Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

elysium

خدا بود خدا بازی مت دیمون و شارلتو کوپلی محشر بود داستانش جالب بود پایانش هم قشنگ بود فقط کاش بیشتر کاراکتر های منفی رو پرداخت می کردن

8 از 10

با اجازه روله، پوسترش رو استفاده کنم:دی حوصله آپلود ندارم دم صبحی:دی

1381160392251.jpg

Pacific Rim
9/10​
فوق العاده جذاب و مهیج. اصلا نفهمیدم 2 ساعت کی گذشت. فیلم از همون ثانیه اول ریتم خودش رو پیدا میکنه و بیننده رو میخکوب میکنه پشت TV. بعد از 20 دقیقه اول فیلم، یه کم روندش کند میشه ولی سریع خودش رو دوباره پیدا میکنه.
جلوه های ویژه عالی، موزیک عالی، اکشن و زد و خورد فوق العاده؛ تنها مشکل فیلم از نظر من بازی ها بود. به جز ادریس البا (که اونم همچین بازی خارق العاده ای نمیکنه!:دی)، بقیه زیاد خوب نبودن مخصوصا این پسره که تو Sons of Anarchy هم بازی میکنه:دی
اگه این به جای اون یکی برادرش میمرد، بهتر بود!:دی
به هر حال با تمام این اوصاف، فیلم به قدری لذت بخش بود که در طول فیلم اصلا متوجه این موارد نمیشه آدم. بهتره بگم اصلا براش اهمیت نداره، اینقدر خود فیلم خوش ساخته.

monsters-university-uk-movie-poster.jpg

Monster University

بزارید بگم که یکی از بزرگترین خاطره های انیمیشنی زندگیم Monster Inc و Toy Story بوده . نسخه اول این انیمیشن برام مثل شناسنامه میمونه . حس نوستالژیک و فوق العاده ای که این انیمیشن داره Toy Story 3 هم نداره . بعضی جاها بود که نمیدونستم از خنده چیکار کنم ! :d خدا رو شکر این صحنه ها رو هم کم نداره و تا دلتون بخواد میتونید بخندید . نکات خیلی جالبی رو هم بهش اشاره میکنه که بعد چند ثانیه که فکر میکنید میگید " هان !! لخاطر فلان قضیه بود که تو Inc فلان چیز اتفاق افتاده بود ! " در کل هر چیزی که بخواید این انیمیشن داره . یه چیز فوق العاده عالی و ناب که توانایی ساختنش رو فقط و فقط و فقط Pixar داره . امسال هم قطع یقین اسکار مال خود MU هست البته باید DM2 رو هم ببینم ولی فکر نکنم بتونه جای MU رو برای من پر کنه . در کل فوق العاده بود فوق العاده .

9.5/10

pacificrimimaxposter_big.jpg

Pacific Rim
تمام فیلم هیجان بود و اکشن های فیلم هم به قدری حساب شده کار شده بود که اصلاََ متوجه گذر زمان نمیشی
دیالوگها اکثرا سطحی هستن و شخصیت پردازی آنچنانی ای به جز برای ماکو ( Rinko Kikuchi ) صورت نگرفته اما زیاد مهم نیست چون تمرکز فیلم روی مبارزه کایجوها و هانترهاست.
موسیقی هر فیلمی و سریالی هم که ساخت رامین جوادی باشه غوغا میکنه و این فیلمم از این قاعد مستثنی نیست;)

9.5/10

the place beyond the pines
بهترین ویژگی فیلم بازی واقعا عالی رایان گاسلینگ هست. توی قسمت دوم فیلم هم که بازیگر اصلی برادلی کوپر و اون پسره هستن فیلم کاملا افت میکنه:d یه سری اشکالاته دیگه هم توی فیلم هست(مثل گریم بازیگرا بعد 15 سال) ولی در فیلم خوبی هستش.
8/10

Pacific Rim

9/10

فوق العاده بود! دقیقا چیزی که یه بلاک باستر باید باشه، چند وقت بود از یه فیلم اکشن اینقدر لذت نبرده بودم.

