Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Black phone 2

فین پسری که تونست از دست قاتل زنجیره ای فرار کنه حال ۱۷ سال دارد اما ارتباط با ارواح مردگان او و خواهرش را راحت نمی زارد

فکر نمی کردم بتونند ادامه داستان بسازند و همچین ایده خوبی رو پیاده کنند چون آخر شماره اول پرونده بسته می شود

داستان عالی . محیط اون کمپ زمستانی دنج و زیبا و مرموز و شب ها رازآلود . داستان غمناک و تکان دهنده

(خارجی ها عجب کمپ هایی دارند ، تو بهشت هستند)

خیلی زیباست

نمره من : ۷.۵ از ۱۰

1762515429081.png
Mortal Kombat 1995
5/10

قبل از اینکه هیاهوی درونی‌ام حول‌محور Mortal Kombat فروکش کند؛ تصمیم گرفتم که اولین اقتباس ویدئوگیمی نسبتاً قابل‌قبول را در تلویزیون تماشا کنم. من ابتدا دنباله نفرین‌شده Mortal Kombat Annihilation (محصول 1997) را در سال 82/81 شمسی دیده بودم. یادم می‌آید که پدرم VHS این فیلم را برام آورده بود (البته هرگز نتوانستم رمزگشایی کنم که چرا پیش از تیتراژ آغازین فیلم، چند ویدئوی ابراهیم تاتلیس پخش می‌شد :D 🦆 ) بگذریم؛ فیلم Annihilation برای من بسیار کالت است؛ یک فاجعه‌ سینمایی که بوی کالت‌شدن را دارد؛ مثل همان‌ سینه‌فیل‌هایی که Showgirls و Dune لینچ را مورد ستایش قرار می‌دهند!

بگذریم؛ فیلمِ اصلی Mortal Kombat از مؤلفه‌های B-Movie سینمای اکشن دهه 90 تبعیت می‌کند؛ مؤلفه‌هایی که امروزه در سینمای اکشن arthouse منسوخ شده‌اند و کُمدی می‌زنند؛ نیمه‌اول فیلم MK OG یک کپی‌ سطح‌پایین و بچه‌گانه از «اژدها وارد می‌شود» است؛ اما موردی جذاب دارد؛ طراحی صحنه! طراحی صحنه و پروداکشن کاملاً با فضای بک‌گراند «مورتال کامبت 1» و «مورتال کامبت 2» سازگاری دارد؛ آن هم با کم‌ترین استفاده از CGI. هرچند عمق فاجعه فیلم‌نامه و متن، کشش نیمه‌اول فیلم را نابود می‌کند؛ در نیمه دوم، مؤلف هر چه سریع‌تر می‌خواهد «لیوکانگ» را به «شای سانگ» برساند؛ یک مبارزه با موسیقی صبحگاهی Techno Syndrome پخش کند و سپس دستور فید اوت را بدهد. «مورتال کامبت» یک بازی فایتینگ معمولی نیست؛ اولین سری فایتینگ به شمار می‌آید که با وجود محدودیت‌های سخت‌افزاری، برای شخصیت‌هایش داستان جداگانه می‌سازد و جهان‌سازی می‌کند. نیمه‌دوم فیلم MK OG در جهان‌سازی شتاب‌زده است و NetherRealm را بسیار سطحی نمایش می‌دهد.

دیالوگ‌های فرج‌الله‌سلحشوری «ریدن» و «کیتانا» را کجای دلم بگذارم؟🦆:D چرا بازیگران زن فیلم مثل «پورن‌استارهای تازه‌وارد به مین‌استریم» نقش‌آفرینی می‌کنند؟:D🦆 چرا اسلوموشن زیاد دارد؟ چرا PG-13؟ (حالا فکر نکنید MK 2022 با درجه سنی R آش دهن‌سوزی بود؟!) چرا باید کریستوفر لمبرت چشم‌چپول نقش «ریدن» را بازی کند؟ (خداییش بازیگر جایگزینش در Annihilation عالی است!) بااین‌حال، MK OG دو مورد برجسته دیگر را هم دارد که نمی‌شود از آن‌ها غافل شد؛ دو سکانس مبارزه جذاب (نبرد رپتایل با لیوکانگ/ نبرد اسکورپین با جانی کیج) و نقش‌آفرینی Cary-Hiroyuki Tagawa در نقش «شای سانگ». معرفی Reptile به‌صورت یک بُرش کوتاه از سینمای Body Horror در تقابل با لیوکانگ و تعامل صحنه با موسیقی Control بی‌نظیر بود.

