Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

این فیلم ها از نابودترین فیلم های زندگی من بود من 8 9 سالم بود کانل RTL هفته ای یه بتمن میذاشت سره این 2 تا با اینکه بچه بودم بازم ازش بدم میومد. از همه نظر کلا این بتمن های شوماخر واسه من عین تنبیه کردن بودش. برعکس بچه تر که بودم (:دی) زندگیم فیلم اولی اسپایدرمن بودش :دی.

Either you die in a trilogy, or live long enough to become Batman and Robin

من اولین فیلم بتمنی که دیدم Batman Returns بود رو VHS ! :دی بعدش بتمنه اصلی رو دیدم . بتمنه وال کیلمر رو هم بدم نیومد ولی بتمن و رابین دیگه سرطان فیلمهای بتمن بود . که خب نولان خیلی خوب درمانش کرد !‌:دی
دیگه شور همه چیز رو دراورده بودن . از لباس داغونه بتمن و رابین !‌ بگیر تا حرکاتشون ! دیگه بازیگری مثل جورج کلونی نباید نقش بتمن رو بازی کنه ! هر چیزی رو بتونم قبول کنم نمیتونم لباس بتمن رو رابین رو درک کنم !

عذر میخوام ولی به قسمت بالاتنه-ی بتمن نگاه کنید این نقطه-ها واسه چیه دیگه !‌:دی ( البته استارت این کار رو Batman Forever زد ولی لباس اون فیلم به مراتب قشنگ-تر از این یکی بود ! )
این لباس رو بزاریم کنار لباس ساده-ی بتمن تو Returns بخدا نمیشه روش تٌف هم انداخت !

بنظر من بهترین لباس بتمن تو کل فیمهاش لباس Batman Begins بود که تو TDK هم اوایلش تنش بود .
از نظر فیلمی هم که خب کلا بنظرم کارهای نولان تو صدر فیلمهای بتمن هستن بعدش برتون ( الان باز کیوان میاد :دی‌) بقیه هم ول معطلن !‌

The Dark Knight Rises

DarkKnightRises_TeaserPoster-900-75.jpg

بر خلاف نظر خیلیا از نظر من این بهترین فیلم سری بود ...

نا امیدی واقعی رو حس کردم ... تو صدای بین ... تو چهره ی بروس ...

از همون صحنه اولش تا صحنه آخرش از جذابیتش کم نمیشد ...

خیلی استثنایی بود این قسمت ...

خیلی رو فیلم کار شده بود ...

دست نولان طلا ...

با کیفیت 12 گیگ دیدم که حدود 4-5 شب طول کشید دانلودش اما ارزش تک تک ثانیه هاش رو داشت ...

10/10

The Dark Knight 9.5/10
The Dark Knight Rises 9/10

به اندازه ای جذاب بود که 2:45 رو احساس نکردم راستی چه صدای خوبی داشت این بین به آدم آرامش میداد>:) چقدر شخصیت منفی فیلم های نولان دلنشین هستن جوری که با هزار تا هیرو هم نمیشه عوضشون کرد
این اختلاف نیم نمره فقط بخاطر جوکر .

کریستفر نولان و دیگر هیچ:x

آخرین ویرایش:
The Dark Knight Rises 9.9/10

بی شک یکی از بهترین فیلم هایی بود که دیدم .. واقعا عالی بود .. کلا آخرش من نفهمیدم نولان خداست یا خدا نولان! .. فک کنم فقط به اندازه 0.1 از The Dark Knight باید بهش کمتر بدم .. The Dark Knight فراتر از فیلم بود .. :دی

Perfume - The Story Of A Murderer 8/10

به نظرم فیلم جالبی بود .. اگر کسی ندیده پیشنهاد میشه ببینه .. گرچه شخصا با بازی شخصیت اول فیلم خیلی حال نکردم .. اما خود فیلم و داستانش برام زیبا بود ..

بت منای برتون غیر اولی بقیه بیشتر مثل این نمایش عروسکیای کانال دو بودن :دی
گند زدی!:دی Burton کلا 2 تا بتمن داره! Batman و شماره دوم Batman Returns. اتفاقا دومی به مراتب بهتر از اولیه!:دی
بتمن: همونی که جک نیکلسون توش ژوکره.
بازگشت بتمن: همونی که مرد پنگوئنی و کت وومن داره.
این جوری بگم شاید یادت اومد:دی!

