Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

District 9

MV5BMTM4OTI1OTM5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzk5MTU1Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg

FullSrate.png
FullSrate.png
FullSrate.png
FullSrate.png
FullSrate.png
FullSrate.png
EmptSrate.png
EmptSrate.png
EmptSrate.png
EmptSrate.png

6/10
داستان در مورد یک سری موجود فضایی هست که میان زمین و مورد بی محبتی زمینی ها قرار می گیرن! و از بی جایی ، جایی که دولت بهشون داده ، حالت زاغه می گیره!
دولت برای جداسازی کامل زمینی ها از فضایی ها چند نفر رو مامور می کنه که بره و به این ها بفهمونه شما باید برید خارج از شهر تو منطقه ای که دولت میگه زندگی کنید... ما فیلم این ماموریت رو می بینیم که همه چیز اون طور که باید پیش نمیره...
* لطفاً دفعه دیگه داستان رو اسپویل کن . مخصوصاً برای فیلمهای جدید که خیلیها هنوز ندیدنشون . ( پرهام )

همچین آثاری مسخره دست شما نمیشن من نگران این نیستم، ولی شاید اینجا رو مسخره گیر آوردید که میخواید با افکار پریشانتون ابراز وجود کنید؟ مثل این هست که بگید آقای اصغر احمدی تو بهترین دانش آموز مدرسه هستی بعد بهش بدید 14 و زیرش بنویسید هزار آفرین.

اصولاً اون امتیازی که شما میدی و توصیف بعدش در یک راستا هستن مگر اینکه شفاف توضیح بدی که در مورد چی داری صحبت میکنی. من قرار نیست تشخیص بدم که شما مثلاً تو ذهنت به میزان دلقکیت فیلم امتیاز دادی و بعد در مورد بار معنایی اون عبارت تشریحی آوردی!
توجه دارید چقدر کانتینیوتی ارور توی فیلم هست؟ نولان اومده با گیج کردن بیننده یک فیلم در ژانر میستری ساخته. من به خاطر تدوینش بهش میگم شاهکار وگرنه خود فیلم امتیاز 7-6 بسشه. برید توی بردهای آی ام دی بی بیینید خیلیها درین مورد که این فیلم اینقدر امتیاز آورده شاکین. مثل The Big Lebowski یک عده طرفدار خاص داره، در عین حال شاهکاره و به نظر من TBL بیشتر از 5-6 نمیرزه.

مثل The Big Lebowski یک عده طرفدار خاص داره، در عین حال شاهکاره و به نظر من TBL بیشتر از 5-6 نمیرزه.

از وقتي كه TBL رو ديدم ديوونه اين فيلم شدم . روزي چند دقيقه وقتم رو به ديدن سكانس هاي
اين فيلم اختصاص ميدم . شاهكاري بيش نيست

you don t mess with the zohan

You+don%27t+mess+with+the+Zohan.jpg

اين sandler هم ديگه داره هر چرتي رو بازي ميكنه . واقعا فيلم مزخرفي بود . فقط لحجه ها
خيلي خنده دار بود با اون شيرجه پايي كه اول فيلم ميره !!!

2 از 10

توجه دارید چقدر کانتینیوتی ارور توی فیلم هست؟ نولان اومده با گیج کردن بیننده یک فیلم در ژانر میستری ساخته. من به خاطر تدوینش بهش میگم شاهکار وگرنه خود فیلم امتیاز 7-6 بسشه. برید توی بردهای آی ام دی بی بیینید خیلیها درین مورد که این فیلم اینقدر امتیاز آورده شاکین. مثل The Big Lebowski یک عده طرفدار خاص داره، در عین حال شاهکاره و به نظر من TBL بیشتر از 5-6 نمیرزه.
فیلمنامه، اکتینگ، تصویربرداری، تدوین و .... همه بخشی از فیلم هستن قرار نیست یک بخش رو حذف کنید و به بقیه فیلم امتیاز overall بدید.

در ضمن این توضیحات رو باید همون اول میدادید، نه شما شباهتی به لینچ داری نه ما قراره پازل های ذهنی شما رو کنار هم بچینیم و بفهمیم اون تو چه خبره.

سلام

محمد به جان خودم این ره به ترکستانست :دی
اگر تو حوصله نداری ، میخوای خودم برم بحثای قبلی با ممد ( آئورلیتو ) رو برات استخراج کنم ببینی چه خبره ؟ :دی
خیلی تو دست و پایی پرهام حواست باشه این وسط ها به عنوان collateral damage گم و گور نشی :)

هیچ فیلمی به اون معنایی که تو ذهنته پرفکت نیست و کلا فیلمی نیست که کانتینویتی ارور نداشته باشه و البته کلیت فیلم رو هم تحت تاثیر قرار نمی ده به همین ترتیب دلیل بر اعتبار نمره و تعریفت از شاهکار نیست...
بعدم خب مشخصه هر فیلمی طرفداران خودش رو داره...
>>http://en.wikipedia.org/wiki/Masterpiece
خیلی جدی نگیرید:biggrin1:

