Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Rush Hour 3

قانونی در هالیوود هست بدین مظمون تا وقتی چشمه ای خشک نشده میشود از ان اب برداشت
این سومین و بدترین قسمت ساعت شلوغی که از نظر بازیگر چیزی کم ندارد اما چرا به بدترین قسمت تبدیل میشود شاید اولین دلیلش جکی جان باشد این ابر ستاره سینمای رزمی که گرد پیری بر چهره اش نشسته ودیگر توان انجام کارهای قدیم خود رو ندارد و کریس تاکری که دیگه با مزه نیست اینارو با کارگردانی متوسط برت رتنر و البته فیلمنامه ابگوشتی جف ناتنسن در یک دیگ بریزید و ببینید چه خوراکی به شما میدهد.

7165149.3.jpg

rushhour3460.jpg

La Vie en rose
فیلم حول زندگی ادیت پیاف خواننده ی شاخص فرانسوی می گذره.خودم به شخصه از بعضی از آهنگهای پیاف خیلی خوشم میاد و می تونم بگم یکی از موندگارترین خوانندگانه بطوریکه بعضی آهنگاش هنوز هم محبوبه.اما در مورد خود فیلم:در کل فیلم بدی نبود و تنها مشکلی که من رو خیلی آزار می داد تدوین درهم برهم فیلم بود بطوریکه مثلا اول بچگیشه بعد یهو پیری رو نشون می ده بعد جوونی بعد پیری بعد بچگی بعد...یه جوری که آدم گیج می شه.گریم فیلم هم با اینکه اسکار برد ولی یه جورایی تو ذوق می زد ولی طراحی صحنه فیلم خیلی عالی بود.اما مهمترین ویژگی فیلم بازیه Marion Cotillard بود که اسکار هم برد.اولش به نظرم اومد که خوب بازی کرده ولی خب نمی تونستم درباره اسکار بردنش نظری بدم ولی بعد از اینکه چندتا فیلم از ادیت پیاف دیدم متوجه شدم که بازیش خیلی خوب بوده و دقیقا حرکتهای پیاف رو در حین خواندن به خوبی اجرا کرده.
7.5 از 10
la_vida_en_rosa.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
The Bucket List
در کل فیلم متوسطی بود.با مضمون تقریبا تکراری که البته یه جورایی هم به دل می شینه.حتی دو تا غول بازیگریش یعنی Jack Nicholson و Morgan Freeman هم نتونستن فیلم رو نجات بدن.:arrowl:
یه چیز خیلی مسخره ای که متوجه شدم اینه که چطور می شه دو نفر سرطان داشته باشن و بدونن که تا چند وقت دیگه می میرن اون وقت این قدر شاد و شنگول برن و آرزوهایی که قبلا دوست داشتن انجام بدن رو بر آورده کنن.اصلا یه همچین فردی این قدر روحیه داره؟؟!!
mpabucketlistposter.jpg

6 از 10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Away From Her
اگه اینو در نظر نگیریم که یه ذره خسته کننده بود فیلم خوبی بود با بازی Julie Christie که آلزایمر داره و یواش یواش شوهرش هم داره فراموش می کنه...البته بازیش خوب بود ولی اینکه چطور برای اسکار Favorite مردم شده نمی دونم.چون به نظر من بازی Marion Cotillard کاملا برتری داشت.
7 از 10
288_AwayFromHer_Poster_Med.jpg

My Left Foot
من قبلا دو سه تا فیلم از Daniel Day-Lewis دیده بودم و به این نتیجه رسیده بودم که بازیگر خوبیه و کاملا در نقشش فرو می ره.اما بعد از اینکه این فیلمو دیدم متوجه شدم که چقدر بازیگر قدرتمندیه بطوریکه الان شده یکی از بازیگران Favorite ام.با این فیلم هم اولین اسکارش رو برد که کاملا حقش بود.خود فیلم هم خوبه ولی فکر می کنم اگر دی لوئیس نبود ارزش فیلم خیلی پایین میومد.کارگردانش هم Jim Sheridan در دوتا فیلم دیگه که یکیش In the Name of the Father بود باز با دی لوئیس همکاری کرد.((و بعدها هم با Get Rich or Die Tryin' کارنامه خودش رو یه جورایی خراب کرد.))
8.5 از10
200px-My_left_foot_ver2.jpg

