Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Death Of A Ghost Hunter

207927629.jpg

جالب بود . تو این فیلم کارهای رو انجام میدادن که من خیلی باحاش حال میکنم شکار ارواح . داستان این

فیلم هم از رو واقعیت ساخته شده. واقعا بعضی ضحنه هاش مو رو بر تن ادم سیخ میکنه .

7 از 10

Midnight Movie

poster_midnight-movie-3.jpg

یکی از مزخرف ترین فیلم هایی که تو عمرم دیدم . اخه این این فیلم چی داشت که بهش میگفتن

The new Face Of horror .

2 از 10

0023ae606f170ba96a0906.jpg

The Proposal

8/10

فیلم جالب و قشنگی بود و داستانشم هم جدید و هم جذاب بود

داستان
یه زن مدیر یه شرکته بسیار بد اخلاق و ...:دیکه یه دستیار داره که ار اون بدش میاد خلاصه زنه اهل کانادا بوده و اعنبار کارت ویزاش نیز تموم میشه:دیخلاصه باید کشورو ترک کنه مگر اینکه با یکی ازدواج کنه که ......

Scent هم بنظرم جز بازی پاچینو بهتر نبود(البته قبلا دوستان از بازی پاچینو هم انتقاد کردن)
پسر،دمت گرم،کی بود که از بازیه پاچینو انتقاد کرد تو این فیلم؟! ای دست مریضا،خیلی حال کردم با این جمله...خدایی این "بوی زن" هم بازیه پاچینو هم خوده فیلم اُو ِریت شده اس.
ویرایش:
محمد آئورلیتو واچمن رو گفتی تازه یادم اومد.یه ورژن دیگه هم ازش اومده که گویا 20 دقیقه اضافه تره؟کدوم رو دیدی؟که گفتی موجوده آخرش رو حذف کردن؟من خودم بدون اون 20 دقیقه دیدم،اگه کسی این ورژن رو دیده تو اسپویلر توضیح بده سپاسگذارم!

آخرین ویرایش:
Watchmen
3/10
ازونی که انتظار داشتم بهتر بود. اما خداییش مسخره ترین بازیگرها رو انتخاب کرده بودن. حالا کاری ندارم خیلی شبیه کاراکترهای کامیک اصلی بودن اما واقعا آشغال بازی میکردن. قبول دارم خرج CGI منهتن اونقدر بوده که دیگه پول ستاره متاره نداشتن اما دیگه نباید هرچی آماتور دم دستشون بوده میکردن توی فیلم. میتونستن عوض استفاده از آهنگهای مطرح آهنگهای ارزونتر در فیلم استفاده میکردن و پولش رو میدادن سر بازیگرا:دی
کردیت اول فیلم هم که آشغالترین و مسخره ترین کردیتی بود که تاحالا دیدم. اون موجود آخرشم که حذف کرده بودن و یک نکته ی بسیار منفی بود. این اسنایدر خیال کرده واچمن مثل کارهای اون مست ملنگ فرنک میلره که هرکار خواست بکنه و خدشه ای به اثر وارد نیاد.

Watchmen
3/10
ازونی که انتظار داشتم بهتر بود. اما خداییش مسخره ترین بازیگرها رو انتخاب کرده بودن. حالا کاری ندارم خیلی شبیه کاراکترهای کامیک اصلی بودن اما واقعا آشغال بازی میکردن. قبول دارم خرج CGI منهتن اونقدر بوده که دیگه پول ستاره متاره نداشتن اما دیگه نباید هرچی آماتور دم دستشون بوده میکردن توی فیلم. میتونستن عوض استفاده از آهنگهای مطرح آهنگهای ارزونتر در فیلم استفاده میکردن و پولش رو میدادن سر بازیگرا:دی
کردیت اول فیلم هم که آشغالترین و مسخره ترین کردیتی بود که تاحالا دیدم. اون موجود آخرشم که حذف کرده بودن و یک نکته ی بسیار منفی بود. این اسنایدر خیال کرده واچمن مثل کارهای اون مست ملنگ فرنک میلره که هرکار خواست بکنه و خدشه ای به اثر وارد نیاد.

Animated-GIFS-the-joker-1971583-400-233.gif

88 Minutes

می‌رسیم به مزخرفترین فیلم دهه اخیر با بازی افتضاح آل پاچینو. از اولین سکانس تا آخرین سکانس این فیلم زجر کشیدم و البته موفق شدم آخرش به حماقت نویسنده و کارگردان در این گره‌افکنی و گره‌گشایی فوق‌مسخرشون که سیروس مقدم هم همچین توییستی رو نمی‌نویسه بخندم.
آل پاچینو یه استاد دانشگاه و روانشناسه که موفق شده یک قاتل زنجیره‌ای رو دستگیر کنه،‌ در کلاس آقای پاچینو همه شاگرداش سوپرمدل‌هایی هستن که بازی‌هاشون از کست یه فیلم **** بدتره.
پاچینو جوری بازی میکنه که انگار زنشو گروگان گرفتند و گفتند بازی کن،‌ و اگه بازی نکنه زنشو میکشن یا شاید یه کار دیگش می‌کنن،‌ شاید اگه ژان کلود و سیگال بازی میکردند این نقش رو بهتر احساسات رو نشون میدادند.
فیلم‌نامه فیلم فوق‌العاده احمقانست، جکی که قراره نیم‌ساعت دیگه بمیره وقت میزاره و برای یه دختر فوق هات داستان زندگیشو تعریف میکنه، اگه یه کار دیگه باهاش میکرد واقع‌گرانه تر بود و فیلم هم جذابتر میشد.
بعد میرسیم به مساله تلفن حرف زدن. این آقایی که قراره تو 88 دقیقه بمیره، یه ریز با زیردستش لاس میزنه پای تلفن. خب عزیز من هزارتا کار دیگه هست که میشه به جای چرخ زدن تو شهر انجام داد. و انفجارهای احمقانه، شخصیت‌های احمقانه و توییستی که نه هیچکس باورش میکنه نه هیچکس قبولش میکنه،‌ همه و همه باعث میشه با کمال افتخار به این فیلم با بازی استاد پاچینو صفر مطلقه رو اعطا کنم.

