Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Taxi Driver

taxi_driver_ver4.jpg

10104005A%7ERobert-DeNiro-Taxi-Driver-Posters.jpg

wooow . فوق العاده بود. چند ساعتي هست كه ذهنم درگير اين فيلمه . شاهكار به تمام معنا . De niro

به ياد ماندني بازي كرد . وقتي عكس الان De niro رو ديدم كه پير شده داشت گريم ميگرفت . واقعا حيف

همچين هنرمدايي كه از دنيا برن

9.9/10

. چند ساعتي هست كه ذهنم درگير اين فيلمه
من چند هفته درگیرش بودم

وقتي عكس الان De niro رو ديدم كه پير شده داشت گريم ميگرفت . واقعا حيف

همچين هنرمدايي كه از دنيا برن

حالا کی گفته میخوان از دنیا برن! زبونتو گاز بگیر! ماشالا از منم سرحال ترن که!

سلام . بچه ها در مورد این فیلم Fountain سوالاتی داشتم ازتون تو sp میزارم یکی جواب بده جونم داره بالا میاد نفهمیدم چی شده؟!!:confused:
اول اینکه حلقه ی ازدواجشون چی شد؟! منظورم اینه دست اون پیرمرده بود واقعا؟! یا فقط یه اشتباه بود؟ دوم اینکه اون مردی که با درختان تو یه فضایی مثل کهکشان بود از آینده بود دیگه درسته؟(منظورم زمانشه) بعد این اصلا وجود خارجی داشت؟!
اگر جواب بدید ممنون میشم.

سلام . بچه ها در مورد این فیلم Fountain سوالاتی داشتم ازتون تو sp میزارم یکی جواب بده جونم داره بالا میاد نفهمیدم چی شده؟!!
کدوم پیرمرد؟!
اون مردی که کچل بود آینده ی همین نقش اول فیلم بود ، یعنی کاراکتر دیگه ای نبود ، آینده همین بود. حالا کسی نمی دونه که این آینده واقعا وجود داشته یاتصور تامی بوده ، چند جا هم اشاره شده که تو اون قسمت فیلم (زمان آینده) تامی آخرین بشر در قید حیاته! که با قربانی کردن خودش ، هم به ایزی می پیونده و هم به درخت زندگی جون میده

آخرین ویرایش:
b.gif

Darbareye Elly (2009
در حال حاضر بدون شک اصغر فرهادی بهترین نویسنده و یکی از بهترین کارگردانای سینمای ایران تو چند سال اخیره.درباره الی با اینکه فیلم خیلی خوبی بود ولی باتوجه به نقدای به شدت مثبت و جوایزی که گرفته بود انتظار بیشتری داشتم از فیلم.فیلم از هیچ نظری به خوبیه کار قبلیش یعنی چهارشنبه سوری که مطمئنا یکی از بهترین فیلمای تاریخ سینمای ایرانه نبود.مهمترین بخش فیلمای فرهادی یعنی فیلمنامه تو این فیلم به بی نقصی و تمیزیه چهارشنبه سوری نبود.یکی دوتا مشکل تو فیلمنامه وجود داشت که به فیلم لطمه زده بود.البته کلیت فیلمنامه و دیالوگها خیلی خیلی خوب بودندو بعد فیلم ذهن ادم رو مشغول می کنند.کارگردانی فیلم هم مشکل خاصی نداشت.مخصصوصا تو بعضی سکانسها که به اوج خودش میرسید تو وارد کردن استرس به بیننده واقعا عالی بود.بازیهای فیلم هم به جز یکی دو مورد بدون اغراق در سطح خیلی بالایی بودند که به باورپذیر شدن فیلم خیلی کمک کرده بود.من خودم از بازیه مانی حقیقی و شهاب حسینی بیشتر خوشم اومد.در کل یکی از بهترین فیلمای 3-4 سال اخیر به همراه وقتی همه خوابیم و دایره زنگی وحتی بهتر از این دو تا بود.اگه به چهارشنبه سوری 9.5 بدم به این 8.5 بیشتر نمیشه داد.
8.5/10
b.gif

