Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خوب در راستای فیلمای خنده دار بجز اینا که ملت فرمودن من این دو تا رو اسم میبرم:
Epic Movie
Date Movie

باید خیلی فیلم دیده باشی تا به اینا بخندی . . . کلا پایه و اساسشون مسخره ی فیلمای دیگه س . . .
حالا اگه این فیلمایی که اینا مسخره شون میکنن رو ندیده باشی ، مطمئنا میای میگی اینا دلقک بازیه و خنده دار نیست و . . .

Scary Movie ها هم تو این زمینه از این 2 تا فیلم کم میارن . :دی

در راستای فیلمهای زامبی ای دو تا فیلم دیگه هم هستن که جالب بیدن :

همه جا به Resident Evil 1 ظلم میشه !

9/10 The Invasion
The_Invasion_film_poster.jpg

در یک کلام می تونم به این فیلم بگم شاخ
عجب فیلمی بود خدایی کسانی که دنبال فیلم زامبی می گردن پیشنهاد می کنم حتما این فیلمو ببینن (البته این فیلم از نوع زامبی فضایی هست ):)
واقعا فیلم قشنگیه نکته های جالبی هم توی فیلم هست که خودتون باید ببینید تا بفهمید

[]
Land Of The Dead که با اینکه توی سبک Horror هست ولی بعضی جاهاش آدم خندش میگیره. فیلم در مورد اینه که زامبی ها بالاخره باهوش شدن و میتونن با هم ارتباط برقرار کنن و ... { یه تیکه از فیلم که زامبی نقش اول تفنگ هم دستش میگیره !! }

نبینید اینووو :punish: فیلمش فوق العاده مسخرست .. یعنی بیشتر شبیه جکه تا یه فیلمه زامبی .. زامبی هم خز شد رفت ( البته خز بود :biggrin1: )
Ratatouile
9/10
بیشتر از همه به خاطر کیفیت بینظیر گرافیکی (واقعا پیکسار توی زمینه تکسچر تکه!) و داستان جالبش بود (ریتم داستان یکم افسرده میکرد آدمو! پایان خوشی که آدم انتظار داشته باشه نداشت...)

به نظرم بعد از شرک 1 این قشنگترین اینمیشنی بود که دیدم

Scary Movie ها هم تو این زمینه از این 2 تا فیلم کم میارن . :biggrin1:
هائوون ؟!
به عنوان فن بوی این سری فیلم ها شدیدا مخالفم باهات . :دی
در مورد land of the dead هم یه جورایی سیاسی میزنه قضیه این هوشیار بودن زامبی ها .

pirates of the caribbean at world's end :tick: 8.1
war :coolgun: 7.3

epic movie :sick::sick::sick: 2
یکی از چرت ترین فیلمایی که تو 22 عمرم دیدم. البته خیلی وقت که دیدمش ولی چون اینجا بحثش بود گفتم منم بش امتیاز بدم
فیلمایی که توش به مسخره گرفته شدن هم بیشترشونو دیدم . به نظر من در برابر سری
Scary Movie هیچ حرفی برا گفتن نداره به خصوص Scary Movie4:love:
که من بش 8.5 میدم
مامنتظر 5میش هستیم:groupwave:

ميخواستم اين American Gangster رو هم ببينم بعد بيام همشو باهم بنويسم...مثل اينکه نميشه.

Good Luck Chuck ............. 5
چيز چرتی بود.به هر کی که خيلی خيلی علّافه توصيه ميشه.در غير اين صورت به نظرم طرفش نريد.

-----------------------------------------------

Pirates of the Caribbean : At World's End .............. 8
فيلم قشنگی بود.داستانش هم معقول بود.خوب هم تموم شد.;)

Resident Evil : Extinction .............. 7
احساس ميکنم داستان Resident Evil اصلی به فنا رفت.فقط Action فيلم خوب بود.زامبی هاش ته خنده بود.

Scarface .............. 8.5
توضيح اضافه نداره ديگه.

Dünyayı Kurtaran Adam (Turkish Star Wars )............... 9857498545458
اين فيلم واقعاً در حد تيم مليه! :laughing: بازی های فراموش نشدنی ... جلوه های ويژه ی استثنايی ... داستان عالی ...ديگه هر چی بگم بازم کم گفتم.نبينيد نصف عمرتون به فنا رفته.ديدن اين فيلم به دفعات شديداً توصيه ميشه چرا که در هر بار ديدن نکته های شيرين و به ياد ماندنی زيادی فاش ميشه!:)

----------------------------------------------

Turkish Star Trek ............... 1.5
همانا اين 1.5 هم زيادشه....

ميخواستم اين American Gangster رو هم ببينم بعد بيام همشو باهم بنويسم...مثل اينکه نميشه.

Good Luck Chuck ............. 5
چيز چرتی بود.به هر کی که خيلی خيلی علّافه توصيه ميشه.در غير اين صورت به نظرم طرفش نريد.

Pirates of the Caribbean : At World's End .............. 8
فيلم قشنگی بود.داستانش هم معقول بود.خوب هم تموم شد.;)

Resident Evil : Extinction .............. 7
احساس ميکنم داستان Resident Evil اصلی به فنا رفت.فقط Action فيلم خوب بود.زامبی هاش ته خنده بود.

Scarface .............. 8.5
توضيح اضافه نداره ديگه.

