Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Megamind
فیلم خیلی ایده ی خوبی داشت بنظرم و میتونست یه parody خیلی شاخ باشه از الگوی داستان های سوپرهیرویی مختلف(حتی بعضی جاها هم به این میرسه) ولی فیلمنامه زیاد به این کار نداره بیشتر تمرکزش گیر افتادن چنتا ضد قهرمان توی چهارچوب های شخصیتی superhero و supervillain و اون روند تکراری تبدل شدن villain به قهرمانه و این صحبتا.
6/10

Prisoners
(یا احتمالا زودیاک)
خیلی میگن که فیلم شباهت زیادی داره به زودیاک. از لحاظ بصری دقیق نمیتونم بگم چرا شبیه نیستن(قاب بندی ها شاید شبیه باشن. ولی نورپردازی و رنگ ها با هم فرق دارن. خشونت هم که فک کنم یکی از اجزای اصلی Prisoners بود تا حدودی) ولی از لحاظ داستانی این دو تا با هم فرق دارن تا حدودی. prisoners یه داستانه از جنس رسیدن و پیدا کردنه ولی زودیاک کل این فرآیند رو میکوبونه. تعلیقی که توی prisoners هست به خاطر اینه که اطلاعات بین دو گروه تقسیم شده و این دو قسمت آخر فیلم خیلی تصادفی به هم میرسن ولی تو زودیاک به همه ی اطلاعات شک میشه و یه حس ابهامی آخر فیلم میمونه که هیچوقت به جواب نمیرسه. زودیاک اصلا به احساسات و عواطف شخصیت ها کاری نداره.
ولی به هر حال فیلم خیلی حال داد :دی با اینکه شخصیت های داستان یجورایی تو فیلمای جنایی مختلف زیاد تکرار شدن ولی کارگردانی و تدوین فیلم حس تکرار رو از بین میبره.
6/10
فیلم میشه به 3 قسمت تقسیم کرد .
یکم توضیح میدی راجع به این حرفت؟ :دی فکر نکنم اصلا ساختار 3 پرده ای داشته باشه فیلمنامه.

آخرین ویرایش:
Megamind
فیلم خیلی ایده ی خوبی داشت بنظرم و میتونست یه parody خیلی شاخ باشه از الگوی داستان های سوپرهیرویی مختلف(حتی بعضی جاها هم به این میرسه) ولی فیلمنامه زیاد به این کار نداره بیشتر تمرکزش گیر افتادن چنتا ضد قهرمان توی چهارچوب های شخصیتی superhero و supervillain و اون روند تکراری تبدل شدن villain به قهرمانه و این صحبتا.
6/10

Prisoners
(یا احتمالا زودیاک)
خیلی میگن که فیلم شباهت زیادی داره به زودیاک. از لحاظ بصری دقیق نمیتونم بگم چرا شبیه نیستن(قاب بندی ها شاید شبیه باشن. ولی نورپردازی و رنگ ها با هم فرق دارن. خشونت هم که فک کنم یکی از اجزای اصلی Prisoners بود تا حدودی) ولی از لحاظ داستانی این دو تا با هم فرق دارن تا حدودی. prisoners یه داستانه از جنس رسیدن و پیدا کردنه ولی زودیاک کل این فرآیند رو میکوبونه. تعلیقی که توی prisoners هست به خاطر اینه که اطلاعات بین دو گروه تقسیم شده و این دو قسمت آخر فیلم خیلی تصادفی به هم میرسن ولی تو زودیاک به همه ی اطلاعات شک میشه و یه حس ابهامی آخر فیلم میمونه که هیچوقت به جواب نمیرسه. زودیاک اصلا به احساسات و عواطف شخصیت ها کاری نداره.
ولی به هر حال فیلم خیلی حال داد :دی با اینکه شخصیت های داستان یجورایی تو فیلمای جنایی مختلف زیاد تکرار شدن ولی کارگردانی و تدوین فیلم حس تکرار رو از بین میبره.
7/10

یکم توضیح میدی راجع به این حرفت؟ :دی فکر نکنم اصلا ساختار 3 پرده ای داشته باشه فیلمنامه.