High Noon (1952
بهترین نکته فیلم به نظر من پرداخت شخصیت اصلی فیلم که کارکتر پیچیده ای رو به وجود اوورده به همراه بازیه فوق العاده گری کوپر بود.که خیلی ویژگی ها مثل ترس،نگرانی،غرورو مردانگی رو میشه تو چهرش دید.میگن جان فورد و هاکس از زینه مان در مورد اینکه نباید قهرمان داستان (کوپر) برای کمک گرفتن دست به دامن هم مردم شهر میشد.فیلم نمونه کامل قهرمان پروری و انجام وظیفه تو فیلمای وسترنه که این زیادی خوب بودن در حال حاضر فیلم رو یکمی غیرقابل باور میکنه.نقش ساعت و راه اهن تو فیلم هم جالب توجه بود.
8.5/10
b.gif

X-Men Origins: Wolverine (2009

خوب بود.همه موارد فیلم سر جاش بود و در کل سرگرم کننده بود.بعد از فیلم دوم بهترین فیلم سری بود به نظرم.
7.5/10
b.gif

Crank: High Voltage (2009
b.gif

تو چند وقت اخیر هر کی رو دیدم که این فیلم رو دیده حالش به هم خورده.ولی به نظرمن میشد یه بار تا اخر تحملش کرد.فیلم تو هرچیزی که فکرش رو بکنید شورشو در اورده از سکانسهای اکشن غیر قابل باور تا خشونت و س ک س و ... .ریتم فیلم به طرز اعجاب اوری تنده حتی تندتر از فیلم اول و واقعا یه لحظه اروم نمیشه تا بیننده یه نفسی تازه کنه.خیلی توصیه نمیشه ولی اگه دستتون رسید واسه یه بار دیدن خیلی هم بد نیست.
6/10
Watchmen (2009
تاریک ترین و سیاه ترین فیلم سوپرهیرویی که تا حالا دیدم همین فیلم بود حتی تاریکتر از TDK.من خودم کمیک بوکای این سری رو نخوندم ولی از خود فیلم خوشم اومد.خیلی خیلی با فیلمای سوپرهیرویی دیگه فرق داشت و قهرمان بازی تو فیلم در رده های خیلی پایین قرارداشت.کارکترهای فیلم و روابطشون خیلی عالی و پیچیده در اومده بود.البته برای من ارتباط برقرار کردن باشخصیت ها و حتی داستان یه خورده سخت بود.بهترین قسمت های فیلم به نظر من جاهایی بود که رورشاک وارد داستان میشد.مخصوصا قسمتای زندان و بازجویی.کلا خیلی با این شخصیت حال کردم مخصوصا بابازی و صدای Earle Haley.شخصیت دکتر منهتن هم واقعا پیچیده در اومده بود.از موسیقی عالی و خوشنت دلچسب فیلم هم نمیشه گذشت.کلا این اسنایدر به نظر میرسه کارگردان خوش فکریه ولی باید بیشتر قدر خودش رو بدونه.
8/10
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009
تقریبا همون قسمت اول تو یه موزه بزرگتر.تنها نکته مثبت واقعیه فیلم حضور ایمی ادامز وحضور کوتاه اون پسر چاقه تو سوپربد که الان اسمش یادم نیست بود.
6/10

آخرین ویرایش:
b.gif

Irréversible (2002
فیلم یه جور روایت از انتها به ابتدا به سبک شاهکار نولان Memento داره ولی اصلا به جالبی و قشنگی اون در نیومده.دومین نکته فیلم هم نوع حرکت سیال دوربین و فیلمبرداریشه که با این کار جالبیه ولی به علت زیاده روی باعث سرگیجه میشه!سومین نکته مهم خشونت بی پروای فیلمه.فیلم داستان خیلی ساده ای داره و اگه روایت فیلم به این شکل نبود خیلی ساده تر هم میشد.در کل دیدن فیلم یه تجربه جالبیه و از لحاظ تکنیکی و کارگردانی فیلم خوبیه ولی فیلم از لحاظ محتوا حرف خاصی نداره یعنی به نظرم گاسپار نوئه به اون هدفی که میخواسته نتونسته برسه.از بازیه وینسنت کسل هم خوشمان امد.
8/10
b.gif

