Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

این درباره ی الی خداییش قشنگ بود.خوشم اومد.بازی بازیگراش نقطه قوت اصلی فیلم بود. 8 میدم از 10.
فقط یه نفر آخرشو برام یه توضیح بده:
اون جسدی که نامزد الی تو سردخونه دید واقعا خود الی بود؟! اصلا چجوری مردش!!؟
بعد سکانس آخر دقیقا داشتن چی کار میکردن؟! :cheesygri

این درباره ی الی خداییش قشنگ بود.خوشم اومد.بازی بازیگراش نقطه قوت اصلی فیلم بود. 8 میدم از 10.

آره خودش بود.....چجوریشم که معلوم بود از روی خیسی لباسش
راستش سکانس آخر رو درست یادم نمیاد.

Scarface
1983

داستان فیلم در مورد یک مهاجر کوبایی خشن ـه (آل پاچینو) که تقریبا از صفر به آمریکا میاد و کم کم وارد تجارت کوکایین میشه ...
فیلم از Script خوب الیور ستون بهره میبرد. پاچینو در نقشش خوب ظاهر شد، ولی من حس میکنم در بعضی جاها overplay به نظر میرسه. مشکل بعدی عنصر "پیشروی" در فیلم ـه. در نیمه ی اول فیلم تا زمانی که تونی خودش اسم و رسم دار شه همه چی خیلی زود اتفاق میفته ، به طوری که من خودم شوکه شدم ، اما بعدش روال عادی خودش طی میکنه. یکی دیگه از اشکالات فیلم تکرار چند سکانس ـه که هر کدوم یه مفهوم واحد می رسونند. من از تم brother sister relationship فیلم که یه چیزی کاملا ناب بود ، خوشم اومد ، مخصوصا لحظات آخر فیلم که تونی با جسد خواهرش صحبت میکنه.
در مورد بقیه من از بازی Steven Bauer خوشم اومد ولی Michelle Pfeiffer به نظرم زیاد جالب نبود. Robert Loggia هم نه .
از کارگردانی دی پالما خرده نمی گیرم.

6.5/10

سکانس آخر مگه اونجا نبود که داشتن ماشین رو از توی شن و ماسه می آوردن بیرون ؟! :دی (اگه درست یادم مونده باشه !)
ولی بهترین سکانسش :
اونجایی بود که گلشیفته فراهانی این همه به بقیه گفت باید راستش رو به علیرضا بگیم ولی آخرش خودش دروغ گفت و آبروی الی بیچاره رفت ...

من از بازی Steven Bauer خوشم اومد

من اول فکر کردم این خودش کوباییه! ولی خداییش لهجش مو نمیزد.

سکانس آخر مگه اونجا نبود که داشتن ماشین رو از توی شن و ماسه می آوردن بیرون ؟! :biggrin1: (اگه درست یادم مونده باشه !)

خوب الان منظور از این سکانس چی بود! اصلا فیلم در کل چی میخواست یگه؟! بعد از دیدن فیلم منگ بودم!

خوب الان منظور از این سکانس چی بود! اصلا فیلم در کل چی میخواست یگه؟! بعد از دیدن فیلم منگ بودم!
منظورش فکر کنم این بود که همه به این زودی این جریانات رو فراموش کردن و درگیر کارای روزمره خودشون شدن. یعنی همچین اتفاق مهمی به این راحتی از یادشون رفت (یا خودشون رو مخصوصآ با چیزای دیگه سرگرم میکنن که یادشون بره) البته این برداشت خودمه :دی شاید اشتباه باشه.
در مجموع هم به خاطر سکانس پایانی فکر میکنم میخواست بگه بعضی وقتا انقدر تحت فشار هستیم که همه عقاید خودمون رو دور میریزیم و با آبروی بقیه هم بازی میکنیم.
و البته همون طور که توی بعضی از مجله ها نوشته , فیلم یه جورایی میخواد خود ما درباره الی قضاوت کنیم و اصلآ ببینیم کار الی از اول درست بوده یا نه. (همین طور کار بقیه که هرکدوم یه سهم کوچیک با بزرگ توی داستان داشتن)

