Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

kick-a*s
6/10 /:)

همیشه اینور و اونور صحبت از حقوق پایمال شده خانوم ها در ایران میکردم. اما تا حالا فیلمی ندیده بودم که به این ظرافت و زیبایی , صحبت از حقوق از دست رفته خانوم ها بکنه. حقوق که چه عرض کنم , دریغ از ذره ای احترام ...

بابا کدوم حق پایمال شده؟تو دانشگاه که 20 برابر ما هستن بعدشم ما میریم خدمت اونا تمام کار رو میگیرن بعدشم مهریه بعدشم فلانو بهمانو ...فقط اینا یه استادیوم نمیتونن بیان خلاص.
یکی باید از حقوق پایمال شده ما بدبختا فیلم بسازه! :((

prisoners
فيلم خيلي خوبي و واقعا تا آخر فيلم قابل حدس نبود.البته چون روي سينما ديدم اينقدر خوشم اومد
موسيقي متن فيلم هم عالي بود
اﻭﻝ ﺧﻼﺻﻪ ﺩاﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻓﻜﺮ ﻛﺮﺩﻡ ﻳك ﻓﻴﻠﻢ ﻣﺜﻞ taken ﻭﻟﻲ ﻛﻼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﺩاﺭﻥ

آخرین ویرایش:
Buried - 2010

از فیلم های به یاد ماندنی بود که عاشق دیدنشون هستم ; Bad Ending .
من همیشه به این فیلم ها بلا استثنی 10 میدم و دوستشون دارم ولی این رو با استثنی (!) 9.5 میدم چون کمی از هیجان ـش در بعضی مواقع کم میشد ولی خیلی فیلم سینوسی ـه خوبی بود .

Despicable Me

6/10

Once

یه فیلم خوب ولی با شیوه فیلم برداری و روایت داستان متفاوت و عجیب ، به کسانی که به موسیقی علاقه دارن دیدن فیلم پیشنهاد میشه ! فیلم لذت بخشیه ولی پتانسیل خیلی بهتر بودن رو داشت .

7.5/10

(500) Days of Summer

فیلم خیلی خوبی بود ولی پایان چندان جالبی نداشت ، شیوه روایت فیلم هم باعث میشد آدم نتونه زیاد تو متن داستان قرار بگیره !

7/10

گذشته

تمام خصوصیاتی که از یک فیلم با کارگردانی اصغر فرهادی انتظار میره رو داشت ، داستانی که از اواسط فیلم کلا وارد یک فاز دیگه ای میشه و آخر سر هم ...

8/10

Curse of Chucky

1380872885541.jpg

با اینکه سری فیلم های چاکی رو بچگی دیدم ولی هنوزم ازش میترسم :|
این نسخشم شدیدا پیشنهاد میشه ! به نظرم خیلی قشنگ و خوش ساخت بود...
از نوع فیلمم مشخص بود ادامه داره !

9 از 10

Man Of Tai Chi
6/10
تنها نکته ی فیلم مبارزاتش بود و اگه کسی میخواد این فیلم رو ببینه فقط به فکر مبارزات باشه نه شخصیت پردازی و داستان به نظرم !!
همچنین دیدن کیانو ریوز تو استیل مبارزاتی نوستالوژی ماتریکس رو هم به همراه داشت:d
Pacific Rim
7/10
اول فیلم به نظرم داستان رو خیلی منطقی داشت برای بیننده توضیح میداد اما همینطور که جلوتر رفت بار فانتزی فیلم بیشتر خودشو نشون داد(درسته که حتی بیشتر این فیلم هم باید اینطوری باشه چون هرچی هست Robot Vs Dino هست دیگه:d)
در کل برای مواقع مجردی که با دوستان نششتین و میخواین یه فیلم HD ببینید و بگید واااییی پسر چقدر خفنه خوبه !!!
The Heat
7/10
حضور پشت سر هم و بی وقفه ملیسا مک کارتنی توی فیلم های خنده دار داره از یه حدی لوس میشه و اینقدر این شخصیت داره تکراری میشه که کم کم میفهمه این ستاره هم زود به دوره ی افول میرسه(گرچه خودم طرفدارشم)
The InternShip
7/10
اینکه بخوای تو گوگل کار کنی برای بعضی از ماها آرزو هست(مسلما برای خود من هست) اما برای اونور یه موقعیت کاریه که این فیلم خیلی قشنگ و با طنز(که کانسپت فیلم یه چیز کاملا کلیشه ایه اما داستان تازه-گوگل-خیلی قشنگ به دلش نشسته بود)به تصویر کشیده بود و بعضی جاها Nerd بودن رو یه چیز جالب نشون میده....در کل خیلی حسودیم شد به کسایی که میتونستن این فرصت رو حتی در حد کارآموز هم داشته باشن !!!!

