Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

paranoid park رو من دیدم . داستان خیلی قویی نداشت ولی یه حس باهالی داشت خیلی آرومه . ولی ارزش دیدن داره.( مخصوصا اگه کله ی صبح که هیچ صدایی نمیاد ببینیش;))
من بهش 6/10 میدم . البته باز هم میگم این فقط نظر منه.

البته با اینکه One Flew over Cuckoo's Nest خیلی فیلم بالاتری نسبت به اون دوتای دیگه شکی نیست ولی اولا که نیکلسون تو دیپارتد هم عالی بود، دوما اینکه اسکورسیزی تو دیپارتد یه روش دیگه رو پیش گرفته، دیپارتد به عنوان یه Crime thriller یه فیلم خیلی خوبه، مثل Gangs of new york که به عنوان یه Period piece فوق العاده س ولی چون همه عادت کردن اسکورسیزی فیلماش یه مدل دیگه باشه اینارو قبول نمیکنن.
Road to Perdition هم نمره خوبی دادن به نظر من.
:(این فیلم از اون فیلماییه که فقط من بی اندازه باهاش حال میکنم:دی به نظر من فقط اون تیکه ای که نیومن و هنکس با هم پیانو میزنن می ارزه به کل Elephant:دی
عماد اگه تو هم دیدی نظرتو بگو ؟
نه
همین الانم اگه عماد و سینا سرمو نزن با این نمره...
حال نمیکنم دیگه چیکار کنم:دی نمیدونم شاید تاثیرات یه مقاله ای باشه که خونده بودم در مورد اینکه Good will hunting چقدر افتضاحه و Elephant خوبه واسه همین عصبانی شدم:دی
کلا حرکت نوین جایی خوبه استفاده داشته باشه نه اینکه فقط بگه" من مبتکرم":دی یه چیزی تو مایه های جلوه های ویژه که وقتی در خدمت فیلم باشه میشه بنجامین باتن و LOTR، ولی وقتی جلوه های وِزه زیاد باشن که فقط باشن میشه آشغالی مثل Spider man 3.
راستی برین Boy A رو ببینین، امروز برای بار دوم دیدم و الان از نظر من رفته بالای TDK! اگه هم با Ko Country حال کردین برین Shotgun Stories هم ببینین.

دوما اینکه اسکورسیزی تو دیپارتد یه روش دیگه رو پیش گرفته
اتفاقا دوباره بنظرم تقریبا به همون سبک فیلمسازی خاص خودش رو اورده تو این فیلم بر خلاف فیلمایی که قبل از این ساخت.
با اینکه One Flew over Cuckoo's Nest خیلی فیلم بالاتری نسبت به اون دوتای دیگه شکی نیست
بابا TD هم پایینتر از این نیست.
به نظر من فقط اون تیکه ای که نیومن و هنکس با هم پیانو میزنن می ارزه به کل Elephant
Elephant رو من نمی تونم مقایسه کنم. کلا فیلم تاثیرگذاریه RTP هم فیلم تاثیرگذاریه که از نظر ارزشهای سینمایی در سطح بالاترییه و کلا بیشتر دوسش دارم.
کلا حرکت نوین جایی خوبه استفاده داشته باشه نه اینکه فقط بگه" من مبتکرم
البته شاید من خیلی درست متوجه منظورت نشده باشم ولی این ابتکار رو نسبتا خوب تونسته تو Elephant پیاده کنه(گرچه که گفتم این نوع فیلمسازی رو در مجموع قبول ندارم) ولی مثلا این نوع ابتکاری که می گی تو فیلم Gerry همین ون سنت صادقه.فکر کنم تنها فیلمی بود که باید دوتا نمره بهش بدم 0 و 5:biggrin1:(خدایا...:((یه سکانس بیست دقیقه ای داشت که فقط کلوزآپ از کله ی Casey Affleck و Matt Damon نشون می داد که دارن راه میرن تو صحرا بدون اینکه حتی یه کلمه حرف بزنن
zsigh.gif
آخه واقعا این کارو اسمشو چی باید گذاشت..ابتکار یا *****. اصلا اگه 30 دقیقه ی اول فیلم رو بگم واقعا...:sick:.من نمی دونم دمون و ون سنت همونایی بودن که Good will hunting رو ساختن یا نه....چرا اینجا اینطوری کردن.تازه توسط کایه دو سینما جزو ده فیلم برتر 2002 هم قرار گرفته
zsigh.gif