-----
من امروز نشستم Red cliff رو دیدم ( هر 2 قسمت رو )
قبلاً دیده بودمشون ولی با فاصله زمانی زیاد و از سیمای خودمون !
واقعاً مهر جان وو رو داره . اکشن ناب محمدی :دی
داستانش که مشخصه . همون افسانه 3 برادر که احتمالاً پیر پاتالا یادشونه که عروسکیش رو شبکه 2 پخش میکرد ( هنوز تو کفشم . کشی ندارش ؟ )
فیلم برداریش توپه . طبیعت رو خیلی قشنگ به تصویر کشیده . صداهای فیلم هم خوبه ( باید با زبون اصلی ببینین تا حس صحنه بهتون منتقل بشه )
خلاصه بهش 8/10 میدم .

سلام

اولا پرهام یعنی من پیر پاتالم !!!! مگه میشه " لیوو - شانگفی - کوانگیو " رو فراموش کرد. کارتونش که معرکه بود. اون اسب قرمز رنگی که یالاش فوق العاده بود. اون جایی که می رن دنبال متخصص نظامیش ( اسمش چی بود !!! )، پشت در میشست تا طرف از خواب بیدار شه. من با این کارتون خاطرات دارم شدید اقا شدید.

بگردی این سایت های فروش دارن.

من خودم به زبون جاپنی دیدمش. کار فیلم حرف نداره.

فیلم برداری - لوکیشن ها - فوق العادس :

از دید من بهترین جای فیلم :

اونجایی هستش که با روشی به صورت لاک پشت افراد سائوسائو رو می کشن. اخر اون در گیری نیزه سپاه دشمن رو می گیره، می چرخونه، اون قدر که پرچم اویزون شده به اون جمع بشه. بعد اون رو سر ته می کنه و میزنه روی زمین. به نظر من اون صحنه خیلی خوب ساخته شده بود. کوتاه ولی گیرا

یا علی ...

چند وقتیه که فیلم کم میبینم، اونایی رم که میبینم در موردشون اینجا چیزی نمینویسم اما!
Mary and Max
به نظرم این فیلم در کلام نمیگنجه، Masterpiece و Brilliant واقعا این فیلم رو توضیح نمیدن! مخصوصا یک سوم اولشو.قطعا از نظر پیام و اینجور چیزا یکی از بهترین فیلمهاس و قطعا یکی از بهترین انیمیشن هایی که تا حالا دیدم، شاید هم بهترین. من هنوز Up رو ندیدم ولی I Already hate it به خاطر اینکه احتمالا آخر سال همه خواهند گفت که بهترین انیمیشن سال بود در صورتی که واقعا سخته فیلمی(چه انیمیشن چه Live) از این بهتر ساخت.
فیلم کاملا احساسیه و از این نظر یکی از بهترین فیلمهایی که تا حالا دیدم، توی انیمیشن صدا و موسیقی خیلی مهمه و از این نظر هم فکر کنم بهترین انیمیشنیه که دیدم(حداقل انیمیشن بلند). از نظر انسانیت و اینجور چیزا یه سور زده به کارای میازاکی، یعنی به نظرم از همه کارای میازاکی بهتره، حتی spirited away و حتی totoro(که البته این یکم سخته:دی) یک سوم اول فیلم که Mary هنوز بچه س، cute ترین بچه ایه که تا حالا تو سینما اومده!
از نظر طنز هم فیلم عالیه، از نظر تصویری هم عالیه.
فقط فقط مشکلش اینه که یه جاهایی یکم حالتش عوض میشه که جالب نیست و یه تیکه ای که یکم کلیشه ای میشه که من خوشم نیومد که حالا اگه کسی دید تو اسپویلر مینویسم بعدا!
هنوز زوده واسه اظهار نظر، ولی به نظرم میتونه تو 5 فیلم برتر سال باشه و اگه بتونه به اندازه کافی بیننده جمع کنه، به نظر من قطعا میتونه کاندید اسکار باشه( تازه با توجه به اینکه کاندیدای Best Picture هم شدن 10 تا، به نظرم واسه اونم شانس داره)

سلام
اولا پرهام یعنی من پیر پاتالم !!!!
خو خودمم حساب کردم . بعدشم آدمی که مزدوج بشه ، اتوماتیک میره قاطی پیرپاتالا :دی
محمدرضت من اون عروسکیش رو میگما . کاری به کارتونش ندارم . اواخر دهه 60 یا اول 70 شبکه 2 پخشش میکرد .
خیلی تو دست و پایی پرهام حواست باشه این وسط ها به عنوان collateral damage گم و گور نشی :))
محمد تو چند روزه اینورا پیدات شده . تا نزنی منو شَل و پَل کنی هم ول نمیکنی :دی

