Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

relay
یک فیلم متوسط به بالا با ارزش یکبار دیدن که الاقل تو بلبشوی فیلم های دوزاری پرسر و صدا نمیگی وقتمو تلفم کرد
6/10
Together
قراره ترسناک و تعیلق داشته باشه ولی جز اگزجره چیزی نداره. به خاطر گل روی دیوی فرانکو و پایان بندیش 4/10
weapon
اگه هایپ دورش نبود یکجور دیگ نمره میدادم فیلمی که تا دو سه ماه آینده حتی اسمش هم فراموش میشه . وقتی ادعات میشه چه فیلمی ساختم ولی پخی نیستی با کلی سیاهچاله در فیلمنامه به صورت صدقه نمره 5/10میدم

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
خب بهترین بازی عمر برد پیت رو شاهد هستیم که لیاقت گرفتن اسکار هم داشت ولی خب نگرفت. جز زمان طولانیش (برای من به هیچ وجه آزار دهنده نبود) مشکل خاصی نداره شما رو کامل میبره تو فضای غرب وحشی بدون هیچ رمانتیسمی. 7.5/10

Nobody2 and naked gun
حتی زشت بود تایپ این اسم این زباله های اتمی. 1/10-

code.jpeg
Code 3.....8/10
داستان خلاصه شده یک پارامدیک اورژانس و دغدغه ها و سختی های این شغل و وضعیت روحی فرد شاغل در این بخش که گاهی از زبان خودش به صورت مستقیم نقل میشه.
روایت حوادث ناگوار و بعضی صحنه های تلخ از تصادف، ترکیب شده با عواطف و احساسات واقعی. در عین حال مرگ به صورت ضمنی به سخره گرفته شده.
خیلی خوشم اومد از فیلم.

1760242423277.png
One Battle After Another 2025
-/10

می‌توانم بگویم که فیلم One Battle After Another سیاسی‌ترین فیلم آمریکایی دهه است؛ اما روی این دیدگاه پافشاری نمی‌کنم؛ چون هسته اصلی داستان، رابطه گرم و پرتلاطم پدر و دختری است که در دلِ رادیکالی‌ترین آمریکای نسل حاضر شکل می‌گیرد. جدیدترین اثر PTA داستان شُسته‌ورفته‌ای دارد که شخصیت‌های جذاب (وگاهاً تیپ) به بازوی روایت تبدیل می‌شوند؛ به‌عبارتی که اگر بیننده اهمیتی به شخصیت‌ها ندهد و طریقه روایت برایش اولویت داشته باشد (همان رسیدن از نقطه A به نقطه B)، فیلم One Battle After Another ناامیدش می‌کند. دی‌کاپریو ترکیبی از حماقتِ ارنست بروکهارتِ و طنازی ریک دالتون را در فیلم مذکور ایفا می‌کند که بارِ موقعیت‌های طنز را به دوش می‌کشد؛ شان پن پس از سال‌ها نشان می‌دهد که بلد است هنرنمایی کند؛ یک ترکیبِ خوبِ تیپ و لحن؛ دل‌تورو مثل همیشه خونسرد است و بهترین لحظات فیلم را با دی‌کاپریو می‌سازد؛ بازیگران زن فیلم هم در نقش‌هایشان به اندازه ظاهر می‌شوند؛ کلکسیونی از نقش‌آفرینی‌های درجه یک و به همراه موسیقی متنی که آوای اسکار می‌دهد، فیلم One Battle After Another را دیدنی می‌کند.​

The Conjuring: Last Rites​

باور کنید خیلی سخته برام نوشتن این کلمات.. وقتی یک فرنچزایز که کلی خاطره داری باهاش و تموم میشه ولی باید بگی افتضاح ترین و بی مایه ترین نسخه سری همین نسخه آخری بود که ساختن چقدر همه چیز لوس و غیر ترسناک بود هیچ قتل پشم ریزونی در کار نیست نصف بیشتر فیلم درباره ی رابطه خانوادگی میگذره که اصلا جاش نیست اصلا این سری نباید جایی برای این چیزا داشته باشه نصف فیلم رفته که تازه خانواده وارن وارد ماجرای اصلی میشه و بدون چالش خاصی هم رد میکنن میره. یادمه راسل کرو یه فیلم زرد در رابطه با همین شیاطین و تسخیر بازی کرد که باز اون صد رحمت داره به این. خب همه چی تموم شد و آنابل کریشین کماکان با فاصله نجومی در صدر سری قرار میگیره هنوز که یاد اون زنه میفتم که شیاطین زدن از وسط نصفش کردن احساس سردی عجیبی میکنم عجب چیزی ساخته بودن

3/10

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

اگر قرار بود جای یک نقش زندگی میکردم، قعطن دوست داشتم جای نقش جیم کری در این فیلم بودم.
اگر قرار بود یک فیلم معنی واقعی عشق رو نشون بده، این فیلم به زیباترین و واقعی ترین حالت ممکنش نشون میده.

