Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فیلم تو مایه های b-13یا مسیر سبزی کسی میشناسه درضمن یک فیلم بود اسمشو یادم رفته ..........سیاه بود جریانشم مربوط به قتل یک بازیگر هالیودی بود نه در سال های هزار و نهصد و خوده ای انفاق میفتاد کسی میدونه اسمش چی بود

فکر میکنم فيلمهnext رو ديده باشيد من هالم از این فيلم به هم میخوره ولی هرکسی رو که میشناسم و این فيلم رو ديده کلی با این فيلم هال کرده نزر شما چيه
من به این فيلم میدم4.0:sick::sick::sick:

من که اسلا از داستانه فيلم خوشم نيومد يه بابايه يه قدرته مادر زادی داره يکی رم دوست داره بدم با پليس هم کاری میکنه تا دختررو نجات بده اینم شد اخه داستان
هيفه نيکلس کيج:sick::(

امین ! از یک طرف میخوام تحویلت بگیرم چون نوستالژی را برای من و سینا بازسازی کردی.نمی دونم درست متوجه شدی یا نه ولی به هر حال فکر کن برای همون راجر ایبرت ـتون بگویند آقای ایبرت این شما و یک ماشین زمان با یک بلیت کنسرت بیتلز...:دی فکر کن چه حالی می شود.خب منم اینقدر خوشحال شدم.
ولی از طرف دیگر میخوام فحشت بدم ! بابا تو خست رو به انتهای خودش رسوندی !!! یک مقدار در مورد فیلمهایی که می بینی توضیح بده نه اینکه خودت خوشت اومد یا نه ، آخه خیلی از فیلمها هست که ممکن ـه من خوشم بیاد و تو بهشون بگی افتضاح !

------
Pulp Fiction یا همون ترجمه نصفه و نیمه که ازش داریم ( قصه های عامه پسند ) فیلمی است که موقعیت کوئنتین تارانتینو را در سینمای کنونی جهان تثبیت کرد.خیلی ها با این فیلم از تارانتینو خوششون اومد ، پالپ فیکشن همون سال برنده جایزه کن شد و باعث شد سال بعد خود شخص تارانتینو رئیس هیئت داوران جشنواره بشود.اساس داستان در مورد روایت های موازی چند شخصیت است که در یک نقطه به هم می رسند ولی تارانتینو با نهایت استعداد ، نبوغ و سلیقه بی نظیرش جوری این روایتهای موازی را پس و پیش کرده است که تحسین برانگیز که هیچ خارق العاده است.کوئنتین تارانتینو یه جورایی رهرو راهی است که قبلا مارتین اسکورسیزی پیمود.مارتی در اولین آثارش خشونت نقش پررنگی داشت و در اون زمانی که ظهور کرد کسی مثل اون نبود که فیلمهایش بشدت سیاه و البته حالا نوآر به نظر برسد ( توی آمریکا ) برای همین بود که اسطوره شد و حالا تارانتینو با توجه به فیلمهای جدیدش یک قدم به جلو-یک قدم به عقب کم کم دارد خودش را تکمیل می کند.
البته به بازی خوب اوما تورمن هم اشاره نکردی ! و در آخر ... سال پیش چند نفر از منتقدان و کارگردانان فرانسوی از طرف کایه دو سینما با استیون اسپیلبرگ نشستند و یک گپ خودمونی زدند.یکی پرسید : کدوم فیلم بود که بیشتر از همه از اینکه تو کارگردانش نبودی حسرت خورده ای ؟ اسپیلبرگ : پالپ فیکشن ...

------

همیشه کتابها و بازیهایی که از رویشان فیلم اقتباس می شود ، منابع کاملتری از داستان و جزییات هستند.غرور و تعصب با وجود اینکه فیلم دیدنی ، جذاب و البته بسیار قشنگی از آب دراومد باز هم نسبت به کتاب جین آستن جذاب تر نیست.اگر کتاب را بخوانید و بعد در مورد اتوبیوگرافی آستن تحقیق کنید به نکات جالبی می رسید.داستان در واقع یک مابه ازای درونی از تجسم خود آستن در مورد ماهیت و چگونگی یک زندگی ایده آل و کاملا امیدوارانه است.استن خودش در حسرت چنین زندگی سوخت و مرد آرزوهایش رو که در داستان به این خوبی توصیف کرد هیچوقت پیدا نکرد و درواقع اون سراغش نیومد.استن نسبت به زمانه خودش زیادی جلو بود ولی حیف که زود مرد ، البته فکر کنم اون میدونست که ایده آلش رو در زمان خودش نمی بیند پس برای همین ترجیح داد که راحت بمیرد.

