولی من میگم Tropic Thunder بهترین فیلمی بود که بازی کرد هر چند که اینجا هم بد نبود !
Ironman هم خیلی خوب بازی کرده بود!بازیش با شخصیت کمیکش مو نمیزد!ظاهرا فن IM بوده که انقدر خوب بازی کرده!

سلام همگی:

powder blue: نمره 7 از 10-الکی خر شدیم گرفتیم-چی بود آخه:evil:(جو خیلی نامرده)

drag me to hell: فعلا با این وضعیتم یکی از بهترین فیلمایی بود که دیدم.8 از 10

------------------------------------------------
1:کسی فیلم 21 رو دیده؟اگه دیده بگه ارزش دیدن داره...
2:کسی اسم اصلی فیلم سگ های پوشالی رو میدونه؟

ممنون

درود
این همون فیلم cod هست؟
تو مایه های چه فیلمایی هست؟
شبیه نجات سرباز رایان هست؟
ممنون
نه رفیق اینو همینطوری زدم!چون بازیش به فیلم گفته برو بذار باد بیاد اینو زدم!:دی

Child's Play
اوج بیعرضگی در استاپ موشن، تقلید زیاد از The Shining، افسانه پردازی، چرت و پرت محض.

0/10

House M.D. Season 1 Pilot Episode
3/10
این سریال رو نبینم/نبینید بهتره.

هوس کردم یه مقدار امتیاز پراکنی بکنم :biggrin1:
امتیازهای من معیارش فقط لذتی هست که از دیدن فیلم بردم و هیچ معیار فنی و اینها نداره.
فیلم هایی که در هفته های اخیر دیدم :
( یک سریشون رو بار چندم بود میدیدم )

Fight Club
10/10
طبق روال هر سال باید دیده بشه! دلم واسه ادوارد نورتون تنگ شده بود

Scarface
8.5/10
بازی ال پاچینو : خیره کننده

Gran Torino
8/10
هر وقت میبینم کلینت ایستوود انقدر شکسته شده غصه م میگیره

Hangover
7.5/10
نمیدونم چرا زیاد حال نکردم. با رامبد جوان که ادای اینو دراورده بود بیشتر حال کردم :laughing:

Yes Man
8.5/10
از این کمدی خیلی بیشتر از بالایی خوشم اومد. شاید دلیلش جیم کری بود.

The Curious Case of Benjamin Button
9.5/10
داستانش کاملاً برام تازگی داشت و لذت بردم

American Beauty
10/10
کوین اسپیسی مــحـشــــــــــــر بود
کسی اگه خواست با اون دیالوگ به یاد ماندنی I'm just an ordinary guy, with nothing to lose تجدید خاطره کنه : download mp3

Taken
9/10
فکر نمیکردم انقدر خوشم بیاد

Terminator Salvation
به عنوان یه فیلم اکشن که همینطوری ببینی 7.5/10
به عنوان فیلمی که از نسل ترمیناتور 1 و 2 هست 3/10

Final Fantasy VII advent children
10/10
من زیاد انیمیشن ندیدم ولی این بهترینشون بوده
دوبله فارسیش رو چند بار دیده بودم و همیشه دلم میخواست به زبون اصلی هم ببینم. این بار دوبله انگلیسیش رو دیدم و اصلاً خوشم نیومد. نمیشد با صداها ارتباط برقرار کرد، فارسیش تو این زمینه خیلی بهتر بود. الان دارم خود ژاپنیش رو میگیرم که بالاخره ببینم.

Knowing
8/10
جالب بود ولی زیاد جور نبود با ذهنیات من

Final Fantasy VII advent children
10/10
من زیاد انیمیشن ندیدم ولی این بهترینشون بوده
دوبله فارسیش رو چند بار دیده بودم و همیشه دلم میخواست به زبون اصلی هم ببینم. این بار دوبله انگلیسیش رو دیدم و اصلاً خوشم نیومد. نمیشد با صداها ارتباط برقرار کرد، فارسیش تو این زمینه خیلی بهتر بود. الان دارم خود ژاپنیش رو میگیرم که بالاخره ببینم.
واقعا دوبلش عالیه!من با دوبله اصلا فیلم نگاه نمیکنم ولی انیمیشن بعضی مواقع با دوبله و بین شون ا FF VII یه چیز دیگه بود!

آخرین ویرایش:
mist : 8.5/10
خيلي قشنگ بود, فكر نمي كردم فيلمي با همچين جك و جونورهايي بتونه اينقدر خوب حس ترس و هيجان رو انتقال بده ( فقط آخرش بد جور ضد حال خوردم :(( )
tropic thunder : 7/10
اينو به زور 7 دادم مي دونيد بعضي از صحنه هاش اينقدر خنده داره كه حتي 11 از 10 هم كمه واسش اما خوب تعداد اين صحنه ها كم بود, در كل فيلم قشنگيه و واسه صحنه هاي خاص و بي مانندش حتما ارزش ديدن رو داره ( هيچي مثل simple jack نمي شد...!!! :laughing: :laughing: :cheesygri :love: )
star wars 4,5,6 episodes
8.5 /10
محشر بود تازه تو اين دور و زمونه اين امتيازو بهش دادم تو زمان خودش فكر كنم تركونده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or