تو برنامم هست.خودت نظرت چیه؟
خودمم اطلاعات زیادی ندارم در حد چنتا عکس و یه ویدیو که خیلی وقت پیش دیدم
دنبالشم ببینم چیه !
مطمئننا ارزش دیدن داره
دیپارتد به عنوان یه Crime thriller یه فیلم خیلی خوبه، مثل Gangs of new york که به عنوان یه Period piece فوق العاده س ولی چون همه عادت کردن اسکورسیزی فیلماش یه مدل دیگه باشه اینارو قبول نمیکنن.
دقیقا منم دیپارتد رو به عنوان یه crime thriller که از روی یه کار ضعیف شرقی(نمیدونم کره ای بود -هنگ کنگی بود :confused

برداشت شده خیلی قبول دارم و اینکه درسته با فیلمای شاخی مثل taxi و one flew قابل مقایسه نیست ولی تو سبک خودش خیلی عالیه !
من که خیلی باحاش حال میکنم :biggrin1:
نمیدونم شاید تاثیرات یه مقاله ای باشه که خونده بودم در مورد اینکه Good will hunting چقدر افتضاحه و Elephant خوبه واسه همین عصبانی شدم
میتونم بپرسم تو این مقاله های دسته اولو کجا خوندی ؟
راستی برین Boy A رو ببینین، امروز برای بار دوم دیدم و الان از نظر من رفته بالای TDK! اگه هم با Ko Country حال کردین برین Shotgun Stories هم ببینین.
رفت تو لیستم ! توضیحشو تو movie center داده بودی نه ؟(boy a رو میگم )
البته لیست سینا خیلی باحال بود باهاش خیلی حال کردم یه کپی گرفتم برا خودم :biggrin1:
راستی ویکی کریستینا رو الان گرفتم کییفیتش که خیلی خوبه

عماد همونطور که تو از فیلم خوشت اومده منم چن دیقه اول رو دیدم خیلی خوشم اومد فکر کنم تو قرن 21 :biggrin1: بهترین کار وودی باشه!! تا فردا بهش امتیاز میدم !
مثل همون LOTR که واقعا به اون نوع جلوه های ویژه احتیاج داشت و اصلا هم زیاده روی الکی نکرده بود که مثلا قدرت تیم Weta رو نشون بده جکسون، بر خلاف اکثر بلاک باسترهای دیگه مثل ترنسفورمرز که بیشتر فقط میخواستن قدرت خودشون تو درست کرده افکت ها رو نشون بدن.
الان که منتظر هنر نمایی weta رو هابیت های دل تورو هستم
ترنسفورمرز

!!
این فیلما کیفیت خوبشون اومده؟ یعنی DVDrip و بالاتر؟ بنجامین رو میدونم DVDScr ش اومده که عکساش چنگی به دل نمیزد.
نه بابا rip هنو نیومده منم منتظر نسخه خوب بنجامین هستم
اونم DVDScr اومده ازش
خواستی دانلود کن

!!
کا رو زندگی نداری تو میای اینجارم مختل میکنی :biggrin1:
بابا بزار rip بیاد ملت هجوم میارن