Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Pacific_Rim_Movie_poster_2.jpg

Pacific Rim
7/10

هنوزم نمیفهمم دلیل فروش احمقانه و نقد های متوسط فیلم چیه. فیلم دقیقا همینطوری که انتظار میرفت ظاهر شد. یه nerdgasm برای کودک 5 ساله درون همه کسایی که توی دهه 80 و 90 بزرگ شدن. جنگ ربات های غول پیکر با هیولاهای گودزیلا مانند. فرق فیلمی مثل Pacific Rim با ترنسفورمرز اینه که روح داره. با اینکه موضوشون شبیه هستش، احساس نمیکنی که به شعورت توهین شده. برعکس ترنسفورمرز که یه فیلم فقط با افکت های شلوغ و صداهای خوش خراش هستش، Pacific Rim با Wow Moment های بی شمار و منطق تخیلیشون دقیقا چیزیه که یه بعد از ظهر حوصله سر بر رو میتونه فوق العاده بگذرونه. یعنی اصلا نمیتونم واسه sequel یا حتی prequelـش صبر کنم!

the-wolverine-teaser-poster.jpg

The Wolverine
6/10

به مراتب بالاتر از سطح انتظاراتم. فاکس اگه فقط روی ولورین تمرکز کنه به مراتب نتیجه بهتری میگیره تا اون فرنچایز مسخره که شده ولورین و دوستان. 2/3 اول فیلم خیلی خوب و لذت بخش اما آخرش افت میکنه اما خب 100 هزار مرتبه از اون فاجعه Origins بهتر بودش. خشونت فیلم هنوزم با ولورین واقعی خیلی فاصله داره اما شاید خشن ترین ولورین بود که تا حالا دیده بودیم. این از جنگال های ولورین خون بچکه خودش کافیه تا من رو به وجه بیاره :دی جنبه کمدی فیلم هم متوسط بود نسبت به باقی کارهای اخیر مارول. کلا من این کمیک بودن فیلم های اخیر مارول رو خیلی دوست دارم و اگه بشه به طوری کلی از اون جو تاریک بودن که بعد از TDK راه افتاد بیان بیرون خیلی خوب میشه. چیزی که دقیقا Man of Steel کم داشتش.
از یه طرف مثل فیلم بالا منتظر Wolverine 2 هستم. این Days of the Future Past از همین الان مسخره به نظر میاد و من احتمال خیلی کمی برای موفقیتش میدم.

Elysium باحال بود. با اینکه plot hole و coincidence زیاد داشت ولی who cares؟ :d جلوه های بصری فوق العاده بود. دروید ها شبیه ماله مس افکت بودند و حتی خود Elysium هم خیلی شبیه سیتادل مس افکت بود! در کل از بین Sci-Fi های امسال که دیدم (به جز کمدی ها) من به این ترتیب رده بندی میکنم:

Elysium
Pacific Rim
Oblivion
After Earth

گذشته

واقعا در حد جدایی بود و برای من خیلی لذت بخش بود. صحنه های تقابل احمد و سمیر از بهترین بخش ها فیلم بود.
سوالی که بعد دیدن فیلم برام پیش اومده اینه که آیا سینما پرسشگرانه فرهادی برای انسان مفید هست یا نه باعث مشکلاتی برای ادم میشه؟
فقط طرح سوال بدون جواب؟ یا حداقل اشاراتی به جواب؟
احساس پریشونی دارم بعد دیدن فیلم و نظر شخصیم اینه که این نوع سینما تا یک مدتی میتونه برای آدم مفید باشه (جذابیتشون منظورم نیست) و بعد از اون شاید آدم رو به افسردگی و یا پوچی برسونه حالا با شدت کم یا زیاد! وقتی تو یه فیلم اجتماعی هی حدس میزنی و هی رودست میخوری آیا به جواب اخلاقی که بعد از تماشا فیلم برای خودت جور میکنی هم میتونی اعتماد کنی یا اینکه هی شک داری نکنه اینم اشتباه باشه. و اینجوری یه دنیا سوال تلمبار میشه تو ذهنت بدون جواب.

9/10

Prisoners

فیلمبرداری فوق العاده ی راجر دیکنز اولین چیزیه که به چشم میاد. اکثر نماها خاکستری، بارون خورده و تیره و تارن که باعث شده فیلم حال و هوای mystic river و زودیاک رو به ادم بده و به شکل غم انگیزی تاثیر گذار باشه.
بازی هیو جکمن به طور خاص تو ذهن می مونه. به نظرم نسبت به همه ی نقش های تحسین شدش از جمله بینوایان عمق بیشتری نشون داد. همه بازیگرا خوب بودن و تنها مشکل گریم عجیب غریبه ملیسا لئو بود.
فقط کافیه ده دیقه بگذره تا دو ساعت و نیم بدون اینکه توان انجام کار دیگه ای رو داشته باشید پاش بشینید. ریتمش فوق العاده بود. از نظر پرداختن به جزئیات هم انقدر خوبه که از یه فیلم معمولی فراتر میره.
حیفه که راجز دیکنز امسالم قافله رو به Emmanuel Lubezki برا گرویتی ببازه.

8/10

The Wolverine: 8/10

بعد از افتضاحی مثل Origins این فیلم خیلی خوبی بود. بازی جکمن واقعا خوب بود به نظر من تا به حال هیچوقت اینقدر شخصی لوگان رو ندیده بودیم به خصوص ارتباطش با جین رو که خوب از آب دراومده بود، Okamoto هم بازی خوبی داشت. Ending فیلم هم واقعا غافل گیرکننده بود.

