Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خوب امروز فصل اول لاست رو بلاخره تموم کردم:love:
حقیقتش رو بخواید تا قسمت 23 که رسید دیگه داشتم خسته میشدم از بس زندگی اینارو دنبال کرده بودم و اون سبک ماجرا جویی و تو کف گذاشتن رو تو سریال نمیدیدم! میخواستم بهش 8.6 یا 8.5 بدم
اما با دیدن قسمت(24) نظرم عوض شد!
everything happens here ,happens for a reason:cheesygri
انصافا همه سریال یه طرف موسیقی متنش یه طرف!
واقعا که باید آفرین گفت! وقتی آهنگشو که با پیانو زد آخر این قسمت دیگه داشتم دیوانه میشدم!(البته بار دوم بود) آخه من بد به پیانو حساسم! اصلا صداشو میشنوم میرم تو یه دنیای دیگه!
خلاصه که به این فصل میدم 9.0 که انصافا هم حقشه هم من اعتقاد دارم فیلمی نباید بالاتر از 9.0 بگیره! یعنی نمیتونه بگیره! چون هیچ اسری اینقدر بدون اشکال نیست!
این قسمت که شروع شد فهمیدم منظورشون از بچه کدوم بچس اما فکر نمیکردم به این شکل بگیرنش:(
.....................
هر کی تا بحال این سریال رو ندیده پیشنهاد میکنم از دستش نده

Equilibrium

equilibrium.jpg

عحب فیلمی بود خیلی حال کردم بازی Chiristian Bale هم مثل همیشه عالی بود واقعا فیلم محشری بود پیشنهاد می کنم حتما ببینید

آره خداییش فیلمیه واسه خودش من 4-5 ماه پیش بود که دیدم.فکر نکنم که امتیازی داده باشم بهش.امتیاز من 9 از 10.داستانش بیشتر منو کشته بود. :biggrin1:

عجیبه.من تا حالا این پوستر توازن رو ندیدم.اون جایی که نوشته "ماتریکس رو فراموش کن" خیلی جالبه.اصلا چه ربطی به ماتریکس داره؟ :confused:

آره خداییش فیلمیه واسه خودش من 4-5 ماه پیش بود که دیدم.فکر نکنم که امتیازی داده باشم بهش.امتیاز من 9 از 10.داستانش بیشتر منو کشته بود. :biggrin1:

عجیبه.من تا حالا این پوستر توازن رو ندیدم.اون جایی که نوشته "ماتریکس رو فراموش کن" خیلی جالبه.اصلا چه ربطی به ماتریکس داره؟ :confused:
زیرش نوشته دیگه!
This movie blow you away
بیشتر خواسته با هیجان میتریکس خودشو مقایسه کنه!
..
من این فیلمو با رزولوشن 720p دیدم:cheesygri
ولی هر چی فکر میکنم انصافا قابل مقایسه با matrix نیست

The return / Vozvrashcheniye
بالاخره بعد از تعریف و تمجیدهای فراوان از این فیلم موفق به دیدنش شدم و می شه گفت که سینمای روسیه یه تکونی خورده بعد از مدتها.کادربندی ها فوق العاده بود و همچنین فیلت ر آبی که استفاده شده.از نظر محتوا با اینکه برای من از سه وجه مذهبی, سیاسی و معنوی تا حدودی دارای ابهام بود ولی درگیر کننده بود.یه سری تشابه ریز هم احساس کردم با استاکر تارکوفسکی داشت جدای از این که به Andrei Zvyagintsev لقب پسر تارکوفسکی و بهترین فیلم بعد از تارکوفسکی و اینام دادن.8.5/10
B0002KQOH6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

A Clockwork Orange

clockwork_orange-poster1.jpg

محصول سال 1971 کاری از Stanley Kubrick با هنرنمایی Malcolm McDowell ...
خیلی از نزدیکان از این فیلم تعریف میکردن و خلیهای دیگه هم زیاد خوششون نیومده بود که نمیدونم مشکلشون چی بوده ! به هر حال از نظر من فیلم واقعا خوبی بود ! McDowell کار خودشو خیلی خوب انجام داد ... طی این 3 روز 2 بازی فیلمو دیدم . در دیدن این فیلم اصلا شک نکنین ...

The Devil Wears Prada

304486972_230b796c55.jpg

محصول سال 2006 با بازیه Meryl Streep ، Anne Hathaway به کارگردانیه David Frankel

داستان مربوط میشه به دختر به اسم اندی که برای کار در یه دفتر مجله در نیویورک به اونجا میره، رئیسشون یه زن سخت گیر به اسم میراندا هست که کار کردن زیر دست اون دشواره و ...

Police Academy ..................................... 5.5
Equilibrium ................................... 8

سلام!
این دو تا را هم میازاکی ساخته و من پیشنهاد میکنم ببینید:
Howl's Moving Castle-Hauru no ugoku shiro
Princess Mononoke-Mononoke hime

سلام

Princess Mononoke رو دیدم ! باید برم سراغ اون یکی ! ولی واقعا Spirited Away کار قشنگتری بود نسبت به اون دو تا !

