Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Judd Apatow اگه چیزی از سینما حالیش بود نمیرفت seth rogen رو بیاره تو هالیوود . واقعا من

موندم چرا هالیوود انقدر به این نابازیگر بها میده !!!

حداقل تو طنز استعدادش از امثال استیو کارل یا متیو مک ناهی و ... بیشتره !
من که بازیشو میپسندم ! خیلیا هم نظر منو دارن !
عجب ! نابازیگر ؟ من موندم یک بازگیر طنز باید چی کار کنه دیگه !! فیلم نامه Pineapple Express و سوپربد رو هم خودش نوشته بود . سوپربد هم فیلم جالبیه !
و در مورد jude Apatow . دو فیلم کمدی خیلی خوب Knocked Up و 40 years old Virgin و سریال کلاسیک و به یادموندنی Freaks And Geeks رو که ازش بازیگرهایی مثل James Franco یا Jason Segel و حتی خود Seth Rogen به شهرت رسیدن . خیلی ها کمدی رو دست کم میگیرند و ارزشش رو میارند پایین . به نظر من یکی از سخت ترین کارها توی عالم سینما ساختن کمدیه .

من دیگه خفن از کوره در رفتم :evil: اینا چی بودن راجع به پاچینو گفتبد...
خوب هر کسی تو پرونده ی کاریش چند تا کار متوسط یا حتی متوسط به پایین داره. همین دیگه دلیل نمیشه که به رگبار ببندینش! قبول دارم که تو two for money و 88 minutes اون آل پاچینو ی سابق نبود. ولی خوب

قبلاً خودش رو تو ocean's 13 نابود کرده بود

13 یار اوشن 3 که اصلا اول نمبخواست بازی کنه. این استیون سودربرگ رفت به پاش افتاد آوردش تو فیلم. در ضمن یکی از بهترین بازی های اخیرش همبن نقشش بود که یه vilian درست و حسابی بود. و منتقد ها هم خیلی پسندیدند. (گور بابای هر چی منتقد)

در مورد آل پاچینو تا همین الان به اندازه ی کافی بی انصافی شده تو اسکار و اینا (گور بابای اسکار و شون پن :sick:) حالا تو اسکار سال دیگه با چند تا نقش که همیشه آرزوش رو داشت (مثل ناپلئون) اومد ترکوند اون موقع این حرف الان من رو یاد بیارید. :biggrin1:

حداقل تو طنز استعدادش از امثال استیو کارل یا متیو مک ناهی و ... بیشتره !
من که بازیشو میپسندم ! خیلیا هم نظر منو دارن !
شیم آن یو:دی استیو کارل؟:دی برو آفیس رو ببین بعد بگو که آیا کارل در حال حاضر بهترین کمدین هست یا نه! البته من خودم Rogen رو هم حال میکنم باهاش ولی در هر صورت به نظرم کارل بهترین بازیگر کمدیه الان.
من دیگه خفن از کوره در رفتم :evil: اینا چی بودن راجع به پاچینو گفتبد...
خوب هر کسی تو پرونده ی کاریش چند تا کار متوسط یا حتی متوسط به پایین داره. همین دیگه دلیل نمیشه که به رگبار ببندینش! قبول دارم که تو two for money و 88 minutes اون آل پاچینو ی سابق نبود. ولی خوب
پاچینو تو 10 سال گذشته چه کار خوبی تو پرونده ش داشته؟ آخرین کارهای خوبش Heat مایکل مان و Insider بودن، به این میگن افت افتضاح، نه چند کار بد تو کارنامه.

پاچینو تو 10 سال گذشته چه کار خوبی تو پرونده ش داشته؟ آخرین کارهای خوبش Heat مایکل مان و Insider بودن،
فرشتگان در امریکا و تاجرونیزی رو حتما ببینید.در ضمن دانی براسکو و insomenia و Devil's Advocate هم که فیلم خوب حساب نمیشن دیگه؟
-------------------------------
b.gif

East of Eden (1955
بازیه جیمز دین رو دوست دارم ولی نه در اون حدی که ازش تعریف میشه.کتابش رو از فیلم بیشتر دوست دارم.کارگردانی کازان مثل همیشه در سطح بالائیه ولی به خوبی شاهکاراش یعنی دربارانداز و اتوبوسی به نام هوس نیست.
8/10
L.A. Confidential (1997
بهترین نئونوآر سینما بعد از محله چینی ها و بلیدرانر.فیلم از خیلی جهات شبیه chinatownه و دقیقا مثل همون بزرگترین نقطه قوتش فیلمنامه شاهکارشه.بازیای فیلم همه در سطح بالائین مخصوصا کوین اسپیسی و راسل کرو.موسیقی فیلم هم مثل اکثر کارای گلد اسمیت عزیز عالیه.
9/10
b.gif

