Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Schindler's list

10/10
بخوام یک کلمه بگم شاهکار بود و افسوس اینو خوردم چرا 6 ساله دارمشو و هی امروز فردا کردم واسه دیدنش..100% جزو تاپ تن هست ....حس بعد فیلم دقیقا حس بعد از دیدن A.I و Cinema Paradiso بود..تو یک جمله باعث شد امشب جزو شب های خوبم باشه..
باید شبهای غمگینت میبود که؟:d(تِمه فیلم منظورمه)
موسیقی متنشو دیدی؟:|

باید شبهای غمگینت میبود که؟:d(تِمه فیلم منظورمه)
موسیقی متنشو دیدی؟:|
بهترین شب آدم همین شباست دیگه :dمیشینی زار میزنی خیلی حال میده!
موسیقیشو شنیده بودم قبلا اما شاهکاره(به لطف صدا سیمای خودمون فکر کنم همه ایران تا حالا موسیقی تمام فیلمای دنیا رو مجانی گوش دادن :d)...خدایی برای یک فیلم خوب و بیاد موندنی موسیقی شاهکار الزامیه

Amour

از خیلی ها تعریفش رو شنیده بودم و انتظارم از فیلم خیلی بالا بود ، ولی وقتی فیلم تموم شد و به خودم اومدم دیدم که فیلم از انتظارم هم خیلی بهتر بود ! یکی از بهترین فیلم هایی که اخیرا و شاید کل عمرم دیدم ، فیلمی که بدون هیچ کار اضافه ای جلوی TV میخکوبتون میکنه و حتی باعث میشه نگران تصمیمات و حرف های شخصیت ها بشید . شخصیت های فیلم هم به لطف فیلمنامه عالی و هم بازی بی نقص ( تکرار میکنم ، بی نقص ! ) بازیگرها عالی دراومده بودن ! داستان فیلم جوری هستش که بیشتر از هر فیلم دیگه ای میتونید باهاش ارتباط برقرار کنید چون ممکنه برای هممون اتفاق بیافته و در طول فیلم این ترس باهاتون هست و باعث میشه بیشتر در فیلم فرو برید . یکی از نکته های جالب فیلم عدم استفاده از موسیقی متن هستش ! موسیقی در خود فیلم خیلی بهش توجه شده ولی خبری از استفاده از موسیقی متن نیست و کارگردان از این موضوع استفاده کرده برای القای احساس بهت و پوچی ! و کاملا هم موفق بوده . در کل لقبی که میشه به فیلم داد یک چیزه ! Masterpiece !

10/10

من که اصلا باهاش ارتباط برقرار نکردم خیلی کسل کننده بود

Silver Linings Playbook

راستش با انتظارات بسیار پایین به سراغ این فیلم رفتم ولی برخلاف انتظارم فیلم عالی بود.
دیالوگ ها, ارتباط شخصیت ها با هم , فیلمبرداری و.... همه چیز عالی بود. بردلی کوپر و لارنس واقعا خوب بازی کرده بودن.

8/10

angels & demons
یه جا خوندم مثل اینکه کلیسا این فیلم رو محکوم کرده بود ولی من چیزی ندیدم که به ضرر دین باشه؟
واقعا فیلم معرکه ای بود و باید به ران هاوارد ایول گفت هر سکانس مثل یه تیکه پازل قشنگ سر جاش بدون هیچ نقصی میزون شده بود,اگر چه بعضی جاها پیچیده بود ولی فیلم به خاطر مرموز و هیجان انگیز بودنش آدمو میخکوب میکرد سکانس آخر فیلم هم محشر بود
وادارم کرد تا داوینچی کد رو هم ببینم .
9/10
از دستش ندید!:)

آخرین ویرایش:
2012 Silver linings Playbook
7.5/10
خوب بود! خوشم اومد:دی

2012 The Hunger Games
7.7/10
اینم خیلی خوب بود! فقط موضوعش چرت بود! ولی بازیگراش و ... خوب بودن و خیلی خوش ساخت بود!

2013 Mama
7/10
یک داستان آبکی ولی جالب:دی اینم بدک نبود جالب بود!

angels & demons
یه جا خوندم مثل اینکه کلیسا این فیلم رو محکوم کرده بود ولی من چیزی ندیدم که به ضرر دین باشه؟
واقعا فیلم معرکه ای بود و باید به تیم هاوارد ایول گفت هر سکانس مثل یه تیکه پازل قشنگ سر جاش بدون هیچ نقصی میزون شده بود,اگر چه بعضی جاها پیچیده بود ولی فیلم به خاطر مرموز و هیجان انگیز بودنش آدمو میخکوب میکرد سکانس آخر فیلم هم محشر بود
وادارم کرد تا داوینچی کد رو هم ببینم .
9/10
از دستش ندید!:)
البته اگه اشتباه نکنم اونی که محکوم کرده بودن شماره اول این فیلم به اسم کد داوینچی بود.

چه سوتی فاجعه ای دادم :-oران هاوارد گارگردان!تیم هاوارد گلر آمریکا!:d
بله حق با شماست نقش نویسنده کتاب ها هم خیلی مهمه در واقع خیلی از شاهکارهای سینما اثر اقتباسی هستن ولی متاسفانه تو ایران اصلا به این موضوع توجه نمیشه در واقع خیلی کم پیش میاد یه کارگردان
ایرانی بیاد یه رمانو تبدیل به فیلمنامه و بعدشم فیلم بکنه

Scary Movie 5

مثل قدیم ها بازیگر اصلی این مجموعه یعنی سیندی توش نبود, اما بازم خنده دار بود.
یه سری قسمت های بی مزه هم توش داشت اما در کل خوب بود. نمره من بهش:

8/10

Scary Movie 5

مثل قدیم ها بازیگر اصلی این مجموعه یعنی سیندی توش نبود, اما بازم خنده دار بود.
یه سری قسمت های بی مزه هم توش داشت اما در کل خوب بود. نمره من بهش:

8/10

چه فیلم هایی رو مسخره کرده؟

در ضمن

Shutter Island

انقدر اطرافیان ازش تعریف کردن که توقعم از این فیلم خیلی بالا رفت.

8.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or