10/10

View attachment 395947
Him 2025
1/10

امیدوارم هالیوود از دست جفنگیات جردن پیل خلاص بشه و ما دیگر شاهد توهم‌های Black supremacy او در فیلم‌هایش (چه در مقام کارگردان/ فیلم‌نامه‌نویس و چه در مقام تهیه‌کننده) نباشیم. 🦆 :D
فیلم Nope عالی بود

تا آخرش کشش داشت

-------------------------

Conjuring last Rite

عالی بود و وداع درامی با مجموعه اصلی

۸ از ۱۰

اد و لورین RIP

اتفاقا هر دو به شدت ضعیف بودن
با ارفاق میشه 4 5 داد
سلیقه هست

فیلم nope قشنگ حس فیلم های کلاسیک برخورد نزدیک و فضایی ها رو داشت . تا وسط ها مرموز و خاص بود

من که توی این سن و سال شدیدا بی حوصله هستم سر این فیلم پلک نزدم

• Like
Reactions: Coffee Addicted
Mr. Nobody

من دیشب این فیلم رو دیدم و مغذ درد گرفتم. تاحالا نشده بود مغذم درد بگیره. اصلن قبل از این با همچین کانسپتی آشنایی نداشتم. ولی خب به لطف این فیلم با مغذ درد آشنا شدم.
اواخر فیلم مثل کامپیتوری که پردازندش داغ میکنه و خاموش میشه، من هم خاموش شدم.
و به بهت فرو رفتم.
نمیدونستم کیم و نمیدونستم کجام. و از همه مهمتر نمیدونستم این چیزی که دیدم چی بوده.

ما یه طرف دیوید لینچ رو داریم. که ابتدای بزرگراهه و از طرفی این فیلم رو داریم که در انتهای همون بزرگراه دکه زده و داره یخ میفروشه. جایی که دیوید لینچ هیچوقت بهش نرسید. چون اساسن همون اوایل تو بزرگراه گم شد.
اگر فکر کردید فیلم های لینچ لایه دارند، درست فکر کردید. چون حتی پلنگ صورتی هم لایه داره. با تمام احترامی که براش قایلم باید بگم که لایه های فیلم هاش، بعد از اینکه با دفترچه راهنمای مختص کندذهن ها باز بشه، شما رو با مفاهیم ابتدایی، خاله زنکی و وان نایت استندی روبرو خاهد کرد. به عبارت دیگه یک نا امیدی بزرگ. یک سراب بی ارزش. یه معمای سخت ولی بی ارزش. که بعد از حل شدنش نه تنها چیزی به شما اضافه نمیکنه بلکه حتی یه حس پیروزی از حل معما روهم نمیده.

حالا چرا من دارم دیوید لینچ رو میزنم؟ نمیدونم. شاید به خاطر اینکه یه همچین فیلمی ساخته شده و کمتر کسی بهش توجه کرده. و این به نظرم غیرمنصفانه و احمقانست.

من شاید 40 درصد این فیلم رو با اولین بار تماشا متوجه شده باشم. تدوین این شکلی و جا به جایی زمانها ذهن منو خیلی خسته میکنه. از دیشب چندین تحلیل دیدم که خب متوجه شدم حد فهم من حدودن 10 درصد بوده و اون دوستان تحلیلگر 20 درصد.

حتی مثل فیلم های کوبریک نیست که لایه اول برای حداقل ضریب هوشی ساخته شده باشه و بشه باهاش سرگرم شد و چس فیل خورد. اینجا همه چیز بهم تنیده شده. شما یا این فیلم رو میفهمید یا کلن نمیفهمید.

9.9/10

Strangers chapter 2

بیگانگان شماره دوم ، فیلم بلافاصله بعد از اتمام سکانس آخر شماره اول شروع می شود . داستانی هیجان انگیز و زیبا که به گذشته و بچگی قاتلان سریالی و روان‌پریش فیلم هم می پردازد .

سال ۲۰۲۳ حدود ۱۲۵۷ نفر بی دلیل در آمریکا توسط غریبه ها کشته شدند . انتخاب قربانیان به صورت تصادفی و رندم بوده است

شماره سوم و آخر هم دارد

نمره من : ۶.۵ از ۱۰

Strangers chapter 2

بیگانگان شماره دوم ، فیلم بلافاصله بعد از اتمام سکانس آخر شماره اول شروع می شود . داستانی هیجان انگیز و زیبا که به گذشته و بچگی قاتلان سریالی و روان‌پریش فیلم هم می پردازد .

سال ۲۰۲۳ حدود ۱۲۵۷ نفر بی دلیل در آمریکا توسط غریبه ها کشته شدند . انتخاب قربانیان به صورت تصادفی و رندم بوده است

شماره سوم و آخر هم دارد

نمره من : ۶.۵ از ۱۰
منم اینو دوره تینجری دیدم منتهی فاز این فیلمای مثلا معناگرا داغ بود زشت بود این دیگه چیه هر جا میشنستم میگفتم بهترین فیلمه ساله حالا تو بگو دریغ از اینکه یک دقیقه اش فهمیده باشم:D

• Cool
Reactions: Thundersky
1760975605796.png
The Good Boy 2025
10/-

وجه تمایز فیلمِ «سگِ خوب» با فیلمِ «بکستر»، دوری حیوان به‌عنوان پروتاگونیست از خلق‌وخوی انسانی است. فیلمِ «سگِ خوب» حتی از فیلم‌برداری فریب‌کارانه و جعلی فیلمِ EO نیز استفاده نمی‌کند. کانسپتِ فیلم «سگِ خوب» شاید در بازی‌های کامپیوتری یا انیمیشن‌ها قابل‌اجرا باشد؛ اما مؤلف می‌کوشد تجربه‌ای متفاوت و منحصربه‌فرد از سینمای لایو اکشن وحشت تولید کند؛ ترسی که این‌بار از دید یک سگ به نمایش گذاشته می‌شود. تلاش مؤلف در بازی‌گرفتن و تصویربرداری از سگِ (بدون یک ذره جلوه‌های ویژه) قابل‌ستایش است؛ هرچند داستان در حد همان سطحِ کانسپت باقی می‌ماند و بیشتر به دردِ فرمتِ فیلم کوتاه می‌خورد تا یک اثر بلند سینمایی؛ «سگِ خوب» گاهی به‌شدت خسته‌کننده می‌شود.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or