آخرین ویرایش:
Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom

خوب در راستای اینکهااز این به بعد فیلمهارو اینجا معرفی کنیم من این فیلمو اینجا میزارم .
نمی دونم چه تعداد از بچه ها با سینمای خاور دور اشنا هستند (البته با شناخت نسبی که دارم فکر کنم تعداد زیاده)
به هر حال فیلمهSpring, Summer, Fall, Winter... and Spring ساختهKi-duk Kim کارگردان 48 ساله اهل کره جنوبی رو اگه ندیدین حتما به کلکسیون فیلمهاتون اضافه کنید تا حالا شده تو رویاتون بهشت رو ببینید خوب اگه شده باشه با دیدن لکیشن های این فیلم فکر میکنید دارید رویا میبینید.
این فیلم وارد مقوله ای میشه که کمتر فیلمسازی جرات داره سراغش بره از یه طرف معمولا گفتن داستانی در یه دوره زمانی طولانی وممتد سختیهای خاص خودشو داره و از طرفی فیلمی که سعی میکنه سرشت ادمی رو برسی کنه و نشون بده کار زیاد و طاقت فرسایی رو می طلبه یه اشتباه میتونه اون رو کلیشه کنه یا مظمون فیلم رو دچار تزلزل کنه ولی کارگردان موفق شده از این موانع عبور کنه و فیلمی ماندگار بسازه در ضمن فیلم محصول 2003 و ساخته کشورکره جنوبی است.

springsummer.jpg

summer%20spring.jpg

Wild Hogs

Wild-hogs-poster-731270.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Walt Becker
بازیگران :
Tim Allen , John Travolta , Martin Lawrence , William H. Macy
ژانر : Action / Adventure / Comedy

070221_wild_hogs_hmed_10a.hmedium.jpg

داستان : 4 تا رفیق که هر کودومشون به یه مشکلی بر خوردن با موتور به مسافرت برن که در راه با مشکلاتی روبرو میشن . در کل فیلم جالبی بود من خوشم اومد پیشنهاد میشه ببینید

Little Miss Sunshine

little-miss-sunshine.jpg

محصول سال 2006 به کارگردانی های Jonathan Dayton , Valerie Faris
بازیگران :
Abigail Breslin , Greg Kinnear , Paul Dano
ژانر : Drama / Comedy

LittleMissSunshine1.jpg

داستان : دختر بچه ی خانواده ای برای رفتن به مسابقه Miss Sunshine باید به کالیفرونیا برن که در راه اتقافاتی واسشون میفته و ... زیاد با این جور فیلم ها حال نمی کنم زیاد هم خوشم نیمد
نمره : 6 از 10

I Am Legend

i-am-legend-poster_001.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Francis Lawrence
بازیگران : Will Smith , Alice Braga
ژانر : Drama / Horror / Sci-Fi / Thriller

293_i_am_legend_011007.jpg

داستان : 90% آدمای جهان به وسیله یه ویروسی یه سرطان اگه اشتباه نکنم می گیرن که کلا شکل آدمیزادیه خودشون رو از دست میدن به یه جور خون آشام تبدیل میشن و با نور خیلی حساسن به طوری که روز ها بیرون نمیان که در این بین رابرت نویل دکتر و افسری هست که با این ویروس خودش تک تنها در شهر نیویورک برای کشف دارو به جست و جو می پردازه . واقعا حال کردم با این فیلم 600 % پیشنهاد میشه این فیلمو ببینید
نکات جالب و به نوعی گریه آور :( :
یکی اونجایی که سم ( سگش ) برای حفظ جون رابرت اومد و با اون سگ هایی که با اون ویروس آلوده شده بودن مبارزه کرد و در نهایت هم خودش هم مبتلا شد که رابرت مجبور شد اونو یکشه و چالش کنه من واقعا اون صحنه گریم گرفت :((
و یکی هم تیکه آخر فیلم که دیگه همه می دونید چی شد !
:(

------------------------------------------

Juno

the-juno-movie-poster_292x410.jpg

محصول سال 2007 به کارگردانیه Jason Reitman
بازیگران :
Ellen Page , Micheal Cera
ژانر : Comedy / Drama / Romance

6995_image_1.jpg

داستان : همه می دونن دیگه اینجور فیلم ها تو ایران طرفدار زیاد داره !

