Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Echelon Conspiracy

poster.jpg

خيلي حال كردم باين فيلم . داستانش درباره كسي هست يه بسته پستي ناشناس به دستش ميرسه

كه توش يه موبايل هست و يه سري sms هاي ناشناس براش ارسال ميشه كه ميگه فلان كار رو انجام بده

به طور مثال ميگه برو تو كازينو و روي دستگاه شماره 15 شرط بندي كن حتما برنده ميشي اونم ميرو و برنده

3 ميليون دلار ميشه و .......

8 از 10

"B13"2

6/10

این شماره دوشه ها:دی

ورجه ورجه کردنشون خیلی جالبه:دی

داستان قدیمه از این خیلی بهتر بود

میخوان شهرک B 13 رو نابود کنن که این دوتا نمیزارن
========
جالبه تو فیلم یه عریه بود میخواست به ایرانی ربطش بدن:دیبعد تسبیح دستش بودو آدم میکشت:دی:دی

دیشب twilight رو دیدم بهش 9.5 از 10 میدم.

جسارت نباشه، ولی شما فیلمی مثل .... مثل بقول بچه ها که همه میشناسند و فلان، پدرخوانده رو چند میدی؟

---------------------------

Taxi Driver

رابرت دنیروُ وُ ... باید دید :دی خوب بود ، A story about a lonely man ! من با دیدن دوباره ی این فیلم خسته میشم:دی ولی برای یک بار دیدن از خوب بهتر بود .

7.5/10

آخرای فیلم یکم مسخره ست.
اِهِن ! اونوقت چقدم منطقی بود !
به دلیل منطقی نبودن زیاد بی زحمت یکی اینو بن کنه ...:biggrin1:
Hangover

:biggrin1:
كلا خيلي فيلم باحالي بود. خنديديم:biggrin1: . اگه كيفيت خوبش بود، حتما" ـه حتما" بگيرين ، نگاه كنين. پشيمون نمي شين...

9/10

دیشب برای باره 7 دیدم این فیلم من توصیه میکنم حتما ببینید این فیلم رو

9.75/10
in_bruges_ver2.jpg

Hangover

خیلی فیلم باحالی بود..... ته خنده بود حاضرم چندین و چند بار ببینم این فیلم رو

10/10

دیشب twilight رو دیدم بهش 9.5 از 10 میدم.
پوکوندین منو با تعریف کردناتون ...! شما دارین جوک تعریف میکنید یا نظرتون رو در مورد یه فیلم 2 ساعته میگین !
یه دو خط تعریف کنین از داستان و ... ما میفهمیم واقعا فیلم رو دیدین ! :smile:

Taxi Driver

رابرت دنیروُ وُ ... باید دید :دی خوب بود ، A story about a lonely man ! من با دیدن دوباره ی این فیلم خسته میشم:دی ولی برای یک بار دیدن از خوب بهتر بود .

7.5/10
ریختن خونت حلاله !
یکی اینم بن کنه !:biggrin1:

آخرین ویرایش:
The Hangover
200px-Hangoverposter09.jpg

ّFu**Ing Awesome
4 نفر ميرن به Vegas براي Bachelor Party . صبح كه بلند ميشن از خواب يكيشون نيست ( داماد ) توي سويتشون هم بهم ريختس يه پلنگ هم توي دستشوييه .. و اين 3 نفر هيچ چيزي يادشون نيست.

9/10
يه كمدي شاهكار از تاد فيليپس
One of the funniest movies I have ever seen
----
خوب سينا دوباره اومد و 0 دادن به فيلم ها شروع شد:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or