آخرین ویرایش:
Tron Ares

درباره ادغام تکنولوژی بازی های رایانه ای با زندگی روزمره و ساخت ابر سرباز و چرخه حیات نامحدود هست .

بدک نبود . سکانس های اکشن و داغون کردن ماشین ها پر خرج و خوب ولی خب شماره اول بهتر بود .

نمره من : ۶ از ۱۰

----------------------------
Smashing Machine

درباره یکی از بنیان گذاران بازی های مبارزات ترکیبی MMA هست

دواین جانسون بازی کرده . فیلم بیشتر از اینکه مبارزه داشته باشه ، بیشتر به زندگی شخصی و کشمکش های درونی طرف پرداخته.

توی این سبک فیلم Southpaw با بازی جیک جیلنهال و فیلم Warrior با بازی تام هاردی پیشنهاد می شود.

نمره من : ۷ از ۱۰

----------------------
فیلم ایرانی جزایر قناری

یک فیلم سطحی و بی مزه با بازی های آبکی . اصلا پیشنهاد نمی شود

نمره من : ۱ از ۱۰

-----------------------
Dead of Winter

درباره زنی که به دنبال ریختن خاکستر شوهر مرحومش ، وارد جریان انسان ربایی می شود

اتمسفر آلاسکا و برف و هیجان فیلم عالی . بار درام و پایان زیبا . همه چیز فیلم دوست داشتنی هست

نمره من : ۸ از ۱۰

Frankenstein 2025
نمره دادنتون کاملا بستگی داره که رمانشو خوندین؟ چند تا اقتباس ازش دیدین؟ برای منی که دوبار کتاب رو خوندم و هیولای فرانکشتاین رو هزار بار تو سریالای حتی بیربط زیارت کردم و همیشه نفرت بود و نفرت، با این بازسازی حال کردم که بالاخره همه چیز سیاه نیست تهی نیست همش تباهی نیست. با اون صحنه حلالیت طلبیدن که دیگه نگم :D

7/10 کاملا ارزش یکبار دیدن تنهایی و دوباره دیدن در جمع های دوستانه رو داره

Victor Frankenstein 2015

با بازی دنیل ردکلیف در نقش ایگور دستیار دکتر فرانکشتاین. و جیمز مک آوی در نقش دکتر

فیلم زیبا و خوش آب رنگ از داستان و روایت فرانکشتاین هست . ارزش دیدن داره

نمره من : ۶.۵ از ۱۰

------------------------
HIM 2025

درباره ورزشکار جوان و آینده داری که به شکلی مرموز از ناحیه سر مصدوم شده و شرط قبولی او در باشگاهی معروف اینه یک یک هفته به عمارتی مرموز در دل بیابان رفته و با اسطوره آن باشگاه تمرین و دوره ریکاوری را بگذراند

فیلم عجیب و جنون واری هست

خاصه . پایان بندی جالب و سوپرایز کننده

نمره من : ۵.۵ از ۱۰

pinocchio

ساخته گیلرمو دل تورو . داستان ساخته شدن پینوکیو توسط استاد ژپتو .

زیبا ، ساده ، غمناک . خیلی قشنگ و تاثیرگذار بود . با اینکه از داستانش صدها بار اقتباس شده ولی بازم اون بار غم و درام عالی انتقال می دهد

نمره من : ۹ از ۱۰

------------------------
Minecraft Movie

بر اساس بازی ویدئویی ماینکرفت ساخته شده . جهانی عجیب و مکعبی طور

جیسون موموآ اون هیبت تاج و تخت و آکوآمن رو با قبول این نقش خدشه دار کرد . آخه کلاه گیس بلند و کاپشن صورتی شرشره دار .

