Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Rambo

rambo_xlg.jpg

محصول سال 2008 (اولین فیلم 2008 رو هم دیدم بالاخره:cheesygri) و با بازیه Sylvester Stallone ,Julie Benz,Matthew Marsden,....

جان رمبو که حالا در تایلند زندگی میکنه قبول میکنه که یک گروه دکتر رو همراهی کنه تا اینکه اسیبی نبینن و به محل روستاهایی که مشکلات درمانی دارن برسونه و...

rambo-iv11.JPG

واقعا با این فیلم رمبو(رامبو) خیلی حال کردم! فیلم دارای صحنه های خشن زیادی هست و به بچه ها توصیه نمیشه:biggrin1:
صحنه های جنگ واقعا عالی کار شده بود و خون ها واقعا طبیعی نمایش داده میشد من که خیلی لذت بردم...

34916599.jpg

9 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0462499

سلام
Prestige
9/10
2eupted.jpg

اول از همه اینکه باید یه بار دیگه فیلم رو ببینم !
فیلمی بی نظیر با بازیگرانی بی نظیرتر !! با داستانی فوق العاده که پایانش محشر بود. البته همتون دیدینش حتمآ ولی اگه ندیدین نصف عمرتون بر فناست !!
صحنه جالب :
کل فیلم جالبه. ولی آخر فیلم دیگه محشره !
-------------------------
Beowulf
8/10
30b08l3.jpg

یه انیمیشن ( شایدم بشه گفت فیلم , انقدر که بعضی جاهاش طبیعی بود لامصب ! ) در مورد Beowulf که از روی یه داستان قدیمی معروف ساخته شده و این یکی رو هم حتمآ همه دیدن دیگه. صحنه های جالب هم کم نداشت و یه جاهاییش هم تفکر برانگیز (!!!) بود. منم که کلهم با رابرت زمه کیس حال میکنم ! منتظر A Christmas Carol هستم با بازی جیم کری در 4 نقش.
قیافه آنتونی هاپکینز هم انقدر شبیه خودش بود که بدون اینکه بدونم توش حرف میزنه شناختمش !
صحنه جالب :
آخرین صحنه فیلم که هم غم انگیز بود و هم خنده دار ! ( منظورم اون تیکه که آنجلینا جولی میاد هست )
1408
6/10
iwor5u.jpg

مسخره بود !
صحنه جالب :
اون تیکه که توی ساختمون روبروییه یه نفر رو میبینه که هرکاری این میکنه اونم میکنه !!
300
2/10
2hrh1zl.jpg

واقعآ چی فکر کردن اینو ساختن ؟! من که عاشق فیلمای این طوری هستم خوابم گرفت انقدر مزخرف بود ! از اونایی هم نیستم که تعصب داشته باشم و برام مهم نیست که راجع به چی بوده ولی خیلی چرت بود !! ( البته فیلم رو تا وسطش دیدم و دیگه نتونستم بیشتر ببینم انقدر خسته شدم ! )
اون 2 هم به خاطر جلوه های ویژه !!!
صحنه جالب :
هان ؟!
292.gif

موفق باشین

اریا 1408 که خیلی باحال بود چه مشکلی داشت به نظرت؟:biggrin1:
من که خیلی باهاش حال کردم,ادم فیلم رو حس میکرد انگار واقعا تو اتاقه 1408 هست!!
پایانش که جالب بود

البته اين فيلم 2 تا پايان داره اگه امروز كسي شبكه 4 ديد پايان 2 بود

توي پايان اول كه خيلي جالب بود اين جان كوساك نجات پيدا ميكنه بعد اتفاقي با اون زنه سابقش داشتند حرف ميزدند ميزنند رو نوار صدا بچشون كه ميشوند ميفهمند واقعا روح دخترشون اونجا بوده فيلم محشري بود من بهش 9.5 ميدم :biggrin1:

نمیدونم !! شاید سرسری فیلم رو نگاه کردم یا آخرشو درست نفهمیدم ( چون توی سفر دیدم و با دقت ندیدم ! ) ولی :arrowd:
وقتی توی اتاقه این همه اتفاق می افته و حتی طرف نمیتونه هیچی رو پرت کنه توی خیابون , چطوری با یه آتیش سوزی از اتاق نجات پیدا کرد ؟! این اتاقی که ما دیدیم توش یخبندون و ... میشد و انگار نه انگار , بعد وقتی آتیش گرفت طرف زنده اومد بیرون !!
البته اين فيلم 2 تا پايان داره اگه امروز كسي شبكه 4 ديد پايان 2 بود
اون یکی پایانشو توی Spoiler میگی ؟!
---------------
توی این جور فیلما Shining بی نظیره. جزو معدود فیلمایی که تونسته منو بترسونه.