Need more Magneto :d

آخرین ویرایش:
The-Worlds-End-Teaser-Poster.jpg

The World's End

فوق العاده ! فوق العاده بهتر از اون چیزی که حتی فکرش رو میتونستم بکنم :d بازم ادگار نمک گیرمون کرد ! و خدا این نیک فراست رو از ما نگیره ! یعنی این بشر شخصیتش تو فیلم خدا هست ! بازم عملا یه تنه زد کل فیلم های این ژانر رو به فنا داد :d Lens Flare هاشم تو حلقم ! :d یعنی کاملا زد جی جی ابرامز رو به فنا داد و قشنگ معلوم بود این لنز فلیر ها برای کی هست :d صحنه اخر فیلم هم ترکیبی جالب از بول شت های اخر الزمانی بود :d بعضی صحنه ها عملا از خنده به فنا میرید ! البته اگه تریلر ها رو ندیده باشید که دیگه بترکون میشه براتون :d از واجبات هست این فیلم و اصلا مگه میشه اخرین قسمت از سه گانه ادگار رایت/سیمون پگ / نیک فراست رو ندید :x

9.5/10

The Wolverine 2013
8/10

عالی بود!
البته بنظر من Origin ـم اونقدرا بد نبود ولی این خیلی بهتر از اون بود :دی
داستان عالی! فکر نکنم کسی تونسته باشه آخر فیلم رو حدس بزنه! واقعا آخرش شکه شدم!
صحنه های اکشن که حرف نداشت! یکی از بهترین صحنه هاش که تا حالا به این زیبایی توی هیچ فیلمی ندیده بودم اون قسمتی بود که میره بالای قطار! واقعا عالی بود! چند بار اون صحنه رو نگاه کردم! واقعا حرف نداشت!
داستان فیلم هم در کل خیلی قشنگ بود!
پیشنهاد میشه :دی

سلام
فک کنم ترم سوم یا چهارم دانشگاه بودم که یکی از دوستام که بدجور عاشق آل پاچینو بود یه تیکه دیالوگی رو از یه فیلمی برای من گفت دقیقا با همون لحن و استایل مخصوص خود آل پاچینو. من کلا حافظه بلند مدتم کار نمیکنه اما اون جمله رو قشنگ یادم موند :d. دوستم اسم فیلم رو نگفت یا من یادم نموند ولی هر فیلمی که از آل پاچینو نگاه میکردم منتظر شنیدن اون دیالوگ بودم. خلاصه تا اینکه بعداز تقریبا 4 سال این فیلمو دیدم.

58084868035232230360.jpg

تمامی ستاره هایی که تو عکس هستن یه چیزی فراتر از فوق العاده بودن اد هریس جک لمون کوین اسپیسی الک بالدوین ... طوری که تمامه مدت یه حسی همراه با نگرانی و دلسوزی همراهتونه.

این ال پاچینویی که من دیدم خیلی خیلی به دلم نشست که بخاطر این نقشش نامزد اسکار هم شد ولی باید نقش تاثیر گذارترین هنرپیشه رو تو این فیلم بدونه شک به جک لمون مرحوم داد که از چشم هاش به عمق بدبختی هاش پی میبرید. از اونجایی که فیلم قدیمی هست حتما اکثریت دیدن ولی اونایی که ندیدن بشدت توصیه میشه فیلم کاملا بی نقصه 10/10.

سلام
فک کنم ترم سوم یا چهارم دانشگاه بودم که یکی از دوستام که بدجور عاشق آل پاچینو بود یه تیکه دیالوگی رو از یه فیلمی برای من گفت دقیقا با همون لحن و استایل مخصوص خود آل پاچینو. من کلا حافظه بلند مدتم کار نمیکنه اما اون جمله رو قشنگ یادم موند :d. دوستم اسم فیلم رو نگفت یا من یادم نموند ولی هر فیلمی که از آل پاچینو نگاه میکردم منتظر شنیدن اون دیالوگ بودم. خلاصه تا اینکه بعداز تقریبا 4 سال این فیلمو دیدم.

58084868035232230360.jpg

تمامی ستاره هایی که تو عکس هستن یه چیزی فراتر از فوق العاده بودن اد هریس جک لمون کوین اسپیسی الک بالدوین ... طوری که تمامه مدت یه حسی همراه با نگرانی و دلسوزی همراهتونه.

این ال پاچینویی که من دیدم خیلی خیلی به دلم نشست که بخاطر این نقشش نامزد اسکار هم شد ولی باید نقش تاثیر گذارترین هنرپیشه رو تو این فیلم بدونه شک به جک لمون مرحوم داد که از چشم هاش به عمق بدبختی هاش پی میبرید. از اونجایی که فیلم قدیمی هست حتما اکثریت دیدن ولی اونایی که ندیدن بشدت توصیه میشه فیلم کاملا بی نقصه 10/10.

حالا اون دیالوگ لامصبو میگفتی چی میشد؟ :دی

images

راضی کننده بود. نکات مثبتش رو میشه بازی خیلی خوب هیو جکمن و روایت جالب فیلم و هم‌چنینا اصیل بودن فیلم شمرد به عنوان یه فیلم از ولورین!ولی مشکل اصلیش پایان قابل پیش بینی و جلوه های ویژه ی نسبتاً معمولیش بود که در حد انتظارات من نبود. البته در کل خیلی خوب بود و من باهاش شخصاً خیلی حال کردم.امیدوارم کرد به آینده هیو جکمن به عنوان ولورین!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or