Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خوب تا ندیدین که نمیشه نظر داد!
“Heroes,” produced by Universal Media Studios, has struggled in the ratings its third season. It’s understood that Alexander and Loeb were let go because of NBC executives’ frustration with the creative direction of the show.
اینم حرف من نیست حرف Variety ه که معتبر از Variety در این زمینه ها تو دنیا و به خاطر همین Jeph Loeb و Jesse Alexander از تهیه کننده های اصلی سریال اخراج شدن چون NBC اصلا با این قضیه حال نکرده که حال بعد عمری یه سریالی اومد نجاتش داد حالا همونم روند رو به افت داشته
پس خواهشا نگو تا پخش ملت میریزین پای تلویزیون
==
سبکش که دقیقا مثله هری پاتر هست!
تا حال چیزی به اسم Comic Book به گوشت خورده ؟
خود من یکی از دلایلی که سیزن یک رو دوس داشتم همین اشاراتش به کامیک بوک ها بود مثل ساعت ساز بودن سایلر (دکتر منهتن) اون انفجار نهایی (بازم اشاره ای به واچمن) قسمت 5 Years Gone که اشاره ای بود به زیباترین داستان تاریخ X-men یعنی Days of the Future Past و خیلی چیزای دیگه
اگرم داری Heroes با هری پاتر مقایسه می کنی که بماند
خدایی Heroes در بدترین حالت هم بالاتر از هری پاتره خیلیم بالاتره
این خوب و بده اونم خوب و بد بود ، اینا جادوگرن ؟ یه چیز می گیا؟
==
البته Heroes تو لیست سریال های محبوب من تو رتبه 6 قرار می گیره پس نشون می ده که من خیلیم از سریال خوشم میاد ولی مقایسه های نامربوط و اینا رو هم اصلا قبول ندارم

تا حال چیزی به اسم Comic Book به گوشت خورده ؟
آره خوب چرا داغ میکنی:cheesygri
من فقط کمیکای تن تن رو خوندم اینو نخونده بودم:laughing:
والا خود سازنده ها اشاره به استارترک داشت و میگفتن خیلی از چیزا از اون فیلم الهام گرفته!
خدایی Heroes در بدترین حالت هم بالاتر از هری پاتره خیلیم بالاتره
اگه منظورت داستانیه که این حرفتو قبول ندارم اما تو فیل اگه مقایسه میکنی درسته
این خوب و بده اونم خوب و بد بود ، اینا جادوگرن ؟ یه چیز می گیا؟
:laughing: خوب منظورم اینه که سبک sci-fi هستن جفتشون:laughing:
البته Heroes تو لیست سریال های محبوب من تو رتبه 6 قرار می گیره پس نشون می ده که من خیلیم از سریال خوشم میاد ولی مقایسه های نامربوط و اینا رو هم اصلا قبول ندارم
من برای اینکه به سازمان صلح جهانی حسن نیت خودمو نشون بدم میگم بله حرفای شما درسته و من نظرمو تغییر دادم;)
حالا یه سوال لاست که قراره 6 فصل تموم شه!
هیروز چند فصله تموم میشه؟

خوب منظورم اینه که سبک sci-fi هستن جفتشون
دقیقا نکته اینجاست که دو تاشون Sci-Fi نیستن
هری پاتر فانتزیه و Heroes با توجه به اینکه هنوز هیشکی تعریف سبکش رو از من قبول نمی کنه Superhero Drama هست که می شه Heroes رو Sci-Fi در نظر گرفت
==
هیروز چند فصله تموم میشه؟
تا هر وقت کانال مورد نظر حال کنه مثل مثلا Stargate SG-1 که از سیزن 6 به اینور می خواستن کنسلش کنن ولی تا سیزن 10 ساخته شد یا بافی که وقتی WB کنسلش کرد دو تا سیزن آخرش رفت رو UPN بعد WB اومد UPN رو خرید دوباره کنسلش کرد
درکل برای Heroes برنامه خاصی نیست فعلا می سازن
==
من برای اینکه به سازمان صلح جهانی حسن نیت خودمو نشون بدم میگم بله حرفای شما درسته و من نظرمو تغییر دادم
منم با نمره ت که 9 داده بودی مخالفتی نداشتم فقط گفتم به نظر به این دلیل و اون دلیل به لاست نرسیده
==
من فقط کمیکای تن تن رو خوندم اینو نخونده بودم
چه جالب !!! من با وجود اینکه هر وقت بحث کامیک بوک می شه میندازنم وسط ولی هنوز تن تن رو نخوندم
Heroes هم از روی چیز خاصی اقتباس نشده اما ریشه ش تو کامیک بوک هاس الان یه سری کامیک بوک Free به صورت PDF داره