اين فيلم واقعاً در حد تيم مليه! :laughing: بازی های فراموش نشدنی ... جلوه های ويژه ی استثنايی ... داستان عالی ...ديگه هر چی بگم بازم کم گفتم.نبينيد نصف عمرتون به فنا رفته.ديدن اين فيلم به دفعات شديداً توصيه ميشه چرا که در هر بار ديدن نکته های شيرين و به ياد ماندنی زيادی فاش ميشه!:)

----------------------------------------------

Turkish Star Trek ............... 1.5
همانا اين 1.5 هم زيادشه....
شوخی میکنی یا فیلم قشنگیه ؟؟؟؟؟!!!!!

نبینید اینووو :punish: فیلمش فوق العاده مسخرست .. یعنی بیشتر شبیه جکه تا یه فیلمه زامبی .. زامبی هم خز شد رفت ( البته خز بود :biggrin1: )
همین مسخره بودنش منو کشته ! اون یارو زامبی لاته رو نگاه کن چه ماهه !
در مورد land of the dead هم یه جورایی سیاسی میزنه قضیه این هوشیار بودن زامبی ها .
آره منم جایی خوندم که سیاسی بیده. حالا یادم نیست برای چی ولی احتمالآ میخواد قضیه دولتهایی رو بگه که بقیه رو محدود میکنن و دورشون حصار میکشن و ...

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 6.0
شاید خیلیها نظرشون مث من نباشه ولی همین 6 هم از سرش زیاده...بجز جیم کری بازیها همه :sick: مخصوصا اون دانست احمق :sick:
من کلا از فیلمایی که میخوان با احساساتگرایی روی مخاطب تاثیر بزارن مشکل دارم نمونش هم همین فیلم و تمام فیلمایه چاپلین بجز دیکتاتور بزرگ...
از حق نگذریم ایده داستانیه خوبی داره ولی حیف که کافمن و گوندری با لوث کردن ماجراها و اون ماجرایه پاک شدن حافظه قبلی کری و وینسلت و ماجرایه عشق پاک شده ی دانست و تام ویلکینسون تمام رشته هایی رو که ریسیده بودن پنبه کردن...
فعلا....

از کجا از کدام خزانه اینو دزدین گذاشتن رو نت؟:دی فکر کنم از فردافیلم هین که تولیدش تموم میشه رو نت میاد!!

عماد مگه خبر نداری ؟ فرهنگ الان مالزی است و اونجا هم مهد اینجور چیزهاست.فکر کنم اونجا همسایه ها جای صحبتهای خاله زنکی میشینند در مورد فیلمهای هالیوود که دو هفته پیش اکران شده صحبت می کنند.:)
فرهنگ ما هم که کلا اجتماعی ـه ... ! :biggrin1: این اخبار رو می شنود و میاد سریع برامون لینکش رو میزاره.

آره منم جایی خوندم که سیاسی بیده. حالا یادم نیست برای چی ولی احتمالآ میخواد قضیه دولتهایی رو بگه که بقیه رو محدود میکنن و دورشون حصار میکشن و ...

خب دیگه همه چیزو یهیهو به سیاست ربط میدن .. حالا شاید سازنده فیلمه اندازه پشمکم از سیاست چیز حالیش نباشه :-"

خب دیگه همه چیزو یهیهو به سیاست ربط میدن .. حالا شاید سازنده فیلمه اندازه پشمکم از سیاست چیز حالیش نباشه :-"
منظور من از این که سیاسی هستش این نیست که شیطان بزرگ یا کوچیک یا متوسط و اینا این فیلمو ساختن واسه منحرف کردن افرادی مثل تو :دی
البته میتونه کار اونا باشه ولی منظورم اینجا اینه که از فیلم هایی هستش که یه سری مسائل رو میخوان ازشون برداشت کنیم.
اول فیلم شماره یک مثلا قاطی تصاویر زامبولی ها یه عده آدم که شورش میکردن و یا یه عده که نماز میخوندن رو نشون میداد .
در طول داستان فیلم دوم هم که میبینیم با هوشمند شدنشون و مسلح شدن یکیشون خیلی مخوف شدن ولی در آخر سر عقل اومدن و رفتن پی کارشون .
در کل به نظرم خطرناک ترین چیزی که میشه از این فیلم برداشت کرد اینه که یه جورایی بگیم کشتار دوای شورش ها و .. هستش.
البته یه جور هایی هم اگه نگاه کنیم میشه فیلم رو اصلاح گرایانه دید که اگه مایل باشد میتوینم تو movie center دنبال کنیم موضوع رو .

دیشب فیلم proposition رو دیدم فیلم سرتاسر خشنی بود و من که به شخصه خیلی باهاش حال کردم و بهش 9 از 10 میدم:cool: کسی این فیلم رو دیده؟!
امین به این میدی 9 از 10 بعد به PotC میدی 8.5،از اون بدتر به American Pie میدی 6!!!!و تازه به Die Hard هم همین امتیازو میدی،بعدشم کسی میگه بد امتیاز میدی گرد و خاک میکنی:دی
منم الان بالاخر Bourne Ultimatum رو دیدم،از اون فیلمای خیلی خوبی بود که اسکاری نیستن!البته شاید اسکار سنت شکنی بکنه!بدون شک کارگردانی و فیلمبرداری فیلم خیلی عالی بود.مخصوصا فیلمبرداریش که شسته رفته و ثابت و لوس نبود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or