Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

چرت ترین بود تو این سری فیلم به نظر من!
من فقط تو این موندم چجوری پایه اون باباهه رو هربار یه جوری به ماجرا باز میکنن ! :laughing:

Black Hawk Down

7/10

خوب یه کم فکر کنم دیر رفتم سراغه این فیلم !
به هر حال فیلم خوبی بود و ارزش وقت گذاشتنو داشت .
دومین فیلمی بود که دیدم حتی یه بازیگر زن هم نداره !
برام جالب بود چجوری سعی کرده بودن جو داخلی نیروهای ارتش و دلتا و کلا نیروهای نظامی رو خوب و جذاب نشون بدن تا ملت جذب شن ! :)

بشدت هوس کردم برم دوباره Delta Force : B H D رو بازی کنم . حیف که بعضی مراحلش واقعا خسته کننده میشد و همه دشمنا هم با یه تیر میفتن و اگر نه حتما اینکارو میکردم !

آخرین ویرایش:
Th3ri = 2/10
این فیلم به شدت سر کاریه :eek: پیشنهاد می کنم اصلا طرفش نرید 2 ساعت الکی تو سینما نشستم این فیلمو دیدم آخرش آدم تازه می فهمه چقدر سر کار رفته :biggrin1: :sick:
با اینکه ماله 2007 هست و جلوه های ویژه :laughing: ماله 20 سال پیشه

فیلمه خوب .. بازیگری خوب .. ( من ازین مرتیکه John Cusack خوشم میاد :biggrin1: ) .. از اول فیلم تا آخر رو اعصابتون قرار میگیرید هر لحظه ممکنه یه اتفاقه عجیبی بیافته .. یه بلایی سره طرف بیاد .. واقعا تجربه جالبی بود .. داستانش شاید تکراری باشه ولی وقتی همه فیلمو میبینید میفهمید که واقعا یه چیزه جدیدیه من که لذت بردم :biggrin1: ( توجه : فیلم تو سینما دیده شده واسه همین تاثیر روانیش زیاد بود ! )

ترسناکم بود یکمکی ( یعنی زیاد ! ) کلا ارزششو داشت من به فیلم 8 از 10 میدم

1408_posterbig.jpg

The Heartbreak Kid
در کل فیلم بدی نبود ( میتونست بهتر باشه ) و ارزش یه بار دیدنو داشت .
امتیازم به فیلم 6.5 از 10 ه.
1408
فیلمیه که واقعا میشه احساسش کرد. بعد از یه مدت که تقریبا تمام فیلم های مهیجی که دیده بودم بیشتر حال به هم زن بودن از دیدن این فیلم واقعا لذت بردم . پیشنهاد میکنم حتما ببینید .
امتیازم به فیلم 8 از 10 ه.
Next
از نیکولاس کیج خیلی بدم میاد ( دست خودم نیست :biggrin1:) از همین جهت زیاد با فیلم هاش حال نمیکنم . با موضوعش خیلی حال کردم منتها تو بعضی قسمت ها واقعا فیلم رو به ... کشوندن .
امتیازم به فیلم 6.5 از 10 هستش.

a21 Weeks Later

(اون a جزوه اسم نیست. برای این گذاشتمش که 21 نیاد سمته راست)

9.5/10

خیلی خیلی خیلی بهم حال داد ! خیلی دوست داشتم یه فیلم زامبولی ببینم که ایجوری باشه . :)

من که اصلا نمیدونستم این فیلم در مورد چیه و اینا ، با اولش خیلـــــــــــــی حال کردم. همون 8 دقیقه ی اول . . . پر از هیجان و اینا . . .

