Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Batman
Fight Club
Toy Story 2

اين فيلم اخري دروغ نميگم باور كنيد شايد بيشتر از 70 بار ديديم حاضرم قسم هم بخورم :biggrin1:

همين Smokin' Aces واقعا داستانش عالي بود تازه وقتي اخر فيلم ميفهميد نصف تصئرتتتون اشتباه بوده به عمق فيلم پي ميبريد . عماد تو كه فهميدي اخرش ؟ :biggrin1:

منم فکر میکنم حداقل 130یا 140 بار toystory2 رو دیده باشم خیلی باحاله خداییش بین انیمیشنا یکی این یکیiceage 1 رو هم اصلا نمیدونم چطوری بگم فقط اینطوری بگم که تمام دیالوگای فیلمو کامل حفظم دقیق به موقع:cheesygri

Dance of the Vampires

خوب حالا كه بحث دوست عزيزمون آقاي رمن پلانسكي پيش اومد بي مناسبت نيست يه فيلم ازش معرفي كنم كه به نظرم جالبه و نسبتا كمتر تيره و تاره ( كمدي سياه) البته بازم امضائ پلانسكي رو داره و تو فكر كمدي سخيف نباشين
ار نكات جالب اين فيلم بازي خود پلانسكي در فيلم خودشه والبته شايد تنها فيلم سوررئال پلانسكي باشه البته تا اونجا كه يادمه فيلم محصول 1967 و كشور انگلستانه
ودر مورد يه پروفسور و دستيار سادشه كه مي خوان كنت دراكولا رو بكشن

62rm8ub.jpg

1451016_30.jpg

خوب ! بلاخره منم فيلم The Mist رو ديدم ! فيلم بدي نبود اونجوري كه ميگفتين !
يخورده زمان فيلم زياده باعث خستگي ميشه :biggrin1:
ولي واقعا خيلي خيلي قشنگ تموم شد ! خيلي حال كردم با اخرش !
One Of The Most Shocking Movie Endings EVER !
نمره : 7.5 ( بيشتر به خاطره آخرش اين نمره رو دادم !‌ )

واسه دیدن امتیاز های سایت imdb به فیلما لینک مستقیمی از این سایت وجود داره یا باید بشینی یکی یکی تو سایت سرچ کنی؟ من هر چی گشتم لینک مستقیمی واسه همه فیلما پیدا نکردم ،:blushing: کسی هست که بلد باشه؟ ( امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم):biggrin1:

American Gangster

[
American_Gangster_poster.jpg

هر کس اینو ندیده شدیدا پیشنهاد میشه هر چه سریعتر اقدام کنه ! :biggrin1:
محصول سال 2007 با حضور ستارگانی مثل Denzel Washington ، Russell Crowe ، Lymari Nadal و ... !
با این فیلم خیلی حال کردم ! تنها بدیش این بود که یخورده طولانی بود ! اما اصلا از دیدنش خسته نمیشین. در ضمن امتیازش هم تو IMDB حدود 8.1 هست ...

داستان : مربوط میشه به یه گنگستر به نام Frank Lucas که شروع به قاچاق هروئین از شرق میکنه و از این راه آدم بزرگی شده ! از طرفی دیگه یه پلیس وظیفه شناس که اصلا به خاطر پول کارهای خلاف نمیکنه ، میخواد وارد کننده مواد رو پیدا کنه و دستگیرش کنه ...

The Orphanage - Orfanato, El

el-orfanato.jpg

بالاخره به پیشنهاد کسری اینو هم دیدم. یکی از بهترین فیلمایی بود که تا حالا دیدم ! خیلی خیلی باهاش حال کردم !
به قول امین فیلم ترسناکی نبود اما همیشه حس ترس رو داشت :biggrin1:

داستان و جزئیات بیشتر قبلا گفته شده

پیشنهاد میکنم که حتما بیش از 2 بار فیلمو ببینید تا متوجه بشین چی به چیه :biggrin1:

Super Bad

اینو هم دیدم ! فیلم بدی نبود ...
داستان و تضیحات بیشتر ور قبلا دادن ...

