Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

از این فیلمای جک جونوری ! از بعضی جهات خیلی شبیه Dead Space بود (یعنی Dead Space شبیه این بود) با این تفاوت که به جای فضا , توی قطب و سرما میگذشت. کلآ فیلمش یه جورایی خاص بود !

خب فيلمش فكر كنم براي دهه 80 بود. كرت راسل هم فكر كنم توش بازي ميكرد. جز معدود فيلم هايي بود كه بازيشم مثل فيلمش قشنگ بود. :biggrin1:

MAX PAYNE
max-payne-wahlberg-interview.jpg

فکر کنم اسم فیلم را میگذاشتند ایده های بر باد رفته بهتر بود:biggrin1: کاملا سعی شده بود حالت سرد و خشک بازی توی فیلم هم حفظ بشود ولی واقعا گند زدند به این عنوان.
از نظر جلوه های ویژه هم که خیلی چنگی به دل نمیزد.داستان هم خیلی نوآوری نداشت. یک تکه هایی اش شبیه سرباز جهانی بود آن قسمت هم که زنش را کشته بودند هم شبیه همه فیلم های خلق شده تا حالا بود:biggrin1:
4 از 10 ( انتظارم خیلی بیشتر بود)

خب فيلمش فكر كنم براي دهه 80 بود. كرت راسل هم فكر كنم توش بازي ميكرد. جز معدود فيلم هايي بود كه بازيشم مثل فيلمش قشنگ بود. :biggrin1:
آره برای 82 هست ! کرت راسل هم من ازش زیاد خوشم نمیاد ولی توی این خیلی خوب بود.
با اینکه توی ژانر Horror بود ولی من یه حس طنز خیلی عجیبی توش دیدم که توی IMDb بهش اشاره نکرده. نمیدونم شاید فقط من این طوری فکر میکنم ولی یه جاهایی از فیلم (مخصوصآ دو سه تا از جک جونورا) انگار مخصوصآ یه طوری ساخته شده بودن که خنده دار هم باشن ! :دی
تبلیغ بازیش رو خیلی توی ماهواره میدیدم ولی سراغش نرفتم :دی

آره برای 82 هست ! کرت راسل هم من ازش زیاد خوشم نمیاد ولی توی این خیلی خوب بود.
با اینکه توی ژانر Horror بود ولی من یه حس طنز خیلی عجیبی توش دیدم که توی IMDb بهش اشاره نکرده. نمیدونم شاید فقط من این طوری فکر میکنم ولی یه جاهایی از فیلم (مخصوصآ دو سه تا از جک جونورا) انگار مخصوصآ یه طوری ساخته شده بودن که خنده دار هم باشن ! :دی
تبلیغ بازیش رو خیلی توی ماهواره میدیدم ولی سراغش نرفتم :دی
اريا خب فيلم ماله 26 ساله پيش بوده شايد اون موقع ترسناك به نظر مي اومده :biggrin1: ولي كلا فيلمش يه جو خاصي داشت. اصلا اهنگ سازي نداشت جو مرده انگار فيلم مستند بود.
بازيش كه عالي بود واقعا چيزي عالي از دست دادي :biggrin1:

سلام ...
من بعد از مدت ها تونستم فیلم ببینم! چون فیلم جالبی بود و ممکن هست به دلایلی سمت دیدنش نرید! همانطور که خودم هم نمیخواستم ببینم و اتفاقی بود و حالا از دیدنش کاملا راضی هستم!

Definitely Maybe داستان عاشقانه ای داره با کلی چرخش جذاب و کلا برخلاف دیگر فیلم های عاشقانه تاحدودی کمدی حال حاضر خودشو تونسته خوب جم و جور کنه از داستانش چیزی نمیگم و پیشنهاد میکنم ببینین فکر میکنم پشیمون نشید!

definitely-maybe-movie-review.jpg

من امشب هی فیلم دیدم به نام:

stealing beauty

اصلن نمیشه خلاصه فیلم رو گفت! فیلم خیلی قشنگه و توصیه میشه.
لوسی یه دختر زیبای 19 ساله اما باکره هست که مادرش فوت کرده و اون به جایی که درش به دنیا اومده ( یه جای خوش آب و هوا ) بر میگرده و....
8 از 10

The Thing
کلا جان کارپنتر تو دهه 80 فیلم خوب زیاد داره
بعضا اگه از یه جنبه خاص نگاه کنی فرار از نیویورکش جز برترین های تاریخ سینماس + They Live + Starman + Dark Star و هالووینش که واقعا سبک اسلشر رو بوجود آورد و هیچ کدوم از دنباله هاش و دنباله روهاش نتونستن جذابیتش رو تکرار کنن
تو سالهای اخیر متاسفانه فاجعه بوده کاراش بهترین کارش همون Cigarette Burns مال سریال Masters of Horror ه که به نظر من بعد از قسمتی که جو دانته ساخته بود بهترینشه
کارای رودریگز هم یه جورایی وام گرفته از همین سینمای دهه 80 کارپنتره به نظر من

