Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

In The Name Of The King

inthenameoftheking_galleryposter.jpg

فیلم خوبی بود ولی تنها مشکلی که داشت این بود که کلونه ارباب حلقه ها بود !! یعنی همه چیزو میتونید توی فیلم حدس بزنید .. فیلم کلا اکشن خیلی خوبی داشت درسته بعضی جاها قابل قبول نبود و کارگردان برای اینکه از زیره این در بره که جنگ رو با تمام عظمتش نشون بده جنگ رو تو جنگل گذاشته ( من نمیدونم تو جنگل چجور میشه منجنیق زد ) یا اینکه Bow Man ها چجور توی اون جنگل تیر میزدن .. به هرحال بعضی جاها کاملا پیداست داستان داره توی فیلم تعریف میشه یعنی مثله فیلمایی نیست که داستان گویی توش احساس نشه .. مثلا توی ارباب حلقه ها اصلا این چیز احساس نمیشد و واقعا ارزش فیلم بزرگی مثله اون رو آدم وقتی همچین فیلمایی رو دید میفهمه ! Animal Warrior ها ( اورکها ) ساخته شدنشون توی کوه آتشفشان توسط جادوگر بد و فلان و فلان همه تقلید بود متاسفانه .. البته یه چیز مسخره لباسهای جادوگر بده بود که اصلا به اون زمان نمیخورد و کاملا امروزی بود :)

jason_statham1.jpg

این مثلا موجوداتی هستند که توی جنگل زندگی میکنن و اینا ( یه وقت فکر نکنید مثلا Elf هستناااااااااا )

king.jpg

آخه شما لباسهای این یارو که سیاه پوشیده رو ببینید .. این کجاش مال اون دورانه مثلا ؟ [ B]:confused: احتمالا کارگردان زیاد Devil May Cry بازی کرده :)

king.jpg

اینم مثلا موجوداتی که توی کوه آتشفشان تولید مثل میکنن و مثلا لیدرشون همون جادوگرست و اینا ( یه وقت فکر نکنید شبیه اورک هستناااا :) )

inthenameoftheking1.jpg

کلا نمره واسه کسی که ارباب حلقه ها رو ندیده 7

ولی کسی که ارباب حلقه ها رو دیده فیلم رو مطمینا کامل نمیبینه وسط فیلم حوصله اش سر میره پامیشه میره بیرون از صالون :) چون داستانش همچین کششی هم نداره که 2 ساعت و خرده ای پاش نشست ...

The Ladykillers

j__k__simmons4.jpg

کارگردان: Joel Coen, Ethan Coen
بازیگران: Tom Hanks, Irma P. Hall, Marlon Wayans
محصول: 2004
ژانر: Comedy / Crime / Gangster
درجه بندی: R
زمان: 104 دقیقه
داستان: The Ladykillers از اون دسته فیلمهایی است که یا عاشقش می شوید یا از آن متنفر. یکی از عجیب ترین کمدی هایی است که تا حالا دیدم. داستانش در مورد گروهی است که می خواهند به یک کازینو دستبرد بزنند و از خانه یک پیرزن که همسایه کازینو استفاده می کنند و ... به نظر من که فیلم فوق العاده جالبی بود.

irma_p__hall1.jpg

Sleuth

sleuth_movie_poster.jpg

محصول سال 2007 و با بازیه Michael Caine , Jude Law
جالبه بدونید که این فیلم فقط 2 تا بازیگر داره و دیگر هیچ(این imdb یکی دیگه رو هم گفته که فقط 1 ثانیه اونم در تلوزیون دیده شده):)

داستان در مورد فردی به اسم میلو تاندلی هست که عاشق زن اندرو وایک که نویسنده ی معروف کتاب های جنایی هست شده و میره به خونش که باهاش حرف بزنه...

sleuth.jpg

فیلم بسیار جالبی بود به نظر من! دیالوگ های سریع و جذابی هم داشت...
تمام فیلم در 1 خونه اتفاق میافته و این 2 تا همش با هم در حال حرف زدن هستن(اون قدر ها که فکر میکنین اعصاب خورد کن نیست:)) پیشنهاد میکنم این فیلم رو ببینید خودش تنوعیه...

sleuth2.jpg

8.5 از 10
http://www.imdb.com/title/tt0857265

Eastern Promises
كارگردان: دیوید کراننبرگ
نویسنده: استیون نایت
بازیگران: ویگو مورتنسن، نائومی واتس، وینسنت کسل
کشور: ایالات متحده/ کانادا
استودیو: فوکوس فیچرزسال مدت زمان فیلم: 100 نمره من 8.5 و داستان فیلم در مورد یک خانواده روسی جنایتکار که در لندن زندگی میکنن و یک زن که در بیمارستان کار میکنه و بطور اتفاقی متوجه یک قتل توسط این خانواده میشه و.... .. تو این فیلم میتونم به بازی فوقالعاده Viggo Mortensen اشاره کنم که در این فیلم نقش راننده این خانواده رو بازی میکنه این فیلم و از دست ندین..

Image host

quote=only godfather;372259]Eastern Promises
كارگردان: دیوید کراننبرگ
نویسنده: استیون نایت
بازیگران: ویگو مورتنسن، نائومی واتس، وینسنت کسل
کشور: ایالات متحده/ کانادا
استودیو: فوکوس فیچرزسال مدت زمان فیلم: 100 نمره من 8.5 و داستان فیلم در مورد یک خانواده روسی جنایتکار که در لندن زندگی میکنن و یک زن که در بیمارستان کار میکنه و بطور اتفاقی متوجه یک قتل توسط این خانواده میشه و.... .. تو این فیلم میتونم به بازی فوقالعاده Viggo Mortensen اشاره کنم که در این فیلم نقش راننده این خانواده رو بازی میکنه این فیلم و از دست ندین..
MV5BMTk1MjEzNTgyM15BMl5BanBnXkFtZTYwNDEwNjg2._V1._SY400_SX600_.jpg

MV5BMTU0ODI0MzI0NF5BMl5BanBnXkFtZTYwMTIwNjg2._V1._SY400_SX600_.jpg

Image host[/quote]
آقا ما این فیلم رو دیدیم و خیلی عالی بود ../:)

The Shining
200px-Shining-kubrik.jpg

داستان درباره يه خانوادس كه قرار 5 ماه از يك هتل نگهداري كنن ولي بعد متوجه ميشن كه نفر قبلي كه نگهداري ميكرده زن بچه خودش رو با تبر كشته و خودشم خود كشي كرده ( خيلي بد تعريف كردم )

فيلم فوق العاده ( فيلمي كه استاد Stanley Kubrick بسازه و Jack ه تو ش بازي كنه همين ديگه ولي من به شخصه زياد از فيلم هاي S.k خوشم نمياد ,ولي فيلم ديگر كه بعد از اين اومد خيلي ضعيفتر بود .)

سلام . :love:

امين جان خيلي جالبه ... چون منم فيلم Sleuth رو همين ديروز ديدم :biggrin1: .

داستان نسبتاً عالي .
بازي ها فوق العاده .
طراحي صحنه و دكور و شخصيت پردازي و تدوين و نور پردازي ، خوب و قابل قبول .
من از 10 به اين فيلم 8 ميدم :-" .

توجه : هر كي ميخواد اين فيلمو ببينه ، بهتره اين قسمت رو نخونه ، چون كلاً ارزش فيلم از بين ميره !!! ( اما امان از دست كنجكاوي ;) )

واقعاً اين نكته خيلي جالبيه كه اين فيلم تنها 2 بازيگر داره ... حتي زني كه اين دو نفر سرش دعوا ميكنن ، وقتي به موبايل يكيشون زنگ ميزنه ، صدايي ازش نمياد .
فيلم در اوايل بخاطر بازي هايي كه اين دو نفر سر هم در ميارن خيلي جالب شروع ميشه ولي در اواخر ( به نظر من ) كمي بي خودي كش داده ميشه و بي خودي اين دونفر كلي با هم حرف ميزنن .
اما بازي ها واقعاً فوق العاده است ، مخصوصاً بازي Jude Law كه در اين فيلم در دو نقش بازي ميكنه ، يكي در نقش میلو تاندلی و يكي ديگه در نقش يه كاراگاه جنايي كه به دنبال قاتل میلو تاندلی ميگرده ، بطوريكه من شخصاً تا موقعي كه بگه " حالا اردك مرده كيه " نتونستم تشخيص بدم كه اين كاراگاه همون میلو تاندلیه .
در كل كارگردان موفق ميشه كه بيننده رو تا آخر ماجرا پاي فيلم بشونه و به نظر من ارزش ديدن رو داره .

پيش نهاد ميكنم حتماً اين فيلمو ببينيد . به قول امين جان ، يه تنوعيه { واسه خودش } !!!

سلام
اونجایی که کارگاه داشت صحبت میکرد با اندرو فکر کنم فهمید که تاندلیه :) اخه اگه توجه کنی یه لحظه نگاه دستش کرد که یه زخمی روش بود البته شایم اشتباه میکنم اخه اصلا حرفی نزد:confused:

سلام . /:)

توجه ... توجه ... هر كس قصد ديدن فيلم Sleuth رو داره به هيچ وجه اين متنو نخونه ... شديداً تاكيد ميكنم ... به هيچ وجه روي "نمايش" كليك نكنه ... چون ارزش كل فيلم از دست ميره ... اما اگه بعد از تماشاي فيلم اين متنو بخونين بعيد نيست شما رو براي تماشاي دوباره اين فيلم تحريك كنه ...

امين جان عجب نكته سنجي ها ... آره ، دليل درستيه ، چون كارگردان هم كه رو هوا از دست يارو CloseUp نگرفت كه ؟!؟!؟! راستي فكر كنم خال كوبي بود نه زخم :p :biggrin1: البته فقط فكر كنم !
اما اگه اين موضوع درست باشه ، پس چرا هيچ تغييري در حالت چهره اندرو پيش نيومد و هيچي نگفت ؟؟؟ تازه اونجايي كه داشتن با هم با آسانسور ميومدن پايين و كاراگاه گفت " حالا اردك مرده كيه " اندرو گفت " يا مسيح " و خيلي تعجب كرد . شايدم داشته پسررو بازي ميداده .

اصلاً‌ من يه نظريه ديگه اي دارم ... به نظر من اندرو از اول ميخواست پسررو بكشه ، اما اون بار اول كه ديدش الكي اون بازيا رو سرش آوورد تا حرص پسررو در بياره و پسره به فكر انتقام بيفته ... بعد كه پسره براي انتقام اومد تمام مدارك رو هم با خودش بياره ، مثلاً اون نامه اي كه اندرو براي پسره نوشته بود و ... بعد كه پسره به دست خودش تمام نشونه هاي اومدنش به خونه اندرو رو از بين برد ، اندرو يكم ديگه بازيش بده و ازش براي كشوندن زنش به خونش استفاده كنه ( حالا چكارش داره بماند ) و بعد پسررو بكشه ...
حتي به نظر من اندرو بخاطر اين اون شيشه شكسته سقفو عوض نكرد تا پسره بتونه كارشو ( ريختن خون رو موكت اتاق خواب و قرار دادن لباس هاي خوني تو اتاق لباس زن اندرو و ... ) رو راحت انجام بده .
تازه يادته موقعي كه پسره ميخواست از اون شيشه بياد پايين ، اندرو بهش گفت كه كنترلش كار نميكنه ؟!؟! و بعد بهش گفت ميتوني از دكمه اضطراري كنار پنچره استفاده كني ؟!؟! خوب به نظر من اون اين كارو كرد تا دفعه بعد كه پسره ميخواست براي انتقام و پياده كردن نقشش از اون پنجره براي ورود استفاده كنه بتونه به راحتي با اون دكمه از اون نبردبون جمع شو براي پايين اومدن استفاده كنه ...
راستي يادته به پسره يه پيشنهاداتي ميداد ؟ شايد ميخواسته با اين حرفا ذهنشو منحرف كنه و اسلحشو ازش بگيره و با اسلحه اي كه خود پسره وارد خونه كرده ... بكشتش !!! :eek:

خودمونيما ... عجب نكته هايي داشت اين فيلم ، تا حالا بهشون فكر نكرده بودم ... بهتره يه بار ديگه فيلمو با دقت بيشتري ببينيم ... شايد كلاً ماجرا عوض شد !!! . :-" ...