پایان بندی و وقایع انتهای داستان خیلی خیلی شبیه به Crysis 3 بود! کلا داستان هم شباهت های زیادی به سری Crysis داشت.

Pacific Rim

9/10

فوق العاده بود! دقیقا چیزی که یه بلاک باستر باید باشه، چند وقت بود از یه فیلم اکشن اینقدر لذت نبرده بودم.

پایان بندی و وقایع انتهای داستان خیلی خیلی شبیه به Crysis 3 بود! کلا داستان هم شباهت های زیادی به سری Crysis داشت.

موسیقی فیلم هم یه مقداری تو مایه های کرایسیس بود به نظرم

Pacific Rim

انتظار بیشتری داشتم ولی در کل نسبتا خوب بود مثل99.9درصد فیلم ها این چند سال کلیشه ای بود :دی
زیاد حال نداد همه نبرد ها تو شب و تاریکی بود چرا اخه:دی
:|
6/10

the bling ring
یه فیلم بسیار مزخرف از سوفیا کاپولا:d یعنی فیلم رسما هیچ سرو تهی نداره. فقط چهارتا دختر تیکه(از جمله اما واتسون)+لباس های شنل+ریخت نحس پاریس هیلتون:|. پایان فیلم هم فوق العاده ضایع هست.
5/10

the bling ring
یه فیلم بسیار مزخرف از سوفیا کاپولا:d یعنی فیلم رسما هیچ سرو تهی نداره. فقط چهارتا دختر تیکه(از جمله اما واتسون)+لباس های شنل+ریخت نحس پاریس هیلتون:|. پایان فیلم هم فوق العاده ضایع هست.
5/10

این فیلم بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده

الان داشتم آشغالی به اسم تهران 1500 رو میدیم !:دی
البته تا دقیقا 45 فقط تونستم تحمل کنم ... :دی
در واقع یه کلیپ تبلیغاتی بلند هست ـش با یه موضوع خیلی خیلی چرت پرت و بازیگرای مضخرف ...
کلا نبینید

The Lone Ranger
خیلی خوشم اومد واقعا با اینکه طولانی بود حال کردم :dبازیه جانی دپ چرا معمولا مثبت ترین نکته ی همه ی فیلماشه:-/ اون اخرای فیلم هم کلی خندیدم:))یعنی logic رو کردن تو چاهه توالت :))

The Conjuring 2013

Conjuring_poster.jpg

"اِد و همسرش لورین وارن" زوجی هستند که درباره مسائل ماوراء طبيعي تحقیق میکنند و در خیلی از موارد نیز توانسته اند مردم را از خطر نیروهای شر نجات دهند. در یکی از این موارد برای تحقیق به خانه‌ایی مربوط به خانواده پرجمعیت "پرون" که به تازگی به آنجا اسباب کشی کرده اند می‌روند ولی "لورین" که دارای قدرت "روشن بینی" است متوجه نیروی شیطانی می‌شود که آنها را درگیر ترسناکترین پرونده در طول حرفه‌شان میکند.

فیلم تعلیق خیلی خوبی داشت و تا پایان هم این تعلیق ادامه داشت. با اینکه در برخی موارد از المانهای همیشگی فیلم های ترسناک مانند شوک های آنی استفاده شده بود ولی وابستگی کامل نداشت، فیلم دارای اتومسفر خوبی بود، فیلمبرداری در برخی از صحنه ها به Suspense فیلم کمک میکرد. بازی ها هم خوب بودند. جیمز وان واقعا تلاشش رو کرده تا بتونه مسیر این فیلم رو از فیلم‌های هم سبکی که در چند سال اخیر ساخته شدند (مانند Saw از همین کارگردان) که بیشتر تولیداتی سادیستیک و torture p*rn بودند جدا کنه و موفق هم بوده. این فیلم میتونه برای طرفداران Old-School سبک ترسناک گذینه‌ی قابل توجهی باشه. در کل در چند سال اخیر بهترین فیلم سبک Horror بود که دیده بودم.

