Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سلام
در پی تعاریف دوستان از فیلم the mist نشستم نگاهش کردم .
حرفهای دوستان به شدت تأیید میشه .
فیلم بسار ارزشمندی هست .
خود فیلم ترسناک نبود . چیزی که بیننده رو میترسونه روند داستان هست .
من 8.5 / 10
======
enchanted
این فیلم رو هم دیدم .
یک فیلم بسیار شاد و مفرح بود .
هنرپیشه ها خیلی خوب بازی میکردن .
مخصوصاً " جیمز مرسدن " که به خوبی در نقش یک شاهزاده خیالی گیج باور کردنی بود .
البته بهترین بازی فیلم به نظر من متعلق به " پاتریک دمپسی " بود .
داستان فیلم رو بهتره چیزی نگم .
ولی چیزی که بیشتر از همه فیلم رو دیدنی میکنه ترانه های فیلم هست که به خاطر همین ها هم که شده باید فیلم رو دید .
10/9

The Bucket List

The Bucket List

bucket-list-promo-pic.bmp

محصول سال 2007 به کارگردانیه Rop Reiner
بازیگران : Jack Nicholson , Morgan Freeman
ژانر : Adventure / Comedy / Drama

BL-00176.jpg

داستان : در رابطه با دو مرد هستن که در یک بیمارستان هم اتاقی می شن و هر دو می فهمن که تا چند ماه بیشتر زنده نیستن و تصمیم می گیرن که یه لیست از آرزو هایی که داشتن رو بنویسن و تا وقتی زنده هستن همه اونا رو انجام بدن و ... چون ساعت 2 شب داشتم فیلمو میدیدم زیاد تو حال هواش نبودم 1 دقیقه چرت می زدم 10 دقیقه فیلمو می دیدم :biggrin1: .

perspolis
این فیلمم احتمالا خیلی ها دیدن موضوع کلی فیلم در مورد یه دخترس از قبل تا بعد از انقلاب.فیلم تقریبا واقعیت رو نشون میداد مثه سختگیری های اول انقلاب و ... ولی خوب در بعضی جاها هم یه خورده زیاده روی می کرد.فیلم از لحاظ تکنیکی شاید یکم ضعف داشت ولی از لحاظ هنری خیلی جالب بود.طنز فیلمم مخصوصا تو دوران بچگیش خیلی خوب بود کلا نیمه اول فیلم خیلی بهتر بود.
10/7.5
Shoot 'Em Up
یه کمدی اکشن خوشحال و فانتزی.فیلم تقریبا خوش ساختی بود.با اینکه خالی بندی زیاد داشت ولی با توجه به نوع فیلم اصلا تو ذوف نمی زد اتفاقا بسیار جالبم بود.کلایو اوون تو این فیلم نقش سختی رو نداشت ولی در حد نقش خیلی خوب بود.در کل حتما به یه بار دیدن می ارزه.
10/7

War

poster1_huge.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Philip G. Atwell
بازیگران : Jet Li , Jason Statham
ژانر : Action / Thriller

war.jpg

داستان : من زیاد متوجه نشدم چون این فیلم رو روزی که نگاه کردم تا آخرش ندیدم و بعد چند هفته ادامشو دیدم ! :biggrin1: ولی تیکه آخرش خیلی باحال بود

Death Sentence

death_sentence_poster__2.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه James Wan ( کارگردان فیلم Saw و Dead Silence و ... )
ژانر : Action / Drama / Thriller
بازیگران : Kevin Bacon , Garret HedLund , Kely Preston

deathsentence.gif

داستان : در رابطه با یه خانواده ای هست که یه شب نیک ( پدر خانواده ) میره برای دیدن بازی پسرش برندن که در راه برگشت به خونه بنزین ماشین در حال تمام شدن که نیک خودشو به یه پمپ بنزین میرسونه و پسرش تصمیم میگیره از اونجا یه نوشیدنی بگیری برای خوردن که سر و کله دزد ها پیدا میشه وارد اون مغازه که پسر نیک بده میشن و به یکی از کسایی که تازی می خواسته عضو باند اونا بشه میگه که اگه می خواد وارد این باند بشه باید کار اونو تمام کنه که این کارو می کنه ولی نیک موفق میشه قاتل پسرش بگیره و در دادگاه میگه که من این قاتلو ندیدم چون تاریک بوده درست ندیدم و بعد اون یارو تعبره ! ( درست نوشتمش ؟ :biggrin1: ) میشه و نیک هم تصمیم میگیره که .... ! خودتون فیلمو ببینید تا متوجه بشید ! فیلم خوبی بود من که خوشم اومد !

