Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

trick-r-treat-poster-1.jpg

Trick'r Tread

محصولی از شرکت برادران وارنر. البته مال سال 2008. (نسخه DVDrip تازه اکران شده)

واقعا فیلم جالبی بود. امتیاز های IMDB هم نشاندهده فیلمی خوب هست. داستان فیلم در مورد جشن هالوون هست و پیچیدگی های به خصوصی داشت. تقریبا میشه سبک داستانی رو به Sin City تشبیه کرد که دارای مرموزی ها و پیچیدگی های خاصی بود که آخر همش جمع میشدن یه جا.
در هنگام دیدن فیلم شرط میبندم حتی امکان نداره صحنه بعدی رو حدس بزنید :دی

اگر دنبال فیلمی هارور با داستان زیبا می گردین، این فیلم گزینه خوبی براتون میتونه باشه.

امتیاز من: 10 / 8.3

آخرین ویرایش:
Drag me to hell سم ريمي رو ديدم.

فوق العاده بود ، نه خبري از تيكه پاره شدن دست و پا هست نه گالونهاي خون. واقعا ژانر وحشت فوق العاده ضعيف شده و شاهكاري مثل DMTH با اينكه سوژه اي نه چندان جديد داره فوق العاده است.

جو سازي با استفاده از محيط و صدا خيلي قشنگ شده.

8.5/10

Drag me to Hell
خيلي فيلم خوش ساختي بود البته به نظرم يه چيزي كم داشت...
مثلا" چرا آخرش دختر ـه ميميره و اون دكمه از كجا پيداش ميشه و پسره چه طوري پيداش مي كنه
ولي در كل از خيلي از فيلم هاي Horror ـه اخير بهتر بود.

tropic-thunder-poster.jpg

Tropic Thunder

عالی بود!واقعا یکی از با مزه ترین فیلم هایی بود که تو زندگیم دیده بودم!بازی ها هم همشون عالی بود خصوصا Robert Downey Jr !برای همین فیلم هم کاندید اسکار و گلدن گلوب هم شد!احتمالا بخاطر گریمش بود !چون که تا حالا همچین مدلی تو هالیوود وجود نداشت!ببینید:

Tropic_Thunder.jpg

در کل اگر این فیلم رو ندیدید حتما حتما ببینید...میمیرید از خنده!

8/10

Transformers 2

transformers-2-poster.jpg

به جز فروش خوب هیچ چیز دیگه ای نداشت تنها دلیل ساختش هم همین بود . این megan fox هم دیگه

داره تو فیلم هاش جنبه زینتی پیدا میکنه !!

3 از 10

A Fistful of Dollars

A-Fistful-of-Dollars.avi-download.jpg

بهترین وسترن ساخته شده !! از خوب بد زشت هم باهاش بیشتر حال کردم مخصوصا از نقش رامون .

Gringo:biggrin1:

8 از 10

دیگه چقد تحمل...
نمی دونم این خوره سه گانه لئونه رو کی تو این تاپیک بین بچه ها انداخت،ولی واقعا بوچ کسیدی تو این سایت برا کسی جایگاهی نداره؟!

street-fighter-leg-chun-li.jpg

Street Fighter Legend of Chun-Li

برای بار 2ام!واقعا افتضاحه!آبروی استریف فایتر رو برده!بازیگراش هم افتضاح بازی کردن!جالبه رو ی پوستر عکسه Vega بصورت گنده چاپ شده اما تو فیلم کمتر 1.30 دقیقه بیشتر نقش نداشت...فقط میاد و 2 تا کتک از چانلی میخوره و در میره!در کل افتضاح بود!
4/10

دیگه چقد تحمل...
نمی دونم این خوره سه گانه لئونه رو کی تو این تاپیک بین بچه ها انداخت،ولی واقعا بوچ کسیدی تو این سایت برا کسی جایگاهی نداره؟!

کی که براش جایگاهی نداشته باشه حسن جان؟ من برام هر وسترن جایگاهی داره. حالا چه رسد به این که نیومن هم توش باشه.

ولی حسن جان با این حرفت توهینی به لیونه نکردی که؟:دی چون این بشر برترین کارگردان تاریخ سینمای جهانه.

بهترین وسترن ساخته شده !! از خوب بد زشت هم باهاش بیشتر حال کردم مخصوصا از نقش رامون .

Gringo

8 از 10

شوخی میکنی ... یعنی خوب بد زشت نمرش از 8 هم پایین تره؟ این فیلم در مقابل دو تای بعدی و روزی روزگاری در غرب عددی نیست.

G I Joe The Rise of Cobra

7/10

باید بگم یه فیلم سرار اکشن و پر زد و خورد هست و میشه گفت تلفیقی از ترمناتور و اسپایدر من.
من که کلی با فیلم حال کردم مخصوصا دعوای اون دوتا خانوما:laughing: جلوه ای گرافیکی فیلم بسیار زیباست ولی داستانش یکم عتیقه است پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

سلام
حسن الان به لئونه توهین کردی ؟
بوچ فیلم توپیه ولی نوع وسترنش با وسترنهای لئونه فرق داره .
لئونه اسپاگتی ایتالیایی میساخت . سبکشون کلاً با آمریکائیها فرق داره . نمیشه مقایسه کرد .

Metal Gear Solid Philanthropy
1/10
شدیدا توصیه میکنم وقت با ارزش خود را صرف تمام کردن نسخه 4 و یا نسخه های دیگر بازی کنید و از دیدن فیلم اجتناب بورزید(چه قشنگ کفتم:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or