Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Identity Thief
8/10
طنز جالبی بود. مخصوصا Jason bateman این بشر هر کمدی بازی میکنه ارزش دیدن داره.
A Good Day To Die Hard
1/10
جدا از اینکه نصف دیالوگ ها به زبون روسیه و حتی خود فیلم براشون زیرنویس در نظر نگرفته اکشن خسته کننده ای داره و تو نیم ساعتی که دیدم سه بار خمیازه کشیدم.

The Hunt - 2012
داستانش قشنگ بود واسه همینم که شده بهش 8 می دم
علی الخصوص آخرش که یک خورده ای خاص بود (یک ابهام جزئی داشت)

ابهام نداشت به نظرم.
آخرش نشون میده که همچین تهمت هایی هیچ وقت پاک نمیشن . لوکاس به یه هدف متحرک برا مردم تبدیل شده. به یه طعمه ی ابدی برا شکار که همیشه باید اماده باشه که تیری سمتش شلیک بشه.
جامعه هیچ وقت کاملا لوکاس رو نبخشیده و نمی بخشه.

جدا من تنها کسی هستم که با هابیت اونقدر حال نکردم و به نظرم انگار داستانش برای گروه سنی الف-ب نوشته شده بود؟!

البته میدونم که الان یکی نقل قول میکنه و میگه " باهوش هابیت اصولا تم کودکانه تری داشت " و اینا :دی.

6 شاید؟

شما تنها نیستید :|
به نظر من این فیلم به جز داستان جدید یک نوع کپی کامل و مکملی برای LOTR نبود و اصلا هیچ پیشرفتی نداشت . در کل من به شخص ـه امید بیشتری به قسمت 2 این فیلم دارم .

51SM3kAIKpL._SL500_AA300_.jpg

7/10

هابیت ترول میکنید؟ :دی بگذریم. نشستم این Warm Bodies رو دیدم. بعد از فیلم Silver Lining Playbook هیچ فیلمی اینقدر بهم نچسبیده بود :دی البته چسبندگی از این بابت که از ابتدای فیلم تا آخری یه لبخندی روی صورتم بود و داشتم حال میکردم با فیلم :دی یه دنیای دیگه از زامبی ها خلق کرد و خیلی هم خوب خلق کرد. امتیاز من برای این فیلم 7/10 هست اما این بدین معنی نیست که فیلم ضعیف بود. این نمره رو دادم چون شاهکار هایی مثل سیلور لاینین دیدم تو سبک رمنس. سعی کنید از دست ندید این فیلمو :دی

هابیت ترول میکنید؟ :biggrin1:
اصلا ترول نیست کاملا هم جدیه. از نظر من این فیلم یه روند فوق العاده خطی و بدون هیجان داشت. یعنی هیچ Twistـی توی داستان نیست که بخواد میخکوب یا حتی توجه ات رو جلب کنه. حالا میخواد ماله کتاب باشه یا فیلم. ولی خب من از منظره و جلوه های فیلم لذت بردم عین یه تابلو نقاشی بود.

Fast and Furious 6

فوق العاده تکراری ،حتی وجود راک هم جذاب نمیکرد فیلمو.
همون فرمول همیشگی رو دوباره تو یه قالب جدید گزاشته بودن یعنی سرعت و اکشن و چند تا در و داف (!) :دی
البته واسه کسی که بقیه نسخه ها رو ندیده باشه میتونه جذاب باشه که البته شاید یه چیزایی از داستانو نفهمه.

البته نشون دادن برادر جیسون استاتام میتونه نشونه خوبی واسه نسخه بعدی باشه.
مطمئنا نسخه بعدی رو من شخصا پول نمیدم تو سینما ببینم،صبر میکنم دانلود میکنم،والا :دی

در کل 5/10

اصلا ترول نیست کاملا هم جدیه. از نظر من این فیلم یه روند فوق العاده خطی و بدون هیجان داشت. یعنی هیچ Twistـی توی داستان نیست که بخواد میخکوب یا حتی توجه ات رو جلب کنه. حالا میخواد ماله کتاب باشه یا فیلم. ولی خب من از منظره و جلوه های فیلم لذت بردم عین یه تابلو نقاشی بود.

نمیدونم دیگه تصوّر هیجان از نظر شما یعنی چی؟؟؟روندش که خطّی بود(حالا نه اینکه روند بعضی فیلم ها open world ـه:)))ولی بی هیجان نبود.داستانش قشنگ نبود که بود کشش نداشت که داشت.جلوه های ویژه هم که دیگه خودتون وارد ترید.با این حال نفهمیدم که شما چه چیزی رو به عنوان هیجان می پسندید.والّا من یه نیگا به قسمت اول ارباب حلقه ها کردم این هابیت هیجانش از اون بیشتر بود(ولی خب کشش اون رو نداشت)

Die Hard
خیلی مزخرف بود داستان و بازی و شخصیت ها همه اشغال
2/10اون2بخاطر اون سکانس که650تا ماشین رو داغون کردن و11میلیون دلار خرجش کردن باحال بود ولی اخه براچی؟؟برا همچین فیلم مزخرفی؟؟
A Good Day To Die Hard
2/10
A Good Day To Die Hard
1/10
جداً اینقدر افتضاحه ؟! /:)
من هنوز ندیدم :دی بعید هم بود که ببینم :دی

