Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

این فیلما کیفیت خوبشون اومده؟ یعنی DVDrip و بالاتر؟ بنجامین رو میدونم DVDScr ش اومده که عکساش چنگی به دل نمیزد.

منم dvdscr دیدم ولی به نظر من فرقش با rip خیلی کم بود در حدی که با دقت زیاد میشه فهمید که rip نیست. مخصوصا revolutionary
واسه جفتشون زیرنویس انگلیسی هست و برای benjamin فارسی هم هست.

A Short Film About Love
فقط میتونم بگم : به به
کلا ده فرمان: به به
شما A Short Film About Killing رو هم دیدید؟ اگه ندیدید اونم حتما ببینید البته من توصیه می کنم کل ده فرمان رو ببینید که این دوتا نسخه سینماییه دوتا از اپیزوداشه.

سلام
کلا ده فرمان: به به
شما A Short Film About Killing رو هم دیدید؟ اگه ندیدید اونم حتما ببینید البته من توصیه می کنم کل ده فرمان رو ببینید که این دوتا نسخه سینماییه دوتا از اپیزوداشه.
توضیحات تکمیلی plz :دی
A Short Film About Killing رو دارم . اتفاقاً امشب می خواستم ببینمش که نتونستم . سعی میکنم فردا ببینمش .

Changelling

6495_c.jpg

يك فيلم دراماتيك بسيار زيبا برگرفته شده از يك داستان واقعي.

داستان درباره ي مادري است كه فرزندش گم ميشه. مادر با پليس تماس ميگيره و اونها بعد از 5 ماه بچه اي رو كاملا مشابه با بچه ي اين مادر پيدا ميكنن اما اين مادر اصرار داره كه اين بچه ي او نيست و دلايلي هم براي خودش داره. اما پليس قبول نميكنه و ....
به علاقه مندان فيلمهاي درام حتما توصيه ميشه اين فيلم رو ببينن.

8.5/10

نمیدونم اگه وودی الن این افکار مغشوش رو نداشت چیکاره میشد !! به نظر میرسه تو فیلماش این افکار خود الن هست که فیلمو جلو میبره نه فیلمنامه یا بازیگرا !!
راحت بگم فیلم خیلی عالی نیست یعنی در حد خوب البته با دیالوگ های شیرین - بازی های روان و نسبتا خوب یه کارگردانی خوب و ریتم خوب فیلم که قبلا در چنتا کار قبلی الن این قدر خوب ریتم فیلم تو یه رده حفظ نشده بود کلا تشریح کردن فیلم های وودی الن یه ذره سخته ولی کلا فیلم گرم و دوست داشتنیی هست !!

vicky cristina barcelona

vicky_cristina_barcelona.jpg

کلا به نظرم فیلم همه چیش خوب بود مخصوصا لوکیشنش بارسلونا :love: که یکی از زیبا ترین شهر های جهانه
داستان : فیلم راجب 2 تا دختر به نام های کریستینا و ویکی هست که دوستان صمیمی هستن و به دلایل مختلف بارسلونا رو برای سفر تابستانه خودشون انتخاب کردن از اونجا که روحیات این 2 تا خیلی نزدیک به همه هر دو عاشق یه مرد میشن و...
بازیگران : خاویر باردم:love: - پنه لوپه کروز - اسکارلت یوهانسون:sick:

اختیار داری :d یکی از قشنگترین و تاثیر گذارترین فیلمهایی بود که تو عمرم دیدم !
شخصیت واقعی Christopher McCandless خیلی رو من یکی تاثیر گذاشته، همینطور اون Magic Bus و اخلاق و طرز فکر کریس . Emile Hirsch هم نقششو خیلی عالی بازی کرده به نظر من ! دقت کرده باشین آخر فیلم هم در مورد مرگ اون و پیدا کردن جسدش هم یه توضیح مختصری داده ...
مهدی به نظرت یه خورده کم لطفی نکردی نسبت به این ؟ :d

mccandlessfinal001-crop001-640.jpg
البته در خوب بودن این فیلم که شکی نیست اما من وقتی میبینم Emile Hirsch مثلا توی یه فیلمی مثل Girl next door با چند تا هنرپیشه P.orn star ور میره، دیگه یه ذهنیتی بهش پیدا می‌کنم که نمی‌تونم زیاد ازش لذت ببرم.:d

آخرین ویرایش:
سلام علیکم خسته نباشید:cheesygri
امروز هم وقت شد tropic thunder رو دیدم و واقعا مستفیض شدیم:cheesygri
جدا نمیدونستم بن استیلر اینقد خوب کارگردانی میکنه:p
میخوام توضیح بدم ازش اما اینقدر دیر فیلمو دیدم که همه بچه ها تا تهشو گفتن من فقط نمره میدم
من از 10 7.6 میدم!
راستی یه همیاری هم از سریال بینا میخواستم!
بین 4 سریاله
supernatural
prison break
grays anatomi
the l word
2 تا رو انتخاب کنید بزرام دانلود بشه!
فقط یکیم لطف کنه راجب سبک prison break بگه که آخه چرا اینقدر میگن رقیب lost هست:confused:

فقط یکیم لطف کنه راجب سبک prison break بگه که آخه چرا اینقدر میگن رقیب lost هست:confused:

والا از نظر ببیننده منظورشون هست از نظر سبک که اصلا شبیه بهم نیستن!:)
از بین این بالایی ها فقط همین رو دیدم و باید بگم فوق العادست حتما این رو بگیر...
:love:

سلام علیکم خسته نباشید:cheesygri
امروز هم وقت شد tropic thunder رو دیدم و واقعا مستفیض شدیم:cheesygri
جدا نمیدونستم بن استیلر اینقد خوب کارگردانی میکنه:p
میخوام توضیح بدم ازش اما اینقدر دیر فیلمو دیدم که همه بچه ها تا تهشو گفتن من فقط نمره میدم
من از 10 7.6 میدم!
بین 4 سریاله
supernatural
prison break
grays anatomi
the l word
حالا چرا از بين اين 4 تا؟:biggrin1:
تو اينا از نظر من Prison Break و Grey's Anatomy رو ببين

حالا چرا از بين اين 4 تا؟:biggrin1:
تو اينا از نظر من Prison Break و Grey's Anatomy رو ببين
وشته شده توسط mohammad_66
سلام علیکم خسته نباشید
امروز هم وقت شد tropic thunder رو دیدم و واقعا مستفیض شدیم
جدا نمیدونستم بن استیلر اینقد خوب کارگردانی میکنه
من از 10 7.6 میدم!
بین 4 سریاله
supernatural
prison break
grays anatomi
the l word
فقط یکیم لطف کنه راجب سبک prison break بگه که آخه چرا اینقدر میگن رقیب lost هست
سلام
من شدیدا Gray's Anatomy رو پیشنهاد میکنم . داستان فوق العاده ای داره :love:
باید خودتون ببینید تا متوجه بشید
Daxter هم خیلی عالی حتما دانلود کن

شايد باورتون نشه ولي من تازه شاهكار sincity رو ديدم...
بعد از ديدن فيلم حدود نيم ساعتي تو كما بودم....
واقعا نمي دونم چي شده بود كه من اين همه مدت اين شاهكار رو نديده بودم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or