------

فیلم کد داوینچی ، فیلم قدرنشناسی است ولی سه بازی خوب داره اونم یان مک کلن ، ادری توتو و البته ژان رنو....سوژه اونچنان پرداخت درستی نداره ، کل فیلم اما بسیار ضرباهنگ تندی دارد و البته یک پایان بندی بسیار ضعیف و البته دور از ذهن طرفداران رمان ! خواندن رمان دن براون قبل از دیدن فیلم توصیه می شود به شرطی که وقت آزاد داشته باشید و مثل من سر امتحان دیفرانسیل ترم دوم کتابخوری تون گل نکند تا 10 بگیرید !

------

یک مقدار بی ربط است ولی بیشترتون Assassins Creed رو بازی کردید یا قدرمسلم بازی خواهید کرد ! از همین الان رمان هشاشه رو تهیه کنید.متاسفانه نویسنده اش یادم نیست حالا اگر میلاد رو دیدید ازش بپرسید.در ضمن خواندن شیاطین و فرشتگان توصیه نمی شود چون یک نگاه ناسیونالیستی بشدت افراطی در مورد هشاشین در بطن داستان وجود دارد.

------

احمد جان....میگم قصور نمی کنید در حق فیلم ها ؟ آقا این Devils Wears Prada فیلم بسیار خوبی هست.الان جدول ستاره هایی که منتقدان بهش دادند دستم نیست ولی فکر کنم میانگینش 3.5 از 5 بود.البته هر کسی در نوع فیلم دیدن برای خودش روشی دارد و هیچکس هم حق ندارد به این موارد اعتراض کند ولی انصاف بدهید که نمره دادن بخاطر یک شات یه مقدار نامردی است.

حالا تارانتینو با توجه به فیلمهای جدیدش یک قدم به جلو-یک قدم به عقب کم کم دارد خودش را تکمیل می کند.
تارانتینو تنها 3 فیلم خوب داره،پالپ فیکشن،Reservior Dogs و Jackie Brown،البته این آخری خیلیم خوب نیست.افتضاح هایی مثل کیل بیل ها یا Death Proof واقعا من نمیدونم چرا این کارو میکنه.شاید میخواد اون فرمول موفق پالپ فیکشن(احمقانه فیلم بساز!)رو تکرار کنه ولی دیگه اون صداقت رو نداره.
همیشه کتابها و بازیهایی که از رویشان فیلم اقتباس می شود ، منابع کاملتری از داستان و جزییات هستند.
البته من نگفتم که فیلم باید از کتاب بهتر باشه اگه با من بودی!من گفتم که فیلم اقتباسی خوب فیلمیه که بعد از خوندن کتاب از فیلم لذت ببری و فیلمی مثل داوینچی کد اینطوری نیست.
حامد این پست بیشتر به تاپیک فیلم ربط داشت تا اینجا ها!

نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
احمد جان....میگم قصور نمی کنید در حق فیلم ها ؟ آقا این Devils Wears Prada فیلم بسیار خوبی هست.الان جدول ستاره هایی که منتقدان بهش دادند دستم نیست ولی فکر کنم میانگینش 3.5 از 5 بود.البته هر کسی در نوع فیلم دیدن برای خودش روشی دارد و هیچکس هم حق ندارد به این موارد اعتراض کند ولی انصاف بدهید که نمره دادن بخاطر یک شات یه مقدار نامردی است.

خوبه خودت می گی منتقدان
من یه آدم معمولی از بطن جامعه هستم (نه من، بلکه تمام کسانی که داریم اینجا برا خودمون فیلم ها رو نقد می کنیم)، نه یه منتقد حرفه ای سینما که علاوه بر تحصیلات و اطلاعات بالا، عمریه داره نقد و بررسی می کنه
من به اون فیلمی امتیاز بالا می دم، که تونسته باشه انتظارات منو بعنوان کسی که وقت محدودی برای دیدن فیلم داره برآورده کنه، به این صورت که بعد از دیدن فیلم احساس نکنم که وقتم رو هدر دادم

در مورد Devil Wears Prada هم باید بگم من به دو دلیل این فیلم رو به حجم 7.2 گیگ بصورت HD دانلود کردم: 1- حضور مریل استریپ و 2- تعریف هایی که در موردش شنیده بودم
ولی نتونست سطح توقعات منو برآورده کنه
چون من از نگاه عامه ی مردم یا نگاه تیزبین و دقیق یک منتقد که به فیلم نگاه نمی کنم ... فیلم نگاه می کنم تا لذت ببرم
و این فیلم برای من جالب نبود، البته بود ولی درکل با توجه به معیار هایی که من برای خودم دارم نمی تونم بیش از همون 5.2 بهش بدم و این اصلاً بخاطر یک کات دو سه دقیقه ای نیست (البته که اون کات امتیازش رو بیشتر کرد)

بزار یکم سلیقه م رو روشن کنم

American Beauty
Cast Away
Children of Men
Cinema Paradiso
Forrest Gump
L'eon
One Flew Over the Cuckoo's Nest
Pulp Fiction
Saving Private Ryan
Se7en
Sin City
Taxi Driver
The Godfather Trilogy
The Legend of 1900
The Shawshank Redemption
The Silence of the Lambs
The Shining
The Usual Suspects

فعلاً همینا رو یادم بود که به ترتیب حروف الفبا لیست کردم
من به فیلم هایی که در بالا نوشتم امتیاز می دم 9.99 از 10

آخرین ویرایش:
از زمان ویرایشش گذشته پست قبلی ...