آخرین ویرایش:
سلام
توی این جور فیلما Shining بی نظیره. جزو معدود فیلمایی که تونسته منو بترسونه.
تنها فیملیه که تونست من رو بترسونه .
اصلاَ نگاه های جک نیکلسون تو فیلم ترسناکه . وووووووووییییییییی
و البته تا آخر عمر از ali_mojarad بازیدات به خاطر اینکه این فیلم رو بهم معرفی کرد ممنونم ( یادمه تا مدتها آواتورش همون نگاه " نیکلسون " بود )
آریا در باره اسپویلرت منم تا حدودی باهات موافقم ولی اگر فیلم رو درست دیده باشی " نیکلسون " طوری حرف میزنه که انگار تنها راه نابودی طلسم آتش سوزیه که به نظر من دلیلشم اینه که آتش بلخره اون رادیو رو نابود میکنه و ظاهراً هم باعث و بانی همه چیز همون رادیو باید باشه .

جالبه كه اريا جفتشو يعني هم 1408 و هم اين Shining استفان كينگ يعني نفس من نوشته :biggrin1:
البته اين فيلم بيشتر هيجاني و دلهره اور بود مثل فيلم هاي ديگه اي كه از اثار استفان كينگ برداشتند تا ترسناك

به نظر من اگه THE MIST هم خيلي قشنگه حتما ببين

سلام
تنها فیملیه که تونست من رو بترسونه .
اصلاَ نگاه های جک نیکلسون تو فیلم ترسناکه . وووووووووییییییییی
و البته تا آخر عمر از ali_mojarad بازیدات به خاطر اینکه این فیلم رو بهم معرفی کرد ممنونم ( یادمه تا مدتها آواتورش همون نگاه " نیکلسون " بود )
آره ! خیلی فجیع نگاه میکرد ! کلآ فیلمش جو عجیبی داشت و نکته ترسناکش این بود که یه جایی بودن که هیچ احدالناس دیگه ای وجود نداشت. من از اون صحنه هایی که بچه هه با دوچرخه ( یا سه چرخه ؟! ) توی راهرو میرفت هم میترسیدم ! :biggrin1:

آریا در باره اسپویلرت منم تا حدودی باهات موافقم ولی اگر فیلم رو درست دیده باشی " نیکلسون " طوری حرف میزنه که انگار تنها راه نابودی طلسم آتش سوزیه که به نظر من دلیلشم اینه که آتش بلخره اون رادیو رو نابود میکنه و ظاهراً هم باعث و بانی همه چیز همون رادیو باید باشه .
دقت نکردم ! ولی اگه توی اون اتاقه آتیش بتونه رادیو رو نابود بکنه , خب پس یارو رادیو رو از پنجره بندازه بیرون که کلهم ناپدید بشه دیگه ! نمیدونم والا !

جالبه كه اريا جفتشو يعني هم 1408 و هم اين Shining استفان كينگ يعني نفس من نوشته :biggrin1:
البته اين فيلم بيشتر هيجاني و دلهره اور بود مثل فيلم هاي ديگه اي كه از اثار استفان كينگ برداشتند تا ترسناك

به نظر من اگه THE MIST هم خيلي قشنگه حتما ببين
Mist رو که حتمآ میبینم. هرکی دیده گفته قشنگه و پایانشم خیلی جالبه. ایشالله به زودی میگیرمش از دوستم !

سلام
دقت نکردم ! ولی اگه توی اون اتاقه آتیش بتونه رادیو رو نابود بکنه , خب پس یارو رادیو رو از پنجره بندازه بیرون که کلهم ناپدید بشه دیگه ! نمیدونم والا !
آخه از داخل پنجره ای وجود نداره . البته اولش هست ولی نمیدونم یه هو کجا میره :دی
تازه فکر کنم خودشم نمیدونست که مشکل از کجاست . آتیش زد چون میخواست همه چی رو از بین ببره . یعنی می خواست کل اتاق رو نابود کنه . البته تو همچین فیلمهایی نباید زیاد دنبال منطق بود .

