Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Gravity_Poster.jpg

با اختلاف زیاد از بین فیلم هایی که دیدم بهترین بود. جو فیلم فوق العاده بود بازی جورج کلونی عالی بود. یکی از فیلم هایی هستشش که حتما باید ببینین. 3d فیلم هم که واقعا آدم رو میبره تو فضا. بعضی صحنه هاش با 3d لذتش چند برابر میشه.
نمره هم نمیدم.واقعا از اون فیلم هایی هست که نمیشه ارزش فیلم رو با نمره دادن مشخص کرد.

گذشته
9/10
فیلم قشنگی بود . بازی بازیگرا به ویژه غلی مصفا عالی بود. داستان هم جذاب و گیرا بود؛ بیننده رو تا ته فیلم نگه میداشت. و کاگردانی فرهادی هم خوب بود. در کل فیلم عالی بود !
اگه بخوام با جدایی مقایسه اش کنم باید بگم که نمره ام به جدایی 10/10 هست و اون فیلم رو شاهکار میدونم.
فقط یه سوال درباره آخر فیلم
اون زنه در آخر به اون بوی عطر واکنش نشون داد دیگه !؟

آخرین ویرایش:
05003084478353249820.jpg

Before Series

Best Trilogy In History

بالاخره فرصتی شد تا 720p قسمت سوم یعنی Before Midnight رو ببینم تا نه تنها بهترین درام / عاشقانه بلکه یکی از بهترین سری فیلم های تاریخ سینما رو نگاه کنم . فکر نکنم هیچ سری و تریولوژی در تاریخ سینما انقدر به اندازه ین سری موفق بوده و کیفیتش رو همیشه حفظ کرده باشه .

Before Sunrise

اولین شروع و استارت این سه گانه تاریخی از همین فیلم شروع میشه وقتی جسی و سلین جوون و تازه و خام بصورت اتفاقی و شاید هم از عمد همدیگه رو در یک قطار به سمت وین مشاهده میکنند و از همین لحظه دیالوگ ها و صحنه هابی تاریخی هست که شروع میشه . تو این فیلم شاهد دوتا جوون از دو ملت کاملا متفاوت یعنی امریکا و فرانسه هستیم . دو نفر که هنوز زندگی براشون مهم نیست و پر هستند از تفکرات تازه و اشتیاق و شوری که پایان نا پذیره ! اشتیاق و ذوقی که از یک صبح شروع میشه تا طلوع افتاب روز بعد . بنظر خودم اسم این فیلم و نسخه بعدی کنایه ای هست از همین شور و اشتیاق در سن های مختلف . تا جوونی شب نشینی میکنی ، همین که کمی پیرتر میشی به مراتب این شور و اشتیاق کمتر میشه . این فیلم و کل سری فقط بر روی یک محور میچرخه . دیالوگ و دیالوگ و دیالوگ ! اجرا هایی قدرتمند بهمراه دیالوگ های فوق العاده خودمونی با اینحال پر از مفاهیم زمان خودشون و شاید حتی اینده . در نهایت Sunrise با محیط ها و مناظر فوق العاده ای که سر هر صحنه داره جذبتون میکنه . صحنه های که غیر ممکن هست بتونید فراموش کنید . دیالوگ ها به کمک خود اتان و جولی نوشته شدند و با سلیقه ها و رفتار هاشون مطابقت داده شده و نتیجه این شده که بیشترین و بهترین تعامل رو با دیالوگ های فیلم میکنید . ارتباط فوق العاده که 1 ساعت و نیم حرف زدن تنها رو براتون بهترین تجربه میکنه . از نظر خودم بهترین نسخه و بهترین جو و بهترین دیالوگ ها رو همین نسخه داره و برای خودم کاملترین هست .

