Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

میلاد ! امتیاز رزیدنت ایول رو ندادی که !
حامد کدوم میلاد رو منظورته ؟؟؟ یه پسر عمه دارم اسمش میلاده منتها پست بالا رو خودم دادم :biggrin1:
چند خط آخر پستم نیومده نمیدونم چرا ولی خوب امتیازم 7 از 10 هستش .
تو این فاصله فیلم the holiday رو هم دیدم .
فیلم داستان فیلم خیلی قشنگ بود و ارزششو داشت که وقت برای دیدنش بذارم .
6.9 از 10 ( با رزیدنت اویل بیشتر حال کردم :-")

دوستان به سلامتی من DiE HarD رو دیدم.واقعا قشنگ بود.از اون فیلم هایی هست که واقعا دوست دارم هر از چند گاهی ببینیم.در واقع فکر کنم اکثرا هم از این نوع فیلم ها رو دوست دارن.در واقع این دست فیلم ها,فیلم های عام پسند هستند.و برای سرگرمی خیلی خوب هستند.
درسته که فیلم صحنه های خالی زیاد داشت ولی جالب بود.تنها ایرادی که فعلا به ذهنم میرسه خیلی خیلی سطحی و کلیشه ای بودن نقش دختر بروس بود.که چیزی جز یه گروگان معمولی که دیگه تو فیلم های متوسط و ضعیف هم می بینیم نبود.
Things i liked:
صحنه Fake منفجر شدن "کاخ سفید".
جنگ بروس با اون سربازه که مثل فنر از این ور به اون ور می پرید.

امتیاز..............................................8.5/10
:eek:

آخرین ویرایش:
خوب اینم امتیاز آخرین فیلمای دیده شده توسط من :
Next ..................................................7/10
ایده ی فیلم به نظرم خیلی خوب میومد و میتونست فیلم خیلی جذابتر از این باشه ولی به نظرم
آخر فیلم سرهم بندی شده بود بازیگر نقش دختره ( شرمنده اسمشو نمیدونم ) به نظرم خیلی بازیش افتضاح اومد . در مورد کیج هم هیچ حرفی برای گفتن ندارم . نه میشه گفت خوب بود نه میشه گفت افتضاح .
------------------------------
A History Of violance...............................7.6/10
داستان خوب . کشش کافی . بازی های منطقی ولی باز هم به نظرم یه پایان سرهم بندی شده . مگه میشه یه نفر این همه دروغ به خانوادش بگه اونا هم الکی الکی اونو ببخشن . جالبترین صحنه هم صحنه توی راه پله بود از نظر من . نه به خاطر ماهیت س. ک س ی بلکه به خاطر اینکه برگشت به ذات مرده رو نشون میداد . ذاتی که این همه سال پنهان مونده بود . در کل به نظرم متیازی که دادم کافیش بود .;)
--------------------------------------------
The End Od Affair .........................6.5/10
تریپ لاو اما این بار نامشروع . داستان جذابی داشت ولی من اصلا از بازی مرده خوشم نیومد . از همون اول قصه تابلو بود . دیدم گفتم یا زنه میمیره یا مرده ( حالا از اول اول که نه از وسطاش )
-------------------------------------------
Red Eye ..................................8/10
داستان جالبی داشت و بازی بازیگراش واقعا به نظرم خوب اومد هر چند که عالی نبود . یک فیلم جالب که هیچ وقت یه شاهکار نمیشه ولی این از ارزشهاش کم نمی کنه . نکات منفیش بعضی شخصیت های زائد مثل همون دختر بچه و پایان تین اجریش بود . در کل خوب بود .
scent of a woman .......................................8.5/10
بازی خوب آلپاچینو و بازی خوب آلپا چینو و بازی خوب آل پاچینو . در آخر هم داستان و پایان خوب .
Recurit .....................................8.7/10
بازی خوب پاچینو و فارل . داستان خوب . پایان خوب و غیر منتظره . در کل فیلمی بود که ارزش 2- 3 بار دیدنو داشت .
همینا باشه تا بعد .

