Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Coraline هم که وضعش خوبه گویا! البته نقدی نخوندم فقط تو متکریتیک دیدم 80 ه، اگه Stardust به اون خوبی میشه 67، ببین 80 دیگه چی میشه :دی
من بیشتر با Sweeney مشکل دارم :دی Bourne رو هم با اینکه بسیار فیلم خوبیه و تو ژانر خودش یکی از بهترینهاس پایینتر از NCFOM میدونم، ولی با Zodiac ت خیلی حال کردم.
Coraline که من کتابش رو هم بیشتر از Stardust دوست دارم (فیلم Stardust واقعا تغییراتی داده بود که از کتاب هم بهتر در اومده بود) با توجه به اینکه هنری سلیک خدای Stop-Motion هست می شه انتظارات از Coraline رو تا سقف بالا برد
در مورد Zodiac هم جالبه که چیزیه که بیشتر از همه در موردش بهم خورده می گیرن و دلیلش رو هم نمی دونم
من دو سال منتظر TWBB بودم تا دیدمش اما زمانی که Zodiac رو دیدم اصلا کوچکترین شکی نداشتم که Zodiac با فاصله محسوسی بهتره
Bourne Ultimatum خیلی سلیقه ایه
Sweeney Todd هم واقعا جای تعجب داره از منی که با موزیکال حال نمی کنم ولی واقعا بهم می چسبه البته ای کاش کست بهتری داشت چون غیر از جانی دپ بقیه شون رو می شه رسما کنسل کرد
==
برای همینه می گم یه حالتی از Blood Simple داره چون به قول تو قضیه مرگباره فقط :دی و فارگو, هم از نظر خط داستانی شباهتهایی داره هم از نظر نگاهی که به جامعه ی امریکا داره.
Blood Simple رو قبول دارم تا حد زیادی و فارگو رو نه زیاد
در کل برای خود من متفاوت ترین کار کوئن ها NCFOM هست
==
منظورت اینه که با میکس sense of humor و تلخی که فیلم داره مشکل داری؟ آخه من اصلا متوجه نمی شم تو طرز بیانش با چه چیزی مشکل داری :دی
نه بیشتر با این مشکل دارم که قضیه خیلی شخصیه و منم با این مسائل تجربه های شخصی خاص خودم رو داشتم که شبیه این نیست
یه جورایی جهت من و فیلم یکیه اما تجاربمون متفاوت و در نتیجه قصه مون متفاوت و گفتارمون هم خیلی متفاوت تر
فیلم بیشتر از دید من یه انتقام شخصیه

فکر می کنم Stardust ها صدای همه رو در بیاره ولی همینه که هست :دی من با فانتزی این ریختی خیلی حال می کنم و طرفدار پر و پا قرص Neil Gaiman هم هستم
در مورد این انتخابت به شدت باهات موافقم.

مسئله دقیقا اینه که کیهان زیادی تاثیر گذار به دلایلی تابلو یه جورایی خط مش کل مطبوعات رو معلوم می کنه
مسئله این نیست که کیهان حرف حسابی میزنه یا نه، مسئله اینه که کیهان یکی از قوی ترین نهادهای این مملکته.
با این حرفتون تا حدودی موافق ولی به نظرم بازم این روزنامه صدایه دولت نیست.بدبختانه، اقایه شریعتمداری و کلا روزنامه ی کیهان خوب می دونن که چه جوری باید اهدافشون رو جلو ببرن.
---------------------------------------------------
خوب تبریک بابت برنده شدن اصغر فرهادی به عنوان بهترین کارگردان از جشنواره فیلم برلین به خاطر فیلم "درباره الی".:love:
این چیزا بیشتر باعث میشه که به دیدن فیلم راغب تر بشم.:-"
---------------------------------------------------
tt0120601
tt0120601
images.jpeg
tt0120601
جان مالکویچ بودن 1999
کارگردان:اسپایک جونز
نویسنده:چارلی کافمن
بازیگران:جان کیوزاک-کامرون دیاز-کاترین کنر-جان مالکویچ و ...
داستان:....