Bedtime Stories (2008

باحال بود.دلم برایه یه فانتزی تو این مایه ها تنگ شده بود.فیلم مخاطب اصلیش بچه ها هستن ولی میتونه برای بزرگترها هم جالب باشه.طنز فیلم برای من واقعا خوشایند بود از بازیه سندلر هم خیلی خوشم اومد.البته ایده اصلی فیلم یه خورده تکراری بود ولی خیلی اهمیت نداره.
7.5/10
Oldboy (2003
WOW!کفیدم!عجب فیلمی بود! هم از لحاظ فرم هم محتوا سطحش واقعا بالا بود.داستان عالی،کارگردانی کم نقص،بازیه حیرت انگیز شخصیت اصلی فیلم که هنوز تو کفشم،موسیقیه زیبا و به یاد موندنی ،فیلمبرداریه شاهکار فیلم رو برای من به یکی از بهترینای چند سال اخیر تبدیل کرد.اصلا انتظار نداشتم اینقدر فیلم خوبی باشه برای همین الان شاید زیادی از فیلم خوشم اومده باید یه دفعه دیگه ببینمش.ولی در حال حاضر تو 10 تا فیلم محبوبم از 2000 به بعدهست.شدیدا منتظر فیلم جدید پارک که تو کن نمایش داده شد هستم.
9.5/10

آخرین ویرایش:
WOW!کفیدم!عجب فیلمی بود! هم از لحاظ فرم هم محتوا سطحش واقعا بالا بود.داستان عالی،کارگردانی کم نقص،بازیه حیرت انگیز شخصیت اصلی فیلم که هنوز تو کفشم،موسیقیه زیبا و به یاد موندنی ،فیلمبرداریه شاهکار فیلم رو برای من به یکی از بهترینای چند سال اخیر تبدیل کرد.اصلا انتظار نداشتم اینقدر فیلم خوبی باشه برای همین الان شاید زیادی از فیلم خوشم اومده باید یه دفعه دیگه ببینمش.ولی در حال حاضر تو 10 تا فیلم محبوبم از 2000 به بعدهست.شدیدا منتظر فیلم جدید پارک که تو کن نمایش داده شد هستم.
واقعا شاهكار بود , حيف كه اسپيلبرگ و ويل اسميت مي خواند ريميك كنند گند بزنند به فيلم و كميك اش.

واقعا شاهكار بود , حيف كه اسپيلبرگ و ويل اسميت مي خواند ريميك كنند گند بزنند به فيلم و كميك اش.
آره متاسفانه! یادمه وقتی این شاهکارو دیدم یکی دو روز تو حال خودم نبودم!:دی

آره متاسفانه! یادمه وقتی این شاهکارو دیدم یکی دو روز تو حال خودم نبودم!:دی
زیاد متاسف نباشین مثل اینکه پروژه به هم خورده و فعلا معلوم نیست بسازن یه جورایی کنسل شده !

خوب ، بد ، و خارق العاده
d0a1e9044b30185361d23b5f22d14.jpg

سلام

اسم فیلم : The Good, the Bad, the Weird
محصول : کره جنوبی
مدت زمان فیلم : 139 دقیقه
خوب من توضیح اضافی نمیدم چون همه حتما فیلم خوب , بد , زشت رو دیدن. با این تفاوت که این , از نوع وسترن شرقی ( کونگ فو ) هست. ضرب آهنگ فیلم هم خوب کار شده. وجود داستان جالب و صحنه های اکشن و کمدی. مخصوصا 30 دقیقه آخر فیلم که هیجانش بیشتر میشه. صحنه دوئل آخر فیلم به زیبایی کار شده. ارزش یه بار امتحان رو داره.

Click 2006

MV5BMjEyODM5MzY2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjcyMTIzMQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg

با بازی آدام سندل و کریستوفر واکن. بقیه ی چیزهاش رو بیخیال...آها...و همینطور کیت بکینسل ;)

7.5 از 10

شوخی هاش ته خنده بونده.خداییش به کمی خنده نیاز داشتم بعد از کلی امتحان و اعصاب خردی...یه کم مونده به آخراش هم کمی غمگین بود.کریستوفر واکن هم که من واقعا خیلی دوسش دارم.هنوز deer hunter ش رو ندیدم که باید ببینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or