آخرین ویرایش:
واسه دیدن امتیاز های سایت imdb به فیلما لینک مستقیمی از این سایت وجود داره یا باید بشینی یکی یکی تو سایت سرچ کنی؟ من هر چی گشتم لینک مستقیمی واسه همه فیلما پیدا نکردم ،:blushing: کسی هست که بلد باشه؟ ( امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم)
فکر کنم فقط همین راه باشه.
1910-1919
1920-1929
1930-1939
1940-1949
1950-1959
1960-1969
1970-1979
1980-1989
1990-1999
2000-2009

dvd_3805.jpg
10/10
به ذهنتون خطور نمیکنه چقدر این فیلم رو دوست دارم :دی اگه ازم بپرسن یه 4 ساعت مفید از زندگیت رو نام ببر ، مطمئنا یکی از اون چهارساعتها ، چهارساعتیه که پای این فیلم نشستم :دی یکی از بهترین بازیهایی که یک بازیگر زن میتونه به نمایش بزاره ، Elizabeth Taylor در این فیلم به نمایش گذاشت ، Richard Burton و Rex Harrison هم واقعا عالی بازی کرده بودند ... این فیلم یه درام آبکی نیست ، یه تراژدی واقعیه ... اسکار و نامزدی اسکار و جایزه های مختلف رو هم که درو کرده رفته :دی اصلا هم برام مهم نیست Shoot'em Up پرستهایی که تو IMDb به فیلما امتیاز میدن به این فیلم 6.7 داده باشن ... ( نکته : امتیاز بالا در IMDb یعنی شما از این فیلم لذت میبرید ، امتیاز پایین یعنی این فیلم رو باید ببینید تا بفهمید امتیاز واقعیش چنده ، یا کمه ، یا زیاد :دی )
داستانش درباره تراژدی عشق آنتونی ، کلئوپاترا و سزار ـه :دی

دقیقا کاری که من انجام دیدم پشت سر هم 2 بار دیدمش
من که یادمه آخرین بار فیلم ترسناک دیدم قبض روح شدم:eek: داشتم با پا خودم میرفتم تو گور:biggrin1: البته حق بدید شب بود تنها بودم:biggrin1: بعد از اون فیلم ترسناک ندیدم حالا کم کم میخوام شروع کنم ببینم یک چیزای معرفی کنید که حس ترسش کم تر باشه (به قول این کارشناس فوتباله(حاج رضایی) یوهان کریستف کلمپ در کتاب خودش گفت کم کم دوباره رو بیارید من هم میگم کم کم دوباره رو بیارید :biggrin1: .)

بابا دمت جیز هنگ و کفمون قاطی شد دو بار پشت سرهم دیدید :eek:

پ.ن: امین اینجا:biggrin1: امین اونجا:) امین همه جا:eek:
=================================
اقا این داستان fight club رو یکی تو اسپویلر خلاصه مینویسه ما پنج بار دیدیم هنوز نمیتونم درست بفهمم :
این دو تا یکی بودن

سلام
10/10
به ذهنتون خطور نمیکنه چقدر این فیلم رو دوست دارم اگه ازم بپرسن یه 4 ساعت مفید از زندگیت رو نام ببر ، مطمئنا یکی از اون چهارساعتها ، چهارساعتیه که پای این فیلم نشستم یکی از بهترین بازیهایی که یک بازیگر زن میتونه به نمایش بزاره ، Elizabeth Taylor در این فیلم به نمایش گذاشت ، Richard Burton و Rex Harrison هم واقعا عالی بازی کرده بودند ... این فیلم یه درام آبکی نیست ، یه تراژدی واقعیه ... اسکار و نامزدی اسکار و جایزه های مختلف رو هم که درو کرده رفته اصلا هم برام مهم نیست Shoot'em Up پرستهایی که تو IMDb به فیلما امتیاز میدن به این فیلم 6.7 داده باشن ... ( نکته : امتیاز بالا در IMDb یعنی شما از این فیلم لذت میبرید ، امتیاز پایین یعنی این فیلم رو باید ببینید تا بفهمید امتیاز واقعیش چنده ، یا کمه ، یا زیاد )
داستانش درباره تراژدی عشق آنتونی ، کلئوپاترا و سزار ـه
ایول ایول .
بلخره 1 کلاسیک بین تو این تاپیک پست داد .
امیر فیلم " خرقه " یا " the robe " رو دیدی ؟
اگر ندیدی حتماً ببین .
=====
the robe ( خرقه ) ( 1953 )
ک : هنری کاستر
ب : ریچارد برتون - جین سیمونز - ویکتور ماتیور - ...
خ.داستان : درباره ژنرال رومی که فرمان اعدام " مسیح " اجرا میکنه و به واسطه لباسی که تن مسیح بوده درگیر ماجراهایی میشه .
به نظر من که فیلم قشنگی بود . البته فکر نمیکنم هرکسی خوشش بیاد از فیلم .
امتیاز من 8 / 10

