Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نسبت به سلیقم چه فیلمایی بهم پیشنهاد میکنید؟:biggrin1:
واالله نسبت به سليقت من فقط تيم بورتون رو پيشنهاد ميكنم بدون هيچ شكي ! تيم بورتونم كم كارگرداني نيست! توو فيلم هاشم به جز كارخونه شكلات سازي و يكي دو تا از فيلم هاش رو ناديده بگيري توو همون سبك سويني تاد فيلم هاي خيلي قشنگي داره حتي انيميشنشم از اين سبك خارج نكرده!!! من بهت همون بقيه ي كارهاي تيم بورتون رو پيشنهاد ميكنم ;)

آخرین ویرایش:
Atonoment رو حتما ببین:)
امین تو برو همون stardust رو ببین ؛با این فیلم معرفی کردنت!!
برنامه کودک معرفی کردی:laughing:
آخر فیلم که رودست کارگردان به بیننده بود ؛ولی معلوم بود که ساخته ذهن بود؛چون بازی ها خیلی مصنوعی بود
دوستان اگه میشه یه چندتا فیلم قشنگ که پایانه غم انگیز داشته باشه معرفی کنید ....:((
ولی اگه غمناک می خوای فیلم The Sea Inside توصیه میشه!!تهشه

واالله نسبت به سليقت من فقط تيم بورتون رو پيشنهاد ميكنم بدون هيچ شكي ! تيم بورتونم كم كارگرداني نيست! توو فيلم هاشم به جز كارخونه شكلات سازي و يكي دو تا از فيلم هاش رو ناديده بگيري توو همون سبك سويني تاد فيلم هاي خيلي قشنگي داره حتي انيميشنشم از اين سبك خارج نكرده!!! من بهت همون بقيه ي كارهاي تيم بورتون رو پيشنهاد ميكنم ;)

مرسی بهزاد جان;)
فیلم یا بهتر بگم انیمیشنی که قبل از این فیلم دیدم و اتفاقا عاشقش شده بودم:love:
The Nightmare Before Christmas بود
که ظاهرا نویسندش تیم برتونِ :love:
پس i love you تیم برتون :biggrin1:

مرسی

دوستان اگه میشه یه چندتا فیلم قشنگ که پایانه غم انگیز داشته باشه معرفی کنید ....
سلام!
اینا خیلی برای من بد بود . حتما ببین.
21گرم(کلا رو مخ و مخ چه ها بود)
MILLION DALLAR BABY.

مثل اینکه سلیقه مون یکیه ها :biggrin1:
ببخشید من خیلی وقته ک منتظر این سگ دانیه تارانتینو ام ولی به دستم نرسیده هنوز.اگه کسی دیده به خودش تلقین کنه ک آخرین فیلمیه ک دیده بعد بیاد اینجا در موردش توضیح بده.دستتون درد نکنه:-"

تنها خوری خیلی بدها !!!!
بشین Asghar khaan و اینا ببین:دی
يعني اصلا نديديش؟!
یعنی چطوری اصلا ندیدم؟:دی ندیدم دیگه،ملا من Saving Privat Ryan رو وقتی دیدم که دو سال قبلش رفتم گرفتم:دی Sea Inside رو هم دارم الان فکر کنم،نمیدونم کجاس ولی:دی
اگه هم منظورت اين بود كه پرستيژ از آمورس پروس فيلم بهتري بود كه هيچي
نه آمورس پروس بهترین فیلم ایناریتوئه،پرستیز هم تو کارای نولان من کمتر از Memento و بتمن اولیه خوشم میاد(دارک نایت که ندیدم هنوز)ولی هیچکدوم اینا غمگین نبود آخرش:دی پرستیژ که کلا کارش فقط رو گره میگرده:دی آمورس پروس هم بیشتر از غمگین رو اعصاب آدم راه میره:دی مثلا من آخر Requiem For a Dream هم اشکم در اومد(چقدر احساساتی:دی)ولی بیشتر از اینکه به خاطر غم باشه،به خاطر اعصاب بود که ریخته بود به هم:دی
بابا مگه ميخوام فيلم هندي معرفي كنم؟! :biggrin1: هاليووده تحت تاثيرشم بهتر از اين نميشه :biggrin1: واالله :biggrin1: اينكه...
کلا فیلمش خیلی یه جوری بود،شخصیت پردازی که اصلا نداشت(نه اینکه نتونسته باشه بپردازه:دی نخواسته)کلا مدل تصویر فیلمشم خیلی بی لعاب بود!کلا خود فیلمم بی لعاب بود،همون تیکه ای هم که تو اسپویلر گفتی اصلا تاثیر نذاشت رو من:دی
عزيزم فيلم ايراني به خاطر اين معرفي كردم
نه من مشکلی با سینمای ایران ندارم،البته با فیلمای ایرانی مشکل دارم ولی کلا سینمای ایران خیلی خوبه،آدم کاربلد زیاد پیدا میشه توش.
منم نمي دونم واس خاطر چي اين دختر رو انتخاب كرده ولي از نظر من هيچ ضربه اي نميزنه به فيلم اون دختره و كارشو به نحو احسن انجام داد دمشم گرم :biggrin1:
نه ضربه نمیزنه،ولی اگه یکی دیگه بود خیلی بود،یکم سن پایینتر،بامزه تر:دی یکمم بهتر بازی میکرد از این:دی