بار کمدی و جلوه های ویژه با کیفیتی دارد

نمره من : ۶.۵ از ۱۰

-----------------------
صددام

درباره زندگی یکی از بدل های صدام از زمان حمله به ایران تا سال ۲۰۰۳ و دستگیری صددام

رضا عطاران عالی بازی کرده . کمدی عالی و خوش ساخت و داستانی جالب

نمره من : ۷.۵ از ۱۰

one battle after another
مشکل بزرگی که پیش اومده امروز اینه که یهو یه هایپ غریبی پشت فیلم یک قرار می گیره و توقع من ببینده رو تو این کویر بالا میبره. از پیر پسر خودمون بگیر تا weapons تا همین فیلم یا اون چی بود اسمشینگ ماشین خب آدم میگه اوه چی شده ملت الکی نمیگن.. بعد میبینی نهایت با یک اثر پاپکورنی ساده طرفی با یک فیلمی طرفی که فقط مثلا پورشیرازی داره یا فیلم ترسناک سالمون برات کمدی میشه. این فیلم هم برای یک بار دیدن صد در صد ارزش دیدن داره یک فیلم ساده با ایده ساده با یکی دوتا تا بازیگری خوب که اگر اینقدر ازش تعریف نمیشد تو لذت بیشتری هم میبردی. ولی چیزی که هست شما با یک اثر see and forget مواجهی مثل 95 درصد آثار دیگه
پ.ن: ولی حواستون بود تو تریلرا یه طوری نشون میدادن که انگار دی کاپریو با اون سلاح شکاری مثل تامی تو لست اف اس یک لشکر رو زده ولی بزرگوار نهایتا یک aim چند ثانیه ای داشتن
5/10

آخرین ویرایش:
One Battle after another

بعد از دزدیده شدن فرزند یکی از اعضای سابق یک گروه انقلابی ، افراد باقی مانده گروه تصمیم می گیرند نجاتش دهند

یک فیلم رادیکال و سفارشی ، به سیاست های ضد مهاجر پذیر آمریکا هم طعنه می زند

لیست بازیگر قوی . بنسیتو دل تورو ، شان پن ، لئوناردو دی‌کاپریو.

کلا فیلم خوبیه ولی از یک اثر که در خاطره بماند فاصله دارد . البته کارگردانش کارنامه پرباری ندارد مثل نولان ، دنی وینلو، پیتر جکسون ، گیلرمو دل تورو و ... .

بیشتر موزیک ویدئو ساخته . شاخص ترین اثرش فیلم There will be Blood با بازی سلطان دنیل دی لوییس هست که شاهکاره

خلاصه فیلم خوبیه . مخصوصا آخرش.

کلا فیلم خوبیه ولی از یک اثر که در خاطره بماند فاصله دارد . البته کارگردانش کارنامه پرباری ندارد مثل نولان ، دنی وینلو، پیتر جکسون ، گیلرمو دل تورو و ... .

بیشتر موزیک ویدئو ساخته. شاخص ترین اثرش فیلم There will be Blood با بازی سلطان دنیل دی لوییس هست که شاهکاره

112936.gif

MV5BMzBkZmQ0NjMtNTZlMy00ZjdlLTg5ODUtYWFlNGM0YzE3MTg0XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
One Battle after another
آخرین فیلمی که از PTA دیدم licorice pizza بود و اون سال بهترین فیلم سال شد واسم خیلی از طنز و نقد جامعه ای که می کنه خوشم می اومد و با این دیدگاه و اینکه نمره بالایی گرفته رفتم سراغ فیلم.
از نظر فنی فوق العاده است فیلم برداری تدوین و کارگردانی اش حرف نداره بازی شان پن و دل تورو محشرن ولی دیکاپریو همون همیشگی بود و چیز خاصی ازش ندیدم.
تنهاایرادی که فیلم داره و ضربه اساسی ازش خورده فیلم نامه است. منطق نداره اتفاقات فیلم، شعار زده است و شخصیت ماندگار نداره. سیاست های فیلم هم واسه من غیر آمریکایی ملموس نیست.
فیلمی که تو کارنامه PTA رتبه متوسطی داره و فراموش میشه.
نمره 7 از 10

jacob-elordi-frankenstein.jpg

Frankenstein
8.5/10

واقعا عالی بود. من اینو از شکل آب هم بیشتر دوست داشتم.
چقدر همه چیز زیبا بود و چقدر همه چیز شاعرانه جلو میرفت.
بازی شخصیت جکوب ایلوردی چقدر عالی بود.
تنها ایراد فیلم این بود که شخصیت های فرعی زیاد پرداخت نشده بودن.
کاش دل تورو بازم فیلم بسازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or