نمیدونم دیگه تصوّر هیجان از نظر شما یعنی چی؟؟؟روندش که خطّی بود(حالا نه اینکه روند بعضی فیلم ها open world ـه:)))ولی بی هیجان نبود.داستانش قشنگ نبود که بود کشش نداشت که داشت.جلوه های ویژه هم که دیگه خودتون وارد ترید.با این حال نفهمیدم که شما چه چیزی رو به عنوان هیجان می پسندید.والّا من یه نیگا به قسمت اول ارباب حلقه ها کردم این هابیت هیجانش از اون بیشتر بود(ولی خب کشش اون رو نداشت)

منظورم از هیجان این نیست که یهو وین دیزل با یه فورد Mustang بیاد یه شلیک کنه تو مغز Gandalf. ولی یه چیزی که آدم نظرش بهش جلب شه. کلا فیلم WOW Moment نداره. کل فیلم اینا از نقطه A میرن به B و تمام. حالا شما باز میتونی بیای بگی " خب اگه حال نمیکنی نبین " یا " برو همون بتمن ببین بجای هابیت " و از این حرفا. ولی این واقعیته.

منظورم از هیجان این نیست که یهو وین دیزل با یه فورد Mustang بیاد یه شلیک کنه تو مغز Gandalf. ولی یه چیزی که آدم نظرش بهش جلب شه. کلا فیلم WOW Moment نداره. کل فیلم اینا از نقطه A میرن به B و تمام. حالا شما باز میتونی بیای بگی " خب اگه حال نمیکنی نبین " یا " برو همون بتمن ببین بجای هابیت " و از این حرفا. ولی این واقعیته.
البته صبر کنید تا قسمت های بعدی فیلم بیاد بعد. قبلا هم گفتم 1/3 کتاب کلا چیز هیجان انگیزی نداره و همش گشت و گذار و adventure هست. اگه میخواست دقیقا مثل کتاب بسازه که همه خوابشون میبرد :دی حالا اینجا پیتر جکسون آورد کلی تغییرات داد. صبر کنید قسمت های بعدی مخصوص 3 (که شاهد جنگ پنج سپاه خواهیم بود) بیادببینیم چی میشه.

جواب منطقی:خب منظور من هم از هیجان همونیه که شما میگید.از هر نظر که نیگاه کنی.کدوم فیلم سازی میتونست یه ماجراجویی ظاهراً ساده تا یه قلعه رو اینقدر قشنگ نشون بده.تازه نصف فیلم پیش زمینه واسه دیگر قسمت ها بود.
جواب خیلی منطقی:اگه حال نمیکنی برو همون بتمن رو ببین جای هابیت!

The Artist
راستش با یه ذهنیت نه چندان خوبی فیلم رو شروع کردم، یه فیلم سیاه و سفید صامت واسه من که 2 سالی میشه فیلم های جدید رو نگاه نکردم خیلی انتخاب جالبی نبود :دی ولی خب به هر حال فیلم رو دیدم و انصافا خیلی خوب بود، انتظارش رو نداشتم ریتم فیلم اینقدر خوب باشه و اینجوری تا انتها سرگرم کننده پیش بره. داستان فیلم خیلی خوب پرداخته شده بود و با وجود صامت بودن مشکلی احساس نمیشد، بازی های هم خیلی خوب بودن ولی موسیقی فوق العاده بود و نقش مهمی تو نحوه روایت داستان داشت. در کل فکر نمی کردم اینقدر خوشم بیاد :دی

تازه این تاپیک رو دیدم lol
یه چندتا از فیلم هایی که به تازگی دیدم :دی
The Hobbit An Unexpected Journey = 10/10
Welcome to the Punch = 9/10
Warm Bodies = 7/10
A Good Day To Die Hard = 6/10
Hansel & Gretel Witch Hunters = 5/10

A Good Day to Die Hard

3/10

A Good movie to F*ck this title Up :| این چی بود دیگه. حالم داشت بهم میخورد. تا آخر فیلم به زور نشستم. فیلنامه که کلا پلات هوله. اصلا یه چیز فاجعه بود. همش از خودتون میپرسید چرا؟ میشه مگه؟ آخه چجوری؟ کلا یه چیز داغونی بود. تنها نکته مثبتش صحنه های اکشنش بود. یاد شماره های 1 و 2 به خیر :(

Hansel & Gretel Witch Hunters

6.5/10

کلا با اینطور فیلم های فانتزی حال میکنم هیچ وقت هم برام تکراری نمیشن :دی جادوگری و داستان های بچگیم و ... حتی با سریال Once Upon a Time هم به همین دلیل فوق العاده حال می کنم. اگر از این طور سبک ها خوشتون میاد حتما ببینید. فیلم کلی هم خشونت داره. قلب در بیار و مخ منفجر کن و کله جدا کن همگی بخشی از این فیلم لذت بخش هستن :دی

برف روی کاج ها

فیلم که اصلا نفهمیدم چی بود و چی شد :دی کلا از سینما رفتن ، هدف های ارزشی تر و جدی تری دنبال میکردیم ! :دی

ولی مثل اینکه فیلم خوبی بوده ! :دی

10/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or