Miami Vice (2006
با تریپ کالین فارل بسیار حال کردیم.هم تن صداش هم مدل مو سبیلش رو دوست دارم.البته خود فیلم تو فیلمایی که تا حالا از مان دیدم ضعیفتره.ولی خب مثل اکثر کارهای مان از لحاظ فرم در سطح خیلی بالائیه.
6.5/10
b.gif

Bolt (2008
موضوع جالبی داشت.ولی از لحاظ تکنیکی در سطح انیمیشن های روز نبود.
6/10

سلام
فرشتگان در امریکا و تاجرونیزی رو حتما ببینید.در ضمن دانی براسکو و insomenia و Devil's Advocate هم که فیلم خوب حساب نمیشن دیگه؟
فرشتگان در آمریکا رو که ندیدم ولی با تاجر ونیزی خیلی خیلی حال میکنم .
خود فیلم ، فیلم سردیه ولی من از 2 تا از هنرپیشه هاش واقعاً خوشم میاد . پاچینو - آیرونز و پالترو .
در مورد بازی پاچینو هم حرفت رو قبول دارم .
-----
پ.ن : عماد همه تاریخا رو بهم ریختی با اون نوشتت . مگر اینکه تاجر ونیزی رو قبول نداشته باشی .

جواب نیما،نوین همه با هم:
دقیقا من 3-4 باری میشه می خواستم تو همین تاپیک از چند تا فیلم پاچینو که رسما نون اسمش رو میخوره،انتقاد کنم،ولی خاب می دونستم که بعضی فن ها بهشون بر می خوره.
اگه بخوام رک و راست باشم (و البته کمی بی رحم) ال پاچینو دقیقا از سال 90 یعنی پارت سه پدرخوانده (+انقلاب ها) همینطور سر پایینی رفته،جز یکی دو تا بازیه خوب ولی نه در سطح شاهکار که آخرینش همون "صورت زخمی" باشه بقیه نه جان،همش ال پاچینوی پا به سن گذاشته با تجربه اما،بدون اون نوابغ همیشگی(قبل از صورت زخمی)!!! "سیمون" با "وکیل مدافع شیطان" چقد سطحش مگه فرق می کنه؟ "بی خوابی" یا "مخمصه" چقد...؟نه،من ایراد نگرفتما،من میگم در سطح خوب یا متوسطین،ولی شاهکار؟!نه،محاله!!!
آخه چرتکه بندازین دیگه،این بازیا کلاسیک میشن؟!نه واقعا میشه....(نرین یهو سره محتوا یا فرم فیلما،من در مورد سطح بازیش گفتم)
بازیه جیمز دین رو دوست دارم ولی نه در اون حدی که ازش تعریف میشه.
حیفه جیمز دین خدایی...اگه می موند خیلی سینما مدیونش میشد...

Jackie Brown
5/10
آشغال ترین کار تارانتینو از نظرم. سر کریسمس هم اکران شده. بدبخت کسایی که پولشونو سر این فیلم حروم کردن. یک ذره هم لذتبخش نبود. تنها شخصیتی که به چشم میومد شخصیت دنیرو بود. بقیه کاملا مسخره بودن.

شیم آن یو:دی استیو کارل؟:دی برو آفیس رو ببین بعد بگو که آیا کارل در حال حاضر بهترین کمدین هست یا نه! البته من خودم Rogen رو هم حال میکنم باهاش ولی در هر صورت به نظرم کارل بهترین بازیگر کمدیه الان.

منم با استایل کارل(مخصوصا تو آفیس) خیلی حال می کنم...و البته استعدادش هم زیاده...
حالا یه چیز جالب من هی میخواستم این افیس رو ببینم ولی به خاطر اینکه کارل بازی میکرد منصرف میشدم با اینکه اینهمه تعریفشو شنیده بودم ! :d
در ضمن من تو این چند ساله فقط از بازی کارل تو 40 ساله ... کمی خوشم اومد تازه اونجا هم سث روگن عالی بود (Base کار البت جاد اپاتو بود :d)

سلام
منم با استایل کارل(مخصوصا تو آفیس) خیلی حال می کنم...و البته استعدادش هم زیاده...
منم آفیس رو ندیدم :دی
ولی بازیش تو لیتل میس رو خیلی دوست دارم . عجیب تو این فیلم باهاش باهاش حال میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or