فهرست شیندلر

200px-Schindler'sList.jpg

فیلمی آمریکایی به کارگردانی استیون اسپیلبرگ، محصول سال ۱۹۹۳ است. فهرست شیندلر بر پایه زندگی واقعی «اسکار شیندلر»، تاجر آلمانی که جان بیش از هزار لهستانی یهودی را در جریان هولوکاست نجات داد، می باشد. فیلم بر پایهٔ کتاب «شیندلرز آرک» که برندهٔ جایزه بوکر شده، ساخته شده است.

فهرست شیندلر یک موفقیت تجاری با فروش ۳۲۱ میلیون دلاری بود و در کنار آن توانست جوایز بسیاری از جمله جایزه اسکار بهترین فیلم و جایزه اسکار بهترین کارگردانی را بدست بیاورد.

فهرست شیندلر تنها فیلم سیاه و سفیدی است که جایزه اسکار بهترین فیلم را بعد از سال ۱۹۶۰ برنده شده است.

این فیلم از بهترین فیلم هایی بود که من تا بحال دیده بودم. صدا و موسیقی فیلم در حد فوق عالی کار شده و جو فیلم بسیار سنگین و زیباست.لوکیشن ها و نحوه فیلم برداری هیچ حرفی ربای گفتن نگذاشته.

اگر کسی از دوستان این فیلم رو ندیده فرصت رو از دست نده چون واقعا از شاهکارهای سینماست.
با دیدن این فیلم فکر کنم تا چند وقت هیچ میلی به تماشای فیلمهای دیگه نداشته باشم.

امتیاز 10 از 10

با سینمای هند که خیلی حال می کنم
جدي؟! :biggrin1: اصلا حدث نمي تونستم بزنم ! فك مي كردم مثل من يكي از دشمنان سينماي هند باشي !

اما پایان CoM انقدر آزاد گذاشته شده
بابا بچه هه به دنيا اومد اون شخصيت نجات دهنده هم مُرد تقريبا داستان بسته شد ديگه , نشد؟!

در ضمن من بالیوود رو به عنوان بهترین سینمای آسیا قبول دارم
بهترين سينماي آسيا مال ژاپني هاست بعد اونا چيني ها بعدشم خودمون :biggrin1: يعني ايراني ها

چون فیلم هندی زیاد می بینم
اگه يه روز توو يه جنگ من اسير شم اگه دشمن من رو ببنده به سندلي و واسم يه فيلم هندي بزاره همه چي رو اعتراف ميكنم :biggrin1: يعني بهترين راه شكنجه كردن من فيلم هندي نشون دادنه بهم

ما درخت می کاریم که دورش برقصیم
:biggrin1: فيلماشون بيشتر موزيك ويديو ه تا فيلم

پرستیژ رو هم هر کی دیده پسندیده
ولي من آدم ميشناسم كه نپسنديده ,كلا هيچ فيلمي رو نميشه گفت كه هر كي ديده پسنديده!

