Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اولیش فیلم Amadeus بود که درباره زندگی Mozart اهنگساز بزرگ المانی هست. فیلم اگرچه از نظر تاریخی کاملا صحیح نیست و چندین جا مورد داره اما داستان خیلی قشنگی داره. از همه مهم تر بازیگرانی هم که توی فیلم هستن مخصوصا کسی که نقش سالیری رو داره فوق العاده خوب عمل میکنن. اگه به موسیقی کلاسیک یا خود Mozart مثل من علاقه دارین که دیدن این فیلم حتمیه اما حتی اگه زیادم توی بند موسیقی کلاسیک نیستین بازم دیدن این فیلم توصیه میشه
امتیاز این فیلم از نظر من 8.5/10 هست.
Immortal Belived رو دیدی اشکان؟بسی فیلم زیباییس،اونم در مورد لودویگ هستش،گری الدمن هم بازی کرده توش.
در مورد این Amadeus هم رو کاور DVD ایش یه جمله یی نوشته که خیلی باحال بود:About as Close to Perfection as Movies Get.البته من کاملا موافق نیستم ولی خوب حمله یی زیباست.
اما الان میرسیم به بهترین فیلمی که این چند وقته من دیدم. فیلم Das Boot از Wolfgang Petersen رو شاید بشه گفت از بهترین فیلم های جنگی هست که من تا الان دیدم. فیلم درباره زیر دریایی های المان در زمان جنگ جهانی دوم هست. این فیلم از نظر من بهترین فیلم تاریخ در زمینه زیر دریایی هست و از The Hunt for Red October که خودش خیلی فیلم خوبی هست ده ها پله بالاتره
فیلم زمانش حدود 293min یا 5 ساعت هست (البته این ورژن Uncut فیلم بود). این فیلم یک کات عادی به مدت 150min-210min داره که برای نشون دادن توی سینماست و این کات هم در واقع mini series هست که توی المان به صورت سریال نشون داده بودن. من پیشنهاد میکنم اگه این فیلم رو میگیرین که ببینین حتما ورژن Uncut رو بگیرین که کامل دیده باشین.
این فیلم دیدنش به شدت توصیه میشه.
oh my gosh!!گفتی چند دقیقه؟؟!!من دارم اینو ولی هنوز ندیدم،ولی فکر کنم مال من همون 150 دقیقه باشه چون میدونیی که تو ایران Uncut و Director's Cut معمولا کسی حالیش نمیشه!حالا که گفتی برم ببینمش.

ببینم کدوم فیلم رو دیدی که تا حالا بهش 10 ندادی ؟ :)
پایه خریدنش که هستم.فقط یک جای خوب رو معرفی کن تا برم تو کارش...:biggrin1:
در مورد اینکه بهت بدهم یا نه هم باید با وحید مشورت کنم.:cheesygri

مثلا به چی 10 دادم؟!

Immortal Belived رو دیدی اشکان؟بسی فیلم زیباییس،اونم در مورد لودویگ هستش،گری الدمن هم بازی کرده توش.
در مورد این Amadeus هم رو کاور DVD ایش یه جمله یی نوشته که خیلی باحال بود:About as Close to Perfection as Movies Get.البته من کاملا موافق نیستم ولی خوب حمله یی زیباست

Immortal Beloved جزو فیلم های محبوب من حساب میشه. گری الدمن هم که کم میشه توی فیلمی نباشه و خوب بازی نکنه. من این فیلم رو 3 سال پیش روی تیوی دیدم و همیشه رد این بودم یک روز DVD شو بگیرم. شانسم زد سونی این فیلم رو روی بلوری منتشر کرد. بعد از این سه سال دیدم فیلم رو بازم به همون اندازه لذت بخش بود. خوبی ریلیز بلوری این بود هم تصویر خیلی خوبی داشت و صداش هم Dolby TrueHD بود که lossless هست برای همین میشه بینهایت لذت برد از شاهکارهای بتهوون.
جالبیش اینه بعضی ها اصلا حال نمیکنن با Immortal Beloved ولی به نظر من فیلم خیلی خوبی بود. در مورد مقایسه با Amadeus به نظرمن Immortal Beloved یکم فیلم honest تری بود ولی جفتشون جزو فیلم های خیلی خوبی هستن که این روزا سخت پیدا میشه کسی بسازه دیگه.

