Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Die Fälscher

poster_lg03.jpg

محصول سال 2007 با بازیه Karl Markovics ، August Diehl به کارگردانیه Stefan Ruzowitzky .
داستان مربوط میشه به جعل کننده پول و اسناد در زمان جنگ جهانی به نام سالومون سوروویچ که ... . برنده بهترین فیلم خارجی یا اروپایی هم شده .
فکر میکنم شخصیت نیکو بلیک در GTA هم از کارل مارکوویچ برداشت شده :d

------------------------------------------------------------------

The Reader

The+Reader+Poster.jpg

محصول 2008 با بازیه Kate Winslet ، David Kross ، Ralph Fiennes به کارگردانیه Stephen Daldry .
داستان رو هم قبلا بچه ها توضیح دادن . کیت وینسلت هم خوب بازی کرد .

Milk

milk-poster.jpg

محصول 2008 با بازیه Sean Penn ، Emile Hirsch ، به کارگردانیه Gus Van Sant .
داستان مربوطه به شخص هاروی میلک که برای حمایت از حقوق همجنــس بازان تلاش میکنه ...

Yes Man

normal_yesman-poster01.jpg

محصول 2008 با بازیه Jim Carrey ، Zooey Deschanel .
داستان در مورد یه کارمند بانک به نام کارل هست که کلا به همه چیز جواب " منفی یا نه " میده که بعد از اتفاقای اوضاع بلعکس میشه و ...
جیم کری واقعا تو هر فیلمی که ازش دیدم، فوق العاده بوده ! خیلی بهم حال میده این !

-----------------------------------------------

در حین سوگ کاکا ، تولد جانی دپ رو هم تبریک میگم :d

Neon Genesis Evangelion

من خیلی اهل انیمه نیستم ولی بعد از تعریف و تمجیدات زیاد از اونگلیون تصمیم گرفتم ببینمش و اصلا پشیمون نیستم. کاری که در ابتدا بنظر می رسه یه انیمه ی معمولی دیگس به مرور تبدیل می شه به یکی از جالبترین و عمیق ترین کارهایی که تا حالا بتصویر در اورده شده.شخصیت پردازیهای عالی و جالب, انیمیشن زیبا , صداگذاری عالی(نسخه ژاپنی) محتوای عمیق و اریجینال و در عین حال بسیار سرگرم کننده باعث می شه یکی از بهترین TV Series باشه.9/10
30t5tw0.jpg

-------------------------------------------------------------------
The End of Evangelion

دو اپیزود آخر نسخه تلویزیونی نه رضایت طرفداران رو جلب کرد و نه رضایت هیدئاکی آنو کارگردان (که متاسفانه بخاطر محبوبیت زیاد کارگردانان دیگه ای مثه میازاکی کمتر مورد توجه بوده چیزی که تو سینما هم وجود داره) بنابراین باعث شد پایان دیگه ای ساخته شه که در عین اینکه جدا از پایان قبلی نباشه خیلی از مسائلی که رو هوا موندن روشن شه و با همین هدف این انیمه از نظر من به اوج خودش می رسه و تبدیل می شه به یکی از بهترین کارهایی که تاحالا بتصویر دراورده شده.البته پایان تلویزیونی هم عالیه ولی رضایت بخش نیست اما می تونه مکمل پایان اونگلیون باشه. از نظر من شایستگی لقب شاهکار رو داره.کلا خیلی این انیمه جای بحث داره ولی متاسفانه تو تاپیکهای فارسی بحث قابل توجهی نشده بر عکس تاپیکهای خارجی. خیلی از نکات هم در مانگای اونگلیون روشن می شه که بیشتر اطلاعات در اینترنت هست.10/10
x80ac.jpg