من وقتی اینجور فیلما رو می بینم کلا بدنم یه لرزش عجیب و وحشتناکی می گیره می خوام پاشم تلویزیون و دستگاه و همه چی رو خورد کنم
پس نظر تو 180 درجه با نظر من تفاوت داره چون من واقعا اينجور فيلم ها رو دوست دارم (The Sea Inside

آمورس پروس هم بیشتر از غمگین رو اعصاب آدم راه میره:biggrin1:
رو اعصاب آدم راه ميره يعني فيلم بدي بود؟!!!

همون تیکه ای هم که تو اسپویلر گفتی اصلا تاثیر نذاشت رو من:biggrin1:
تو يه آدم آهني هستي :biggrin1:

قتل عام آدما روت تاثير نميزاره پس چي ميزاره؟!!!

مشکلی با سینمای ایران ندارم
زمستان است رو ديدي؟! (همينجوري پرسيدم هاااا)

نه ضربه نمیزنه،ولی اگه یکی دیگه بود خیلی بود،یکم سن پایینتر،بامزه تر:biggrin1:
خو حرف منم دقيقا در مورد همينه ديگه , منم ميگم اگه يه دختر خشگل ميزاشتن توو فيلم بيننده بيشتر جذب دختره ميشد تا فيلم. به نظرم انتخاب كاملا درستي كرده بود دل تورو.

The Simpsons Movie (2007)
فوق العاده بود.خیلی وقت بود به هیچ فیلمی اینقدر نخندیده بودم.شوخی های فیلم واقعا جدید و باحال بود.تا قبل این فیلم به نظرم راتاتویی بهترین انیمیشن پارسال بود ولی الان از این بیشتر خوشم اومد.
10/8.5
10,000 BC (2008)
به اون افتضاحی که فکر می کردم نبود.یعنی به خاطر جلوه های ویژه فیلم میشد تا اخرش تحمل کرد.
10/5
b.gif

The Forbidden Kingdom (2008)
والا فیلم که چیز خاصی نداشت.ولی اگه به جلف بازی های جکی چان و جت لی علاقه دارید شاید خیلی بدتون نیاد.
10/4
b.gif

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford (2007)
این فیلم هم خیلی دوست داشتنی بود.فیلم ریتم تندی نداره اما تا اخرش برای من جذاب موند که دلایل اصلیشم یکی فیلمبرداری عالی فیلم بود که مناظر خیلی قشنگی رو بوجود اورده بود یکی هم موسیقی فیلم که شنیدنی بود.بازی های فیلمم خیلی خوب بود.برد پیت که یکی از بهترین بازیهاش رو انجام داده بود کیسی افلک هم نشون داد که بازیگر با استعدادیه.کلا فیلم به نظرم از بهترین هی پارسال بود.
10/9

سلام
The Butterfly Effect پایان قشنگی داره و غم انگیز نیست. از چه لحاظ میفرمایید؟
از خودگذشتگی پسره
======
راستی آقایی که فیلم غمناک میخوای schindler's list هم به شدت توصیه میشه . اصلاً یادم نبود بهش .

آخرین ویرایش:
رو اعصاب آدم راه ميره يعني فيلم بدي بود؟!!!
نه،Requiem هم رو اعصاب من شدیدا راه میره ولی یکی از بهترین فیلمایی هست که دیدم:دی یعنی بیشتر از اینکه حس دلسوزی و ترحم و غم ایجاد کنه،اعصاب آدمو خورد میکنه!
تو يه آدم آهني هستي
:biggrin1:آخه همون چیزیم که تو اسپویلر گفتی باید خوب نشون داده شه،باید من بتونم باهاش رابطه برقرار کنم.
زمستان است رو ديدي؟! (همينجوري پرسيدم هاااا)
نه هنوز،البته شنیدم از روی داستان دولت آبادی ساخته شده،دولت آبادی خوندن کتاباش منو اذیت میکنه:دی ولی خوب کلا سینمای ایرانو دوست دارم تا یه حدی،مخصوصا کارگردان جوون خوب زیاد داره هر چند فیلمای کارگردانای جوون خوب رو نمیشه دید(مدتهاس در کف "خواب تلخ" هستم!)
ميگم اگه يه دختر خشگل ميزاشتن توو فيلم بيننده بيشتر جذب دختره ميشد
نگفتم خوشگل،گفتم بامزه،بعد مسلما گریس کلی هم تو 10 سالگی اونطوری نبوده که حواس آدمو پرت کنه:دی ترحم برانگیز نبود دختره:دی