Eastern Promises

eastern-promises-poster.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه David Cronenberg
بازیگران : Viggo Mortensen , Vincent Cassel , Naomi Watts
ژانر : Crim / Drama / Mystery / Thriller

eastern-promises.jpg

داستان :
یه روز یه دختری در حال که خون از همجاش ! :biggrin1: بیرون میومد ! وارد یه سوپر مارکت میشه و تقاضای کمک می کنه که اونو به بیمارستان می برن و بجه اونو به دنیا میارن اما مادره میمیره و یکی از پرستارا یه دفتر خاطرات از تو کیف این خانومی که مرد پیدا می کنه و شروع به خوندنش می کنه که یه چیزای جالبی بر می خوره که باید خودتون فیلم رو ببینید . فیلم قشنگی بود من خوشم اومد حتما بگیرید به غیر از جاهایی که حال آدمو بهم میزد هیج نکته منفی دیگه ای نداره !

Inside Man

insideman.jpg

محصول سال 2006 و با بازیه Denzel Washington,Clive Owen,Jodie Foster,...

اول فیلم نشون میده که شخصی خودش رو دالتون واسل معرفی میکنه توضیحاتی رو میده که فکر ادم رو خیلی پرت میکنه و البته در انتهای فیلم این صحبتهاش جالب تر و قابل فهمتر میشه! داستان فیلم از اونجا شروع میشه که دالتون راسل تصمیم میگیره که بانکی دستبرد بزنه ولی دستبردش از نوع معمولی نیست چون هیچ پولی دزدی نمیشه و ...

inside-man.jpg

فیلم خیلی خوبی بود و داستان فیلم رو نمیشد حدس زد و اخر فیلم کاملا گنگ بود و تا حدودی متحیر میشدین از اخرش در کل ارزشش دیدن رو حتما داره...

insideman.jpg

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0454848

Ocean's Eleven

Ocean%27s_Eleven_2001_Poster.jpg

محصول سال 2004 و بازیه غول های سینمای هالیوود مثل George Clooney(:love:) , Brad Pitt , Casey Affleck,Matt Damon,Julia Roberts,...

نمیدونم این سری فیلم رو چرا تا حالا ندیدم! همیشه بد میومده که برم ببینمشون که بالاخره به زور مجبورم کردن ببینم:biggrin1:

داستان در مورد فردی به اسم دنی اوشن هست که به تازگی از زندان ازاد شده و میخواد یکی از بزرگترین کازینوهای لاس وگاس رو به همراه 10 نفر دیگه بزنه! کازینویی که خرانش در 60 متری زیره زمین قرار داره و از نظر امنیتی مشابه انبار سوخت هسته ای هست!!:biggrin1:

oceans11pub2.jpg

از اینکه نشستم فیلم رو دیدم اصلا پشیمون نیستم پس پیش به سوی 2 شماره بعدی...

15381__oceans_l.jpg

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0240772

سلام
بعد از کلی انتظار فیلم های ما هم رسید :-"

SAW IV

154y26v.jpg

فکر نمیکنم کسی تا حالا سری اره رو ندیده باشه !؟ حداقل تو ایران زیاد طرفدار داره
در کل فیلم خوبی بود ولی یکم پیچیده بود . راستشو بخواین من زیاد با هاش حال نکردم تنها چیزی که خیلی من رو به هیجان میاورد اون دستگاه هایی بود که افراد به وسیله اونا کشته میشدن

ٌWild Hogs

wild_hogs.jpg

گرازهای وحشی :biggrin1:
فیلم خیلی قشنگ و سرگرم کننده ای بود . با داستانی متفاوت و زیبا و بازیگران خوب .صحنه های خنده دار و...
داستان : فیلم در مورد 4 تا رفیق میانسال که زندگی خسته کننده ای دارند که تصمیم میگیرند به یاده جوانی هاشون با موتور برن مسافرت مجردی ( سر پیری معرکه گیری :biggrin1:) که در بین راه اتفاقاتی میافته و ...
فیلم زیبایی بود . پیشنهاد میشه ببینید
امتیاز 8.5 از 10

I Am Legend

original.jpeg

فیلم بدی نبود. فیلم اکشن معمولی با چند تا صحنه action جالب و یک concept نسبتا سرگرم کننده
هر دو ending فیلم به نظر من مشکل داشتن. به نظر من بهترین راه برای پایان دادن فیلم این بود که بعد از کشته شدن شخصیت ویل اسمیث نشون بده که اون زنه به همراه بچه توی جاده ها دارن میرن دنبال اون جایی که بقیه ادما هستن ولی پیدا شدنش رو برخلاف theatrical cut نشون نده
دیدنش یک دفعه توصیه میشه. کیفیت صدا و تصویر این بلوری هم بی نظیر بود.

