Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Dead Poets Society

8/10

یعنی من عاشق این Robin Williams ام:x:d
چهره ی عالی که ما رو یاد صحنه های غم انگیز و اشک آور فیلم هایی میندازه که این بازیگر و کارگردان بزرگ توی اون صحنه ها حضور داشت.یکیش مثل What Dreams May Come...که اشک آدم رو این بازیگر چنان با قیافه ی مهربون و در عین حال غم اگیز درمیاره که تاحالا یادم نمیاد سر هیچ فیلمی اینجوری گریه کرده باشم.
حالا به فیلم بپردازیم.توی این فیلم بجز Robin Williams (که نقش معلم مدرسه رو بازی میکنه) Ethan Hawk هم بازی کرده که البته خیلی بچه است و نقش دانش آموز دبیرستانی رو بازی میکنه.کلا فیلم جالب و سرگرم کننده ای بود.صحنه ی غم انگیز هم داشت و خیلی احساسی و زیبا بازی کرده بودند بازیگرا.در کل فیلم خوبی بود.

Bruce Almighty

7/10

فیلم خوبی بود.قبلا دیده بودم اما چیز زیادی ازش یادم نمونده بود.فیلم ایده ی خوبی داشت و بازیگرا هم خوب بودند.Morgan Freeman هم در نقش "خدا" واقعا کارش تحسین برانگیز بود.قبلا ترول ها و عکس هاش رو میدیدم اما یادم نمیومد که چقدر پر ابهت و قشنگ بازی کرده این نقش رو.

Looper

8/10

فیلم از بازیگرای خوبی استفاده کرده بود و حرف هایی داشت واسه گفتن که تکراری نبودند.داستان خوب و جالبی داشت.پایانش هم واقعا قشنگ و عالی بود.

12 Angry Men

9.5

00098561885547123650.jpg

فوق العاده بود فیلمش! با اینکه این فیلم برای 60 سال پیشه اما تک تک لحظاتش برام جذاب و جدید بود ... تقریبا تمام فیلم توی یه لوکیشن بود و سرجمع شاید 10 تا کات هم نداشت
بازی بازیگر ها مثال زدنی بود و اما نمیشه از فیلمنامه قوی این فیلم هم چیزی نگفت
این فیلم یکی از بهترین های تاریخ سینماس و احتمالا اکثر شما دیدین اما اگه کسی ندیده یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیش مرتکب شده :d

ironman3.jpg

IRON MAN 3

8.5/10

برای من دومین فیلم برتر مارول بود. یعنی این فیلم حتی در برخی نکات اونجرز رو هم کنار میزنه. گرچه با یه سری تویست های داستان مشکل داشتم اما جدا این فیلم من رو چسبوند به صندلی انقدر که پر از صحنه های اپیک و فوق العاده اس. از نظر من صحنه های اکشنش از اونجرز بهتر بود و از نظر داستانی یکی از بهترین فیلم های سوپرهیرویی بودش. کلا این سنت بد بودن 3 های سوپرهیرویی رو له کرد :دی.

بهترین صحنه:
صحنه ای که همه ی suit ها میان حس انفجار به من داد :دی
نکاتی که باهاش مشکل داشتم:
اندینگش خیلی عجیب بود از اونجایی که تاثیر مستقیم روی اونجرز داره. و قضیه Mandarin یه خورده غیر قابل تصور بودش!

کلا یه فیلم عجیب غریبی بودش شاید من خیلی جوگیر شدم ولی عالی بود عالی!

Iron man 3
9/10
تو اين سري خيلي پيشرفت داشته نسبت به نسخه هاي قبل از نظر جذابيت ,جلوه هاي ويژه هم كه محشر ، همينطور مثل avengers طنز مانند بودنش خيلي بيشتر جذابش كرده .

