Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Captain Phillips

76400305716198375593.jpg

واقعا فوق العاده بود . خیلی وقته اینجوری از یه فیلم لذت نبرده بودم . آخر فیلم کم مونده بود در مقابل بازیگری Tom Hanks قشنگ بلند شم تعظیم کنم . واقعا استاده . هنوز Dallas Buyers و Wolf of Wall street و Her و... رو ندیدم ولی فک نکنم نظرم در مورد Best Leading Actor ـه سال عوض بشه واسه اسکار . الان دیدم حتی نامزدم نیست . خاک تو سرشون خیلی دوست دارم دلیلش رو بدونم :|

موسی خارق العاده بود , دست کسایی رو که همچین نقشی از این گرفتن رو باید بوسید چون اولین تجربش بود تا جایی که میدونم .

دیگه زیاد توضیحات نمیدم در مورد فیلم ولی فقط حتما هر چه سریعتر ببینینش اونایی که ندیدن .

در کل یکی از اصلی ترین نامزدای Best Picture هم هست به نظرم . تهیه کنندش هم Kevin Spacey هست نمیدونستم .

9.5/10

پ.ن : چرا من از هر چیزی که فوق العاده لذت میبرم تو دنیای سرگرمی آخرش باید این لوگو رو ببینم ؟! :دی
71230030601634108872.jpg

آخرین ویرایش:

trailer-de-curse-of-chucky-que-lindo-muneco-original.png
Curse Of Chucky

اول که فیلم شروع شد و محیط تاریک و اون عروسک Creepy رو دیدم گفتم ایول یه چیزی مثل The Conjuring منتها فقط اون عروسک ـش!
بعد که رفت جلو تر دیدم نه بابا واقعا قشنگ و صحنه های شوکه کننده و... هم داره.
هی رفته رفته دیدم این عروسک ِ پاشد رفت چاقو و قمه و تبر کشید زد تو چشم و چار مردم :|
بعد که دیگه اصلا حرف می‌زد، یعنی قشنگ قبل از این که طرف رو بکشه دو ساعت فقط با یارو بحث می‌کرد که آره چشم هات شبیه مادرت ـه و... :|
دیگه به حدی چرت شد که فقط می‌شد بهش خندید :| :دی
یعنی واقعا پتانسیل به این بالایی رو به گند کشیدن استعداد می‌خوادا :|
یه پایان بی سر و ته هم گذاشتن تهش که بگن To Be Continued و یکی دیگه از روش بسازن بدن دست مردم!
3.5 از 10

Escape Plan
فيلم رديفي بود، ياد دوران طلايي اكشن هاي بزن بهادري هاليوود افتادم!
سيلور استالونه و آرنولد شوارتزينگر در كنار هم با وجود سن بالا، عالي ظاهر شدند.
٧/١٠

cf-1-1.jpg

The Hunger Games Catching Fire: 8/10

خوب بالاخره ما هم دیدیم :دی
فیلم خیلی خوبی بود! از قسمت قبلی بهتر بود! قسمت قبلی فکر میکردم خوب ایده واسه پیاده کردن رو فیلم ندارن اما توی این نسخه جبرانش کردن!
پایانش هم خوب بود ولی هنوز یک سری چیزا واسم نامفهومه!
جلوه های ویژه بنظرم نقص هایی داشت! ولی در بقیه موارد فیلم خوب بود و مشکلی نداشت! مخصوصا ایده هایی که توی فیلم پیاده شده بود نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر بود مخصوصا آخرش حرف نداشت! بهترین صحنشم همونجاش بود!
بازی جنیفر لاورنس هم خیلی خوب بود بازم مخصوصا آخرش :دی

حتما ببینید حرف نداره ولی اگه قسمت اول رو ندیدید اصلا طرف این نسخه نرید چون نصف داستان واستون نامفهوم میشه!
ولی در کل ارزش دیدن رو 100% داره :x

Captain Phillips
10 از 9
خدایی فیلم عالیی بود تقریبا میشه گفت هیچ ایرادی نداشت.بازی Tom Hanks مثل همیشه عالی بود مخصوصا لحظه ی پایانی فیلم کارش خیلی خوب بود.
بازی Barkhad Abdi هم خوب بود فکر کنم تجربه ی اولش بود ولی خیلی خوب از پس نقشش بر اومد.