و کلا داستان رو هم غلط متوجه شدی
Firefly رو میدونستم! ، ولی داستان رو حدس زدم که اشتباه باشه ولی با اون زیرنویس بهتر از این نمیشه! ، مثلا الان 2 روزه دارم سعی می کنم 20 دقیقه اول A Scanner Darkly رو بفهمم زیرنویسش فوق داغونه!
میشه درست داستان رو توضیح بدی؟ از راهنماییت ممنون:blushing:

Transporter 1
transporter.jpg

فکر کنم دیگه همه این فیلمو دیده باشن ولی من تاحالا ندیده بودم قشنگ بود ولی خالی بندی زیاد توش داشت
7/10

Transporter 2
transporter_two.jpg

اینم مثل قسمت اولش البته با خالی بندیه بیشتر ولی کلا چون من با jason statham حال میکنم بهش 7/5/10 میدم

deadrace
death-raver-227x300.jpg

واقعا چرت بود این نمره هم که میدم به خاطره jason statham
5/10

آواز گنجشکها

چرا میخندین؟:)
بعد سالیان دراز رفتیم سینما
داستان در مرد یه مردیه که تو مزرعه پرورش شترمرغ کار میکنه . یاد میگیره با موتورش مسافر کشی میکنه (این فکر کنم کوتاه ترین توضیح تاریخ بود). با اینکه سینمای مجیدی یه سینمایه گیگیلی و گاهی هم دق مرگ کنندس تو این فیلم خیلی خوب جذب میشی .کشش داره . چند تا سوژه رو در کنار سوژه اصلی قرار داده و تو رو وادار میکنه بشینی ببینی چی میشه . مثل جمع کردن اثاثیه و خنزر پنزرا . تخم شترمرغ. اب انبار . سمعک دختره . و چند تا سوژه کوتا مدت مثل در ابی رنگ . که خیلی زیباس. بدیه فیلم اینه که زمان توش گمه سعی میکنه درست نشون بده اما میلنگه
نمره من 8.5/10 بقیش هم میمونه هر وقت 30 دقیقه آخر فیلم رو دیدم مجبور شدم نیمه کاره بزنم بیرون:)

dark knight
9.5/10
به نظرم 9 براش کافیه.اون 0.5 هم به خاطر بازی فوق عالیه هث لجر.
incredible hulk
7/10
ریتم فیلم واقعن عالی بود.اما بازیگرا کاملن نچسب بودن.(به جز نقش منفی اصلی)غافل گیری اخرش هم باحال بود.
ادوارد دست قیچی
8/10
خیلی توش زنارو کوبیده بود:laughing:.اما بیشتر از اون ریا کاری انسانها رو نشان میده که موجودی به اون حرف گوش کنی و بی آزاری را تبدیل به یک قاتل دزد میکنند.:(
big fish
8.5/10
چه میکنه این تیم برتن!
iron man
4/10
انصافن تو imbd به چیه این فیلم خز و مزخرف 8 دادن؟ یکی جواب بده!
wall-e
50 دقیقه‌ی آغازی10/10 . بقیه 10/6

A Clockwork Orange- 1971

من هم این فیلم رو دیدم. در حد Dr Strangelove نبود. دیالوگهای که شخصیت اول میگفت واقعا عالی بود(البته سبک گفتنش منظورمه). بازیگری هم بد نبود و داستان هم عالی بود. کلا اگر فیلم رو ندیدید، ببینید البته بهترین کار کوبریک نیست از نظر من.