ده

ten.jpg

خو عمو عباسه دیگه، بازی میگیره :دی
بعد اینکه اولا کسی که تو این فیلم دنبال جمله Quotable بگرده و ایراد بگیره که دیالوگاش خیلی روونه و ایناها، اولا ثابت میکنه شعور فیلم دیدن نداره، دوما ثابت میکنه شعور فیلم کیارستمی دیدن نداره.
بعد یه موجود کم‌شعوری مثل ساهرخی میاد این فیلم رو می‌بینه میگه در این فیلم تجویز خرافه صورت گرفته.
فیلم زنانه نیست،‌ نگاه فمینیستی هم نداره. مشکل اینه که آخر مخاطب میخواد با نگاه فمینیستی این فیلم رو ببینه و بعد میگه فیلم بدیه. البته اول فیلم یکم طول میکشه تا جذب کنه مخاطب رو ممکنه یکم حوصله بطلبه از بیننده ولی خو عمــو عباسه :دی

9/10

منظورش فکر کنم این بود که همه به این زودی این جریانات رو فراموش کردن و درگیر کارای روزمره خودشون شدن. یعنی همچین اتفاق مهمی به این راحتی از یادشون رفت (یا خودشون رو مخصوصآ با چیزای دیگه سرگرم میکنن که یادشون بره) البته این برداشت خودمه :biggrin1: شاید اشتباه باشه.
در مجموع هم به خاطر سکانس پایانی فکر میکنم میخواست بگه بعضی وقتا انقدر تحت فشار هستیم که همه عقاید خودمون رو دور میریزیم و با آبروی بقیه هم بازی میکنیم.

نه خوشم اومد! برداشت جالبیه :biggrin1:

یه نمه زیاده روی نمی کنی؟
به نظرم تو یه فیلم پلیسی جنایی همین ریزه کاری ها خیلی تو ارزش کار تاثیر می ذارن که پنجره عقبی و بدنام و شمال از شمال غربی و روانی و یه سری دیگه میشن فیلمای درجه یک ولی این نمیشه(البته برای من).
-------------------
Smultronstället (1957
هنوز یه خورده مونده تا کامل فیلم رو درک کنم! الان دقیقا نمیدونم از فیلم خوشم اومده یا نه!سر خیلی فیلمای دیگه برگمان مثل shame یا مهرهفتم اصلا همچین احساسی نداشتم ولی این یه جوری بود.قسمت های کابوس پیرمرد خیلی عالی بودن هم از نظر اتمسفر هم از نظر عجیب غریب بودن.شخصیت های داستان هم هیچکدوم عادی نبودن مخصوصا اون زن و شوهری که سوار کردن یا پسر پیرمرد که طرز فکر جالبی داشت.امیختن رویا و واقعیت به شکل فوق العاده هنرمندانه ای تو فیلم انجام شده و جوونی از دست رفته پیرمرد رو به شکل جدید(البته تا اون موقع) و جالبی نشون میده.بیشتر مشکلم سر داستان و حرفیه که میخواد بزنه برای همین باید حتما یه بار دیگه فیلم رو ببینم.Runtime فیلم بسیار مناسبه و رغبت ادم برای دیدنش بیشتره تا مثلا فانی و الکساندر که الان یه سال گرفتمش ولی حال ندارم ببینم. این ایزاک بورگ(همون پیرمرده) هم یه جاهایی خیلی شکل هیتلر بود!

پستچی سه بار در نمی زند
حسن فتحی کارگردان خوبیه و تاریخ ایران رو هم خوب میشناسه.سریال هایی مثل مدار صفر درجه و میوه ممنوعه از معدود سریال های قابل تحمل این چند سال اخیرن.فیلم موضوع کلی جالبی داره ولی خوب پرداخت نشده و مشکل داره.بزرگترین نکته مثبت فیلم دیالوگهای فیلمه که مثل بعضی فیلما احساس حماقت بعد از شنیدنشون به ادم دست نمیده.بازیها تو فیلم اکثرا نمایشی هستن مخصوصا علی نصیریان که بازیش یه جاهایی تو ذوق می زنه.در کل فیلم خیلی خوبی نیست ولی بد هم نیست.
6/10
b.gif

Pulse (2006
افتضاح!اون یه امیازم به خاطر کیریستن بل!
1/10

Monty Python's Life of Brian
7/10
این سکوئل از اریجینالش خیلی خیلی قشنگتر و سرتره. هر نیم ثانیه ش یک تیکه ی خنده دار داره. اگر سری Monty Python رو ندیدید حتما ببینید.

the ruins
2/10

بد شروع شد خیلی بد ادامه پیدا کرد و در نهایت افتضاح تموم شد.
باید بگم فیلمنامه داغون بود وگرنه بقیه اونقدر هم بد کار نکرده بودن.
ایندو امتیازم به خاطر بازیگراش بود که خیلی تخیلی نبودن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or