چند سالی بود که می خواستم این فیلمو ببینم ولی هر دفعه به دلایلی نمیشد تا این که هفته ی قبل دیدمش.داستان فیلم فوق العاده عجیب ولی بسیار جذاب و نوگرایانه است.فیلنامه هم مثل بقیه کارهای اقایه کافمن عالیه.در مورد کارگردانی اثر هم باید بگم خیلی خوب بود و چیزی هم جز این از جونز انتظار نمی رفت.
داستان فیلم همون طور که گفتم عجیبه به خاطر همین چیزی در موردش نوشتم تا خودتون ببینید (به شدت توصیه میکنم که این فیلم رو ببینید)
امتیاز خودم به این فیلم 9از 10و از بچه هایی که فیلمو دیدن می خوام که امتیازشون رو بنویسن و ظرشون رو در مورد فیلم بگن.

Scarface

scarface4.jpg

10/10 >>> بالاخره تونستم فبلم صورت زخمی محصول 1983 به کارگردانی برایان دی پالما و نوسندگی الیور استون و بازی خیره کننده و بی حیای (:biggrin1:) آل پاچینو رو ببینم.بدون شک امتیازم به این فیلم امتیاز کامله.این فیلم بک بازسازی از یک فیلم دهه ی 40 به همین نام هستش.خیلی وقت بود دنبال این فیلم بودم.(از وقتی که بازیشو تموم کردم!!) حالا میبینم که تونی مونتانا واقعا به یاد موندنی ترین شخصیت عالم سینما هستش.درجه ی فیلم هم بالاترین دزجه ی ممکن برای فیلم های سینماییه.به خاطر strong language و strong violence.
این فیلمو سه باز پشت سز هم دیدم.چیزی که واقعا حالمو گرفت ابنه که اصلا این فیلم با وجود امتیاز بالا از سایت ها جایزه ای دربافت نکرد.فقط نامزد سه تا گلدن گلوب شد که بکیش مال موسیقی بود و به نظر من باید اسکار موسیقی و best leading role رو میگرفت.(این آکادمی اسکار هم هر کی هر کیه ها!) خلاصه این که: ...Say hello to my little friend

/ دزجه ی ممکن برای فیلم های سینماییه.به خاطر strong language و strong violence.
این فیلمو سه باز پشت سز هم دیدم.چیزی که واقعا حالمو گرفت ابنه که اصلا این فیلم با وجود امتیاز بالا از سایت ها جایزه ای دربافت نکرد.فقط نامزد سه تا گلدن گلوب شد که بکیش مال موسیقی بود و به نظر من باید اسکار موسیقی و best leading role رو میگرفت.(این آکادمی اسکار هم هر کی هر کیه ها!) خلاصه این که: ...Say hello to my little friend

درجه فيلم R ه و بالاترين درجه NC-17 .
--------------------
This Is Halloween , This is Halloween ,This is Halloween , Halloween ,Halloween ,Halloween

The Nightmare Before Chirstmas

شاهكار . Brilliant !!!
كارگردان : Henry Selick
داستان از Tim Burton
Nightmarebeforexmas200px.jpg

داستان درباره Jack Skellington(كه Pumpkin Kingه:biggrin1:) كه تو Halloween Town زندگي ميكنه . يه روز بعد Halloween احساس ميكنه كه زنديگيش كسل كننده و همش كارهاي تكراري ميكنن . يه شب همين طوري در جنگل حركت ميكنه كه به Chirstmas Town‌ميرسه و تصميم ميگره Chirstmas به Halloween Town ببره ....
9/10
يه Stop Motion‌ موزيكال بيسيار عاليي موزيك هاش Perfect ه:biggrin1:

Broken Flowers
به کارگردانی Jim Jarmusch و بازی Bill Murray
از روی اسم کارگردان و بازیگرش میشه حدس زد فیلم خوبیه. ولی اینطور نیست خیلی خوبه!
من از 10 بهش 8.5 میدم

Chicago
بهترین فیلم 2002 از نظر اسکار
حدود 90% فیلم فقط آواز میخونن.
از معدود بار هاییه که منتقد های اسکار از بین بقیه بهترین رو انتخاب کردن
من که خیلی حال کردم و واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر بدشون اومده.
امتیاز 9.29 از 10.