UP
PIXAR+UP.jpg

8/10
داستانش در مورد پیرمرد بامزه و البته غرغرویی به نام Carl هست که دوست داره آمریکای جنوبی رو ببینه و بالاخره به وسیله تعداد زیادی بادکنک به این آرزوش میرسه ولی ...
به عنوان یک طرفدار قدیمی Pixar , به اندازه ای که با Wall-E , Ratatouille , The Incredibles و ... حال کردم با UP حال نکردم.
نیمه اول انیمیشن بسیار زیبا و مثل کارهای سابق Pixar بود , ولی از نیمه دوم که :
اون سگ های سخنگو و آقای Muntz به فیلم اضافه میشن
من رو به شدت یاد کارهای DreamWorks و ... انداخت.
صداگزاری شخصیتها فوق العاده بود و انیمیشن و طراحی و ... هم مثل همیشه بی نقص. ولی به اندازه کارهای اخیر Pixar (و کارهای قدیمی مثل Toy Story , Monsters Inc , Finding Nemo) به دلم ننشست.
اگه بخوام یه دسته بندی بکنم , UP رو بالاتر از Cars , A Bug`s Life و پایین تر از بقیه کارهای Pixar میدونم.

Partly Cloudy
pixar-cloudy-gus.jpg

10/10
بهترین انیمیشن کوتاه Pixar در کنار For the Birds
داستانش هم بهتره نگم و خودتون ببینین !

آخرین ویرایش:
سلام
این فیلمی که میخوام براتون معرفی کنم یکی از زیبا ترین فیلم هایی بود که تو چند وقت اخیر دیدم
با بازی دوتا از شاخ ترین بازیگران امریکا یعنی ---> Al Pacino and Rabert Deniro که واقعا نمیدونم از کدومشون بیشتر خوشم میاد :love:

righteous kill
righteous.jpg

فیلم بسیار زیبا با داستان هوشمندانه ای که تا اخر فیلم شما رو سر کار میزاره
دو بازرس ارشد پلیس که نقش پلیس بد و پلیس خوب رو تو فیلم بازی میکنند ولی به روایتی که تا حالا تو هیچ فیلمی ندیدیم . این دو بازرس روی پرونده قتل های سریالی تحقیق میکنند که به نتایج جالبی میرسند که به خودشون مربوط میشه و ....
پیشنهاد میشه حتما ببینید

Recruit
recruit.jpg

با بازیه Al Pacino و Colin Farrell
برک ( Al Pacino ) یکی از مامورین برجسته ی CIA و متخصص در استعداد یابیه که جیمز ( Colin Farrell ) رو که در برنامه نویسی و حک خیلی ماهره رو به CIA دعوت میکنه . جیمز تمام امتحانات ورودی رو با نمره ی بسیار عالی قبول میشه ولی ....
این فیلم هم پیشنهاد میکنم ببینید

پ . ن : من به فیلم هام امتیاز نمیدم چون امتیاز 1 تا 10 به نظر من نمیتونه ارزش فیلم رو نشون بده

The Good, The Bad and The Ugly
مسلما بهترین وسترن هست. قشنگترین فیلمی هم هست که تا حالا دیدم. بار دوم کننده میشه اما هر سال میشه دیدش.
7/10

The Godfather: Part II
به نظرم فیلم اورهایپ شده ایه اما خوب قشنگه ازش بدم نمیاد چون زیاد دیدمش.
6/10

کار بزرگ را به تیم "لاشی" نسپارید !!