چرا اتفاقا به نظر من ساختار 3 پرده ای داشت :دی

پرده اولش قبل از نقطه عطف اول که در واقع دزدیده شدن دختر ها بود . تا اونجا فیلم عالی پیش رفته بود و در زمینه شخصیت پردازی هم موفق بود . نقطه عطف دوم هم دستگیری دومین مظنون هستش که داخل خونه اون لباس دختر هارو پیدا کردن . بعد از اون اتفاقا داستان به طور کامل در یک جریان دیگه میوفته و بحث هزار تو ها مطرح میشه . ( نقطه عطف دوم هم دقیقا در دقیقه 90 اتفاق میوفته )

به نظر من فیلمنامه فیلم در ساختار 3 پرده ای قرار میگیره حالا شاید هم من اشتباه کنم :دی

آخرین ویرایش:
Forgetting Sarah marshal
فیلم‌رو به اصرار دوستم‌دیدم‌.خندیدم اما چیزی برا گفتن‌نداشت و ضمنا Jason segal در این فیلم خعللییی‌راحت بوده انگار:d (مثل یکی از فیلم های Sarah Silverman بود ...)

Gravity-2013.jpg

Gravity: 9/10

خوب اینجوری که دوستان هایپ کردن ما هم نتونستیم صبر کنیمو رفتیم کیفیت DVDScr ـشو نگاه کردیم :| کیفیتش توی کامپیوتر افتضاح خالص بود ولی توی تلویزیون خوب بود و اصلا اونقدرا بد نبود! فقط جاهای خیلی تیره افت کیفیت واضح بود ولی در کل کیفیتش خوب بود! اگه با این کیفیت هم نگاه کنید چیزی رو از دست ندادید! ولی فقط باید یک 1-2 متر از تلویزیون فاصله بگیرید تا دیگه افت کیفیت رو احساس نکنید! ولی اگه نزدیک تلویزیون بشید دیگه کیفیتش جالب نیست!

خود فیلم هم عالی بود! کل طول فیلم ذول زده بودم به تلویزیون و چشم برنمیداشتم! واقعا ساندرا بولاک خیلی خوب بازی میکردم! واقعا حس افتادن رو القا میکرد و جورج کلونی هم با اینکه زیاد تو فیلم به چشم نمیومد خوب بازی میکرد (منظورم اینه که بیشتر توی لباس فضایی بود و زیاد بازیش به چشم نمیومد) در کل دروغ نگم این بازیگرا یک سری جاها از بس لفتش میدادن تا یک کاری رو بکنن خوابم میگرفت :|

از نظر فیلم برداری شاهکار بود! بعضی جاها بجای اینکه ساندرا بولاک از افتادن وحشت کنه من وحشت میکردم :| واقعا عالی بود!
حرکات هم جوری ساخته شده بود که اگه یکی ندونه فکر میکنه رفتن فضا فیلمبرداری کردن :| کاملا بی عیب و نقص بود!

جلوه های ویژشم که حرف نداشت! و همینطور زمین رو خیلی خوب در اورده بودن و اتمسفر محیط آدمو جذب خودش میکرد! بطوریکه انگار از دنیای خودت جدا شدی و الان داری تو فضا گشت میزنی واسه خودت ( این تجربیات با کیفیت DVDScr هست دیگه خودتون FULL HD ـشو تصور کنید :دی)

در کل فیلم عالیی بود! حتما ببینید!

آخرین ویرایش:
خوب امروز requiem for a dream رو دیدم ( ندیده بودم خوب :دی!!)

شاید از تاثیرگذارترین فیلم هایی بود که تو زندگیم دیدم ... مو هام به تنم سیخ شد .... همین ... 9/10

butler

فیلم خوبی بود ولی مشکلاتی داشت . به نظرم در اوایل فیلم حوادث و اتفاقاتی که برای کاراکتر گینز می افتاد خیلی سریع بود و از هیچ به جایی رسیدنش خیلی زود اتفاق افتاد ولی بعد سرعت اش کاهش یافت و مقداری بیش از اندازه به شعار های سیاسی و نشون دادن نژادپرستی سفید ها می پرداخت و حضور این همه ستاره تو فیلم زمان بیشتری رو می طلبید درسته که فیلم درباره رئیس جمهور ها نبود و بازیگران هم زیاد شباهت به مدل اصلی نداشتن ولی جا داشت یکم بیشتر رابطه اشون با کاراکتر اصلی رو نشان میداد . بازی ها هم خوب بودن فارست ویتاکر و اپرا وینفری واقعا گل کاشته بودن

