Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خوب فکر کنم به خاطر نوع فیلماست . سه گانه لئونه از نظر من فیلمهای شادی هستن . ولی بوچ و ساندنس اصلاً اینجوری نیست ، مخصوصاً با اون آخرش . اینه که عامه مردم ( تو کشور خودمون اقلاً ) کمتر میرن طرفش .
اوووم،نمیشه به خاطر هپی اندینگ یا به قولی شادی گفت البته منظورم این نبود،مثلا اگه اینطور می بود حداقل فیلمای جان وین یحتمل جوابگوی تعریف اولت،یا حداقل بازم از جان وین فیلم "جویندگان" با توجه به نقلت از بوچ کسیدی می تونست همچین تصوری رو نقض کنه چون بازم توجه من رو توو این تاپیک جلب نکرد ( و البته منم وسترنای دیگه رو اسم نبردم چون اولا که من خودم علاقه دارم به بوچ کسیدی،دوما یه وسترنیه که 90 درصد بیننده ها مثه خوب بد زشت دیده ان.)
اما من دارم از برخورد صحبت می کنم،من میگم این نوع برخورد یک طرفه نشه،تا حدی که اصل ژانر <وسترن> رو دو قطبی کنه،و البته منم کاری به اسپاگتی اینا ندارم و بازم برام تفاوت فرم روایی اهیمت نداره،چون ژانر وسترنه،و وسترن یه معنا یا حداقل تصور واحدیه برای عموم.(واضح تر اینکه همه ی ژانر ها...) حتی اگه نوع فیلم هم بخواد قواعد ژانر رو بشکنه باز هم نمی تونه دو قطبی ایجاد کنه مثه:مرد مرده=>هجویه ای به سینمای وسترن)اینم نظر منه)...برا همینه که وقتی میگم دو قطبی اصلا منظورم همچین موردی نیست،صرفا برمی گرده به این که مردم چطور فیلم تماشا می کنن،و روو یه مشخصه ای تمرکز می کنند...مثلا به نظر من حتی بوچ کسیدی {هر چند من اینجا ندیدم ولی بیرون از محیط مجازی...} هم + "خوب بد زشت" می تونه منظورم رو شفاف کرده باشه...
حسن من اصلا صفحه های قبل رو نخوندم ! بحث هاتون در مورد لئونه رو هم نخوندم فقط نظرمو در مورد بوچ کسیدی گفتم .
خاب منم نظرم رو در مورد جملت گفتم دیگه:biggrin1:
ویرایش:
برعکس ، تو بازیهای "بوچ و ساندنس" رو با "خوب ، بد ، زشت " مقایسه کردی !
نه دیگه،منم به اتفاق یگفتم جفتشون بازیگرا به نحو احسن اجرا کردن،البته من به جای تو فک کردم مقایسه داری می کنی :biggrin1: میگی نظرت در مورد بوچ کسیدی بود،اوکی،ایراد به من وارد است،فک کردم کلی گفتی...

آخرین ویرایش:
از چه جهت؟
یعنی توهینات دینی میشه و یا به سخره میگیرن؟
در مورد زندگی یک یارویی هست که توی طویله ی کناری عیسی مسیح به دنیا میاد.:biggrin1:
(البته فکر کنم توی 610 سال خدا نظرشو درین مورد تغییر داده باشه چون یکجا دیگه میگه که مسیح زیر نخل به دنیا اومده. البته چه فرقی میکنه کسی که هرگز به دنیا نیومده کجا به دنیا اومده باشه؟)

در مورد زندگی یک یارویی هست که توی طویله ی کناری عیسی مسیح به دنیا میاد.
(البته فکر کنم توی 610 سال خدا نظرشو درین مورد تغییر داده باشه چون یکجا دیگه میگه که مسیح زیر نخل به دنیا اومده. البته چه فرقی میکنه کسی که هرگز به دنیا نیومده کجا به دنیا اومده باشه؟)
اتفاقا از فیلم و کتابهایی که تاریخ رو به چالش میکشن شدیدا حال مینماییم!:d
پ.ن:اینا همش از قبر داوینچی در میاد!:d

Blood-The-Last-Vampire-movie-poster.jpg

Blood The Last Vampire

در کل بگم اصلا وقت با ارزشتونو واسه آشغالی مثل این تلف نکنین. تلیق کاملی از صحنه های انیمیشن خود فیلم و انیمه Devil May cry. روایت داستانشم که کشته منو.

امتیاز من: 10 / 4

what the hell
عیسی بن مریم زیر نخل به دنیا اومده بابا

21 grams
8.5/10
خيلي قشنگ بود ..
به نظر من يكي از اثار موندگار سينماي جهانه...
دوستان من يه مدتيه افتادم به فيلم ديدن تا به حال فيلمهاي شاخي مثل همين 21 grams يا perfume يا apocalypto يا sincity رو نديده بودم :blushing:
كلا شما هم اگه فيلمهايي ر. ميشناسيد كه با نديدنش نصف عمرم بر فناس معرفي كنيد !!! :cheesygri
با تشكر :love:

Drag Me To Hell
8.5/10
نظر من:9/10
واقعا فیلم جالبی بود و با اینکه هنوز Saw VI رو ندیدم اما این بهترین فیلم ترسناک امسال هست.ترسش از نوع تفکریه که میکنید شاید یک چیزی مثل بازی Silent Hill!
حیف که بعضی صحنه های کامپیوتری چندان خوب کار نشده بودن اما هدف القاء ترس بود که در استخوان نفوذ میکنه:d
در کل آخرش بد نبود هر چند که آخر تمام فیلم های ترسناک به این صورت هست اما من به شخصه دوست نداشتم بمیره:d
به نظرت جمله آخرت رو پاک کنی خوب نمیشه؟ اسپویل شده.
نه ولی انجام شد:d

آخرین ویرایش:
سلام
بذارین پیشا پیش یه چیزی بگم :
اگر بازم در مورد مکان تولد عیسی پست بدین و ببینم دارین بی راهه میرین ، تمام پستهای مرتبط رو پاک میکنم .
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or