آخرین ویرایش:
Snatch
200px-Snatch_Movie_Poster.jpg

a Film By Guy Ritchie

داستان درباره ي يه الماس 84 قيراطيه !!. (اين جوريشو ديده بودي )

Excellent . كلاْ من با سبك Guy.R خيلي حال ميكنم پيشنهاد ميكنم همه ببينن
‍Comedy,Crime,Thriller

The Mist

خوب الان فیلم مه کار فرانک دارابونت رو دیدم.فیلم خوبی بود و بعد از مجستیک که خیلی ها از دارابونت نا امید شده بودن دوباره می تونن از یه فیلم خوب دیگش لذت ببرن البته من به شخصه همه تئوری های فیلم رو قبول نداشتم اما در کل بیشتر حرفاش درست بود دارابونت موفق شده در این فیلم با ساختن جامعه ای کامل تمام حرفهاش و انتقاداتشو در قالب دیالوگ و از زبان بازیگراش به مخاطبش منتقل کنه البته فیلم از روی نولی به قلم استیون کینگ ساخته شده و کینگ به کمک دارابونت فیلم نامه رو نوشتن والبته محصول 2007 کشور امریکا(البته فکر کنم بیشترتون اینو دیده باشید ومن کمی دیر دیدمش)

the-mist-movie-poster1.jpg

The_Mist_poster.jpg

Mars Attacks !
( اون علامت سواله برای اسم فیلمه ! من نزاشتم )
7.5/10

Mars-Attacks_im1.jpg

همون طور که از اسم فیلم معلومه در مورد حمله مریخی ها به کره زمینه. ولی این دفعه به جای اینکه همه چیز تیره و تاریک باشه , یه طنز خیلی جالب توی فیلم وجود داره که هم خنده داره و هم کنایه آمیز. تیم برتون مخصوصآ از یه سبک مسخره و جالب استفاده کرده و مثلآ مریخی ها و تفنگهاشون شبیه اسباب بازی و کارتون هستن ( عمدآ این طوریه , نه اینکه تکنولوژی جلوه های ویژه نداشته باشن ! )
جک نیکلسون کبیر و پیرس برازنان توی فیلم بازی میکنن و جک نیکلسون در نقش رییس جمهوره !
باحال ترین قسمت فیلم هم به نظرم حرف زدن مریخی هاس و اون حالت سادیستی که دارن !
تیکه جالب ( اگه فیلم رو ندیدین , نخونین ) :
مریخی ها دارن دمار از روزگار مردم درمیارن و همه رو قلع و قمع میکنن و در عین حال میگن : چرا فرار میکنین ؟ ما دوست شما هستیم !!
اون زنه که کلشو میچسبونن به بدن سگ هم محشره !

دو تا چیز منو تو I AM Legend اذیت می کرد.یکی Visual Effects مصنوعی فیلم بود که یه جاهایی واقعا تو ذوق می زد یکی هم پایان فیلم بود.به نظر من یه جورایی فیلم در پایان از قدرتش کم شد یعنی به محکمی نیمه اول نبود ولی بازی ویل خوب بود.7 از 10
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Into The Wild
Sean Penn با ساخت این فیلم تا حد زیادی دید منو نسبت به خودش عوض کرد.یعنی علاوه بر اینکه بازیگر خوبیه با آخرین فیلمی که ساخته نشون داد که می تونه فیلم خوبی هم ارائه بده.فیلم بر اساس واقعیت ساخته شده و داستان پسریه که با این که از نظر تحصیلی موفقه ولی به دلیل بعضی مشکلات خانوادگی و همچنین اعتقادات و روحیه ای که داره خانواده و درس و کارت شناسایی و پول و همه چی رو ول می کنه و در واقع می خواد از محیط اجتماعی که انسان برای خودش ساخته دوری کنه در نتیجه...
فیلم بازیگران خوبی هم داره از جمله Marcia Gay Harden و William Hurt که اسکار گرفتن.Hal Holbrook هم که امسال برای این فیلم نامزد شده بود.همچنین بازی Emile Hirsch که نقش اول رو به عهده داره هم خیلی خوبه.
8.5 از 10
into%20the%20wild.jpg