من همون پنگوئن ـشو دوس دارم :دی

batman for ever ـم برتون نقش داشت توش (فک کنم مدیر تولید یا تهیه کننده بود)

پ.ن:من اول اونو دیدم؛نوارشم یادمه یکی ازم پیچوند :|

Last edited by a moderator:
اتفاقا دومی به مراتب بهتر از اولیه!
مطمئنا... اینقدر بازگشت بتمن خوبه که به هیچ وجه زیر سایه بتمن های نولان قرار نمیگیره. برتون اینقدر تونسته فضای فیلم کمیکی مثل بتمن رو شخصی کنه که با هیچ بتمنی که تا حالا ساخته شده و قراره ساخته بشه نباید مقایسه بشه. جدا ار اینکه میشه سینمای شخصی برتون و مشخصه هاش رو به بهترین شکل تو همه جای فیلم دید، برتون از نظر فرم به جایی تو این فیلم رسیده که بعد ها هم نتونست تکرار کنه. فضای فیلم ممکنه در ابتدا کودکانه به نظر بیاد ولی اتفاقا با فیلمی تاریک و تلخ و عمیق طرفیم که با برتونیزه شدن تلخیش تو نگاه اول معلوم نیست و این دقیقا بزرگترین قوت فیلمه.در حالی از خیر و شر نمایان و Mind Blowing فیلمای نولان خبری نیست. درسته فیلم داستان پیچیده و واقع گرایانه بتمنای نولان رو نداره ولی دقیقا همون چیزیه که باید باشه.

the dark knight rises
واقعا از سطح انتظارم بالاتر بود! در این چند وقت اینقدر فیلم کمیکی چرت و پرت از نوع thor-capitan america-.... بیرون اومد که انتظارم به حد اونجرز رسیده بود ولی واقعا یه سر و گردن از همشون بهتر بود:dهرچند بعضی قسمتای فیلم یکم داستان آبکی میشد و مبارزه های تن به تن هم در مقابل فیلمی مثل ip man کودکانه به نظر میومد ولی بازم اینقدر صحنه های عالی داشت که آدم چند بار وسط فیلم کف کنه:d آخرشم یکم عجیب بود ولی قابل حضم بود به نظرم
8.5/10
سه تا نکته
اول اینکه مرگ بین بسیار ابلهانه و مسخره بود.پایان کار جوکر کجا و بین کجا.هرچند قلچماقی مثل تام هاردی تو بازیگری هم در حد اون خدا بیامرز نیست.
دوم اینکه نقش لینا در با اینکه شک آور بود ولی خیلی کوتاه بود.یه مبارزه رزمی بین لیانا و کتوومن یا بتمن خیلی جالبتر بود. مرگشم مثل مرگ بین اصلا خوب نبود.
سوم اینکه این زنیکه anne hathaway به نظرم اصلا در حد اسکارلت جانسون نیست. نه قیافش نه بازیش

the dark knight rises
واقعا از سطح انتظارم بالاتر بود! در این چند وقت اینقدر فیلم کمیکی چرت و پرت از نوع thor-capitan america-.... بیرون اومد که انتظارم به حد اونجرز رسیده بود ولی واقعا یه سر و گردن از همشون بهتر بود:dهرچند بعضی قسمتای فیلم یکم داستان آبکی میشد و مبارزه های تن به تن هم در مقابل فیلمی مثل ip man کودکانه به نظر میومد ولی بازم اینقدر صحنه های عالی داشت که آدم چند بار وسط فیلم کف کنه:d آخرشم یکم عجیب بود ولی قابل حضم بود به نظرم
8.5/10
سه تا نکته
اول اینکه مرگ بین بسیار ابلهانه و مسخره بود.پایان کار جوکر کجا و بین کجا.هرچند قلچماقی مثل تام هاردی تو بازیگری هم در حد اون خدا بیامرز نیست.
دوم اینکه نقش لینا در با اینکه شک آور بود ولی خیلی کوتاه بود.یه مبارزه رزمی بین لیانا و کتوومن یا بتمن خیلی جالبتر بود. مرگشم مثل مرگ بین اصلا خوب نبود.
سوم اینکه این زنیکه anne hathaway به نظرم اصلا در حد اسکارلت جانسون نیست. نه قیافش نه بازیش

کاملا باهات موافقم دوست عزیز(در تمام موارد. به خصوص در مورد anne hathaway).
اول خواستم یه لایک بزنم ولی از اونجایی که بصورت عجیبی نظرت با من کاملا در مورد این فیلم یکسانه دیدم یه لایک کفاف نمیده
ولی چون من یه مدتی بود فیلم جالبی ندیده بودم فیلم برام جذابیت بیشتری داشت.نمره من به این شاهکار:
9/10

اسکارلت جوهسنن بهتر از هاتاوی توی این فیلم بود =)) وای خدا آدم چه چیزا که نمیشنوه...

جواد رضویان هم بهتر از هیث لجر توی TDK بود اصلا. حالا کاری نداشته باشید که این 2 تا اصلا بهم ربطی ندارن فقط اینو بگید که بهترن :دی

حالا باز باید بگید نظرشخصی و اینا. این نظرات شخصی آخر دنیا رو نابود میکنه...
شخصیتی به اسم لیانا هم نبود والا. میراندا؟ یا تالیا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or