Shotgun Stories, Boy A
رفتن تو لیست:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اتفاقا دوباره بنظرم تقریبا به همون سبک فیلمسازی خاص خودش رو اورده تو این فیلم بر خلاف فیلمایی که قبل از این ساخت.
از چنتا فیلم آخرش بیشتر اسکورسیزی وار بود ولی بازم اون اسکورسیزی سابق نبود، به خاطر همینه که هنوز ملت نمیتونن خیلی با Aviator(یکی از فیلمای نسبتا ضعیف مارتین) و Gangs of NY (یکی از قویترین فیلمای مارتین)کنار بیان.
بابا TD هم پایینتر از این نیست.
TD؟ هم میشه The Departed هم میشه Taxi Driver:دی ولی خوب منظورت تاکسیه، به عنوان یک فن مارتین One flew رو بالاتر از TD میذارم:دی شاید به نظرم موضوع One flew بیشتر تو زمان موندگاره تا تاکسی.
البته شاید من خیلی درست متوجه منظورت نشده باشم ولی این ابتکار رو نسبتا خوب تونسته تو Elephant پیاده کنه(گرچه که گفتم این نوع فیلمسازی رو در مجموع قبول ندارم)
من مسئله م نوع اجرا نیست، من میگم که این نوع فیلمسازی(مخصوصا نوع روایت و فیلمبرداری نسبتا اول شخص!) در خدمت فیلم بود؟ یعنی فیلم به این مدل فیلمسازی نیاز داشت؟ یا فقط خواسته بود اینطوری فیلمو بسازه که بگه "من خیلی نو آورم"؟:دی
مثل همون LOTR که واقعا به اون نوع جلوه های ویژه احتیاج داشت و اصلا هم زیاده روی الکی نکرده بود که مثلا قدرت تیم Weta رو نشون بده جکسون، بر خلاف اکثر بلاک باسترهای دیگه مثل ترنسفورمرز که بیشتر فقط میخواستن قدرت خودشون تو درست کرده افکت ها رو نشون بدن.
تازه توسط کایه دو سینما جزو ده فیلم برتر 2002 هم قرار گرفته
فرانسوی ملت همینه دیگه:دی
در ضمن نمیدونم چرا احساس میکنم با مدل فیلمای British حال میکنی، واسه همین سریعا Boy A رو ببین:دی