امتیاز 8 از 10

آخرین ویرایش:
The_Diving_Bell_and_the_Butterfly_DVD.jpg

The diving bell and the butterfly
فیلم فرانسوی هست . درباره یک ادم ه که فلج میشه و فقط چشمش کار میکنه . با پلک زدن با بقیه حرف میزنه .... داستان واقعی هست .
اخرشم گریم گرفت . به ندرت پیش میاد گریم بگیره سر یک فیلم . پایان خیلی خوبی داشت . کارگردان به صورت عالی حس فرد رو منتقل میکنه ...
10

The Sound of Music
8.5/10

قرار بود بریم انسامبل اپرا (!!) یا به عبارتی تئاتر موزیکال "اشک ها و لبخندها" رو ببینیم و نشستم قبلش فیلمش رو دیدم ! :دی
خب کلاً فیلم خیلی معروفی هست و چه توی خارج و چه داخل ، محبوبیت خیلی زیادی داره. داستانش رو هم تقریباً میدونستم (به جز اواخرش) داستان خیلی خاص و عجیب غریبی نداشت ، ولی در مجموع فیلم زیبا و دلنشینی بود و امیدبخش. بازی ها هم اکثراً خوب بودن و آوازهای خیلی زیبایی هم توش وجود داشت.

امشب هم رفتیم تئاتر "اشک ها و لبخندها". من چون کلهم توی عمرم 3،4 تا تئاتر درجه یک و درست حسابی دیدم ، نمیتونم امتیاز بدم و نمیدونم کیفیتش در مقایسه با بقیه کارها چطور بوده. ولی واقعاً عالی بود و هیچ مشکل خاصی نداشت. داستان و کاراکترها و صحنه های مختلف که عیناً شبیه فیلم بود (بعضی جاها با یه کم تغییرات) ولی خب خیلی از صحنه های فیلم هم توی تئاتر نبود که بیشترش رو میشه به خاطر کوتاه بودن زمان تئاتر نسبت به فیلم دونست. صحنه پردازی ها خوب بود ، نورپردازی ها عالی بود ، بازی ها هم اکثراً فوق العاده بودن و من از بچه های تئاتر بیشتر از بچه های فیلم خوشم اومد ! :دی آوازها هم خیلی زیبا بود (چون دوبله The Sound of Music رو ندیدم ، نمیدونم آوازها برای دوبله بوده یا نه) و در مجموع کار فوق العاده ای بود. یه ابتکار باحال هم برای اواخر تئاتر زده بودن (چون به داستان فیلم هم مربوط میشه ، توی اسپویلر میذارم)
اواخرش اونجایی که خونوادگی آواز میخونن که بعدش فرار کنن ، توی تئاتر مثلاً ما بیننده ها نقش همون بیننده های مراسم داخل فیلم رو داشتیم و مجری مراسم اومد صحبت کرد و ملت دست زدن و بعدش اینا وارد شدن و ... بعدش که اینا فرار کردن و هرچی صداشون زدن خبری نشد ، یه دفعه یه مأمور از ردیف جلوی تماشاچی ها بلند شد و نعره کشید که "کجا رفتن ؟!!" و با یکی دیگه دوئیدن دنبالشون مثلاً ! :دی صحنه جالب و مبتکرانه ای بود. (اگه کسی فیلم رو ندیده باشه احتمالاً نمیفهمه چی میگم !)
یه سری آدم معروف هم اومده بودن مثل اصغر فرهادی ، گلاب آدینه ، و اکبر عالمی (البته ایشون رو متأسفانه کمتر کسی میشناخت) ملت چه دستی برای اصغر میزدن ! :دی هم اولش که وارد شد و نشست ، هم آخرش که کارگردان تئاتر گفت افتخار داریم داش اصغر اینجا نشسته و دوباره دو ساعت براش دست زدن ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or