Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Killing Them Softly

KTS_poster.jpg

واقعا حال داد ، اصن یه وضعی بود فیلم ، خیلی با خیلی از دیالوگاش حال کردم ! فقط از اینکه اینهمه خواست Financial Crisis رو تو بعضی دیالوگ های فیلم داد بزنه زیاد خوشم نیومد ! کلا همه چی فیلم ردیفه ! از ایناست که باید پاش یه پاکت سیگار حروم کنی !! :دی کلا خیلی حال کردم 2 تا فیلم دومنیک و مک دونا رو دیدم ! خیلی وقت بود اینهمه خر کیف نشده بودم :دی بازیها که محشر بود مخصوصا گاندولفینی و پیت ! جنکینز هم واقعا خوب بود ! ولی کاش همون اسم رمان رو فیلم بود ! خیلی با Cogan's Trade حال میکردم :دی

9/10

اگه خیلی شک دارین به دیدن فیلم مک دونا ( Seven Psychopaths ) ، اول یه بار In Bruges رو ببینین ! تا بفهمین مارتین مک دونا کیه ! کلا با این In Bruges ترکونده ! جوری که تا اسم Seven Psychopaths آنونس شد ، برا خیلی ها ( از جمله خودم ) Most Anticipated سال 2012 بود .
In Bruges کجا این اشغال کجا !. بعد هرکی یه کار موفق داشته دلیل میشه هرچی بسازه شاخ و درست در بیاد؟ :)).
مغلطه نکن:
اگه خیلی شک دارین به دیدن فیلم استیون اسپیلبرگ ( War Horse ) ، اول یه بار A.I رو ببینین ! تا بفهمین استیون اسپیلبرگ کیه ! کلا با این A.I ترکونده ! جوری که تا اسم War Horse آنونس شد ، برا خیلی ها ( از جمله خودم ) Most Anticipated سال 2011 بود.

آخرین ویرایش:
dt1ats6rcdaybetgco.jpg

فیلم عالی بود ، واقعا عالی ، انقد عالی بود که بازی متوسط راسل کرو و خوندن افتضاحش :دی در کنار بقیه اصلا به چشم نیاد ، 2 بار تا حالا نگاهش کردم ، انقد زیبا هست و خیلی هم به کتاب وفادار بوده که من هنوز تو جوم . برای منی که کتابش رو 4 بار خوندم و قصد دارم هر سال که می گذره یه بار دیگه هم بخونمش خیلی خوب بود ، واقعا عالی بود . بیشتر از خود فیلم و موزیکال بودنش باز هم این داستان هست که فیلم رو انقدر زیبا می کنه ، آدم واقعا میمونه ویکتور هوگو چقدر آدم بزرگی بوده که 200 سال پیش به نتایجی رسیده که جوامع هنوز هم بهشون نرسیدن ، چقدر یک آدم می تونه بزرگ باشه . من به این فیلم 10/10 میدم ، نظرم هم کاملا احساسیه و هیچ گونه پشت بند فکتی نداره ، این فیلم با موزیکال بودنش موفق شد خیلی از مفاهیمی رو که هوگو می خواسته منتقل کنه تو کتاب رو به زیبایی منتقل کنه و این دقیقا همون چیزی بود که این کتاب نیاز داشت .

10/10 .

0yvcb8bsn6ce6ueu5xmm.jpg

فوق العاده بود .اصلا فکر نمیکردم انقدر قشنگ باشه . بازیگر نقش پی هم خیلی خوب بازی میکرد بعضی جاهای فیلم هم خیلی خنده دار بودش . فقط من موندم این ببر و گورخر و کفتار اینا واقعی بودن یا کامپیتوری . عجیب قشنگ درستشون کرده بودند . من حال و حوصله گفتن ایراد هارو ندارم چون انقدر کمن که اصلا به چشم نمیان . و فقط بهتون توصیه میکنم که این فیلم رو از دست ندید :x
امتیاز من : 10/10

فوق العاده بود .اصلا فکر نمیکردم انقدر قشنگ باشه . بازیگر نقش پی هم خیلی خوب بازی میکرد بعضی جاهای فیلم هم خیلی خنده دار بودش . فقط من موندم این ببر و گورخر و کفتار اینا واقعی بودن یا کامپیتوری . عجیب قشنگ درستشون کرده بودند . من حال و حوصله گفتن ایراد هارو ندارم چون انقدر کمن که اصلا به چشم نمیان . و فقط بهتون توصیه میکنم که این فیلم رو از دست ندید :x
امتیاز من : 10/10
یعنی این واقعا از اون فیلمای شاهکاره جلوه های ویژس.کل حیوانات و منظره ها هم کامپیوتری بودند.جالب اینه که کل فیلم توی یه استخر مربعی شکل 5 متری در ابعاد 80 در 90 متر گرفته شده(اگه اشتباه نکرده باشم!).دور استخر هم سرتاسر پرده سبز بود که ما تو فیلم اونا رو منظره میبینیم.شاهکارش موقعی خودشو رو میکنه که بدونید که بازیگر تمام مدت تنها بوده و اصلا هیچ موجودی اونجا نبوده ولی با این وجود اینقدر قشنگ و طبیعی بازی کرده که انگار واقعا اونجا بودند.حالا من هنوز ندیدم فیلمو فقط پشت صحنشو دیدم

