خوب اینم امتیاز آخرین فیلمای دیده شده توسط من :
Next ..................................................7/10
ایده ی فیلم به نظرم خیلی خوب میومد و میتونست فیلم خیلی جذابتر از این باشه ولی به نظرم
آخر فیلم سرهم بندی شده بود بازیگر نقش دختره ( شرمنده اسمشو نمیدونم ) به نظرم خیلی بازیش افتضاح اومد . در مورد کیج هم هیچ حرفی برای گفتن ندارم . نه میشه گفت خوب بود نه میشه گفت افتضاح .
------------------------------
A History Of violance...............................7.6/10
داستان خوب . کشش کافی . بازی های منطقی ولی باز هم به نظرم یه پایان سرهم بندی شده . مگه میشه یه نفر این همه دروغ به خانوادش بگه اونا هم الکی الکی اونو ببخشن . جالبترین صحنه هم صحنه توی راه پله بود از نظر من . نه به خاطر ماهیت س. ک س ی بلکه به خاطر اینکه برگشت به ذات مرده رو نشون میداد . ذاتی که این همه سال پنهان مونده بود . در کل به نظرم متیازی که دادم کافیش بود .

--------------------------------------------
The End Od Affair .........................6.5/10
تریپ لاو اما این بار نامشروع . داستان جذابی داشت ولی من اصلا از بازی مرده خوشم نیومد . از همون اول قصه تابلو بود . دیدم گفتم یا زنه میمیره یا مرده ( حالا از اول اول که نه از وسطاش )
-------------------------------------------
Red Eye ..................................8/10
داستان جالبی داشت و بازی بازیگراش واقعا به نظرم خوب اومد هر چند که عالی نبود . یک فیلم جالب که هیچ وقت یه شاهکار نمیشه ولی این از ارزشهاش کم نمی کنه . نکات منفیش بعضی شخصیت های زائد مثل همون دختر بچه و پایان تین اجریش بود . در کل خوب بود .
scent of a woman .......................................8.5/10
بازی خوب آلپاچینو و بازی خوب آلپا چینو و بازی خوب آل پاچینو . در آخر هم داستان و پایان خوب .
Recurit .....................................8.7/10
بازی خوب پاچینو و فارل . داستان خوب . پایان خوب و غیر منتظره . در کل فیلمی بود که ارزش 2- 3 بار دیدنو داشت .
همینا باشه تا بعد .