سلام...
من فیلم Metal Gear Solid PHILANTHROPY را دیدم. با تمام کاستی هاش از خیلی فیلم های برداشت بازی بهتر بود چون میخواست به بازی خیلی وفادار باشه که فکر کنم بخاطر این هست که دست کمپانی های بزرگ برای پولسازی ساخته نشده. صدای اسنیک خوب هست درسته بعضی مواقع کم میاره اما قابل قبوله شخصیت اسنیک هم با اینکه چهره جوانی داره و موهای نسبتا کم پشتی ولی بدک نیست. درکل برای طرفداران متالگیر دیدنش خالی از لطف نیست.

metal-gear-solid-philantropy.jpg

فقط فقط مشکلش اینه که یه جاهایی یکم حالتش عوض میشه که جالب نیست و یه تیکه ای که یکم کلیشه ای میشه که من خوشم نیومد که حالا اگه کسی دید تو اسپویلر مینویسم بعدا!
سلام :biggrin1:
کجاش عماد؟ پایانش و مرگ مکس?؟
کلا خیلی خلاقانه بود
298.gif
از هنری هشتم (ماهیش) بگیر تا تلویزیون کوچک و بزرگی که یکی صدا نداشت و یکی تصویر. اولش که حالا به حالتی کمیک گونه میزنه " بر اساس داستانی واقعی " من رو کنجکاو کرد. گفتم حتما کارگردان یه تجربه مشابهی داشته. خود آدام الیوت هم استرالیایی هست. 1/3 پایانیش یکمی افت داشت. کلا دوران کودکی Mary رو خیلی بیشتر دوست داشتم.
راستی یه نظر شخصی : انیمیشن از 2009 من Afro Samurai,Coraline,Batman Ashes To Ashes,Hulk Vs,Monsters Vs Aliens,Partly Cloudy,Street Fighter IV,9,Wonder Woman,Up,Superman Batman : Public Enemies رو دیدم که خب یه تعدادی محصول خونگی هستن و اکران نداشتن, ولی در کل فعلا Mary & Max رو میذارم بالای جدول! بین Top5 خودم از امسال هم قرار داره!! اما این Up لعنتی فکر نکنم بذاره اسکاری به Mary & Max برسه! البته اگر نامزد بشه.

مخلص استاد:دی
یه تیکه ش که اذیتم کرد اونجاییش بود که مادر مری نامه رو میندازه دور و اینا، چون دقیقا معلوم بود بعدش چه اتفاقی میفته، اگه یه جور دیگه میتونست پای همسایه مری رو به قصه وا کنه خیلی بهتر بود، یا مثلا نامه ای که مادره انداخت دور رو مری هیچوقت نمیدید و مکس هم فکر میکرد که قضیه مسخره بوده و اینا، تا مثلا بعد یه مدت مری دوباره نامه مینوشت که چرا جواب ندادی و اینا!
یکیشم اینکه قضیه ی عشق مری رو میتونست خیلی تلخ تر کنه که به نظرم بهتر میشد.
اتفاقا مرگ مکس در حالی که داشت به سقف نگاه میکرد خیلی خوب بود به نظرم.
ها راستی صحنه ی خودکشی مری هم یه جوری بود، مثلا اینجاشم میتونست نشون بده که مری طنابو انداخته دور گردنش ولی نشسته رو مبل و میخواد والیوم بخوره، نه اینکه یهویی از رو چهار پایه نجات پیدا کنه!
اونجاهاییش که مری حرفای مکسو نمیفهمه(مثل جایی که فکر میکنه rabbi همون rabbit ه) خداس!
راستی partly cloudy چطوره؟
Harvie Krumpet رو دیدی؟ اونم مال همین الیوته، من یه بار تو یه نمایشی دیدمش و خوشم اومد، اما Mary and max همه جوره شاخه. تو لیست بهترین انیمیشن هایی که دیدم تنه میزنه به رتتویی:دی

آخرین ویرایش:
In Search Of A Midnight K I S S
10/10
اصلا اهل افراط و تفریط نیستم (شایدم الان نشه که نبود) ولی واقعا بعد از دیدن این فیلم بهترین حسی که میشه از دیدن یه فیلم بهم دست بده رو داشتم!
فوق العاده بود.
راستش اسمش برام یکم غلط انداز بود ولی واقعا کیف کردم از دیدنش.
اگه کسی یدفعه از 5 دقیقه ی آخر فیلم شروع کنه به دیدن وقتی برسه به تیتراژ میگه آخه این فیلم درپیت لیاقت همچین آهنگ تیتراژی رو داره؟ یا اصلا چه ربطی داره ولی وقتی نصف شب تنها بشینی و بدون اینکه توقع داشته باشی 1 ساعت و 39 دقیقه و 59 ثانیه محو رابطه و بازی جذاب دوتا شخصیت اصلی فیلم والبته شخصیتهای مکمل که کاملا تازه کارن بشی میفهمی که این آهنگ تاریخی تیتراژ لایقشونه!
شبیه موضوع و روند این فیلم شاید کم نباشه ولی بنظرم این بهترینشونه!

in_search_of_a_midnight_kiss_ver2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or