10/10

Before Sunset

9 سال از اشنایی سلین و جسی گذشته و حالا تبدیل به افرادی بزرگتر با افکاری پخته تر اما همون جسی و سلین گذشته هستند و در واقع ماهیتشون فرق نکرده اما تفکرات و نگرششون نسبت به قبل کاملا متفاوت شده . سلین 9 سال قبل بخاطر فوت مادربزرگش جسی رو سر قرار ملاقاتی که در پایان نسخه اول گذاشته بودند به اصطلح قال میزاره و سر قرار ملاقات نمیاد و چون شماره و ادرسی هم رد و بدل نمیشه دیگه در این مدت حتی یک خبر هم از هم ندارند تا اینکه سر یک کتاب و موضوعات پیش امده هم رو میبینند . فیلم با همونق درت شروع میشه با اینکه خیلی تفاوت ها رو میبینیم و الان هم فیلم در پاریس جریان داره و کجا بهتر از پاریس برای چنین ژانری ؟! تو این فیلم بیشتر موضوع سر اینه که وقتی جوون بودند از چیزی پشیمونی نداشتند سلین و جسی اما حالا سن و سال بالاتر رفته و بنظر من در این فیلم بیشتر شاهد دلخوری ها و مبارزه های شخصیتی بین دو کاراکتر هستیم . جسی الان دیگه زن و بچه داره ولی با اینحال کاملا معلومه از زندگیش راضی نیست چون سلین همیشه عشقی بود که از 10 سال پیش دنبالش بوده و با اینکه شاید زندگی خوبی داشته باشه ولی اون چیزی که میخواسته نبود . این وضع برای سلین ممکنه بدتر هم باشه و این باز بستگی به بیننده و درکش از کاراکتر ها داره . در نهایت فیلم با یک صحنه فوق العاده به اتمام میرسه و پرونده اش تا 9 سال بعد بسته میمونه .

9/10

Before Midnight

9 سال شاید تا اخرین قسمت از این سری فوق العاده ( البته امکان ساختن نسخه دیگه ای هست . ) . در حال حاضر و سال 2013 جسی یک نویسنده موفق و نامی و همچنین مطلقه از زنش هست . جسی و سلین الان ازدواج کردند و صاحب دو دختر هستند و این دو دختر رو هم از 9 سال پیش در اخرین صحنه فیلم از هم دارند . جالب ترین و زیباترین نکته این فیلم نوع دید و نگاه هایی هست که جسی و سلین به 9 یا 18 سال پیش دارند و این واقعا زیبا و هیجان انگیز هست . زیبا ترین سکانس فیلم بدون هیچ شکی سکانس میز ناهار در یونان هست . زیبا ترین دیالوگ ها رو میتونید در اون صحنه گوش بدید و نگاه کنید . طرز فکر ها و اخلاق ها و همه چیز در اون صحنه عالی کار شده . مهم ترین نکته فیلم در حال حاضر زن و شوهر بودن سلین و جسی هست که حالا دیگه برای خودش سنی رو طی کردند ولی باز همب ا اینحال ذره ای تفاوت در رفتارشون نبت به 18 سال پیش دیده نشده و هنوز هم برای ما همون سلین و جسی 22 ساله هستند اما باز هم با تفکراتی متفاوت و زن و شوهری !! BM فیلم فوق العاده ای هست و مطمئنا بعد از اولین قسمت در جایگاه دوم قرار داره .

9.5/10

لازم به ذکره که بگم نرمات واقعی این فیلم برای من در هر سه قسمت 10/10 هست ولی برای اینکه معلوم کنم کدام فیلم ها برای من دلنشین تر بودن مجبور به این عدد بازی ها شدم . نمیدونم چی بگم ولی اگه حوصله اتون به این فیلم ها قد میده و میخواید بهترین تریولوژی تاریخ رو نگاه کنید و یه درام / عاشقانه ناب رو از دست ندید . لحظه ای در نگاه کردن این سری درنگ نکنید .

TheLoneRanger2013Poster.jpg

به نظرم فیلم خوبی بود. منتقدا یکم بیش از حد فیلم رو کوبوندن اکشن خیلی خوب و سرگرم کننده ای داشت. بازی جانی دپ خیلی خوب بود.
در کل برای 2 ساعت سرگرمی خیلی خوب بود.

8/10

Up In The Air 2009
6.1/10
خیلی تعریف ازش شنیده بودم . درام بدی نبود اما واسه من یه کم خسته کننده و کسل کننده بود . قطعاََ اگه وجود جرج کلونی نبود نمیتونستم فیلم رو تحمل کنم .

