اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
تعریف sci fi قبل از متروپلیس یه چیز بود. بعدش یه چیز دیگه اگرچه شاید چندان تکون نخورد...حتی دوباره در این بین تغییراتی داشت بعد از 2001 یه چیزی دیگه شد با Ailen هم به سمت دیگه ای رفت الانم همونطور مونده. یه سری از فیلمسازان خارج از محدوده ی ژانر تلاش کردن که شاید تعدادشون به انگشتهای یه دست هم نرسه اما sci fi دیگه تکون نخورد. در عین حال می شه بحث کرد شکستن قواعد ژانر از لحاظ کلی فرقی با تغییر تعریف ژانر و دوباره نویسیش نداره.
خدا بیامرز خود فریتز لانگ هم همچین نظری نداشت ! که تونسته تعریف ژانر رو تغییر بده ! البته من خودم بهترین فیلم صامت میدونمش ولی حتی با 2001 هم تعریف ژانر تغییر نکرد ! alien هم چیزی هست که 90 % فیلمای Sci-fi فعلی تقلید محض از اونه ! نه تغییر دهنده ی ژانر !
البته همیشه بهترین ها یه ژانر رو تعریف میکنن ولی هیچ وقت تغییرش نمیدن !
فکر میکنم مخاطبت من بودم درسته؟؟؟
مطمئنم با فشار پیتر جکسون اون افراط رو توی جلوه های ویژه کرده بو...چون این کارا از کس دیگه ای بر نمیاد
مطمئنم این فیلم اسکار هم میبره اگه مثل پارسال بشه.....
درسته ... مخاطبم شما بودی ....
در مورد فشار جکسون اشتباه می کنی .... شما یه نگاهی به کارنامه کارگردان فیلم یعنی Neil Blomkamp بندازین این زیر خودتون فکر کنم متوجه بشین !
Alive in Joburg (2005) (visual effects)
"Smallville" (2001) TV series (3D animator) (unknown episodes)
... aka "Smallville Beginnings" (USA: rerun title)
... aka "Smallville: Superman the Early Years" (UK: promotional title)
"Dark Angel" (lead animator) (1 episode, 2000)
... aka "James Cameron's Dark Angel" (USA: complete title)
- Pilot (2000) TV episode (lead animator) (uncredited)
Aftershock: Earthquake in New York (1999) (TV) (3D animator) (uncredited)
... aka Aftershock - Das große Beben (Germany)
... aka Erdbeben-Inferno: Wenn die Welt untergeht (Germany: rerun title)
... aka New York - Der jüngste Tag (Germany: DVD title)
"Mercy Point" (1998) TV series (3D animator) (unknown episodes)
"First Wave" (1998) TV series (3D animator) (unknown episodes)
"Stargate SG-1" (1997) TV series (3D animator) (unknown episodes)
... aka "La porte des étoiles" (Canada: French title: dubbed version)
در مورد اسکار هم این حرفو نزن .... واقعا از خدا می خوام که اسکار عین پارسال نشه که ....:laughing: با اون actress مزخرفی که معرفی کردن ... حالا شان پن خداییش حقش بود سر Milk خیلی عالی کار کرد .... اما .....
آخه من نمی دونم چرا بعضیا اینجا از جکسون ایراد میگیرن؟
از تمامی این دوستان محترم/محترمه تقاضا می شود یه فیلم در حد کارای ایرج قادری بسازن !
همون شماهایی که دارین ریدلی اسکات و جکسون رو می برین زیر سوال تا حالا دوربین دست گرفتین ؟
آخه نمی شه که مایی که هنوز 100 ها سال از سینمای اونا عقب تریم بیایم اینجا و از کارای اسکات و جکسون ایراد بگیریم. .... و بعدشم کوبریک رو بکنیم مسخره خودمون ....
خواهشا یکم حترام قائل بشین ....
خدا بیامرز خود فریتز لانگ هم همچین نظری نداشت ! که تونسته تعریف ژانر رو تغییر بده ! البته من خودم بهترین فیلم صامت میدونمش ولی حتی با 2001 هم تعریف ژانر تغییر نکرد ! alien هم چیزی هست که 90 % فیلمای Sci-fi فعلی تقلید محض از اونه ! نه تغییر دهنده ی ژانر !
البته همیشه بهترین ها یه ژانر رو تعریف میکنن ولی هیچ وقت تغییرش نمیدن
لنگ مشخص نکرده به مرور زمان توسط منتقدین و فیلمسازان شناخته شده. تفاوتهای sci fi رو قبل و بعد از 2001 می دونی؟ تفاوتها و تغییراتی که داده شده به حدی گسترده اس که نه تنها به سمت دیگه ای رفته بلکه تعریف کاملا عوض شده. این تعریفی که از ژانر می گی یه چیز قراردادیه و بارها بازنویسی شده و نه فقط در این ژانر....
و نه فقط حتی در محدوده ژانر بلکه فرم فیلمسازی هم قراردادیست و قابل تغییر...
بعد اگه بحث تاثیر گذاریه inarguably ادیسه بیشترین تاثیر رو در این ژانر داشته.
متاسفانه....تکون نخورده....تکرار و تکرار...
البته این به این معنی نیست که sci fiهای خوبی ساخته نشده بعد از Alien.
البته من شاید با این حرف که science fiction مرده و به سرنوشت وسترن دچار شده موافق نباشم اما از وضعیت حاضرش هم خیلی راضی نیستم.
این تعریفی که از ژانر می گی یه چیز قراردادیه و بارها بازنویسی شده و نه فقط در این ژانر....