کلا جان کارپنتر تو دهه 80 فیلم خوب زیاد داره
میخوام برم تو کار دیدن فیلمهاش. این The Thing یه جوری بود که الآن داره تآثیرش رو میذاره ! (به جای موقع دیدن فیلم :دی) باید یه بار دیگه هم ببینمش.
من اسم جان کارپنتر رو خیلی شنیده بودم ولی فیلمی ازش ندیده بودم. فقط یه فیلمی توی مجله ها اسمش خیلی می اومد به اسم اشباح مریخی ! (Ghosts Of Mars) که الآن رفتم دیدم امتیازش توی IMDb هست 4.7 :دی
یکی دیگه از جالبی های The Thing هم این بود که کلآ یدونه شخصیت مونث هم نداشت ! حتی یه ثانیه !! برام خیلی جالب بود :دی

من اسم جان کارپنتر رو خیلی شنیده بودم ولی فیلمی ازش ندیده بودم. فقط یه فیلمی توی مجله ها اسمش خیلی می اومد به اسم اشباح مریخی ! (Ghosts Of Mars) که الآن رفتم دیدم امتیازش توی IMDb هست 4.7

ميدوني اريا كارپنتر يه مشكلي توي كار هاي جديد اش داره. ببين Ghosts Of Mars مثلا به عنوان يه فيلم نسبتا ترسناك اومده بسازه اما تو يه نسخه ضعيف شده Underworld ميبيني ( البته فيلم اولي قديمي تره ) يا فيلم Vampires اش
حالا باز نسخه بازسازي شده هالويين گويا خوب در اومده و خوبم فروش كرده ( البته كارگردانش Rob Zombie اما داستان و فلينامه ماله خودش بوده.)‌
+ They Live + Starman + Dark Star و هالووینش
سينا The Fog يادت رفت :biggrin1:

سلام
با یه کرور بازیگر شناخته شده و خوب
کارگردان فیلم یعنی : امیلیو استوز " کلاً معروف هست به استفاده از تعداد زیاد بازیگران سرشناس تو فیلماش . فیلمهای قبلیش هم تا اونجایی که میدونم با همین وضعیت بودن و شکستهای سختی خوردن .
ظاهراً دلیل حضور این همه بازیگرهای سرشناس تو فیلماش اونم با توجه به سابقه خرابش ، جناب پدرش هست ( مارتین شین )

میخوام برم تو کار دیدن فیلمهاش. این The Thing یه جوری بود که الآن داره تآثیرش رو میذاره ! (به جای موقع دیدن فیلم ) باید یه بار دیگه هم ببینمش.
من اسم جان کارپنتر رو خیلی شنیده بودم ولی فیلمی ازش ندیده بودم. فقط یه فیلمی توی مجله ها اسمش خیلی می اومد به اسم اشباح مریخی ! (Ghosts Of Mars) که الآن رفتم دیدم امتیازش توی IMDb هست 4.7
یکی دیگه از جالبی های The Thing هم این بود که کلآ یدونه شخصیت مونث هم نداشت ! حتی یه ثانیه !! برام خیلی جالب بود
من یه فیلم سال 2007 دیدم اینطوری بود اسمش Planet Terror ـه عمدا همه چیز رو به سبک دهه 80 ساخته بودند فکر کنم از مجموع سری RE هم بیشتر زامبی داشت :دی

Anger Management
خوب پس از یه مدت بسیار طولانی نشستیم فیلم خنده دار دیدیم روحیمون عوض شه
anger-management.jpg

یه فیلم جذاب و زیبا محصول سال 2003 با کارگردانی پیتر سگال و بازی آدام سندلر - جک نیکلسون و ...
فیلم جالبی بود.داستان نسبتا جدیدی داشت.و من همیشه از جکای آدام سندلر(مخصوصا تو کلیک)لذت میبرم.
داستان فیلم درباره ی دو تا نامزد هستن(همون GF به واقع) که حالا شخصیت مرد (آدام سندلر) یه ذره قاطی داره و خجالتیه و اینا بعد GFش با جک نیکلسون که یه دکتره آشنا میشه و و مشکل BFش رو با دکی در میون میذاره(در واقع ناراحته که BFaش غیرتیه).دکی هم تمام مریضاش رو ول میکنه و Takes a long journey with him...
کل داستان خیلی گمراه کنندست.تو کل داستان تقریبا نمیشه فهمید دکی آدم خوبیه یا بدیه.بعضی صحنه ها هم خیلی جالب میشه.آخرش هم جک آدام رو درمان میکنه میره پی کارش.
کلا فیلم خنده داری بود.فقط یه ذره انتخاب لوکیشن ها از نظر من مورد داشت.توی یه جاهایی اون جزئی بود.
یه Deleted scene خیلی قشنگ هم داشت که مربوط به صحنه ی اول(توی فرودگاه:خرید شکلات)میشه که خیلی خنده داره.
و در کل نمره ای که پس از این لکچر سرایی بیهووده بهش میدم 8.5/10 هست.بسشه دیگه :دی

فیلم Transporter 3 رو جدیدا دیدم.هیچ تغییری نداشت.همون فرانک مارتین بود با همون ماشین.با همون تریپ! اکشنش در حد معمولی بود.داستانش هم که افتضاح بود.ولی در کل به خوبی دو شماره قبل نبودش.

transporter3posteroficialtcm.jpg

دیگه خیلی امتیاز بدم 6.2 اونم به خاطز جیسن استاتهم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or