پرستیژ :دی
معرف حضور همه هست دیگه
+ جریان روایی جالب
+ توییست خوب
+ بازی‌های خوب
- نیمه اول فیلم بسیار مزخرف و کسل کننده
- کریستین بل حتی توی بتمن هم همینطوری بازی می‌کنه؛ فقط صداش اونتو افتضاحه
- توییست‌هاش یکم غیرقابل باور بودن
در کل
8.7/10

The Asphalt Jungle (1950
جان هیوستن احتمالا یکی از underrateترین کارگردانای بزرگ سینما تو ایرانه.هر چند این فیلم به خوبیه فیلمای دیگش مثل The Treasure of the Sierra Madre یا The Maltese Falcon نبود ولی بازهم یکی از نوآرهای خوبی بود که دیدم.بعد فیلم فهمیدم که دایره سرخ ملوین یه الگوبرداری کامل از این فیلم بوده.بازیگرای فیلم با اینکه هیچکدوم خیلی معروف نبودن مرلین مونرو که خیلی کوتاه تو فیلم بازی میکنه ولی بازیها خیلی روان و خوبه.فقط تنها بدی که داشت این نسخه ای که من دیدم دوبله بود و خیلی کیفیت مناسبی نداشت.داستان فیلم هم در مورد یه دکتری هست که تازه از زندان ازاد شده.تو زندان نقشه یه دزدی رو میکشه و میخواد یه گروه برای یه دزدی جور کنه.اگه به فیلمای کلاسیک نوآر علاقه دادید حتما ببینید.
10/8
Kaidan (1964
این فیلم رو حدودا 7-8 سال پیش دیدم.خیلی هم اونموقع تاثیر گذاشته بود رومن مخصوصا اپیزود سوم(هوییچی بی گوش!) تا اینکه دیروز دوباره دیدمش.نوستالوژی فیلم خیلی حال داد بهم ولی خود فیلم مسلما دیگه اون تاثیرگذاری قبلی رو نداشت.خیلی از جاهای مثلا ترسناک فیلم الان دیگه خنده داد به نظر میومد.ولی هنوزم به واسطه طراحی صحنه خوب و اتمسفر تاثیر گذار و موسیقی فوق العادش جذابیت هایی داشت.اگه یه خورده ریتم فیلم سریعتر بود و اینقدر هر سکانس طولانی نبود مطمئنا خیلی دلچسب تر از الان بود.
10/7

Touch of Evil
برای بار دوم...
پلان ابتدای فیلم واقعا شاهکاره. این یعنی لانگ شات نه اون اون چیزی که تو ورکمایستر هارمونیز بود(امروز شبکه 4 گذاشته بود خاطرات تلخ زنده شد:biggrin1:) کلا شیوه ی روایت فیلم خیلی روون و جذابه. بین کاراکترها هم خود کاراکتر ولز جذابتر از همه دراومده.دیالوگام عالین. جزو آخرین و بهترین نوآرهایی هم هست که ساخته شده. بعضی سکانسهای فیلم واقعا عالیه که فقط از نبوغ کسی مثه اورسن ولز بر میاد. این فیلم به همراه The Magnificent Ambersons و Citizen Kane بهترین فیلماشن و تازگیا این حس بهم دست داده که اگه سیتیزن کین رو بدون دید قبلی می دیدم احتمالا برام در سطح بالاتری می بود.9/10
180px-Touch_of_Evil_restored.jpeg