در کل فیلم خوبی بود و الکی مثل دیگر فیلم های سیاهپوستی بیچارگی سیاه پوست هارو تو حلق بیننده نکرده بودن به زور که بیننده پس زده شه

امتیاز 8 از 10

spring breakers
من کلا نفهمیدم مفهوم اصلی فیلم چی بود:d
big bo*ties and money falling y'all
5/10
------------------------------------------
aliens 1986
یه فیلم عالی دیگه از جیمز کامرون. یه سری شباهت های بامزه ای هم با آواتار داشت:d
9/10

آخرین ویرایش:
spring breakers
من کلا نفهمیدم مفهوم اصلی فیلم چی بود:d
big bo*ties and money falling y'all
5/10
------------------------------------------
aliens 1986
یه فیلم عالی دیگه از دیوید کامرون. یه سری شباهت های بامزه ای هم با آواتار داشت:d
9/10
جیمز کامرون :d

the last stand
4 از 10

26800543439882547734.jpg

The Hobbit: The Desolation of Smaug
9/10

با دیدن قسمت اول کم کم داشتم امیدمو از این سه گانه از دست میدادم ولی با دیدن قسمت دوم داستان کاملا عوض شد ! حس ترس به فیلم برگشته و شاهد صحنه های اکشن نفس گیری در طول فیلم هستیم , شخصیت پردازی ها هم بهتر شده ! بار اول فیلمو در حالت 2d و 24 فریم دیدم و بار دوم 3d و 48 فریم و تجربه ی 48 فریم توی سینما هم واقعا برام جالب بود !
با دیدن این فیلم حوس کردم نشستم سه گانه ی ارباب حلقه ها رو یه تنه برا باره شانزدهم دیدم ! :d

Dumb & Dumber 8/10
میدونم خیییییلی قدیمیه اما خب من تازه دیدمش:d اولای فیلم خیلی خوب بود، اما از وسطای فیلم به بعد دیگه حوصله آدم یه جورایی سر میرفت!
همه فیلم یه طرف، قسمت آخرش یه طرف:d

images
Forrest Gump

فقط یه چیزی می‌تونم بگم:
اگر مثل من تا الان دیدن فیلم رو به وقفه انداختید بدونید حماقت کردید که هنوز ندیدینش!!!
واقعا پشیمونم که چرا زودتر این رو ندیدم و به جاش وقتم رو با یه سری فیلم دیگه (که خب البته درست و حسابی هم توش بود) از دست دادم؛ در وافع وقت برای دیدن چندین و چند باره این فیلم!
10 از 10

sitges-2013-el-cine-series-genero-dan-mano--L-JX5Kru.jpeg

The Worlds End: 7/10

بازم یک چرت و پرت دیگه مثل This is The End :دی البته نه اینکه بد باشه ولی فقط واسه خنده ساخته شده :دی
در کل فیلم جالب و خنده داری بود و یک خصوصیت خوب که نسبت به This is the end داشت این بود که زیاد با چیزای *** آدمو نمیخندوند و طنز جالبی داشت! :دی
و همینطور من اولین چیزی که به چشمم میومد بازی بسیار زیبای Simon Pegg بود! واقعا حال کردم با بازیش! توی فیلمای دیگش زیاد به چشم نمیومد ولی این تو خیلی خوب بازی میکرد و شخصیتش هم خیلی جالب بود! و همین شخصیت! منو وادار میکرد تا فیلم رو تا تهش نگاه کنم!
در کل فیلم جالبی بود و واسه خنده خوب بود ولی محتوای خاصی نداشت!!!

breath 2009
یه فیلم ساخت ترکیه درمورد سربازها توی یه پادگان توی جنوب شرق کشور. البته بر خلاف فیلمای ایرانی اصلا رمبو بازی و یه نفره صدتا دشمن رو کشتن توی فیلمش نیست و بیشتر شبیه فیلمای کاترین بیگلو هست و حالت واقع گرایانه داره.
8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or