The Hangover Part III

hangover3-1024x640.jpg

هرچقدر با قسمت 1 و 2 خندیدم با این گریه کردم:|
به هیچ عنوان درک نمیکنم چرا یکی از بهترین کمدی های این چند ساله باید تبدیل بشه به یه فیلم اکشن با کمی کمدی!
تنها سکانسی که من یاد قسمت 1 و 2 انداخت:
صبح بعد از عروسی الن بود!

3/10

images

به نظر من یکی از شاهکار های وودی الن بود.خیلی راحت میتونم بگم بهترین فیلم وودی الن.

از تک تک ثانیه های این فیلم لذت بردم.

تجربه ای کاملا متفاوت بود. 10/10

Pacific-Rim-Novelisation.jpg

Pacific Rim

فوق العاده فوق العاده عالی ! همه جوره عالی بود و کاملا با انتظارات از فیلم و دل تورو برابری میکر و شاید هم کمی بیشتر . جلوه های ویژه خدا ! موجودات خلق شده خدا ، جو ژاپنی و انیمه مانند و کلا زیر نویس ژاپنی فوق العاده ! کاشکی با دوبله ژاپنی عرضه میکردند اون موقع قشنگ میشد یه فیلم ناب ! اصلا فقط یه چیز :

For Love Of God This Movie Is About Huge Robot That Punch A lot of GODZILLAS !

:d

ذره ای تو دانلود فیلم شک نکنید :d

World War Z
بلاک باستر خوبی بود از نظر من و در تمام طول فیلم هم هیجانش رو حفظ میکنه. خلاصه ی کلام 2 ساعت سرگرم کنندگیه کامل.
8.5/10

====
Hangover III
مزخرف. سوالی که در تمام طول فیلم ذهن منو مشغول کرده بود این بود که چرا این خنده دار نیست؟ :|
2/10

====
پل چوبی
نسبت به فیلم های ایرانی خوب و راضی کننده بود. به نظرم ارزش دیدن داشت.
7.5/10

Hangover III
مزخرف. سوالی که در تمام طول فیلم ذهن منو مشغول کرده بود این بود که چرا این خنده دار نیست؟ :|
2/10
دقیقا!!! من هم هی در حین دیدن فیلم این سوال رو از خودم می پرسیدم!
10 / 1 .

3:10 To Yuma

310_to_Yuma_poster.jpg

شاهکاری فوق العاده در ژانر Western و اثری بسیار ارزشمند از LionsGate که ارزش فیلم رو صد چندان می کنه .
فیلم همون طور که من انتظار داشتم تموم شد یعنی Sad Ending که این یعنی عالی فیلمی نه فقط به سبک داستان و اندیگ عالی بود بلکه بخاطر بازیگرهای عالی ـی که داشت و خیلی خوب تونستند نقش خودشون رو ایفا بکنند , نیز مورد ستایش بنده قرار گرفت . در کل به قدرت ای عالی LionsGate بیشتر پی بردم .
10/10
=======
Cabin In The Wood

images

و باز LiosGate .
من اصلا نمی تونستم یک فیلم Horror به این شکل درست بشه و بشه گفت هرور در هرور بود چون اصلا کاری کردن که فیلم های هرور در این سبک مثل Wrong Way در جلوی این فیلم لنگ بردارن ( خلاصه یعنی خیلی خوب ـه :d )
ولی من از LionsGate انتظار صحنه دار بودن فیلم رو نداشتم که خاطر همین مورد یک امتیاز ازش کم می کنم . در کل در میان فیلم های مشابه میشه گفت 3/4 از همشون بالاتر بود .
8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or