در مورد Das Boot هم بگم بعیده که از این فیلم نا امید شی. حتی ورژن کوتاه تر هم خیلی فیلم خوبیه. اگه دیدی و خوشت اومد ارزش داره کل ورژن mini series رو دانلود کنی.

من الان نگاه کردم تو IMDb ،ورژنی که تو سینماها پخش شده و 6 تا اسکار کاندید شده 150 دیقه بوده،ورژن Director's Cut اش 209 دیقه بوده،اینی هم که تو دیدی یحتمل دیگه خیلی خفنه!!و فیلم سینمای حساب نمیشه!ولی وزين من حدود 3 ساعت و 23 دیقه بود که میشه 203 دیقه و معلوم نیست دقیقا کجاا قرار میگیره!!البته فکر کنم با عنوا بندیش اگه حساب کنیم همون 209 دیقه ی Director's Cut میشه که بازم خیلی خوبه!
راستی این کارگردانش همون Air Force One هستش که!!!اه اه!!من تو فیلم دیدن خیلی وسواس دارم و قبل دیدن فیلم راجه بهش تحقیق میکنم و کمتر فیلم بدون پیش فرض میبینم،ولی این Air Force One رو جایی با بروبچ دیدم و واقعا خیلی بدم اومد!مخصوصا که هریسون فورد هم توش بازی میکرد!

Amelie 9.5/10
فقط میتونم بگم بسیار زیبا بود این فیلم...البته نسخه پاره پارشو تو تیوی وطنی دیده بودم ولی ...
Rattatuille 9.0/10
یکی از بهترین انیمیشنهایی که توی این چندساله اخیر دیدم توی لیست Favorites های من دقیقا بعد از Incredibles در جایگاه دوم قرار میگیره :cheesygri

خوب منم یه سری فیلم که تو این هفته دیدم:​
Running Scared​
9.0​
من نمی دونم چرا کسی این فیلم رو ندیده​
ولی من که خیلی خوشم اومد ازش​
کلا ازین فیلم ها مثل بابل و کرش که چند تا داستان تو یه فیلم هست خیلی خوشم میاد​
حتما اگه ندیدیش ببینید​
یچزی تو مایه های کرش ولی اکشنه​
( نظرتون رو هم اگه دیدید بگید)​

Disturbia​
8.5​

Live Free or Die Hard​
8.0​

The Simpsons Movie​
8.0​

40 Days and 40 Nights​
3.0​
این جور فیلم ها یا باید س... باشن یا خیلی کمدی ولی این هیچ کدومش نبودن​

Euro Trip​
10​
من عاشق این فیلمم​
هر دفعه با دوستا میشینیم می بینیمش کلی می خندیم​
واقعا خنده داره​
مخصوصا وقتی که میرن اورپایه شرقی و با 1.77 سنت چکارا که نمی کردن​

3:10to Yuma ....................8.5
خيلی خوشم اومد از اين فيلم.پايان خيلی خوبی داشت.

---------------------------------

License to Wed ........................... 6
سرکاری بود خيلی زياد.اين فيلم رو ديدم چون فکر ميکردم خنده داره ولی تيکه هاييش که منو خندوند کمتر از انگشتان يه دست بود.

---------------------------------

Mr.Brooks .............................. 8
No comment ...

فیلم The Grudge رو نمیدونم دیدید یانه اصل فیلم ترسناکه من که هر بار میبینم تازگی اول رو برای من داره

یک فیلم ترسناک معرفی کنید مثل فیلم The Grudge ؟

The grudge واقعا فیلمه خفیه من The Grudge 1,2 رو هم ورژن ژاپنیشو دیدم هم آمریکاییش البته به نظر من ژاپنیش ترسناک تر امتیاز 10 رو به نسحه ی ژاپنیش میدم
راستی The Messenger هم تو مایعه های The Grudge هست حتما ببینیدش

Terminal 8/10
خیلی جال بود به همه توصیه میشه
40 Days & Nights 7/10
جالب ، خنده دار . بازی خوب جاش هارتنت . واقعا سرگمتون میکنه . من که لذت بردم .
Lucky Number Slevin 8.4/10
خیلی فیلم خوبیه . فقط الکی +18 شده . بازی عالی جاش هارتنت . جالب اینجاست قیافش با چهل روز و ..
180 درجه فرق می کنه . بروس ویلیس و لوسی لیو هم خوبند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or