x_men_origins_wolverine_movie_poster1.jpg

بعد از دیدن تریلرهای این فیلم و علاقه‌ای که به شخصیت‌های سری اکس‌من داشتم بشدت مشتاق شدم تا گذشته ولورین رو روی پرده سینما ببینم، متاسفانه بعد از دیدن فیلم تمام تصوراتم ازش بهم خورد و بشدت نا امید شدم.
فیلم قربانی زمان کمش شده بود، سعی شده بود با تند کردن ریتم فیلم بتونن حجم بالای داستان رو توش جا بدن که یه فیلم بی‌روح تحویل داده شده بود. مثلا رومانس فیلم 15 دقیقه طول می‌کشید بطور کلی. الان تقریبا عادی شده که فیلم‌هایی با حجم زمانی زیاد به نمایش دربیان بهتر بود به‌جای قربانی کردن داستان، می‌زاشتن فیلم یکم طولانی‌تر بشه.
مشکل بعدی که بسیار برام آزار دهنده بود جلوه‌های ویژه فیلم، خصوصا در نیمه دومش بود. من همیشه مشکل بزرگی با جلوه‌های ویژه CG داشتم (مثلا حالم از جلوه‌های ویژه Transformers بهم میخوره) و تو این فیلم هم خصوصا تو نیمه دوم جلوه‌های ویژه بسیار ناشیانه عمل کرده بود و در حد این بک‌گراند گذاری‌های شبکه استانی ظاهر شده بود!!!
و مشکل بعدی هم افتضاحات داستانی بود، همه می‌دونیم که بخشی از مشکلات روحی لوگان بخاطر کارهای کثیفی بود که در گذشته همراه با استرایکر انجام داده بود، اما تو این فیلم دیدیم که لوگان نقش حضرت یعقوب در تیم استرایکر رو داشت و شخصیت مثبتی داشت. در این فیلم به نحو احسن Character Waste رو در مورد خیلی‌ها دیدیم؛ خصوصا وید عزیز که رسما ناموسش سر علم شده بود تو این فیلم.

در کل 3/10 بهش میدم اونم بخاطر گل روی ولورین.

girl-interrupted.jpg

Girl, Interrupted

1999

با بازی بینظیر آنجلینا جولی و وینونا رایدر

اگه میخواین بهترین بازی جولی رو ببینید این فیلمو ببینید!!! به نحوی نقش یک آدم روانی رو باحال بازی میکنه که حیرت میکنید!! وینونا رایدر هم که بعضی جاها خیلی خوب بازی میکرد.
کراگردانش هم جیمز منگولد هستش که 3:10 به یوما آخرین ساختش هم هست.

7
------------------------------------------------------------------------------------------------

pulp-fiction-t-shirt-21.jpg

Pulp Fiction

1994

داستان های عامه پسند یکی از بهترین فیلم های تارانتینو هستش که به نظرم زیادی تحویل گرفته شد.فیلم داستان چند تا آدم مختلف رو به هم گره میزنه که خداییش بعضی جاها غافلگیر میشید خفن! قسمت مربوط به بروس ویلیس هم باحال ترین بخششه... ساموئل ال جکسن هم بهترین بازیشه...باید دید!

8

Ocean's Thirteeen
والله من اصلا سر در نیوردم.

چه امتیازی بدم وقتی نفهمیدم/10.

East of Boucharest
بازم فیلمای اروپایی, بد نبود, یه جورایی بود.
7/10

The spirite
حتما ببینینش.
9/10

How.To.Rob.a.Bank
عالی, در مورد دزدی از یه بانک و ...
10/10

seven pounds
یه کلمه از داستانش بگم spoil میشه همش.
10/10

Day Watch
فیلم خوبی نیست, به دلایل دیگه ای دوستش دارم.
5/10 از دید شما
8/10 از دید من.

Crank 2
چی بگم, Crankه دیگه.
6/10

The Darjeling Limited
فیلم خوبی بود, در مورد این تیریپ آمریکاییاس که میرن شرق واسه شر و ور.
8/10

The Unknown
این فیلمه ایتالیایی, در مورد روابط عجیب بین یه مادر و فرزندش هست, بسیار عالی.
10/10

We Own The Night
بشدت خوب برای کسایی که عشق دهه 20 آمریکا رو دارن, داستانی زیبا در کنار بازی درخور فیلم.
10/10

Resurrecting The Champ
خوب, Samuel F***in Jackson هستش و خوب! البته یکم افسردگی آورد واسم.
7/10

الان دارم Fly Boys رو میبینم که نصفه ولش کردم, Lost City رو هم 2ماهه نصفه ول کردم, 3:10 to Yuma رو هم نصفه ول کردم.