شاید به نظرم موضوع One flew بیشتر تو زمان موندگاره تا تاکسی.
از نظر موندگاری بعید می دونم تاکسی موندگار نباشه منم شخصا نمی تونم بالاتر از Onw flew بذارمش ولی قطعا پایینتر هم نمی ذارم. جدا از این به نظرم دوتا از بهترین شخصیتها رو داشتن این دوتا فیلم.
من میگم که این نوع فیلمسازی(مخصوصا نوع روایت و فیلمبرداری نسبتا اول شخص!) در خدمت فیلم بود؟ یعنی فیلم به این مدل فیلمسازی نیاز داشت؟ یا فقط خواسته بود اینطوری فیلمو بسازه که بگه "من خیلی نو آورم"؟
شایدهردوتاش!! شاید فیلم حتما به این نوع فیلمسازی نیاز نداشت ولی ون سنت این نوع روایت رو انتخاب کرده و به نظرم موفق هم عمل کرده گرچه من خودمم همچین نو آوری رو قبول ندارم ولی در عین حال همین نوآوری بود که تاثیرگذاری فیلم رو بیشتر می کرد.شخصیت پردازی تک تک کاراکترها از زاویه اول شخص و دنبال کردنشون تا اینکه آدم باهاشون ارتباط برقرار می کنه بعد هم از بین بردن تک تکشون به راحتی و با خونسردی که در نتیجه نهایت تاثیر رو حداقل رو من گذاشت.هدف فیلمساز هم همین بوده حتی شعار فیلم هم مشخص می کنه که کارگردان همین هدفش بوده:An ordinary high school day. Except that it's not .اگر هم می خواسته بگه من خیلی نوآورم نوآوریش رو تونسته به نظر من تو فیلم اجرا کنه.همین تاثیری هم که فیلم داشت برام ارزش بود بیشتر نه نوع روایتش ولی خب قطعا اگه مثلا خودم بخوام فیلم بسازم جوری نمی سازم که با یه روایت خاص و با اصرار رو نوآوری خاص عده ی کمی رو جذب کنم و عده ی زیادی رو زده کنم جوری که کالت هم نباشه.در کل بنظرم هدف فیلمساز درست بوده یا غلط نوع روایت در خدمت فیلم بود.
مثل همون LOTR که واقعا به اون نوع جلوه های ویژه احتیاج داشت و اصلا هم زیاده روی الکی نکرده بود که مثلا قدرت تیم Weta رو نشون بده جکسون،
دقیقا. البته همین جلوه های ویژه ممکنه بعدها یه نکته منفی محسوب بشه برای فیلم.

آخرین ویرایش:
Into the wild

into_the_wild.jpg

سلام.
بچه‌ها این فیلم را دیدید؟ زیبایی ظاهری و بصری این فیلم خیلی بالاست. لوکیشن‌هایی که انتخاب شده اکثرا در جاهای بکر و طبیعت بسیار زیبای الاسکا هستند.

داستان در مورد پسریه که از زندگی شهری و قر و فر ‌های خونوادش خسته شده و نزدیک به دو ساله که خونشون را ترک کرده تا به سمت آلاسکا بره. داستان پیچیدگی چندانی نداره و البته از روی داستانهای واقعی برداشت شده. این عکسی هم که بالا گذاشتم، عکس واقعی همون مردیه که این اتفاق واسش می‌افته.

کلا باهاش حال کردم.
8/10

سلام.
بچه‌ها این فیلم را دیدید؟ زیبایی ظاهری و بصری این فیلم خیلی بالاست. لوکیشن‌هایی که انتخاب شده اکثرا در جاهای بکر و طبیعت بسیار زیبای الاسکا هستند.

داستان در مورد پسریه که از زندگی شهری و قر و فر ‌های خونوادش خسته شده و نزدیک به دو ساله که خونشون را ترک کرده تا به سمت آلاسکا بره. داستان پیچیدگی چندانی نداره و البته از روی داستانهای واقعی برداشت شده. این عکسی هم که بالا گذاشتم، عکس واقعی همون مردیه که این اتفاق واسش می‌افته.

کلا باهاش حال کردم.
8/10

اختیار داری :d یکی از قشنگترین و تاثیر گذارترین فیلمهایی بود که تو عمرم دیدم !
شخصیت واقعی Christopher McCandless خیلی رو من یکی تاثیر گذاشته، همینطور اون Magic Bus و اخلاق و طرز فکر کریس . Emile Hirsch هم نقششو خیلی عالی بازی کرده به نظر من ! دقت کرده باشین آخر فیلم هم در مورد مرگ اون و پیدا کردن جسدش هم یه توضیح مختصری داده ...
مهدی به نظرت یه خورده کم لطفی نکردی نسبت به این ؟ :d

mccandlessfinal001-crop001-640.jpg

این فیلما کیفیت خوبشون اومده؟ یعنی DVDrip و بالاتر؟ بنجامین رو میدونم DVDScr ش اومده که عکساش چنگی به دل نمیزد.