آخرین ویرایش:
Broken City
7/10

داستان فیلم میشه گفت کلیشه ایی بود و سرکی به دنیای کثیف سیاست زد و اینکه آدمها چه جور فقط به منفعت خودشون فکر میکنند نکته قابل توجه در این فیلم این بود که شخصیت والبرگ رو هر کدوم ار ماها میتونیم در زندگی داشته باشیم خیلی از ماها برای منفعتمون که مبادا منافعمون بخطر بیوفته چشم بر خیلی چیزها میبندیم (در زندگی اجتماعی - کاری - خانوادگی و ...) اینکه مثل والبرگ بود و در پی حقیقت و بفکر دیگران و اینکه حق دیگران رو بر خودمون ترجیح بدیم خیلی سخته درسی که فیلم میخواد بده اینکه در سیاست همه چی کثیفه و طوری که حتی شما از زن و خانواده خودتون میگذرید و اینکه در برهه ایی از زندگی میرسه باید برای نجات یه سری مسائل خودتون رو قربانی کنید

Jack Reacher
6/10

فیلمی کاملا خطی و بدون هیچ رمز ورازی که در آخر فیلم با یه معمای جواب نداده بشما فیلم رو پایان میبخشه فیلم خیلی بهتر و پر رمز و رازتر میتونست ساخته بشه و میخکوب کنه آدمو شخصیت پردازی نیمه متوسط این فیلم باعث ضربه خوردن بهش میشه و داستانی که جون دار نیست و معما طرح میکنه بطوری که آخر فیلم معمای اصلی رو پاسخ نمیده

The Master

بالاخره موفق به دیدن این فیلم شدم و در همون ابتدا فیلم با دیدن رفتار فردی تو ساحل متوجه بینظیر بودن این کاراکتر و همینطور بازی phoenix شدم که واقعا کار بینظیر بود از کج کردن دهانش تا نوع نگاهش و استیلش همه فوق العاده با فردی جور هستن. رابطه بین فردی و داد هم خیلی برام تازه و جذاب بود
پایان فیلم هم چیز غیر منظره ای بود برام بود ولی در کل فیلم یکمی پایان بی سرانجامی داشت ولی بازم قابل درک بود

8/10

The Master

بالاخره موفق به دیدن این فیلم شدم و در همون ابتدا فیلم با دیدن رفتار فردی تو ساحل متوجه بینظیر بودن این کاراکتر و همینطور بازی phoenix شدم که واقعا کار بینظیر بود از کج کردن دهانش تا نوع نگاهش و استیلش همه فوق العاده با فردی جور هستن. رابطه بین فردی و داد هم خیلی برام تازه و جذاب بود
پایان فیلم هم چیز غیر منظره ای بود برام بود ولی در کل فیلم یکمی پایان بی سرانجامی داشت ولی بازم قابل درک بود
به نظرم پایان فیلم دقیقا به همون گنگی شروع فیلم هست تا به شکل کنایه داری تاکید کنه به شوخی بودن گذر زندگی یه ادم.
دست و پا زدن برا فِرِدی کوئل از پناه بردن به الکل تا باور کردن استاد که قراره براش روشنگر مسیر باشه، تفاوت چندانی نمیکنه. در انتها دوباره پیکره ی زن ماسه ای پناه خیال فردی میشه. همونطور که در شروع تنها همدمش بود.
استاد مثلا قراره با یه نوع آرامش آرمانی راهنمای قهرمان داستان باشه. ولی در ادامه می فهمیم ارامش ظاهریش فقط یه دروغ بزرگه و عاملی که قراره باعث تحول قهرمان قصه بشه فقط تظاهر یه ادم دیگه اس و این به نظرم یه جور طعنه اس به روال معمول کلاسیک نویسی و تحول قهرمان در مسیر داستان.
فیلم اصل اعتقاد و باور رو زیر سوال نمیبره، فقط صداقت ادمها تو اعتقاد و ایمانشون رو زیر سوال میبره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ThroughWinter
سلام علیکم ...

