Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Live free or die hard
Die Hard 4.0

505530Live-Free-Die-Hard-Posters.jpg

بعد چند وقت یک فیلم سینمایی اکشن خوب دیدم. Len Wiseman (کارگردان) و Mark Bomback (نویسنده) کارشون رو به خوبی انجام داده بودند... هر چند خیلی جاها فیلم از حالت واقع گرایانه خارج می شد و به عناwر ـه خالی بندی (:biggrin1:) روی می آورد، ولی بازم فیلم خوش ساختی بود. به هر حال برای من که جالب بود.
بازیگز ها هم خوب بودند، به جز جناب Timothy Olyphant در نقش Thomas Gabriel که به نظر من ضعیف ترین کار رو ارائه کرده بود... به خصوص از این حیث که نقش منفی، توی این جور فیلم ها خیلی مهم هست...به هر حال، هیچ فرقی بین حالت عصبی و خوش حال (:biggrin1:) ـه این بازیگر وجود نداشت...
یه نکته ی دیگه که جالب توجه بود ، فحش هایی بود که John McClane یا همون ( Bruce Willis ) می داد... هم از نظر تعداد:biggrin1: ، هم از نظر نوع:biggrin1:

به هر حال با همه ی کم و کاستی هاش فیلم خوبی بود و به نظر من از خیلی از فیلم های اکشن ـه 3-2 سال گذشته بهتر بود.
8/10

آخرین ویرایش:
Death at a Funeral
9/10

فوق العاده بود.يك كمدي خوش ساخت كه از اول تا آخر فيلم ريتم خودش را نگه مي دارد.نمي دانم اين فرانك از (Oz) چرا فيلم بيشتري نمي سازد.به نظر من اين از IN & OUT هم قشنگ تر بود.
death-at-a-funeral-big.jpg

The Shining
خب همگی خیلی کینگ رو دوست داریم، ولی دلیل نمیشه وقتی زر مفت میزنه تاییدش کنیم :دی
عرضم به حضورتون که بعد از مطالعه کتاب و دیدن فیلم، به این نتیجه رسیدم که کتاب یه اثر ترسناک کاملا توخالی ترسناک بود که اقتباس ازش اونجور که کینگ خودش میخواسته میشد نسخه فوق افتضاح از Monster House مثلا :دی
ولی خب تغییرات کوبریک به داستان،‌ شخصیت‌ها و حتی هتل عمق بخشیده بود واسه همین بهش میدیم
9/10

push
4.5 از 10
یک فیلم ه کاملا بی سرو ته و مسخره!! فقط ارزش یک بار دیدن رو داره!!

Terminator salvation

5.5 از 10
نسبت به قبلیا به نظرم پس رفت داشته!! ولی بازم بد نبود مخصوصا اینکه کریستین بل بازی میکیرد!!

W.
6.5 از 10
نمیدونم تا چقدر واقعیت رو درباره بوش نشون داده !!! ولی فیلم خوش ساختی هست و همچنین جاش برولین فوق العاده بازی میکنه!!!

An American Crime

An-American-Crime.jpg

فوق العاده بود ! واقعا دیدن داشت ! دختر بیچاره ! چیکارش که نکردن ! ممنون از آریا به خاطر معرفی این فیلم !
یه صحبنه بود
اونجایی که دختره بنده خدا بطری نوشابه رو داد بهش و ... واقعا من حالم بد جور گرفته شذ تو عمرم یه همچین حسی رو نداشتم ! :(

The Hangover
بهترین فیلم کمدی امسال.یه چند وقتی بود سر یه فیلم انقدر نخندیده بودم.
داستانشم در مورد سفر 4تا رفیق به لاس وگاس و اتفاق هایی که اونجا براشون میفته است.
میدونم دوستان تا حالا فیلم و خوردن ولی اگه کسی ندیده به شدت توصیه میشه.
8 از 10

Drag me to Hell:
زیاد اهل فیلم های horror نیستم ولی اینو با توجه به امتیازاتش و به خاطر سام ریمی گرفتمو دیدم و الان ام اصلا پشیمون نیستم.فیلمنامه،بازیگری،کارگردانی و در کل همه ی عناصر یه فیلم ترسناک سر جایه خودشون قرار داشتن.فیلم خوبی بود و به دوستدارهای این ژانر توصیه میشه.
6.5 از 10

ّFighting:
یه فیلم معمولی که از اسمش میشه کاملا داستانشو هم تشخیص داد.
4 از 10

پ.ن:یه سوال در مورد فیلم درباره الی... :
الی چه طوری تویه فیلم مرد؟منظورم اینکه چه اتفاقی براش افتاد؟

غرق شد .
بله می دونم غرق شد،منظورم این که برایه چی؟ایا رفت دنبال پسر یا ...؟این برام سواله.

آخرین ویرایش:
آخرین فیلمی که دیدم Gran Torino بود اخرین کار استاد کلینت ایستوود که واسه خودش شاهکاری بود واقعا
بازی فوق العاده خود استاد و همچنن پسره هم خیلی خوب بود
امتیاز من 8 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or