War
محصول سال 2007 به کارگردانیه
Philip G. Atwell
بازیگران : Jet Li , Jason Statham
ژانر : Action / Thriller
داستان : من زیاد متوجه نشدم چون این فیلم رو روزی که نگاه کردم تا آخرش ندیدم و بعد چند هفته ادامشو دیدم ! :biggrin1: ولی تیکه آخرش خیلی باحال بود
Death Sentence
James Wan ( کارگردان فیلم Saw و Dead Silence و ... )
ژانر : Action / Drama / Thriller
بازیگران : Kevin Bacon , Garret HedLund , Kely Preston
داستان : در رابطه با یه خانواده ای هست که یه شب نیک ( پدر خانواده ) میره برای دیدن بازی پسرش برندن که در راه برگشت به خونه بنزین ماشین در حال تمام شدن که نیک خودشو به یه پمپ بنزین میرسونه و پسرش تصمیم میگیره از اونجا یه نوشیدنی بگیری برای خوردن که سر و کله دزد ها پیدا میشه وارد اون مغازه که پسر نیک بده میشن و به یکی از کسایی که تازی می خواسته عضو باند اونا بشه میگه که اگه می خواد وارد این باند بشه باید کار اونو تمام کنه که این کارو می کنه ولی نیک موفق میشه قاتل پسرش بگیره و در دادگاه میگه که من این قاتلو ندیدم چون تاریک بوده درست ندیدم و بعد اون یارو تعبره ! ( درست نوشتمش ؟ :biggrin1: ) میشه و نیک هم تصمیم میگیره که .... ! خودتون فیلمو ببینید تا متوجه بشید ! فیلم خوبی بود من که خوشم اومد !
Eastern Promises
David Cronenberg
بازیگران : Viggo Mortensen , Vincent Cassel , Naomi Watts
ژانر : Crim / Drama / Mystery / Thriller
داستان : یه روز یه دختری در حال که خون از همجاش ! :biggrin1: بیرون میومد ! وارد یه سوپر مارکت میشه و تقاضای کمک می کنه که اونو به بیمارستان می برن و بجه اونو به دنیا میارن اما مادره میمیره و یکی از پرستارا یه دفتر خاطرات از تو کیف این خانومی که مرد پیدا می کنه و شروع به خوندنش می کنه که یه چیزای جالبی بر می خوره که باید خودتون فیلم رو ببینید . فیلم قشنگی بود من خوشم اومد حتما بگیرید به غیر از جاهایی که حال آدمو بهم میزد هیج نکته منفی دیگه ای نداره !