7/10

خیلی دور خیلی نزدیک

از دیدن دوتا فیلم خیلی لذت بردم، درخت گلابی که یادآور کلی خاطره و تفکره برام (وقتی برای اولین بار دیدمش فکر میکنم 4-5 سال بیشتر نداشتم) و خیلی دور خیلی نزدیک.
همه شخصیت‌ها به نحوی فوق‌العاده تاثیر گذار بودند،‌ از آخوند موتور سوار بگیر، تا دکتر عالمی که به هیچی معتقد نیست،‌ از دیالوگی که با دستای خودم همه رو شفا دادم و خدایی ندیدم، تا سکانس آخر فیلم، همه تقریبا عالی بودند. و از همه جالب‌تر سکانسی بود که سایه خودروی دکتر عالم، روی صخره‌ها دور می‌شد و نزدیک، خیلی دور، خیلی نزدیک.

9/10

khili-door_b.jpg

لیلی با من است

FullImage.aspx

اگه بهترین فیلم جنگ نباشه، یکی از بهترین‌هاست، و مطمئنا بهترین طنز جنگ هست.
بطور کلی از اون فیلمای اوه-من-شیفته-معناگرایی-این-فیلم-شدم نبود،‌ ولی واقعا خوب بود، و مطمئنا لوس‌ترین شوخی‌های صادق مشکینی به بمب‌های خنده اخراجی‌های 1 و 2 و 3 و 7 و 8 و 120 شرف داره و خواهد داشت.

7.5/10

Minority Report
سلام! با وجود داشتن تعداد زیادی فیلم ندیده، بعد از چند ماه یک فیلم تکراری دیدم. در مقایسه با سایر فیلمهای اسپیلبرگ ممکنه سطح این فیلم پایین باشه ولی در کل فیلم خوبیه و ارزش دیدن داره. بازیها نسبتا خوب هستند، البته نمی دونم برای چی من اینقدر از Colin Farrell بدم میاد. یکی دو جا هم فیلم سرسری رفت جلو که خیلی جالب نبود از نظر من.

wild thing 3

یه فیلم پ و ر ن و اشغال که تا اخر نیدیمش

Dark Floors
فیلم بدی نبود تو این فیلم گروه راک Lordy بازی میکنه که نقش 4 تا هیولا تو فیلم دارن در کل جلوه های

ویژه فیلم هم در حد خوبی بود ارزش دیدن داشت

A Part man

فکر میکنم همه این فیلم رو دیدن یکی از شاهکار های F.Gary Gary و van diesel حتما ببینید

Forrest Gump

Forrest-Gump-Poster-C12184347.jpeg

دیگه همتون اینو میشناسین ! چند وقت بدجور دنبالش بود که امروز دیدمش ! :biggrin1:
محصول سال 1994 با بازیه Tom Hanks و ... !

forrest-gump-1.jpg

داستان هم در مورد فورست هست که ابتدای فیلم در ایستگاه اتوبوس منتظر خط شماره 9 هست که داستان خودشو واسه همنیشنانش که کنارش نشستن و منتظر اتوبوس هستن، تعریف میکنه ... !

Toy Story 1 ............................................... 8.4
Toy Story 2 ............................................. 8.7

چند روز پیش در موردش با یکی از دوستان صحبت میکردیم که هوس کردم یه بار دیگه بینمش! قبلا دوبلش رو دیده بودم، اینبار نسخه اصلی رو دیدم! با صدای تام هنکس، تیم الن و ... . ! منتظر قسمت سومش هم هستیم .

آخرین ویرایش:
Dead Space : Downfall
DeadSpace.jpg

8.5/10
به عنوان کارتونی که به خاطر یک بازی ساخته شده , کار خوبی بود. طراحی کارتون جالبه و به خاطر مدت کم و هیجان خوبش آدم رو خسته نمیکنه.
داستان Downfall قبل از بازی DS اتفاق میفته و مربوط به وقایع کشتی فضایی Ishimura قبل از ورود Isaac به اون هست.
خشونت فوق العاده بالایی در کارتون وجود داره و باید انتظار هر چیزی رو داشته باشین !
یه 3,4 ثانیه هم نیکول رو نشون میده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or