Prisoners
چند وقت بود از این فیلم ها ندیده بودم و بسی لذت بردم!:دی
8/10
فقط !
چیجوری دررفتن جوی و اینکه چرا اخر اون پیرزن بعد از شنیدن زنگ در توسط پلیس اونقدر ریلکس داشت به کارش ادامه میداد رو ، خوب توضیح نداد!؟

Prisoners
چند وقت بود از این فیلم ها ندیده بودم و بسی لذت بردم!:دی
8/10
فقط !
چیجوری دررفتن جوی و اینکه چرا اخر اون پیرزن بعد از شنیدن زنگ در توسط پلیس اونقدر ریلکس داشت به کارش ادامه میداد رو ، خوب توضیح نداد!؟

عمه ـه میدونست که کارش دیگه تمومه و راه فرار نداره واسه همین سریعتر خواست کارش رو با تنها قربانی باقی مونده تموم کنه. البته این برداشت ناقص منه که ممکنه اشتباه باشه.

اولا من جزو اولین کسایی بودم که نقد فراستی و سفارشی دونستم توی این سایت و دید غیر منصفانه ـش برام روشن بود
دوما از من یکی به شخصه گذشته که بخوام اینجا خفن بازی در بیارم و بگم چیزی حالیمه
سوما مگه قراره دید همه نسبت به یه فیلم متعادل و دیدگاهشون میانه روی باشه؟ اصلا چه ربطی داره؟ من به شخصه فیلم رو توی فیلمنامه و روایتش ضعیف دیدم، هر چی هم که هست نظر من نمیتونه فکت مطلق باشه، ولی جالبش اینه که شما که این همه نقد میکنی ملت رو میخوای نظراتت رو فکت گونه جلوه بدی
یعنی چی آخه یه عده تحت تاثیر؟! خوبه الان من بگم شما تحت تاثیر کاستوم دیزاین امی آدامز از فیلم خوشت اومده؟ دوست داری این ادبیات رو؟
آره، نه به حرف اونایی گوش کن که فیلم رو کردن بت، نه اونایی که تحت تاثیر فراستی و کوبیدن هالیوود (یعنی LOL) دارن نظر میدن، بیا تحت تاثیر من قرار بگیر (دبل LOL)
کاش قبل اینکه پست بدی پست بالا سریت رو نگاه می کردی و بعد بجای این همه حرف زدن فقط سوما رو می گفتی..عزیز من نمی گم فکت که فیلم عالیه,من با جمله ی (American hustle 2/10 سینمای آمریکا به کجا می رود؟)مشکل دارم.الان خیلی شیک و مجلسی بیاید بگید مشکلتون با فیلم چیه..همین

کاش قبل اینکه پست بدی پست بالا سریت رو نگاه می کردی و بعد بجای این همه حرف زدن فقط سوما رو می گفتی..عزیز من نمی گم فکت که فیلم عالیه,من با جمله ی (American hustle 2/10 سینمای آمریکا به کجا می رود؟)مشکل دارم.الان خیلی شیک و مجلسی بیاید بگید مشکلتون با فیلم چیه..همین
من خودم مشکلم با اون بخشی از صحبتها بود که روشون تاکید داشتم، یه عده تحت تاثیر فراستی و این بحث ها آدم رو ناراحت میکنه، در مورد بحث سینمای آمریکا به قهقرا داره میره هم سینا یه جواب کامل داد که جای بحثی باقی نمیزاره
اینم نظر من در مورد فیلمه، اگه با جاییش مشکل خاصی داری بگو میشینیم روش بحث میکنیم، نه اینکه بیای ملت رو تحت تاثیر و جوگیر خطاب کنی دوست عزیز
http://forum.bazicenter.com/thread786/page793/#post3050404

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or