Armadillo_DK_Bio_CitatPoster.jpg

گور کـَن

_ فرمانده پایگاه رو به یکی از اهالی روستا : ما برای نجات شما و بچه هاتون از دست طالبان اینجا اومدیم، باید به ما اطلاعات بدین ...
_ مرد افغانی : شما برای ما هیچ فرقی با طالبان ندارین ... اونا تفنگ دارن، شما هم تفنگ دارین ... اونا سَر ِ ما رو میبرن، شما هم سَر ِ ما رو میبرید ...

یه مستند اَ یه عده سرباز دانمارکی که به عنوان نیروهای ایساف اعزام میشن به یه پایگاهی تو هلمند افغانستان، به اسم آرمادیلو ...

کارگردان و گروهش شیش ماه با سربازا تو کمپ زندگی میکنن و تصویر میگیرن...
شروع فیلم تو دانمارکُ موقع اعزام ِ سربازاس ... پایان فیلمَم دوباره تو دانمارک و موقع برگشتن سربازا از افغانستان...

داستان یه سری جوون دانمارکی که خوشی زیر دلشون زده و حالا واسه تنوع میخوان ماجراجویی کنن و کال اف دیوتی رو به صورت واقعی حس کنن... وقتی یَم خسته شدن، برگردن سر ِ عشق و حالشون تو دانمارک ...
همشون یه جورایی گــُنگــَن ... خودشونم نمیدونن واقعا به چه هدفی پا شدن اومدن افغانستان ... فقط محضه اینکه یه تجربه جدیدی کرده باشن و یه کــَم تفنگ بازی کنن و خون بریزن ...

به اصطلاح یه مستند ِ ضد جنگِ ولی در اصل ستایش ِ سربازای دانمارکیه ...

یه صحنه های فجیعی از کشتار افغانیا توش داره ...
موقع اکران سر و صدای زیادی تو دانمارک کرد ...
اولین مستندی یَم هَس که جایزه دو هفته کارگردان‌های جشنواره کن رو بُرده ...

نمره : :thumbup:

Les Miserables

220px-Les-miserables-movie-poster1.jpg

یه راه درستی هست برای ساختن فیلم از روی یه موزیکال که این راه رو هوپر بلد نبود.

وقتی به اثر رو قراره از یه بخشی اقتباس بشه و توی مدیوم سینما ساخته بشه, باید یه سری تغییراتی توش داده بشه. میدونم میخواسته به موزیکال پایبند باشه ولی به چه قیمتی؟

اولا فیلم بیش از اندازه طولانیه که با توجه به نوع ادیت فیلم این طولانی بودنش عذاب آور میشه.
به این طولانی بودنش حالا قاب بندی های عجیب غریب و بیجا رو هم اضافه کن. این قاب های کج و کوله چی بود واقعا؟ Dutch Angle اگه جای درست استفاده بشه هم خیلی effective هست و هم خیلی باحال بنظر میاد. هوپر فقط قسمت باحالی رو در نظر گرفته و هرموقع دلش خواسته دوربینو کج کرده که توی خیلی از موارد حواس بینندرو پرت میکنه. فقط کج و کوله بودنشون نیست کلا قاب بندیا مشکل داره. استفاده ی زیاد از کلوز آپ که مثلا قراره به انتقال احساسات کمک کنه که بجز یکی دو صحنه کاملا برعکس عمل میکنه و باعث عذاب بیننده میشه و حتی باز منحرف کننده هست.

تنها چیزی که فیلم رو بالا میکشه بازیهای خیلی خوبش هست. از هتووی و جکمن و این دختر و پسر جوونه بگیر تا کارتر و کوهن همشون خوبن. بازی و خوندن راسل کرو هم بنظرم به اون بدی نبود که میگفتن. مسلماً مشکل فیلم راسل کرو نیست.

نمره C

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or