ایول ایول .
بلخره 1 کلاسیک بین تو این تاپیک پست داد .
امیر فیلم " خرقه " یا " the robe " رو دیدی ؟
اگر ندیدی حتماً ببین .
پشتیبانی می کنیم.
The Bicycle Thief
شخصا به نظر من یکی از شاهکارهای دوران تئورالیسم هست و جزو بهترین فیلمهای ویتوریا دسیکا.صحنه ی پایانی فیلم یکی از تاثیرگذارترین صحنه هایی بوده که تا حالا دیدم.
9.5 از 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viridiana
با اینکه فیلم دید بدبینانه ای داره اما بهترین فیلمیه که از لوئیس بونوئل دیدم.
9.3 از 10
------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Wizard Of Oz
یه موزیکال شاد و شنگول و عجیب غریب که جزو بهترینها تو این ژانر محسوب می شه.
8 از 10
Paths Of Glory
فکر می کنم کوبریک با این فیلم به پختگی رسید.مسلما جز بهترین Antiwarها.
10 از 10
All about Eve
خواهر کوچیکه Sunset Blvd.دیالوگهای فیلم خیلی عالیه و بازیهای فیلم هم خوبه اما در کل برای من خسته کننده بود.کلا Sunset Blvd تو دوران حاضر فیلم بهتری به نظر میاد شاید به خاطر دیالوگهای خیلی زیاد All About Eve و ثابت بودن زیاد دوربین شایدم به خاطر اینکه بیلی وایلدر کارگردان بهتری بوده نسبت به منکیه ویچ.
7 از 10

Grave of the Fireflies
200px-Grave_of_the_Fireflies_DVDcover.jpg

Magnificent

Anime فوقاالعاده اي بود
داستانش درباره ي حملات متفقين (درست نوشتم ؟ )‌ به ‍ژاپن ه شهر اين خانواده (روي Cover ان ) بمب
بارون ميشه . برين خودتون ببين ديگه Doblash هم اومده . دي وي دي Eng Language هم هست

امكانش هست بعد ديدن اين طوري شين :(

Shoot 'Em Up

shoot-em-up-poster1.jpg

:laughing: :laughing: :laughing:
محصول سال 2007 به کاگردانیه فرد هندی الاصل، آقای Michael Davis ! با بازیه Clive Owen ، Paul Giamatti و ... !
این فیلم فکر مکینم درون مایه اصلیش کمدی باشه تا اکشن :biggrin1:
این نمره 7 تو IMDB هم فکر میکنم تونسته از هندیهای اصیل کسب کنه :laughing: اما ارزش یه بار دیدن رو داشت، اگه وقت خالی دارین حتما ببینین ...

اونجا که از هواپیما پریدن پایین رو خیلی خندیدم :laughing: بعد وقتی تو انبار مهمات تفنگ ها رو تنظیم میکرد بعد با بند شلیک میکرد رو هم همین طور :biggrin1:

An Unfinished Life

B000E5KQOQ.01._SCLZZZZZZZ_V1136984438_.jpg
]

اینم یه فیلم درام خیلی قشنگ که ازش خوشم اومد ...

کارگردان فیلم Lasse Hallström هست و سه تا از بزرگترین ستاره های سینما یعنی Jennifer Lopez ، Robert Redford و Morgan Freeman تو فیلم بازی میکردن ...

9unfin.jpg

داستان از اونجایی شروع میشه که Jean با دخترش از دست دوست پسرش به خاطر کتکایی که به Jean میزده از شهر به طرف خونه ی پدر شوهرش تو یه روستا فرار میکنن ...
فیلم خوبی بود اما میتونست بهتر هم تموم بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or