اریا بعد از این تفاسیر دیدت به فیلم عوض نشده؟:biggrin1:
نه ! اتاقی که توش یکی یهویی ظاهر میشه که طرف رو بکشه و یه جسد متحرک اون بالاش تکون میخوره و دیوارش ترک میخوره خون میاد و ... نباید با آتیش سوزی کارش تموم بشه ! :biggrin1:

daninreallife_posterbig.jpg

Dan in Real Life.................... 8

داستان راجع به يه باباييه که عاشق يکی ميشه ولی بعداً ميفهمه که طرف دوست دختر برادرشه.
به نظرم فيلم خوبی بود ،اما يه ذره خسته کننده بود.کلا اين فيلم رو بيشتر به خاطر Steve Carell ش ديدم که تو The Office خفن بازی کرده. :)

steve_carell1.jpg

-----------------------------------------

vantagepoint_galleryposter.jpg

Vantage Point ........................ 8.5
داستان راجع به ترور شدن رييس جمهور آمريکا هستش که چند بار و از چند زاويه ی مختلف روايت ميشه.
به نظرم يه ذره اين امتيازی که دادم بی انصافيه چون داستان جالبی داشت و نحوه ی روايت داستان هم خوب بود. ولی خوب فيلم چند تا نکته ی ضايع داره که اين امتياز رو برای اونا ميدم.مثلاً

پايان خيلی خوشحال و کليشه ايی داشت.

يکی ديگه از نکات جالب فيلم هم Matthew Fox هستش که معرف حضور دوستان Lost بين هست.

dennis_quaid9.jpg

سلام
Dan in Real Life.................... 8
داستان راجع به يه باباييه که عاشق يکی ميشه ولی بعداً ميفهمه که طرف دوست دختر برادرشه.
به نظرم فيلم خوبی بود ،اما يه ذره خسته کننده بود.کلا اين فيلم رو بيشتر به خاطر Steve Carell ش ديدم که تو The Office خفن بازی کرده.
فرهنگ کاملاَ باهات هم عقیدم . منم با ابنکه زیاد از فیلم خوشم نیومد ولی تا آخر نگاش کردم اونم فقط خاطر " استیو کارل " . البته من از " بینوش " هم خوشم میاد .

البته به غیر از هنر نمایی جک نیکلسون The Shining بدون کوبریک Shining نمی شد.Stephen King از این نسخه خیلی ناراضی بود چون نسبت به کتاب تغییرات زیادی کرده بود.بعد ها یه نسخه دیگه از این فیلم زیر نظر کینگ ساخته شد تا کاملا با کتاب تطابق داشته باشه اما فیلم خیلی ضعیفی شد.کینگ پس از گذشت سالها از Shiningه کوبریک قدردانی کرد.در ضمن فکر می کنم نیکلسون لایق نامزدی اسکار برای این فیلم بود.

آخرین ویرایش:
سلام
همین الان فیلم wicker park رو تمام کردم .
داستانش مقادیری پیچیده بود . هم رمانس داشت هم معمائی بود . تعلیقشم بد نبود .
یه نموره هم بعضی جاهاش من رو یاد کارهای " Guy Ritchie " انداخت .
کلاً خوشم اومد از فیلمش و بسی لذت بردم از دیدنش .
از داستانش چیزی نمیگم تا وقت دیدن از اول هیچ پیش زمینه ای نداشته باشین .
در کل فکر کنم 8 / 10 حقش باشه
از کسایی که فیلم رو ندیدن و قصد دیدنش رو دارن شدیداً و اکیداً خواهش میکنم که اسپویلر رو نخونن . فقط چون اگر نمیگفتم امشب خوابم نمیبرد ، نوشتمش . مدیرای عزیز اگر خواشتن بعد پاکش کنن .
وای که اگر این دختره " الکس " دم دستم بود میکشتمش . نه به خاطر اون همه بلایی که سر " متیو " و " لیسا " آوردا . نه . به خاطر اینکه اینقدر بیعرضه بود که بعد این همه وقت و این همه بدجنسی و اینهمه که این 2 تا رو از هم دور نگه داشته بود خودش هیچ غلطی نکرده بود . خاک بر سرش کنن :mad: فقط میخواست اون 2 تا رو 2 سال عقب بندازه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or