Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نابخشوده کلینت ایستـوود رو دیشب برای چندمین بار دیدمـ :d

ویل مانی فراموش نشدنی ـه !
It's a hell of a thing killing a man Take away all he's got and all he's ever gonna have
10

Jobs
9/10
واقعا فیلم قشنگی بود خدابیامرز استیو جابز عجب مردی بوده رو من که خیلی تاثیر گذاشت این فیلم به همه پیشنهاد میکنم...
من که فیلم رو ندیدم ولی به گفته استیو وزنیاک {از شرکای اصلی جابز} فیلم اونقدر که باید به واقعیت نزدیک نیست....

PACIFIC RIM : 8

فیلم خوبی بود با جلوه های ویژه عالی و موسیقی حماسی و قشنگ . یه مقدار شاید بشه گفت داستان فیلم عمیق نبود که با توجه به سبک فیلم انتظار زیادی هم نمیشه داشت ...

آخرین ویرایش:
World War z
داستان جالبی داشت
زامبی ها هم واقعا عالی بودن
کتاب رو هم نخوندم و فقط فیلم رو دیدم
کلا عالی بود
9/10

________

Pain and Gain
واقعا نمیدونم کی بهم پیشنهاد کرد این رو
افتضاح
هیچ چیزیش برام جذابیت نداشت
1/10

The Incredible Burt Wonderstone
این یکی رو هم اصلا نمیدونم رو چه حسابی دانلودش کردم
و نمیدونم رو چه حسابی تا آخر هم دیدمش
1/10

Pain and Gain
واقعا نمیدونم کی بهم پیشنهاد کرد این رو
افتضاح
هیچ چیزیش برام جذابیت نداشت
1/10
اینکه داستانش بر اساسه واقعیته خودش کلی جذابیت اضافه میکنه :d
کلا فیلمش متوسطیه و بیشتر از این هم از مایکل انتظار نمیره!

Parcy Jackson : Sea of Monsters

افتضاح ! افتضاح ! افتضاح
واقعا انگیزشون از ساختن همچین فیلم اشغال و کلیشه ای چی بوده ، فقط خدا میدونه
فقط میگم الکی وقت پای این فیلم نزارید :((

3/10
~~~~~~~~~~~~
Red 2
بدک نبود ! خوب هم نبود !! متوسط رو به پایین
اینم ارزش دانلود نداره

5/10
~~~~~~~~~~~~
Monster University
نسبت به نسخه ی قبلش ضعیف تر بود ولی باز هم خوش ساخت و قشنگ بود
هیجان میجان زیاد تو کارش نبود !
7/10
~~~~~~~~~~~~
The Croods
عالی بود ! عالی !! هر لحظه بهتر از لحظه ی قبل میشد
یه قسمتای خنده داریم داشت که منو واقعا به قهقهه انداخت
واقعا میگم بهترین انیمیشن سال ( یا حتی بهترین کمدی سال ) بود
واقعا ادمو در کنار طنزش تو داستانش درگیر میکرد
حال کردیم :)
9.5/10

Parcy Jackson : Sea of Monsters
فیلم برای بچه ها بود به نظرم به سن ماها نمیخورد بیشتر شبیه برنامه کودک بود:d
5/10

RED 2
فوقالعاده چرت و مضخرف فیلم هیچ چیزی نداشت حتی آدمو سرگرم هم نمیکرد
2/10

Elysuim

83463155979446591935.jpg

بالاخره دیدمش، هر چند از تریلرهاش هم معلوم بود که فیلم معرکه و جالبیه این نشون دادن زمان آینده و تلفیقش با تخیل و علم جالب بود.
مت دیمون رو قبل از این فیلم زیاد تحویل نمی گرفتم :دی ولی تو این فیلم نقشش عالی بود یه جورایی افسانه ای بازی کرد :دی جودی فاستر فکر کنم آخرین فیلمش همین بود که باز هم ارزش فیلم رو زیاد می کرد کلا این بازیگرو خیلی دوست دارم :x بر خلاف خیلی از فیلمهای این مدلی ( زمان آینده و اتفاقاتی که برای زمین می افته) که آدم وسطش حوصله ش سر می رفت این فیلم هر لحظه تو رو برای دیدن ادامه ش تشنه نگه می داشت و هر لحظه یه اتفاقی می افتاد، زیاد وقفه و حرف و داستان و قصه نداشت بیشتر عمل می کردن تا حرف بزنن :دی

در نهایت بگم که یکی از بهترین فیلمهایی بود که توی این یه ماه اخیر دیدم و بهش 10/10 میدم

Elysium

فکر نمیکردم از فیلم اینقدر خوشم بیاد ! انتظار یه فیلم کلیشه ای دیگه با موضوع به سمت نابودی رفتن زمین و اینا داشتم و فیلم رو فقط به خاطر Matt Damon و تجربه خوبی که از بازیش تو ترایلوژی بورن داشتم گرفتم ! ولی فیلم خوب خودش رو از کلیشه ها جدا کرده بود و با کارگردانی خیلی خوبی که داشت یه تجربه خیلی روون و لذت بخش رو برام رقم زد .

7/10

en260GdfGD1GAccXYQSi5eSEdxc.jpg

Source Code
10 / 8.5

فیلم جذابی بود. بازی ورا فارمیگا و جیک جیلنهال عالی بود ...
هر چند پایان بندی تماشاگر پسند ساخته شده ولی از لحاظ فیزیک کوانتوم - برخلاف حرفی که در فیلم زده میشه - ناممکن است ( نه اینکه غیر ممکن ـه )
فقط در صورتی که به تئوری دنیاهای موازی اعتقاد داشته باشید اون حدسیات قابل دفاع ـه ...

Elysium
به شکل عجیب و غریبی دوستش داشتم.فیلم یک لحظه هم از ریتم نیوفتاد.همه چیز در سطح پرفکت و عالی.فقط بنظرم به رابطه ی فری و مت دامون پرداخته نشد.همین باعث میشه حداقل برای من یه مقداری کاری در انتها انجام داد یه مقدار توجیه ناپذیر باشه.
9.5/10

Ruby Sparks

فک کنم قبلا اینجا بهش نمره دادم.ولی به هر حال دوباره دیدمش و بیشتر از دفعات قبل ازش لذت بردم.یه جاهایی داستان از ریتم فیلم وحشتناک افت میکنه ولی بازهم اوج هایی داره که هیچوقت از یادتون نمیره.

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or