b.gif

http://www.imdb.com/title/tt0443680/
سیار عالی،بسیار زیبا،شاهکار:دی

[The Simpsons Movie (2007)
فوق العاده بود.خیلی وقت بود به هیچ فیلمی اینقدر نخندیده بودم.شوخی های فیلم واقعا جدید و باحال بود.تا قبل این فیلم به نظرم راتاتویی بهترین انیمیشن پارسال بود ولی الان از این بیشتر خوشم اومد.
10/8.5
به عنوان یه طرفدار پروپا قرصه این سریال باید بگم که انتظارم از فیلم سینماییش خیلی بیشتر بود.البته باید توجه داشت TV Show ای که 18 ساله داره پخش می شه مسلما نمی تونه تا الان هوشمندی خودشو نگه داره.ولی به هر حال شوخی های فیلم باحال بود مخصوصا :love:هومر:love: 7 از 10
ميگم اگه يه دختر خشگل ميزاشتن توو فيلم بيننده بيشتر جذب دختره ميشد
ولی دختره به نظر من یه معصومیتی تو چهرش بود که همون برام کافی بود.یعنی آخرش که اونطوری شد خیلی تحت تاثیر قرار گرفته بودم:biggrin1:.
سیار عالی،بسیار زیبا،شاهکار:biggrin1:
خیلی خوب بود.ولی یکم کمتر از شاهکار.
The Sea Inside
قیافه ی خاویر باردم خیلی جالب شده بود تو این فیلم.فیلمش قشنگ بود ولی من از نظر تکنیکی The Diving Bell And The Butterfly رو ترجیح می دم و از نظر سوژه اینو.

سینمای ایران:sick::sick::sick:

....................
Finding Neverland (2004)

MV5BMTMxNzYzNzUzMV5BMl5BanBnXkFtZTYwNjcwMjE3._V1._SX270_SY400_.jpg

ته فیلم بود!...داستان فیلم درباره یک فیلم نامه نویس تئاتر هست که به طور اتفاقی وارد جریان زندگی یک خانواده ای میشه که پدر اون خانواده فوت کرده و ...
................
جزو فیلم های بسیار سوزناک و تاثیر گذار بود(قابل توجه اون دوستی که فیلم های غم انگیز میخواست!:دی)....................بازی جانی دپ(Johnny Depp):love: که مثل همیشه خدا بود و Kate winslet هم بازی با کیفیتی داشت (البته قیافش یکم خراب شده ولی از مهناز افشار خیلی بهتره!:دی).

10/10
.....................
Mama's Boy (2007)

MV5BMTYyMzMwMDI2OF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjgwOTI3MQ@@._V1._SX328_SY400_.jpg

فیلمش داستان خاصی نداشت:دی ولی صحنه های کمدی با حالی داشت و Style بازیگر اصلی فیلم هم باحال بود(مثل شاسگول ها بود:دی)

6/10

آخرین ویرایش:
بشین Asghar khaan و اینا ببین
یه چیزی ازت خواستیما :دی
اطلاعاتت از بالیوود هم کم نیستا من اصغر خان رو نمی شناسم اصلا :دی
==
جدي؟! اصلا حدث نمي تونستم بزنم ! فك مي كردم مثل من يكي از دشمنان سينماي هند باشي !
سینما سینماست
حالا تو هند یا پرتغال یا آمریکا ولی تو ایران یه مقدار قضیه فرق می کنه
بهرحال به طور کلی من با عاشقانه های هندی بیشتر حال می کنم
شاید از نظر خیلی ها زیادی رویایی باشه اما عشق اینجوری درسته نه مثل غربی ها کلا ته عشقشون س ک س هست
==
فيلماشون بيشتر موزيك ويديو ه تا فيلم
بابا دیگه نه اینجوری
تو یه فیلم 3 ساعته نیم ساعته ش آهنگه تازه یه سری فیلما که سیاسی هست و توش دولت رو می خوان زیر سوال ببرن آهنگی ندارن (مثل همون Rang De Basanti)

• Like
Reactions: Amir rad

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or