0/10

آخرین ویرایش:
پسر،دمت گرم،کی بود که از بازیه پاچینو انتقاد کرد تو این فیلم؟! ای دست مریضا،خیلی حال کردم با این جمله...خدایی این "بوی زن" هم بازیه پاچینو هم خوده فیلم اُو ِریت شده اس.
Plz Calm Down
حسن اصلا فیلم رو دیدی ؟ در مورد فیلم بی خیال ! بازی ال Overrated هست ؟
قبول دارم باید قبلش اسکار رو میگرفت ولی سر این هم حقش بود ! بدون شک !
88 Minutes
این باز یه چیز ! اینجا ال خودشو نابود کرد !

قبلاً خودش رو تو ocean's 13 نابود کرده بود :biggrin1:

يه فيلمم بازي كرده بود ، توش پول داشت :biggrin1: اونم فكر كنم مذخرف بود ، البته من نيگا نكردم تا آخرش :biggrin1:

امير كار ندارم به نمره هايي كه ممد آئورليتو ميده ولي اين يكي رو خدايي درست نمره داده ، چي بود اين فيلم مذخرف با كارگرداني مذخرف ترش ، حالم از هر چي زك مك اه به هم خورد ، فقط يه چي بلده اونم فكر كنم همه بدونن !

سلام
يه فيلمم بازي كرده بود ، توش پول داشت اونم فكر كنم مذخرف بود ، البته من نيگا نكردم تا آخرش
two for money . با " ماتیو مک کاناهی " بازی کرده بود . چون ندیدمش ، پس اسمی هم ازش نبردم :دی

17 Again
خداییش موندم چرا 1 ساعت و خورده ای وقت گذاشتم اینو ببینم ! داستان تکراری ! فیلم نامه احمقانه و Zack Efron !! همه عوامل لازم برای اینکه فیلم تبدیل به یک فاجعه بشه ! تنها نکته مثبتی که می تونم بگم اینه که Zack Efron گند نزد به فیلم ! فیلم خودش از لحظه ساختش مهر بد به پیشونیش خورده بود !!
2/10

The Hangover
خنده دار بود ! ولی نمی دونم چرا یک طورهایی به دلم نچسبید . من از Wedding crashers یا Tropic Thunder
بیشتر خوشم اومد .
7/10

Die Welle
فیلم بسیار جالبی بود . نقد کاملش رو توی وبلاگم گذاشتم . هرکی خواست بخونه .
8.5/10

Zack And Miri Makes A Po***
یه کار جالب دیگه از Seth Rogen ! همیشه میشه روی این بشر حساب کرد که آدم رو بخندونه ! Judd Apatow یک چیزی توش دیده بودکه اینو از سریال Freaks and Geeks کشوندش به سمت فیلم .
7.5/10

The Hangover
خنده دار بود ! ولی نمی دونم چرا یک طورهایی به دلم نچسبید . من از Wedding crashers یا Tropic Thunder
بیشتر خوشم اومد .
7/10
هیچ کدوم از این دوتا فیلمای مورد علاقه ی من نیستن (دوتایی که اخر گفتی ) ولی Hangover رو خیلی ازش تعریف شنیدم ! ولی تا موقعی که DVD-Rip نیاد نمیبینم !
به نظرم اگه Super bad رو ندیدی ببین ! من اولین بار خوشم نیومد ولی بار دوم خیلی خوشم اومد !! شاید برا اینه که اولین بار ساعت 2 ظهر دیدم !!! و دومین با 12 شب !!!:biggrin1:

Zack And Miri Makes A Po***
یه کار جالب دیگه از Seth Rogen ! همیشه میشه روی این بشر حساب کرد که آدم رو بخندونه ! Judd Apatow یک چیزی توش دیده بودکه اینو از سریال Freaks and Geeks کشوندش به سمت فیلم .
7.5/10

Judd Apatow اگه چیزی از سینما حالیش بود نمیرفت seth rogen رو بیاره تو هالیوود . واقعا من

موندم چرا هالیوود انقدر به این نابازیگر بها میده !!!

Judd Apatow اگه چیزی از سینما حالیش بود نمیرفت seth rogen رو بیاره تو هالیوود . واقعا من

موندم چرا هالیوود انقدر به این نابازیگر بها میده !!!
حداقل تو طنز استعدادش از امثال استیو کارل یا متیو مک ناهی و ... بیشتره !
من که بازیشو میپسندم ! خیلیا هم نظر منو دارن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or