آخرین ویرایش:
Krótki film o milosci

خوب امروز به سراغه محبوب ترین کارگردانم(Krzysztof Kieslowski) رفتم که احتمالا همه فیلماشو باید معرفی کنم:cheesygri
َ A Short Film About Love ششمین اپیزود از دهگانه ده فرمان(1988,Poland)
واقعا میشه این فیلم رو دید و فراموش کرد میشه نگاه Olaf Lubaszenko رو فراموش کرد بند بند فیلم از عشق ساخته شده شاید هیچ فیلمی نتونه این طوز زیبا و جامع عشق رو نشون بده و تعریف کنه شاید هیچ فیلمی نتونه به این صورت به شما بفهمونه که چرا عشق قویترین نیرو در گیتیه نه حرف اضافه ای نه داستانه فرعی فقط عشق به معشوق همین و بس...

krotki_film_o_milosci_(foto).jpg

kfl5.jpg

d.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

به قوله خودت الکی کاگردان رو دست پسره کلوز آپ نکرده بود! من فکر میکنم واقعا فهمید اندرو ولی به روی خودش نیاورد;) حالا چراش رو نمیدونم شاید این چیزایی که تو گفتی درست باشه:)
تغییر در حالت اندرو هم به وجود اومد فکر کنم چون بعد از اون صحنه اگه اشتباه نکنم صورت اندرو رو نشون داد!

مهرداد این نظریه که دادی به نظرم خیلی جالب اومد و فکر هر چی فکر میکنم میبینم درسته و مشکلی نباید باشه:confused: و یا چیزی که نقضش کنه!

منظورت از پیشنهاد همون که گفت بمون پیشه من زندگی کنه؟!

سلام . :biggrin1:

آره خوب ديگه ... مگه پيشنهاد ديگه اي هم بهش داد ؟؟؟ :biggrin1: .

پس تو هم اون دلايل رو قبول داري ! خوب به نظر من نيمشه تمام اين موارد اونم به اين شكل مرتبط به هم و مهم به وطر اتفاقي تو فيلم رخ داده باشه و كارگردان ناآگاهانه صحنه هارو به اون شكل فيلم برداري كرده باشه ... در كل به نظر ميرسه كارگردان ميخواسته از تمام پتانسل تك تك موارد دكور و صحنه و ديالوگ ها براي ايهام و ابهام زايي استفاده كنه ... فقط يه مشكلي اين وسط هست و اون اينكه عكس العمل هاي اندرو در صحنه هاي كه به قول ما داشته خودشو ميزده به اون راه كاملاً طبيعي و مناسب جو و اون قسمت از ماجراست و انگار كاملاً اندرو از هيچي خبر نداره ... به نظر من اگه تمام نظريه ما درست باشه بالاخره كارگردان بايد به نوعي يه شكي رو با استفاده از حركات اندرو به بيننده منتقل كنه يا خود اندرو در اون صحنه ها كمي شك يا نشونه و علامتي رو ( مبني بر اينكه من ميدونم اين كاراگاه همون پسرس ) در بازيش مشخص كنه ...

مشكل من اينه كه چرا هيچ اثري از شك يا يقين يا يك احساس غير طبيعي در اون صحنه ها در حركات و چهره اندرو نميبينيم و همه چي كاملاً طبيعي و طبق روال عادي و خيلي معمولي پيش ميره ... آيا كارگردان نتونسته اين حس رو به بازي گر منتقل كنه ؟ آيا تدوين مشكل داشته " يا اصلاً اندرو نتونسته درست بازي كنه ؟ يا اصلاً‌من كلاً‌دارم چرت و پرت ميگم ؟!؟

خلاصه من كه گيج شدم ... كاشكي يكي از اساتيد اين سايت در زمينه فيلم و ... بشينه اين فيلم رو ببينه و نظرشو بگه ... تا اينجا كه من سر اون مسئله گير كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or