5.5/10

----------------------------------------------------------------------------------------

Air Force One

airforceone.jpg

یک فیلم اکشن خیلی خوب و سرگرم کننده. داستان فیلم خیلی کلیشه هست (به گروگان گرفتن رییس جمهور امریکا در هواپیماش) و بازی بازیگراش هم نسبتا cheesy هستش ولی هریسون فورد و گری الدمن خیلی خوب نقش هاشونو اجرا میکنن و اکشن فیلم هم فوق العادست.
با اینکه فیلم سال 1999 روی دیویدی اومده بیرون ولی ترک 5.1 Dolby Digital فوق العاده ایی داره و میکسشم خیلی aggressive هست.

Highly Recommended

8.0/10

Ocean's Twelve

oceans_twelve_verdvd.jpg

محصول سال 2004 و با بازیه George Clooney(:love:) , Brad Pitt , Casey Affleck,Matt Damon,Julia Roberts,Catherine Zeta-Jones,Bruce Wilis,....

داستان فیلم در ادامه ی داستان Ocean's Eleven بود چیزه دیگه ای نمیگم چون باید Ocean's Eleven هم دیده باشین...

oceanstwelvepic.jpg

فیلم نسبت به Ocean's Eleven افت کرده بود ولی بازم خیلی خوب بود و ارزش دیدن رو داشت!

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0349903

The Mist
8.5/10
من که خوشم اومد. یه جاهاییش هم واقعآ حرصم میگرفت از دست اون زنک !
ناامیدوارانه ترین پایان یک فیلم توی تاریخ ؟!!

صحنه جالب :
آخر فیلم که مطمئنآ خیلی فجیع بود و البته خیلی خیلی ناامیدوارانه !
اون تیکه که اون جونور گنده هه از بالای ماشین رد میشه هم جالب بود.

The Mist
8.5/10
من که خوشم اومد. یه جاهاییش هم واقعآ حرصم میگرفت از دست اون زنک !
ناامیدوارانه ترین پایان یک فیلم توی تاریخ ؟!!

صحنه جالب :
آخر فیلم که مطمئنآ خیلی فجیع بود و البته خیلی خیلی ناامیدوارانه !
اون تیکه که اون جونور گنده هه از بالای ماشین رد میشه هم جالب بود.
پس برو کتابشو بخون.(نمیدونم ترجمه شده یا نه)
پایان اصلی بدتره!

اريا ديدي گفتم خيلي قشنگه :biggrin1:

یه جاهاییش هم واقعآ حرصم میگرفت از دست اون زنک !

من ياد مملكت خودمون انداخت مخصوصا اون تيكه يهودي رو ميكشند !!!

Bank Job
200px-TheBankJobposter07.jpg

7 از 10
فیلم تقریبا قشنگی بود داستان یه دزدی از صندوق امنات بانک هست که سر دسته Jason Statham هست و یه زنه
که بعد از دزدی Statham و دوستاش ناخواسته وارد یه بازی دیگه ( کمی سیاسی ) میافتن که دردسر براشون میسازه!و.....
راستی کاراگاه پوارو هم تو فیلم هست! :cheesygri
اخر فیلم Statham یاد فیلم Transporter میافته و چند نفری رو میزنه :cheesygri
(تیریپ لباس و شل کردن کرباتش اخر فیلم منو کامل یاد همون Transprter انداخت)
دیدنش خالی از لطف نیست
فقط زیر نویسش خیلی باحاله جا به جا هست! یعنی جای جمله های اول و دوم رو اشتباه گزاشته!!!!
توی دقیقه 60 هم کسی که زیر نویس میکرد احتمالا یه ربع خوابش برد
و یادش رفت زیر نویس کنه (شایدم رفت گلاب به روتون....) :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or