خلیهای دیگه هم زیاد خوششون نیومده بود که نمیدونم مشکلشون چی بوده !
شاید اونها که میگن فیلم مسخرست با زیرنویس فارسی دیده باشن. به نظر من این فیلم بدون دیالوگهاش هیچه. اما بازهم به پای Dr Strangelove نمیرسه.
Princess Mononoke رو دیدم ! باید برم سراغ اون یکی ! ولی واقعا Spirited Away کار قشنگتری بود نسبت به اون دو تا !
Howl's Moving Castle خیلی عالیه. من پرنسس مونونوکه رو ندیدم اما Spirited Away و Howl's Moving Castle رو دیدم و به نظرم بین این دوتا Howl's Moving Castle بهترینه. البته من SA رو خیلی وقت دیدم شاید اون زمان درک درست و حسابی نداشتم و به نظرم HMC با معنیتر اومده.

يه فيلم معرفي كنيد آخرش زار بزنم از گريه . البته ميخوام قشنگ هم باشه . تو مايه هاي جرسي گرل يا تايتانيك يا اون يارو كه به خاطر پسرش كه نياز به قلب داشت چند نفر رو گروگان گرفت و بعد حاضر شد قلب خودش رو اهدا كنه ....

شاید اونها که میگن فیلم مسخرست با زیرنویس فارسی دیده باشن. به نظر من این فیلم بدون دیالوگهاش هیچه.
عجب!!:eek: دقیقا برعکس. استرنجلاو فیلمیه که 90% به دیالوگ تکیه داره ولی کلاکورک 90% به تکنیک های تصویری.هنوزم به نظر من خیلی فیلما از نظر ساختار بصری به این فیلم نمی رسن. اون چیزی هم که باعث شده کلاورک فیلم تاثیر گذاری بشه به خاطر دیالوگاش نبوده.کلا این فیلم و یکی یا حداکثر دو فیلم دیگه به نظر من نسبت به زمان ساختشون جلو بودن.دیالوگهام به این خاطر خاصه که از یک constructed language به نام ندست استفاده شده.
اما بازهم به پای Dr Strangelove نمیرسه.
ولی برای من در سطح بالاتری قرار داره.کلا یکی از ناب ترین کارای کوبریکه. البته استرنجلاو خودش به اندازه کافی بالا هست.
اینیم که خوششون نمیاد دلیلش اینه که برای بعضیا دیدنش سخته.مخصوصا اونایی که نسبت به بعضی موارد حساسن یا به هر حال یه سری تعصبات خاص دارن.یادم نمی ره یکی می گفت پ ورنوگرافیکه یا اینکه ارزش زن توش پایین اورده شده که واقعا اینطور نیست.این موارد می تونه برای بعضیها سخت باشه.

آخرین ویرایش:
شاید اونها که میگن فیلم مسخرست با زیرنویس فارسی دیده باشن. به نظر من این فیلم بدون دیالوگهاش هیچه. اما بازهم به پای Dr Strangelove نمیرسه.

بار اول رو با زیرنویس دیدم و دفعه بعد رو بدون زیرنویس ! دیالوگهای فیلم عالی بودن، اما فکر نمیکنم بدون دیالوگهاش هیچ باشه !

Howl's Moving Castle خیلی عالیه. من پرنسس مونونوکه رو ندیدم اما Spirited Away و Howl's Moving Castle رو دیدم و به نظرم بین این دوتا Howl's Moving Castle بهترینه. البته من SA رو خیلی وقت دیدم شاید اون زمان درک درست و حسابی نداشتم و به نظرم HMC با معنیتر اومده.

متاسفانه من پرنسس مونونوکه رو با دوبله شدیدا تخیلی و افتضاح دیدم که از جذابیت فیلم خیلی کم کرد ! پیشنهاد میکنم Spirited Away رو حتما یه بار دیگه ببین. HMC رو هم سعی میکنم سریعتر ببینم و نظرمو بگم ...

آخرین ویرایش:
يه فيلم معرفي كنيد آخرش زار بزنم از گريه . البته ميخوام قشنگ هم باشه . تو مايه هاي جرسي گرل يا تايتانيك يا اون يارو كه به خاطر پسرش كه نياز به قلب داشت چند نفر رو گروگان گرفت و بعد حاضر شد قلب خودش رو اهدا كنه ....
توصیه همیشگی من،‌ فیلم شعله.
این سکانس بطور کلی اشک همه رو درمیاره، و Villain این فیلم بقولی بهش می‌گن جوکر ثانی.

آخرین ویرایش:
The return / Vozvrashcheniye
بالاخره بعد از تعریف و تمجیدهای فراوان از این فیلم موفق به دیدنش شدم و می شه گفت که سینمای روسیه یه تکونی خورده بعد از مدتها.کادربندی ها فوق العاده بود و همچنین فیلت ر آبی که استفاده شده.از نظر محتوا با اینکه برای من از سه وجه مذهبی, سیاسی و معنوی تا حدودی دارای ابهام بود ولی درگیر کننده بود.یه سری تشابه ریز هم احساس کردم با استاکر تارکوفسکی داشت جدای از این که به Andrei Zvyagintsev لقب پسر تارکوفسکی و بهترین فیلم بعد از تارکوفسکی و اینام دادن.8.5/10
B0002KQOH6.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
اشتباه نکنم تو ایران به نام بازگشت به خانه پخش شد . ازون دست فیلم هایی بود که آدم با اتفاقاتی که می افتاد جا می مخورد . مثل مردنه پدره . کلا حرف زیاد داشت . عکسایی که تو مسیر سفر گرفته شده بود . قاب بندی تلبلو های مشهور به قولی برداشتی زنده از یه تابو نقاشی مثلا:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or