------------------------------------------------------------------------------------------
Army of Shadows
با اینکه فکر می کنم ملویل هیچوقت نتونست فیلمی دوباره در سطح le samourai بسازه ولی ارتش سایه ها هم خصوصیاتی داره که باعث می شه برای من جزو بهترین فیلماش باشه. شروع عالی فیلم , سکانهای زیاد بدون دیالوگ , کند بودن, فیلمبرداری خوب با تصویری که از رنگهای خاص و بی روحی تشکیل شده همه از المانهای فیلمای ملویلن که تو این فیلم هم به کار رفتن. شخصا از استایل فیلماش خوشم میاد. البته داستان فیلم خیلی برام گیرا نبود ولی یه سری از نکات فیلم جبران می کرد این موضوع رو. موسیقی فیلم هم خیلی خوب بود. لینو ونتورا هم بازیش نکته خاصی نداره ولی از خودش خوشم میاد. این فیلم به همراه سامورایی و دایره سرخ و کلاه بهترین فیلماشن به نظر من. صد در صد ملویل آمریکایی ترین فیلمساز فرانسویه.8.5/10
TheShadowArmy.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد فیلم فهمیدم که دایره سرخ ملوین یه الگوبرداری کامل از این فیلم بوده.
و همچنین از Riffifiه ژول داسن هم الگو گرفته(اینو حتما ببینین). The Killing هم از جنگل آسفالت الگو گرفته ولی به نظر من فیلم بهتریه. کلا بین heist movieها The Red Circle,The Asphalt Jungle,The Killing,Riffifi بهترینن.
بازیگرای فیلم با اینکه هیچکدوم خیلی معروف نبودن
استرلینگ هیدن تو چندتا فیلم شاخص بازی کرده.

آخرین ویرایش:
از بچه هایی که فیلمو دیدن می خوام که امتیازشون رو بنویسن و ظرشون رو در مورد فیلم بگن.
داستان جالبه فیلمنامه هم جالبه اما یه جورایی فیلم ریتم off/on کننده ای داره
بازی ها هم فقط مالکوویچ و کیوزاک خوبن ، دیاز که افتضاحه بازی کینر هم قابل تحمله
بهترین کار جونز هم فعلا اقتباسه و بهترین کار کافمن هم فعلا همون Eternal Sunshine of a Spotless Mind ه
در مجموع کار خوبیه ولی بهتر هم می تونست باشه
بهترین تیکه فیلم هم همونجاس که میمونه خاطره گرفتار شدنش یادش میاد
7.5 از 10
==
Chicago
بهترین فیلم 2002 از نظر اسکار
حدود 90% فیلم فقط آواز میخونن.
از معدود بار هاییه که منتقد های اسکار از بین بقیه بهترین رو انتخاب کردن
من که خیلی حال کردم و واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر بدشون اومده.
امتیاز 9.29 از 10.
خوب موزیکاله دیگه می خواستی 90 درصدش چیکار کنن ؟
مسلما بهترین فیلم سال 2002 نیست
دلیلی هم که خیلیا خوششون نمیاد (مثل خودم که بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد) همون اسکار بردنشه
==
- توییست‌هاش یکم غیرقابل باور بودن
پس کتابشون نخوندی
واقعا یکی از اون کاراییه که خوشحالم تو اقتباس به منبع چندان وفادار نبوده

Touch of Evil
از این بیشتر خوشت میاد یا از مرد سوم؟ کلا این دو تا خیلی شبیه همن خیلی هم با هم مقایسه میشن.
من خودم مرد سوم رو بیشتر دوست دارم مخصوصا فیلمبرداریش که عالیه.ولز هم با اینکه تو این خیلی خیلی بیشتر از مرد سوم بازی میکنه ولی من بازیش تو مرد سوم رو بیشتر می پسندم.
کلا بین heist movieها The Red Circle,The Asphalt Jungle,The Killing,The Killingبهترینن.
البته Reservoir Dogs تارانتینو هم حرف نداشتو
استرلینگ هیدن تو چندتا فیلم شاخص بازی کرده.
فیلمای کوبریکم مگه شاخص حساب میشن:biggrin1::-".
-------------------------
Frost/Nixon (2008
با اینکه فیلم سوژه خیلی خوبی رو انتخاب کرده بود و دیگه مثل اکثر فیلمای اینجوری به بیوگرافی از زندگی شخص خلاصه نمیشد ولی کلا برای من خیلی جذابیت نداشت.ران هاوارد کارگردان خیلی خوبیه مخصوصا دو تا همکاریش با کرو که فیلمای خیلی خوبی از اب در اومده بودن.ولی خب تو این فیلم نقش نویسنده خیلی بیشتر اهمیت داشت تا کارگردان.پیتر مورگان هم خیلی خوب فیلمنامه رو نوشته بود مخصوصا دیالوگای فیلم که خیلی خوب نوشته شده بودن.من خودم اصلا نیکسون و نوع رفتارش رو نمیشناسم به خاطر همین خیلی نمیتونم در مورد بازی لانجلا نظر بدم ولی خب مطمئنا بازیش خیلی خوب بوده. شین هم خیلی جای پیشرفت داره ولی تو همین فیلمم خیلی خوب بود. کلا فیلم سرگرم کننده ای نیست ولی با کات های زیاد نمیذاره خیلی حوصله سربر بشه فیلم.
10/7.5