توی اون پست من مهم ترین و بهترین و خوش ساخت ترین فیلمی که تا به امروز دیدم رو یادم رفت ذکر کنم

Schindler's List ی که از 10 بهش امتیاز 9.9999 رو میدم

توی اون لیست 9.99 ی ها هم یادم رفت از شاهکار Brian De Palma یعنی The Untouchables یاد کنم

ضمناً یادم رفت این نکته رو هم اضافه کنم که مثلاً من به The Lord of the Rings Trilogy و یا Star Wars series امتیاز زیر 6 میدم ...

راستی:

نوشته شده توسط Elvish Hero:
بزن زنگو!!

دیلینگ :biggrin1:

Children of Men
Cinema Paradiso
L'eon
Pulp Fiction
Saving Private Ryan
Se7en
Sin City
Taxi Driver
The Legend of 1900
The Shawshank Redemption
The Silence of the Lambs
The Shining
The Usual Suspects
البته اینها فیلمهای محبوب من هم هستند که براشون سر و دست می شکنم + فیلمهای تیم برتون
Godfather 1 را بیشتر از اون دو تای بعدی دوست دارم.دومی و البته بشدت سومی اصلا حس و حالی که اولی بهم داد رو برام تداعی نمی کنند.ولی Star Wars , LoTR رو برخلاف شما واقعا تحسین میکنم.
نکته ای که در یادم نبود همین تفاوت منتقد جماعت با ماهاست.چند مورد رو سراغ دارید که هم منتقدان هم ملت سینمارو از فیلم خوششون اومده باشه.خیلی کم.از نظر من کازابلانکا ، بر باد رفته و شمال از شمال غربی .

نکته ای که در یادم نبود همین تفاوت منتقد جماعت با ماهاست.چند مورد رو سراغ دارید که هم منتقدان هم ملت سینمارو از فیلم خوششون اومده باشه.خیلی کم.از نظر من کازابلانکا ، بر باد رفته و شمال از شمال غربی .
رفتی مثال گشتی اوردی حامد؟من از بربادرفته که اصلا خوشم نمیاد،کازابلانکا هم همچین چیز شاخی نیست برای من!فیلمی مثل Taxi Driver یا همین LOTR یا CoM خیلی بیشتر مصداق این قضیه هستن!
آا کسی اینجا Pan's Labyrinth خوشش نمیاد؟از فیلمایی هست که من میپرستمشون.
در ضمن آخرین فیلمی که دیدم به زور جمع افتضاح دیگری از مخملباف به اسم Scream of ants بوده،عشق به تفاوت کشته محسنو!

رفتی مثال گشتی اوردی حامد؟
نگشتم.یک کمی فکر کردم دیدم اینها بیاد ماندنی تر هستند.حالا طبق قضیه معروف هر فیلمی که من خوشم بیاد ازش ، تضمینی نیست که تو هم ازش خوشت بیاد لازم نیست که حتما تو هم ازش خوشت بیاد.:دی
Taxi Driver مربوط به دوره خاصی است.اگر با پیش زمینه قبلی در مورد اون دوره از وضع اجتماعی-سیاسی آمریکا فیلم رو ببینی حتما ازش خوشت میاد.وگرنه بدون پیش زمینه فکر می کنی طرف یه عقده ای بوده !
Pan's Labyrinth هم می پرستم مثل تو.واقعا اگر بودجه داشته باشه دل تورو برای ساختن اون ایده هایی که در سرش هست چه فیلم هایی که نمیسازه !

آا کسی اینجا Pan's Labyrinth خوشش نمیاد؟از فیلمایی هست که من میپرستمشون.
هر چی خاستم چیزی نگم نشد.
عالی بود. تضاد موجود بین شخصیت ها نه تنها با بازی ها و داستان نشون داده شده بود بلکه با رنگ و نور پردازی و ... کامل شده بود. این همون چیزی بود که کسائی مثل ساموئل فولر می گفتن فیلم در خدمت فکر.
فقط از نظر من یه کم خشونت فیلم دل تورو نا متعارف بود. شاید بخاطر ساختن فیلم هائی مثله بلیده.
واقعا اگر بودجه داشته باشه دل تورو برای ساختن اون ایده هایی که در سرش هست چه فیلم هایی که نمیسازه
البته من میمیکشو دوست داشتم ولی بعضی از فیلماش :-".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or