Silver Linings Playbook

بهترین کمدی رمانتیک امسال بود. شاید این برگرده به اینکه امسال همچین فیلمایی خیلی زیاد نبودن. ولی به هرحال خوب بود.
داستان آدمایی که رسیدن به کسی که خیلی وقته از دستش دادن، براشون تبدیل به یه وسواس ذهنی شده.
به قول یه منتقدی راحت میشه پایانش رو حدس زد. ولی مسیری که میره تا به این پایان برسه خیلی عجیب غریب و غیر قابل پیشبینیه.
دو تا شخصیت مرکزی خیلی عالی داره و چندتا شخصیت جانبی که برعکس بیشتر فیلمای مشابه، حضورشون اصلا جنبه ی وقت پرکنی نداره و همه شون به شدت کافی و کامل هستند.
خیلی جاها شوخی ها زیادی تاریک میشن و خنده ها کمی دردناک. تصور کنید دو تا آدم که نشستن دارن قرص های دوران روان درمانی شون رو باهم مقایسه میکنن و از خنده ریسه میرن...
از یه جهت شاید بشه گفت فیلمش زیادی کلیشه ای و همون فرمول های همیشگی این ژانر هست. ولی خب همین که تونسته حداقل همچین فرمول هایی رو درست اجرا کنه خودش جای شکر داره.
و درضمن به هیچ وجه کتابش رو از دست ندید. یکی از لذت بخش ترین کتاب های سال بود که نحوه ی روایتش خیلی با فیلم فرق داره.
8/10

آخرین ویرایش:
KillingThemSoftly.jpg

فیلم خوبی بود ، عالی نبود به نظرم ولی واقعا ارزش دیدنو داره .
به طرز عالیی تک تک بازیگرا عالی بازی می کردن .
جو خیلی خاصی داشت .
دیالوگای قشنگی توش به کار رفته بود . به نظرم یه خرده فیلم کوتاه بودش و اگه یه مقدار زمانش بیشتر بود بهتر می تونست کارکتر های فیلم رو باهاشون آشناشیم .
اینم بگم که اسم فیلم کاملا به فیلم می خورد . قشنگ از روی اسم فیلم می تونستی تصور کنی فیلم درمورد چی هستش و جوش چه جوریه .

در کل نمره ی من : 7.5

به قول یه منتقدی راحت میشه پایانش رو حدس زد. ولی مسیری که میره تا به این پایان برسه خیلی عجیب غریب و غیر قابل پیشبینیه.
کل شباهنگ یه طرف پیش نمایش بهنام ناطقی یه طرف;;)

Dredd

72001310083634083170.jpg

انصافا فیلم خوبی بود.بعد از تعداد زیاد فیلم های تکراری در بازار داغ سینماها، وقت یه اکشن درست و حسابی و تخیلی بود که خستگی رو از تن آدم دربیاره.
فیلم، بازیگران زیاد معروفی نداشت ولی کار بازیگرا (مخصوص اون بازیگر هایی که تو محور اصلی فیلم بودند) خیلی خوب بود و به نوعی به کاراکترهای فیلم میخوردند!
شخصیت Dredd هم بسیار عالی کار شده بود و از نظر خشونت بین شخصیت قهرمان فیلم و کامیک شباهت بسیار زیادی وجود داشت.با توضیحات زیادم سرتونو درد نمیارم و میرم سر نقاط ضعف و قوت:
خوشبختانه فیلم نقاط ضعف آنچنانی نداشت و فقط میتونم به سه مورد زیر اشاره کنم:
_ بسته بودن محیط فیلم
_ بی پاسخ ماندن برخی سوالات، که در اکثر فیلم های امروزی متاسفانه به امری عادی دارد تبدیل میشود و کارگردان و فیلم نامه نویس زیاد توجهی به آن نمیکنند چه بسا پرداخت به جزئیات در بعضی فیلم ها میتواند حیاتی باشد
_ نداشتن پیچش زیاد داستانی

و نقاط مثبت:

+طراحی اخلاقیات کاراکتر فیلم بسیار شبیه به کامیک های این سری بود
+مواد مخدر و صحنه آهسته!
+اکشنِ کار شده و عالی
+خشونت بالا
+جلوه های ویژه
+دیالوگ های Dredd و اجرای بسیار خوب آنها که بعضا ماندگار هستند
+شخصیت Andersonn و قابلیت ذهن خوانی!

در کل اگر خیلی بیشتر به فیلم دقت کنیم شاید بتونیم نقاط بیشتری پیدا کنیم.

9/10

The Possession

به عنوان یه فیلم ترسناک که ساعت 3 شب(صبح) بخواید نگاه کنید ، فیلم خیلی بدی نیست
مخصوصا اگر با این پیش زمینه برید سراغش که داستانش بر اساس اتفاق های واقعی نوشته شده
/:)
:-j

بعضی از صحنه های فیلم (فقط بعضی از صحنه ها) میتونه ترس لحظه ای براتون بوجود بیاره
اما به طور کلی فیلم هیچ چیز خاصی برای گفتن نداره

داستان ضعیف و اتفاق های قابل پیش‌بینی، فیلم رو در همون سطح متوسط/ضعیف نگه میداره
استفاده از اون جعبه مضحک، منو یاد فیلم جومانجی مینداخت
:-&

اگر بخوام به یک نکته مثبت و خیلی خوب اشاره کنم ، بازی کاراکتر اصلی (تسخیر شده) فیلمه

--------------4/10--------------
g1ziw0g3mzu6zhny3hc.jpg

پ.ن :
موضوع تسخیر دیگه بیش از حد داره وسیله دست کارگردان های ضعیف میشه

فقط یه سوال برام پیش اومده اساتیدی که اومدن و به بینوایان نمره دادن چه نمره بالا چه متوسط چه کم رمان بینوایان رو خوندن که نمره دادن؟؟؟ یا فقط بر مبنای درس سوم دبیرستان (البته در کتابهای درسی در ایران) و اون تفکری که در مبنای این درس داشتن نمره دادن؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or