Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Batman Gotham Knight
این انیمه شامل شش قسمت کوتاه با داستان مجزا و طراحی متفاوت است که البته کیفیت همه قسمت ها در یک حد نیست. به نظر من قسمت اول و پنجم خوب بود، قسمت چهارم و ششم بد نبود و قسمت دوم و سوم هم خوب نبود. در مجموع ارزش دیدن را داره مخصوصا برای طرفدارهای بتمن.

به فارست گامپ 9 از 10 می دین؟چه سخت گیر!دیگه 10 دادن به یه فیلم انقدام سخت نیستاااا...(اونم به همچین فیلمی)
Batman Gotham Knight
جانم به قربانت...تو اینو دیگه از کجا گیر آوردی؟؟؟چرا پس می هر چی می گردم اینو تو لیست کسی پیدا نمی کنم...آقا یه بار تو لیست یه نفر این اسم رو دیدم وا موندم:Batman Vs Batman....قضیه اش چیه؟

جانم به قربانت...تو اینو دیگه از کجا گیر آوردی؟؟؟چرا پس می هر چی می گردم اینو تو لیست کسی پیدا نمی کنم...
سلام!
این را از یکی از دوستانم گرفتم. یکی، دو ماه قبل از عرضه Dark Knight این را عرضه کردند که ملت تا اون موقع بیکار نباشند :biggrin1: لینک را هم که امین جان گذاشته اند.

آخرین ویرایش:
Irma la Douce
بیلی وایلدرم شاعری بوده برای خودش.فیلمنامه هاش عالین.
7/10
------------------------------------------
The New York Stories
segmentه اسکورسیزی رو خوشم اومد.مال کوپولا اصلا خوب نبود شاید چون فیلمنامش گند بود مال وودی آلن هم جالب بود.7/10
pickpocket
برسون با کمترین ابزار فیلمشو می سازه ولی در عین سادگی فیلم کوبنده ای بود. پل شریدر هم فیلمنامه ی راننده تاکسی رو از همین ایده گرفته.8.5/10
Play Time/ژاک تاتی
عالی- طنز سیاه- غیر دراماتیزه- غیر روایی- گروتسک؟؟!!9/10

به فارست گامپ 9 از 10 می دین؟چه سخت گیر!دیگه 10 دادن به یه فیلم انقدام سخت نیستاااا...(اونم به همچین فیلمی)

والا نمیدونم ! 10 بدیم یکی میاد میگه یعنی اینقدر ارزش داشت و ... ! فیلم واقعا فوق العاده ای بود. فکر کنم همون 9 واسش مناسب باشه ...;)

----------------------------------------

فارست گامپ محشره.10 از 10 بدون تردید.اسکار مسکار هم گرفته؟

آخرین ویرایش:
وقتی تو لیست کسی نیست دلیل نداره که نباشه حسن جون

http://www.imdb.com/title/tt1117563
به ه ه ه...امین خودمون.
میگم،باز تو جمله هارو سرسری خوندی؟(امینم همون امینای قدیم:biggrin1: )
خاب اینو که خودمم می دونستم وجود داره،از کجا گیرش آورده مهمه...(که گفت...);)
حالا اون دوستت از کجا گیر آورده؟طرف پستی اگه کار می کنه یه پی امی به ما بده:love:

Appleseedفیلم جالبی بود با داستانی خوب و اکشن مناسب. طراحی ها هم به نظر من خوب انجام گرفته بود. در کل اگر به انیمه علاقه دارد انتخاب مناسبی هست.

حالا اون دوستت از کجا گیر آورده؟طرف پستی اگه کار می کنه یه پی امی به ما بده:love:
نه متاسفانه ;)

منم دیدم این فیلمو !! البته کلا از این جور فیلما نمیبینم !!:biggrin1: ولی اون اهنگش WELCOME TO JUNGLE که توی تبلیغات فیلم بود باعث شد ببینم فیلمو (که تو خود اصل فیلم هم نبود اون اهنگ !!:biggrin1:)

Tropic Thunder ............................. 7.0

tropicthunder_galleryposter.jpg

Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Jay Baruchel, Nick Nolte
داستان راجع به چند تا بازیگره که می خوان یه فیلم درباره جنگ ویتنام بسازن، اما به دلایلی خیلی چیزا خراب میشه و تصمیم می گیرن که واقعا توی جنگل و حالت مستند فیلم بسازن.
درجه ی دلقک بازی فیلم زیاد بود ولی من بازم خوشم اومد. بازی ها به نظرم خوب بودن. واسه وقت گذرونی فیلم خوبیه.

ben_stiller2.jpg

-----------------------------------------------------------

ُStep Brothers ................................ 6.5

stepbrothers_galleryteaser.jpg

Will Ferrell, John C. Reilly, Adam Scott, Mary Steenburgen, Kathryn Hahn
دو تا آدم 39 و 40 ساله که خیلی بچه گانه رفتار می کنن، با هم برادر ناتنی می شن و ...
اوایل فیلم خیلی بهتر بود ، آخرش به مرحله ی خیلی لوس رسید.اگه خیلی بیکارید اینو ببینید.

john_c__reilly2.jpg

---------------------------------------------------------

Burn After Reading ............................ 7.5

burnafterreading_galleryposter2.jpg

George Clooney, Frances McDormand, John Malkovich, Tilda Swinton, Brad Pitt
داستان راجع به یه سری اطلاعاته که به دست چند تا آدم ابله میفته ، از طرفی ....
به نظرم ایده ی قشنگی داشت ، سکانس آخر هم خیلی خوشم اومد. فکر کنم می خواست بگه ببینید حماقت چی کار می کنه! به نظرم موفق هم بود.البته نیمه ی اول فیلم یه مقدار ریتمش کند بود.

frances_mcdormand3.jpg

------------------------------------------------------------

How to Lose Friends & Alienate People ................................. 7.0

howtolosefriends_galleryposter.jpg

Kirsten Dunst, Simon Pegg, Jeff Bridges, Danny Huston, Gillian Anderson

داستان راجع به یه ژورنالیست بریتانیاییه که تو آمریکا یه شغل می گیره ، ولی می فهمه با اون چیزی که انتظارشو داشته خیلی فرق داره...
از اون جایی که Simon Pegg آدم خفنیه ، با اینکه فیلم عادیی بود من خوشم اومد.مخصوصا اول های فیلم. دیدنش توصیه میشه.

Click

MV5BMjEyODM5MzY2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjcyMTIzMQ@@._V1._SX269_SY400_.jpg

6/10

داستان درباره اینه که Michael Newman نقش اول فیلم بعد از به وقوع پیوستن چند اتفاق بد تصمیم میگیره که یک کنترل چند منظوره بخره وقتی بعد از خرید کنترل از فرد مشکوکی که Morty نام داره به خونه میره میبینه که میتونه تمام اتفاقات اطراف خودش رو به وسیله کنترل جلو ببره، نگه داره و... البته نمیتونه به عقب برگردونه در ادامه ....

کلا به نظر من یکی از فیلم های خوب Adam Sandler بود.Christopher Walken هم با اینکه خیلی کم تو جریان فیلم هست ولی شخصیت خودش رو خوب تونسته جلوه بده.

کارگردان: Frank Coraci
بازیگران:Adam Sandler، Christopher Walken، Kate Beckinsale ، David Hasselhoff

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or