و نه فقط حتی در محدوده ژانر بلکه فرم فیلمسازی هم قراردادیست و قابل تغییر...
اینجاست که من یه نظریه برا Sci-fi دارم ! که کلا science رو از fiction جدا میکنه ! اصلا برا همینه که 2001 به 3 بخش تقسیم میشه ! کلا 2001 به ژانر Sci تعلق داره تا Fi !!!
نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه ؟
اینکه واقعا تاثیر گذاری 2001 تو بخش علمیش بیشتر بوده یا تخیلیش ؟
نمیخوام با Alien مقایسش کنم ولی در این مورد این دوتا دقیقا برعکس هم دیگه ان !!!
بعد اگه بحث تاثیر گذاریه inarguably ادیسه بیشترین تاثیر رو در این ژانر داشته.
درسته که 2001 در sci fi بیشترین واقعگرایی علمی رو داره و حتی شاید یکی ازواقعگرا ترین کارهای کوبریک هم باشه ولی بنظرم همون بخش سومی که می گی باعث می شه fiction سرجاش بمونه اما از نظر تاثیر گذاری هردوتاش. اسکات به گفته خودش به تاثیر از HAL اسم کامپیوتر فیلمش رو MOM یا Mother می ذاره و از اونور از استراکچر ستهای فیلم هم تاثیر می گیره.
درسته ... مخاطبم شما بودی ....
در مورد فشار جکسون اشتباه می کنی .... شما یه نگاهی به کارنامه کارگردان فیلم یعنی Neil Blomkamp بندازین این زیر خودتون فکر کنم متوجه بشین !
Alive in Joburg (2005) (visual effects)
"Smallville" (2001) TV series (3D animator) (unknown episodes)
... aka "Smallville Beginnings" (USA: rerun title)
... aka "Smallville: Superman the Early Years" (UK: promotional title)
"Dark Angel" (lead animator) (1 episode, 2000)
... aka "James Cameron's Dark Angel" (USA: complete title)
- Pilot (2000) TV episode (lead animator) (uncredited)
Aftershock: Earthquake in New York (1999) (TV) (3D animator) (uncredited)
... aka Aftershock - Das große Beben (Germany)
... aka Erdbeben-Inferno: Wenn die Welt untergeht (Germany: rerun title)
... aka New York - Der jüngste Tag (Germany: DVD title)
"Mercy Point" (1998) TV series (3D animator) (unknown episodes)
"First Wave" (1998) TV series (3D animator) (unknown episodes)
"Stargate SG-1" (1997) TV series (3D animator) (unknown episodes)
... aka "La porte des étoiles" (Canada: French title: dubbed version)
در مورد اسکار هم این حرفو نزن .... واقعا از خدا می خوام که اسکار عین پارسال نشه که ....:laughing: با اون actress مزخرفی که معرفی کردن ... حالا شان پن خداییش حقش بود سر Milk خیلی عالی کار کرد .... اما .....
آخه من نمی دونم چرا بعضیا اینجا از جکسون ایراد میگیرن؟
از تمامی این دوستان محترم/محترمه تقاضا می شود یه فیلم در حد کارای ایرج قادری بسازن !
همون شماهایی که دارین ریدلی اسکات و جکسون رو می برین زیر سوال تا حالا دوربین دست گرفتین ؟
آخه نمی شه که مایی که هنوز 100 ها سال از سینمای اونا عقب تریم بیایم اینجا و از کارای اسکات و جکسون ایراد بگیریم. .... و بعدشم کوبریک رو بکنیم مسخره خودمون ....
خواهشا یکم حترام قائل بشین ....
من از شما اطلاعی ندارم که دوربین دستت گرفتی یا نه ولی دوربین عضو جدا نشدنی زندگی منه.......و وقتمو به بحث با کسی که بازی شان پن تو milk رو قشنگ و بازی کیت وینسلت تو reader رو بد میدونه هدر نمیدم......
مطمئنم فقط من تو این سایت در مورد سینما مطالعه ی درست دارم و قصد ادامشم دارم بقیه شما یا دبیرستانی هستید و دنبال gf و یا دانشگاه آزادی هستید و دنبال gf و اصلا ارزش بحث کردن ندارید.....
مطمئنم فقط من تو این سایت در مورد سینما مطالعه ی درست دارم و قصد ادامشم دارم بقیه شما یا دبیرستانی هستید و دنبال gf و یا دانشگاه آزادی هستید و دنبال gf و اصلا ارزش بحث کردن ندارید.....
زرت !!!!!!!
یادمون رفته بود جنابعالی اورسن ولز هستی !!!!!!!!!!!! Rofl
جدیدا هرکی از خونش قهر میکنه و میره 4 تا فیلم کلاسیک میبینه فک میکنه خیلی حالیشه !!!!
حد خودت رو بدون وقتی گاله رو باز میکنی !
من از شما اطلاعی ندارم که دوربین دستت گرفتی یا نه ولی دوربین عضو جدا نشدنی زندگی منه.......و وقتمو به بحث با کسی که بازی شان پن تو milk رو قشنگ و بازی کیت وینسلت تو reader رو بد میدونه هدر نمیدم......
ببخشید خبر نداشتیم علاقمندان به سینما و همچنین سینمادانها G.a.y هستن! ، متشکر! فهمیدم
ولی خیلی از کارگردان معروفها هم GF داشتن ، زن هم دارن! جریان چیه؟ میشه توضیح بدید؟:smile: