امين جان عجب نكته سنجي ها ... آره ، دليل درستيه ، چون كارگردان هم كه رو هوا از دست يارو CloseUp نگرفت كه ؟!؟!؟! راستي فكر كنم خال كوبي بود نه زخم

:biggrin1: البته فقط فكر كنم !
اما اگه اين موضوع درست باشه ، پس چرا هيچ تغييري در حالت چهره اندرو پيش نيومد و هيچي نگفت ؟؟؟ تازه اونجايي كه داشتن با هم با آسانسور ميومدن پايين و كاراگاه گفت " حالا اردك مرده كيه " اندرو گفت " يا مسيح " و خيلي تعجب كرد . شايدم داشته پسررو بازي ميداده .
اصلاً من يه نظريه ديگه اي دارم ... به نظر من اندرو از اول ميخواست پسررو بكشه ، اما اون بار اول كه ديدش الكي اون بازيا رو سرش آوورد تا حرص پسررو در بياره و پسره به فكر انتقام بيفته ... بعد كه پسره براي انتقام اومد تمام مدارك رو هم با خودش بياره ، مثلاً اون نامه اي كه اندرو براي پسره نوشته بود و ... بعد كه پسره به دست خودش تمام نشونه هاي اومدنش به خونه اندرو رو از بين برد ، اندرو يكم ديگه بازيش بده و ازش براي كشوندن زنش به خونش استفاده كنه ( حالا چكارش داره بماند ) و بعد پسررو بكشه ...
حتي به نظر من اندرو بخاطر اين اون شيشه شكسته سقفو عوض نكرد تا پسره بتونه كارشو ( ريختن خون رو موكت اتاق خواب و قرار دادن لباس هاي خوني تو اتاق لباس زن اندرو و ... ) رو راحت انجام بده .
تازه يادته موقعي كه پسره ميخواست از اون شيشه بياد پايين ، اندرو بهش گفت كه كنترلش كار نميكنه ؟!؟! و بعد بهش گفت ميتوني از دكمه اضطراري كنار پنچره استفاده كني ؟!؟! خوب به نظر من اون اين كارو كرد تا دفعه بعد كه پسره ميخواست براي انتقام و پياده كردن نقشش از اون پنجره براي ورود استفاده كنه بتونه به راحتي با اون دكمه از اون نبردبون جمع شو براي پايين اومدن استفاده كنه ...
راستي يادته به پسره يه پيشنهاداتي ميداد ؟ شايد ميخواسته با اين حرفا ذهنشو منحرف كنه و اسلحشو ازش بگيره و با اسلحه اي كه خود پسره وارد خونه كرده ... بكشتش !!!
خودمونيما ... عجب نكته هايي داشت اين فيلم ، تا حالا بهشون فكر نكرده بودم ... بهتره يه بار ديگه فيلمو با دقت بيشتري ببينيم ... شايد كلاً ماجرا عوض شد !!! .

...