اینا رو میبینم: Good Night, FEAST, Unknownِ

خیلی از فیلمایی که میبینم رو چون ADSL ندارم حوصله نمیکنم اینجا بنویسم.

Ocean's Thirteeen
والله من اصلا سر در نیوردم.

چه امتیازی بدم وقتی نفهمیدم/10.
سلام
سری Ocean's رو من به شخصه واقعا دوست دارم :love:
حالا شما حتما برو Ocean's 11 و Ocean's 12 رو ببین بعد اون وقت میفهمی با چه فیلمی طرفی ;)

دیدم بابا اون 2تا رو, این خیلی خر تو خری بود. البته من downه down بودم وقتی فیلمو دیدم. شاید بخاطر اینم بوده.

دیشب
The Good Night رو دیدم که در مورد Lucid Dreamو ایناس, بسیار خوب بود.
9/10

FLESH رو هم تا آخراش دیدم, خیلی چرته, تو مایه های b-movieهای درجه هزار ولی نمیدونم چرا میدیدمش!
امتیاز نمیدم, اگه از gore و اینا خوشتون میاد ببینین.

THE Good ,The Bad and The Ugly

بهترین فیلم جهان ـه ، چون بزرگ ترین هنرپیشه جهان و دو تا از بزرگترین هنرپیشه ها درش بازی میکنند.شمار دیدنش از دستم در رفته. بر خلاف دیگر وسترن ها داستان جالبی هم داره.

10/10

A Fistful of Dollars

وسترن قشنگیه که دیدم ، با دیالوگ های ایستوود تو این فیلم خیلی حال می کنم و اون پیرمرد تابوت ساز.

7.5/10

Silverado

فیلم بدی نیست. ولی از بازیگران معروفی که توش بازی کردن انتظار فیلم قشنگتری داشتم. Kevin Kline خیلی خوب بود ، در ضمن کوین کاستنر هم توش بازی می کرد.

6/10

Texas, addio

داستانش واقعا ضعیفه ، مخصوصا برادر کوچیکه خیلی بد بازی می کنه. تنها دلیل دیدن این فیلم بازی Franco Nero بود و بس.

4/10

ویرایش:در دومین فیلم اشتباه اسمی صورت گرفته بود ، اصلاح شد.

آخرین ویرایش:
The Tribe
the-tribe-poster.jpg

فيلم بدي نبود . داستانش درباره چند تا جونه كه به جزيره متروكه ميرن كه يه سري موجودات ناشناخته

اون جا زندگي ميكنن بعدش هم خون و خون ريزي :love: اين فيلم تركيبي از فيلم هاي Predator و Descent
بود

7/10

12-round-b-1-sheet_web.jpg

از John Cena خيلي بدم مياد ولي نتونستم فيلمش رو نبينم . داستان دربازه يه پليس سادس كه زنش

توسط كسي كه اون رو قبلا به زندان انداخته بود گروگان گرفته ميشه انم دنبال نجات زنش !! مزخرف . مزخرف

2/10

79f5238406c4ca64cf63b5a60df361e6.jpg

شاهكار .شاهكار . براي بار 20 دارم ميبينمش واقعا فيلمي هست كه ديگه تكرار نميشه

به دوستاني پيشنهاد ميكنم اگه از اين فيلم خششون اومد فيلم Fargo هم رو ببينيد

9.5/10

آخرین ویرایش:
Django

البته برای بار چندم بود. از خیلی جهات وسترن خوبی بود. اول که دیدم با یه زنه تو فیلم روبرو میشیم ، فکر کردم که به فیلم لطمه میزنه. چون تو فیلم وسترن نباید زن زیادی نقش داشته باشه :دی ولی خوشبختانه اونقدر ها هم زن نقش موثری تو فیلم نداشت و فیلم کاملا محور جانگو می چرخید. در ضمن Franco Nero هم بازی میکرد ف که خودش یه نکته مثبته.

7.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or