یکسری افراد رو نشون میده که توی تاریکی توی یه خونه ی قدیمی با غذا های خاک گرفته دارن زندگی میکنن . . . زامبی ها به خونه حمله میکنن . . . توی یه سکانکس بسیــــــــــار زیبا همه میمیرن به جز آقای x . . . که زنش رو جا میذاره و فرار میکنه و میره . . .
اینا از آثار ویروس rage ـه که باعث میشه جزیره انگلستان به فنا بره و مردم یا از گرسنگی بمیرن یا زامبی بشن . . . این ویروس خیلی سریع انتقال پیدا میکنه و کافیه یک مبتلا شما رو گاز بگیره . . .
بعد از چند هفته کلا جزیره خالی از سکنه میشه و حتی زامبی ها هم از گرسنگی میمیرن . . .
این ویروس هم که فقط از طریق انسان های زنده انتقال پیدا میکنه ، پس میشه گفت جزیره پاکسازی شده .
بعد از 28 هفته امریکای نیکوکار! میاد و کنترل جزیره رو بدست میگیره و یک قسمت حفاظت شده درست میکنه و مردم هم کم کم دوباره برمیگردن به جزیره و دوباره زندگی در انگلستان جریان پیدا میکنه . . .
حالا اینجا جریاناتی پیش میاد که . . . خوب خودتون فیلمو ببینید تا ببینید چه جریاناتی پیش میاد ! :)

اینم مخصوص کسایی که هنوز جذب فیلم نشدن . . . یه کم دیگه بخونید . . .
بچه های آقای x که برای تحصیل رفته بودن خارج از کشور حالا برمیگردن پیشه پدرشون . چند روز میگذره و بچه ها دور از چشم پدر و نیروهای نظامی ، از منطقه حفاظت شده خارج میشن تا به خونه ی قبلیشون برن و یه کم وسایل بردارن .
اونجا مادرشون رو میبینن که هنوز زنده س . . . بعدا معلوم میشه این خانوم یه مقاومت طبیعی ژنتیکی نسبت به ویروس داره و با اینکه ویروس توی خونِشه ، ولی زامبی نمیشه . . . ولی میتونه ویروس رو انتقال بده . . .
آقای x از همه جا بیخبر میره و بعد از چند ماه زنش رو میبینه و همدیگه رو kiss میکنن . . .
آقای x تبدیل به زامبی میشه . . .
اینجاس که به نظر من تازه فیلم شروع میشه و همین یه نفر ویروس رو دوباره پخش میکنه و . . .

در کل فیلم ِ زامبولی به این خوبی تا حالا ندیده بودم . موسیقی که در مواقع هیجان و اینا پخش میشد هم خیلی خوب کار شده بود و قلب رو به تپش مینداخت !

تنها ایرادی که میگیرم لهجه ی انگلیسی ِ بازیگران ـه ! :)

به همه توصیه میکنم حتما این فیلمو ببینن حتی کسانی که با فیلم horror و اینا حال نمیکنن . . .

Ratatouile
9/10
بیشتر از همه به خاطر کیفیت بینظیر گرافیکی (واقعا پیکسار توی زمینه تکسچر تکه!) و داستان جالبش بود (ریتم داستان یکم افسرده میکرد آدمو! پایان خوشی که آدم انتظار داشته باشه نداشت...)
Euro Trip
10/10
آقا آخر خنده اس این فیلم!!! من سر کم فیلمی ایینقدر خندیده بودم....
_دوستان اگر کسی فیلم این سبکی سراغ داره بگه! انگار اینا بیشتر آدمو میخندونن (غیر از سری A-Pie...)

آخرین ویرایش:
Euro Trip
10/10
آقا آخر خنده اس این فیلم!!! من سر کم فیلمی ایینقدر خندیده بودم....
_دوستان اگر کسی فیلم این سبکی سراغ داره بگه! انگار اینا بیشتر آدمو میخندونن (غیر از سری A-Pie...)