اون زنه در آخر به اون بوی عطر واکنش نشون داد دیگه !؟
دستش تکون نخورد ولی از چشمش اشک اومد
Before Midnight
دقیقاً همون چیزی بود که باید میبود ، دقیقاً اتفاقاتی افتاد که باید میفتاد !
البته از لحاظ محتوایی منظورمه وگرنه که دیگه بحث بازی و کارگردانی توی این سه سگانه وضعش مشخصه .
من هم مثل اون دوست بالایی معتقدم این سه گانه بهترین سه گانه‌ایه که تا حالا دیدم !
سلین دقیقاً همون عصبانیت قسمت دوم همراهش بود یعنی به نظرم تغییر سلین از یک به دو نسبت به از دو به سه خیلی بیشتر بود ! برعکس جس یه سیر تکاملی ملایم رو داشت توی سه قسمت !
چون حرفش هست که بازم شاید ساخته بشه اینو میگم سکانس آخر فیلم و کوتاه اومدن سلین به نظرم نقطه پایانی واسه این سه گانه‌ست ! جایی که طرف از وضعیتش راضی نیست ولی میدونه با جدایی چیزی بهتر نمیشه ! سلین پذیرفت که حرفهای جس منطقی و عشق واقعی همینه ، "کامل نیست ولی واقعیه" ، این برمیگرده به قسمت اول جایی که سلین داشت از مادربزرگش (؟؟؟) میگفت و اینکه از زندگیش خوشحال نبوده ! سلین رسید به یه نقطه از زندگی مادربزرگش جایی که آدم میرسه به دودوتا چهارتا و میبینه تموم کردن رابطه از ادامه دادنش بیشتر ضرر داره !
اون کتابی هم که جس وسط فیلم در مورد نوشتنش حرف میزد خیلی طرح جالبی داشت :d
اون دوتای قبلی رو قبلاً نمره دادم ولی باهم میذارمشون :
Before Sunrise
9.5
Before Sunset
10
Before Midnight
9

Buried
به جرئت میتونم بگم شاهکاری بود که از زیر دستم در رفته بود و نتونسته بودم ببینمش . اخرش واقعا قشنگ تموم میشه و یه شوک خیلی بدی به بیننده وارد میکنه
10 از 10

The Heat
یه کمدی تکراریه دیگه :| ولی خنده دار بود
:d
6 از 10

Pacific Rim

1381160392251.jpg

واقعا عالی :| چند وقت بود با دیدن یه فیلم این قدر هیجان بهم دست نداده بود...
Guillermo del Toro ترکوند واقعا :دی
یاد و خاطره ی گودزیلا رو واسم زنده کرد :x

9.5/10

World War Z
به صورت کلی فیلم قشنگی بود داستانشم ساده ولی خوب بود.مشکل اصلی فیلم اینه که تو بعضی قسمت ها هیجان فیلم از بین میره و دیگه از اتفاقاتی که می افته نمی ترسی. جلوه های ویژه هم تو این نسخه ای که من دیدم(8 گیگ) خوب بودش.
8/10

The Intouchables محصول 2011 فرانسه - 10 از 10

خیلی خوب، عالی، فوق العاده، بی نظیر! هیچ کدوم از این کلمات نمی تونن این فیلمو توصیف کنن. یه فیلم درام و کمدی که از اولین دقیقه تا آخرین دقیقه دیدنش حس خوبی بهم دست می ‌داد. اینکه چند دقیقه از فیلم مونده همیشه جلوی چشمم بود و هر چی به پایان نزدیک تر می شد ناراحت میشدم. فیلم در مورد روابط یه سیاه پوست و فرد میان سال معلول هست که هیچ کجای بدنش به جز سرش هیچ حسی نداره و این سیاه پوست مسئولیت نگه داری ازش رو برعهده می‌گیره. بر اساس داستان واقعی هم هست...

مطمئنم خیلی اینجا دیدید که پیشنهاد دادن فلان فیلم رو ببینید ولی شما توجهی نکردید! اینو حتما ببینید!

تو و من :|
0 از 10
بعد از کلی اصرار با خواهرم نشستم یه فیلم باهاش دیدم . یعنی مضخرف . کپی شده از فیلم The Proposal . دیالوگا افتضاح انتخاب بازیگرا افتضاح در کل واقعا شرمگینم که باید به این فیلم در این تاپیک نمره بدم جالب اینجاست خواهرم از فیلم خوشش اومده بود و گفت باید 1 بار دیگه ببینم :|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or