آخه چرا ؟ حالا کمه یا زیاده . البته شاید منم یکم سخت گرفتم ولی 7 به بالا یعنی خیلی خوب دیگه .
شاهکار که نبود دیگه. یه فیلم خیلی خوب بود . البته اینها نظرات شخصیه منه . نظرتون راجع به بقیه
امتیازا چیه . شاید اشکل از منه .

دوستان به سلامتی من DiE HarD رو دیدم.واقعا قشنگ بود.از اون فیلم هایی هست که واقعا دوست دارم هر از چند گاهی ببینیم.
اگه جاي من بودي چي !!!
من تو سينما ديدم با دالبي 5.1 كانالا ... سانس 2.5 شب تو دبي :love:
خيلي باحاله مخصوصا همون جاهايي كه خودت گفتي ...
فيلم داره ميگه : آمريكا، دست از اين تكنولوژي بردار... آدم هايي هستند كه مي تونن باباي كشورت رو در بيارن
;)
بهترين صحنه ها :

ويروسي كه با زدن Del مي تركيد :love:
صحنه ي فيك انفجار كاخ سفيد :love:
اون يارو كه تو زير زمين هر كاري مي خواست مي كرد:love:
مونتاژ سخنان ريس جمهور هاي آمريكا :love::love::love:
مردن اون زنه تو كاناله آسانسور:love:

بد ترين صحنه ها :

پريدن بروس رو جت :sick:
پرت كردن ماشين تو هلي كوپتر توسط بروس :sick:

Tenacious D in The Pick of Destiny
بهترین کمدی هستش که امسال دیدم که البته پارسال ساخته شده :biggrin1: . پیشنهاد میکنم حتما ببینید .
امتیازم به فیلم 7.5 از 10 ه .
Night Listener
فیلم قشنگیه و ارزش دیدن رو داره . داستان فیلم در مورد یه گوینده رادیوی معروفه که داستان زندگی یه پسربچه رو میخونه و تحت تاثیر داستان با او دوست میشه .
امتیازم به فیلم 6.5 از 10 ه .

Fracture .................. 8
فيلم قشنگ ، داستان جالب ، پايان خوب .

----------------------------------

Shrek 3 ................... 5.5
ما نفهميديم اين همه Hype واسه این بود ؟!!
Terrible

---------------------------------

I Now Pronounce You Chuck and Larry ......................6.5
صحنه های بسيار نفرت انگيزی داشت.اون قدر که انتظار داشتم خنده دار نبود و به نظرم ارزش يک بار ديدن رو به زور داره.

دیروز نشتم فیلم Dumb & Dumber رو دیدم با بازیه جیم کری فیلم بسیار زیبایی بود من که خیلی لذت بردم!
البت باحال با زیبا فرق داره:دی
صحنه های بسيار نفرت انگيز
:laughing::laughing:رد گم کنی:دی
Arabian Nights يا به قولي Fiore delle mille e una notte كار ِ كارگردان ِ فقيد ايتالياي Pier Paolo Pasolini .
سعید عجب اشتباهی کردی:biggrin1:من تقریبا مطمئنم که تا ابد هیچ فیلمی از این بشر نبینم:biggrin1:پازولینی بهتر از هر کس دیگه ای میتونه حالتون رو از هر چیزی که بگین بهم بزنه حتی ****:دی
حالا فهمیدی چرا میگم کن فوق العاده مزخرفه؟:دی چون این فیلم Grand Jury Prize رو برده:دی
کلا اگه یه روزی قرار باشه مزخرفترین فیلمسازهای تاریخ لیست بشن پازولینی یحتمل آخره:دی حتی پاینتر از Uwe Boll:دی و ابولفضل جلیلی و شاید کیارستمی:دی:biggrin1:

آخه عماد كارايي كه تو همه ي فيلم ها با دليل انجام مي شدن ( ! ) اينجا بدون دليل و رو هوا بودن ... آخه مگه ميشه يكي خواب باشه ... :biggrin1:

فكر مي كنم صفحه هاي فيلم نامش قاطي پاتي شده بود ...

خدا رو شكر كسي خونه نبود !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or