اونم DVDScr اومده ازش:دی

خواستی دانلود کن:دی!!

Code:
http://85.234.133.160/tf/downloads/root/The.Curious.Case.of.Benjamin.Button.DVDSCR.XviD-DEViSE/The.Curious.Case.of.Benjamin.Button.DVDSCR.XviD-DEViSE.avi

تو برنامم هست.خودت نظرت چیه؟
خودمم اطلاعات زیادی ندارم در حد چنتا عکس و یه ویدیو که خیلی وقت پیش دیدم
دنبالشم ببینم چیه !
مطمئننا ارزش دیدن داره ;)
دیپارتد به عنوان یه Crime thriller یه فیلم خیلی خوبه، مثل Gangs of new york که به عنوان یه Period piece فوق العاده س ولی چون همه عادت کردن اسکورسیزی فیلماش یه مدل دیگه باشه اینارو قبول نمیکنن.
دقیقا منم دیپارتد رو به عنوان یه crime thriller که از روی یه کار ضعیف شرقی(نمیدونم کره ای بود -هنگ کنگی بود :confused:) برداشت شده خیلی قبول دارم و اینکه درسته با فیلمای شاخی مثل taxi و one flew قابل مقایسه نیست ولی تو سبک خودش خیلی عالیه !
من که خیلی باحاش حال میکنم :biggrin1:

نمیدونم شاید تاثیرات یه مقاله ای باشه که خونده بودم در مورد اینکه Good will hunting چقدر افتضاحه و Elephant خوبه واسه همین عصبانی شدم:دی
میتونم بپرسم تو این مقاله های دسته اولو کجا خوندی ؟:-"
راستی برین Boy A رو ببینین، امروز برای بار دوم دیدم و الان از نظر من رفته بالای TDK! اگه هم با Ko Country حال کردین برین Shotgun Stories هم ببینین.
رفت تو لیستم ! توضیحشو تو movie center داده بودی نه ؟(boy a رو میگم )
البته لیست سینا خیلی باحال بود باهاش خیلی حال کردم یه کپی گرفتم برا خودم :biggrin1:
راستی ویکی کریستینا رو الان گرفتم کییفیتش که خیلی خوبه :love:
عماد همونطور که تو از فیلم خوشت اومده منم چن دیقه اول رو دیدم خیلی خوشم اومد فکر کنم تو قرن 21 :biggrin1: بهترین کار وودی باشه!! تا فردا بهش امتیاز میدم !
مثل همون LOTR که واقعا به اون نوع جلوه های ویژه احتیاج داشت و اصلا هم زیاده روی الکی نکرده بود که مثلا قدرت تیم Weta رو نشون بده جکسون، بر خلاف اکثر بلاک باسترهای دیگه مثل ترنسفورمرز که بیشتر فقط میخواستن قدرت خودشون تو درست کرده افکت ها رو نشون بدن.
الان که منتظر هنر نمایی weta رو هابیت های دل تورو هستم
ترنسفورمرز :sick:!!
این فیلما کیفیت خوبشون اومده؟ یعنی DVDrip و بالاتر؟ بنجامین رو میدونم DVDScr ش اومده که عکساش چنگی به دل نمیزد.
نه بابا rip هنو نیومده منم منتظر نسخه خوب بنجامین هستم :(
اونم DVDScr اومده ازش:دی

خواستی دانلود کن:دی!!
کا رو زندگی نداری تو میای اینجارم مختل میکنی :biggrin1:
بابا بزار rip بیاد ملت هجوم میارن :)

آخرین ویرایش:
سلام
دیشب یه فیلمی رو دیدم که 3 - 4 سالی تو فیلمام خاک می خورد . بعد از دیدن فیلم کلی بد و بیراه بار خودم کردم که چرا تا حالا نگاش نکرده بودم !!!
A Short Film About Love
فقط میتونم بگم : به به
90/100

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or