اگه تو سبک American Pie می پسندی، سری National Lampoons مثل اونه (همون جوری مورد دار و البته خنده دار)
اگر هم خنده دار به معنای کلمه می خوای برو سراغ فیلم هایی که Leslie Nielsen درشون بازی می کنه و در صدر اونا سه گانه ی The Naked Gun
واقعاً شاهکارن این سه فیلم
در کل بقیه ی فیلم هاشم خفنن (مثلاً Spy Hard یا خیلی های دیگه)

البته من The Hot Chick رو هم خیلی باهاش حال کردم
اینو توش Rob Schneider بازی می کنه که خدای خنده ست برا خودش، فیلم هایی که این آقا توش بازی می کنه هم توصیه می شن

در بین تمام اینایی که گفتم، سری Naked Gun یه چی دیگه ست، اول از همه برو اینا رو ببین تا بیای و به Euro Trip امنیاز بدی 3، به Naked Gun بدی 10

اگر هم خنده دار به معنای کلمه می خوای برو سراغ فیلم هایی که Leslie Nielsen درشون بازی می کنه و در صدر اونا سه گانه ی The Naked Gun
البته باید فیلم زیاد دیده باشی که لذت کاملو ببری از اینا.
من اخرین فیلمایی که دیدم ری LOTR بود،به قولی یه سری دیگه ماراتن LOTR رو پشت سر هم رفتم!فکر کنم این هفتمین بار بود!!
امتیازا:
Fellowship:9.5/10
صجنه پردازی و فیلمبرداری در حد تیم ملی فوتبال هلند سال 74!!!
Two Towers"10/10
اگه این فیلم یکی از محبوب ترین فیلمای منه و از معدود فیلمایی که امتیاز 10 بهش میدم اصلی ترین دلیلش عشقم به حکومت Rohan هستش.Charge....Eoarlingas!!!
Return of The King:9/10
خو این فیلم که بدون شک بهترین Epic کل تاریخ سینماس(کاری با پیشرفت علم و تکنولورژی ندارم!)و یکی از محبوب ترین صحنه های من تو این تریلوژی تو این فیلمه،صحنه ای که Rohirrim تو جگ گوندور مثل خورشید میاد بالا!!ولی خوب اون دو تای دیگه رو بیشتر از این دوست دارم،چون تو اونا کمتر جایی به نظرم منفیه ولی تو این به نظرم جناب تالکین بهتر بود اون روحها رو وارد ماجرا نمیکرد!

البته باید فیلم زیاد دیده باشی که لذت کاملو ببری از اینا.
اره بعضی جاهاش به یه فیلمایی اشاره میکرد که من نمیدونستم قضیه ش چیه.من یه قسمت فقط ازین سری دیدم.همون که میره تو سوپر مارکته طالبی بخره!! :)

a21 Weeks Later

(اون a جزوه اسم نیست. برای این گذاشتمش که 21 نیاد سمته راست)

9.5/10
واقعآ بهترین فیلم زامبی ای که دیدم همین بوده. البته Days هم خیلی باحال بود ولی این باحال تره. در راستای فیلمهای زامبی ای دو تا فیلم دیگه هم هستن که جالب بیدن :
Land Of The Dead که با اینکه توی سبک Horror هست ولی بعضی جاهاش آدم خندش میگیره. فیلم در مورد اینه که زامبی ها بالاخره باهوش شدن و میتونن با هم ارتباط برقرار کنن و ... { یه تیکه از فیلم که زامبی نقش اول تفنگ هم دستش میگیره !! }
Dawn Of The Dead که به نظر من بازی Dead Rising خیلی از عنصرهاشو از این فیلم گرفته. حتی یکی از بازیگرهای فیلم عین شخصیت اول Dead Rising هست. فیلم راجع به یه شهره که ویروس زده میشه و چند نفر میرن توی یه فروشگاه خیلی بزرگ قائم میشن و ...
Shaun Of The Dead که به همه ( کسایی که فیلمهای زامبولی میبینن و نمیبینن ) پیشنهاد میکنم اینو ببینن. یه فیلم کمدی محشر که فیلمهای زامبی ای رو مسخره میکنه. بعضی جاهاش واقعآ خنده داره !
1154470905_shaunofthedead.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or