Gone Baby Gone

Gone Baby Gone

gone_baby_gone_poster.jpg

چون همه توضیحاتو صفحه قبل امین داد من دیگه جیزی نمی گم
فقط توصیه میشه ببینید این فیلمو

The Stepford Wives

با سلام یه باز سازی از روی یه نسخه قدیمی بعد از 30 سال البته فکر کنم چیزی که اضافه نشده هیچ یه چیزیهم نصبت به قبلیه کم شده بود. یه داستانه فمنستیه کامل به هر حال این فیلم فقط یه نیکول کیدمن خوشگل داشت و بس.
محصول 2004,نیکول کیدمن-متیو بردریک و کریستوفر واکن
862599.jpg

029662_6.jpg

آخرین ویرایش:
سلام . /:)

توجه ... توجه ... هر كس قصد ديدن فيلم Sleuth رو داره به هيچ وجه اين متنو نخونه ... شديداً تاكيد ميكنم ... به هيچ وجه روي "نمايش" كليك نكنه ... چون ارزش كل فيلم از دست ميره ... اما اگه بعد از تماشاي فيلم اين متنو بخونين بعيد نيست شما رو براي تماشاي دوباره اين فيلم تحريك كنه ...

امين جان عجب نكته سنجي ها ... آره ، دليل درستيه ، چون كارگردان هم كه رو هوا از دست يارو CloseUp نگرفت كه ؟!؟!؟! راستي فكر كنم خال كوبي بود نه زخم :p :biggrin1: البته فقط فكر كنم !
اما اگه اين موضوع درست باشه ، پس چرا هيچ تغييري در حالت چهره اندرو پيش نيومد و هيچي نگفت ؟؟؟ تازه اونجايي كه داشتن با هم با آسانسور ميومدن پايين و كاراگاه گفت " حالا اردك مرده كيه " اندرو گفت " يا مسيح " و خيلي تعجب كرد . شايدم داشته پسررو بازي ميداده .

اصلاً‌ من يه نظريه ديگه اي دارم ... به نظر من اندرو از اول ميخواست پسررو بكشه ، اما اون بار اول كه ديدش الكي اون بازيا رو سرش آوورد تا حرص پسررو در بياره و پسره به فكر انتقام بيفته ... بعد كه پسره براي انتقام اومد تمام مدارك رو هم با خودش بياره ، مثلاً اون نامه اي كه اندرو براي پسره نوشته بود و ... بعد كه پسره به دست خودش تمام نشونه هاي اومدنش به خونه اندرو رو از بين برد ، اندرو يكم ديگه بازيش بده و ازش براي كشوندن زنش به خونش استفاده كنه ( حالا چكارش داره بماند ) و بعد پسررو بكشه ...
حتي به نظر من اندرو بخاطر اين اون شيشه شكسته سقفو عوض نكرد تا پسره بتونه كارشو ( ريختن خون رو موكت اتاق خواب و قرار دادن لباس هاي خوني تو اتاق لباس زن اندرو و ... ) رو راحت انجام بده .
تازه يادته موقعي كه پسره ميخواست از اون شيشه بياد پايين ، اندرو بهش گفت كه كنترلش كار نميكنه ؟!؟! و بعد بهش گفت ميتوني از دكمه اضطراري كنار پنچره استفاده كني ؟!؟! خوب به نظر من اون اين كارو كرد تا دفعه بعد كه پسره ميخواست براي انتقام و پياده كردن نقشش از اون پنجره براي ورود استفاده كنه بتونه به راحتي با اون دكمه از اون نبردبون جمع شو براي پايين اومدن استفاده كنه ...
راستي يادته به پسره يه پيشنهاداتي ميداد ؟ شايد ميخواسته با اين حرفا ذهنشو منحرف كنه و اسلحشو ازش بگيره و با اسلحه اي كه خود پسره وارد خونه كرده ... بكشتش !!! :eek:

خودمونيما ... عجب نكته هايي داشت اين فيلم ، تا حالا بهشون فكر نكرده بودم ... بهتره يه بار ديگه فيلمو با دقت بيشتري ببينيم ... شايد كلاً ماجرا عوض شد !!! . :-" ...

سلام

به قوله خودت الکی کاگردان رو دست پسره کلوز آپ نکرده بود! من فکر میکنم واقعا فهمید اندرو ولی به روی خودش نیاورد;) حالا چراش رو نمیدونم شاید این چیزایی که تو گفتی درست باشه:)
تغییر در حالت اندرو هم به وجود اومد فکر کنم چون بعد از اون صحنه اگه اشتباه نکنم صورت اندرو رو نشون داد!

مهرداد این نظریه که دادی به نظرم خیلی جالب اومد و فکر هر چی فکر میکنم میبینم درسته و مشکلی نباید باشه:confused: و یا چیزی که نقضش کنه!

منظورت از پیشنهاد همون که گفت بمون پیشه من زندگی کنه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or