از این بیشتر خوشت میاد یا از مرد سوم؟ کلا این دو تا خیلی شبیه همن خیلی هم با هم مقایسه میشن.
من خودم مرد سوم رو بیشتر دوست دارم مخصوصا فیلمبرداریش که عالیه.ولز هم با اینکه تو این خیلی خیلی بیشتر از مرد سوم بازی میکنه ولی من بازیش تو مرد سوم رو بیشتر می پسندم.
از این بیشتر خوشم میاد. البته مرد سوم هم فیلم خیلی خوبیه ولی کلا فیلمنامش بر خلاف این خیلی قوی نیست گرچه که بعضی دیالوگای فیلم فوق العاده اس(که اون دیالوگا هم کار خود ولزه) بعلاوه فیلمبرداریه رابرت کراسکر و کارگردانیه کرول رید. بعضی نماهاش واقعا عالیه. ولی خب در مجموع Touch of Evil رو ترجیح می دم.بیشتر به دلم می شینه. ارتباطم با کاراکتراش بیشتره.
البته Reservoir Dogs تارانتینو هم حرف نداشتو
اینم خوبه ولی به پای اونا نمی رسه.بعد کلا فیلمای تارانتینو تاثیر شدیدی از اونا گرفته.
فیلمای کوبریکم مگه شاخص حساب میشن
nocomment.gif

turkydance1.gif
--------------------------------------
تو گادفادر و Johnny Guitar هم بازی کرده.به The Long Goodbye هم می شه اشاره کرد.
040.gif

آخرین ویرایش:
Who's Afraid of Virginia Woolf

تنها فیلمی که از پس غول بی شاخ و دمی به اسم "اتوبوسی به نام هوس"بر میاد...نه به لحاظ داستانی،نه به لحاظ کارگردانی یا چیزای دیگه،منظورم بیان شخصیت هاییه که تو این فیلم هاست یا نظیر ندارن یا من تو این حد و اندازه ندیدم،پایان هر دو فیلم درست مثه پایانه یه اُپراست،هنوز با ضرباهنگی گیج کننده آدم رو تشنه ی این بزرگی می کنن.من هنرپیشه ی زن رو قبول ندارم،یا روشن تر بگم،اعتقادی به نقش آفرینیه زن ندارم،به نظر من،هر اندازه که یه زن تو رل خودش قدرمتند باشه بازم به اساتید مرد نمیرسن،این برای من تصوری محاله.ولی این دو فیلم،دو بازیگر نقش زن من رو مات خودشون کردن (گاهی اوقات پیش میاد که اسکار هم برای یه استعداد جوابگو نیست،کمشه،بی نهایت اون درجشه...)بازیه الیزابت تیلور یا حتی ویوین لی قطعا تکرار نشدنی ان (حالا جدا از تیم بازیگری که دستای آدم رو از پشت که می بندن هیچ،دهن آدم رو هم چسب می زنن...) یعنی من ستایش می کنم این بازیگری،این فیلم رو به معنای واقعی،هنوزم که هنوزه تشنه ی این فیلمم.فقط می تونم بگم همه رقمه آدم رو ارضا می کنه و بس...10/10
(اگه کسی مطلبی خوندنی در مورد روان فیلم،شخصیت پردازی فیلم داره چه خارجگی چه...لطف کنه)

در باره این فیلم نوشتی و اسمی از " ریچارد برتون " نبردی .
بسی کم لطفی کردی .
===>
(حالا جدا از تیم بازیگری که دستای آدم رو از پشت که می بندن هیچ،دهن آدم رو هم چسب می زنن...)
چون مد نظرم بازیگر زن بود دیگه بازیگرای مرد رو هم مطرح نکردم،براندو هم تو اون فیلم عین برتون ستودنی بازی کرده،کلا گفتم که گروه بازیگریشون نایابه...;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or