Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آقايون 2 تا توصيه مي كنم بهتون:

1: توصيه ي اول اينه كه قبل از ديدن فيلم هايي كه از روي كميك بوك ها ساخته ميشن، اگه مي خواين واقعاً انتقاد كنيد، بايد بشينيد و خود كميك بوك ها رو بخونيد و ببينيد، بعد نظر بديد. و بعد به اين اصل هم دقت داشته باشيد كه: اين فيلم داره از روي كميك بوك ساخته ميشه، بر اساس يك داستان كميك بوكي، و آره، مبارزه ها در يك كميك بوك به همين شكلي كه مي بينيد نابرابر، فاينال فانتزي گونه (مبارزه نوبتي) و خيلي خيلي غير واقعين... چرا؟ چون كميك بوكه!

2: بعد از رعايت توصيه ي بالا دقت كنيد كه دارين بتمن نيگا مي كنين، نه اسكپندبلز 2!
فانتزی بودن مبارزات یکچیزه مصونوعی بودنشون یک چیزه دیگست . کلا مصنوعی بودن و گاف تو مبارزات رو نمیشه به کمیک بودنش ربط داد.

Les Chansons d'Amour 2007

8/10

فیلم خیلی جالب بود ژانر درام موزیکال , من بیشتر تحت تاثیر درام بودنش قرار گرفتم هر چند که کارگردان فیلم رو در 3 قسمت ارائه داد و میخواست در قسمت سوم کمی از حالت غم داستان کم کنه اما اتفاقات موجود در فیلم و جو خاص پاریس توی فیلم حداقل برای من باعث شد توی همون حالت درام داستان بمونم که البته خیلی هم دوست داشتم
در کل واقعا از ایده های نو توی سینما استقبال میکنم در عین متفاوت بودن خیلی هم خوب بود

اين فيلم داره از روي كميك بوك ساخته ميشه، بر اساس يك داستان كميك بوكي، و آره، مبارزه ها در يك كميك بوك به همين شكلي كه مي بينيد نابرابر، فاينال فانتزي گونه (مبارزه نوبتي) و خيلي خيلي غير واقعين... چرا؟ چون كميك بوكه!

اولاً که چقدر به کمیک بوک پایبنده
دویوماً هم که تو اسپویلر،شرمنده دوستانی که هنوز موفق به دیدن TDKR نشدن داخل اسپویلر رو نبینن
در جایی که بتمن میره بلیک رو نجات بده در 2:08:05
A B batman C D صحنه یه همچین چیدمانی داره بتمن یه لگد میزنه به B و فرد A میوفته زمین،تا اونجایی که من میدونم این ربطی به فانتزی نداره;) اما نکته تلخ قضیه اینکه یکی دیگه میوفته زمین نیست کادر بندی و چیدمان افتضاحه که یارو فقط یه دستش،تفنگش و پاش تو کادر دوربینه:|:|:|:| چیزی که تو کارهای نولان دیده نمیشد!!!
56840460138441342471.png

عکسی که گذاشتم افتضاحه
تصویر هم از سمت راست کراپ شده،چون احتیاجی به اونور نبود
سیوماً به نظر میرسه اکشن فیلم براشون اهمیت نداشته وگرنه که خودشون احتمالاً این گیر و ایراد ها رو امکان نداره ندیده باشن

حالا همچین دنبال سوتی و گاف هستید از بتمن انگار همه فیلم های بدون گاف هستند تو هر فیلمی میشه بدترین گاف ها هم پیدا کرد چه تو گلادیاتور که تیر چراغ برق میشه یافت چه تو تایتانیک که جا دست جک (دیکاپریو) دست جیمز کامرون فکر کنم بود که نقاشی میکرد :دی
البته من این صحنه مبارزه زیاد توجه نکردم ولی الان رفتم دیدم جالب بود کلا :دی درکل چیزی عجیبی نیست اصلا

حالا همچین دنبال سوتی و گاف هستید از بتمن انگار همه فیلم های بدون گاف هستند تو هر فیلمی میشه بدترین گاف ها هم پیدا کرد چه تو گلادیاتور که تیر چراغ برق میشه یافت چه تو تایتانیک که جا دست جک (دیکاپریو) دست جیمز کامرون فکر کنم بود که نقاشی میکرد :دی
البته من این صحنه مبارزه زیاد توجه نکردم ولی الان رفتم دیدم جالب بود کلا :دی درکل چیزی عجیبی نیست اصلا
والا ! :دی من یه پست در این مورد دادم ولی پاکش کردم که سوءتفاهم نشه.
کلاً فیلمی نداریم که سوتی و گاف نداشته باشه. همون Godfatherـش توی IMDb بیشتر از 100 تا گاف براش لیست کردن ولی ارزش فیلم به خاطر این مشکلات پایین نمیاد.
در مجموع TDKR بدون شک (این بدون شک نظر شخصی نیست و حقیقت مسلمه ! :دی) یکی از بهترین فیلم های کمیکی تاریخ هست و به نظرم جالب نیست به خاطر دو تا دونه سوتی (که اونم چیزی بوده که اکثر مردم دفعه اول که فیلم رو می بینن متوجه نمیشن) بزنیم تو سر فیلم.

اولاً که چقدر به کمیک بوک پایبنده
دویوماً هم که تو اسپویلر،شرمنده دوستانی که هنوز موفق به دیدن TDKR نشدن داخل اسپویلر رو نبینن
در جایی که بتمن میره بلیک رو نجات بده در 2:08:05
A B batman C D صحنه یه همچین چیدمانی داره بتمن یه لگد میزنه به B و فرد A میوفته زمین،تا اونجایی که من میدونم این ربطی به فانتزی نداره;) اما نکته تلخ قضیه اینکه یکی دیگه میوفته زمین نیست کادر بندی و چیدمان افتضاحه که یارو فقط یه دستش،تفنگش و پاش تو کادر دوربینه:|:|:|:| چیزی که تو کارهای نولان دیده نمیشد!!!
56840460138441342471.png

عکسی که گذاشتم افتضاحه
تصویر هم از سمت راست کراپ شده،چون احتیاجی به اونور نبود
سیوماً به نظر میرسه اکشن فیلم براشون اهمیت نداشته وگرنه که خودشون احتمالاً این گیر و ایراد ها رو امکان نداره ندیده باشن

تا جایی که من دیدم، اینا زیر پاشون برف و یخه
و اگه دقت کنی اون فرد زمانی که بتمن می خواست به نفر به نفر دوم حمله کنه، در حال عقب رفتن (نه با چرخش) بود تا موقعیت بهتری پیدا کنه و خیلی راحت لیز می خوره و نقش زمین میشه
اگه دقت کنی قبل از برخورد این بابا تعادلش رو از دست داده
این یه احتمال می تونه باشه
احتمال گاف هم که قطعاً به قوت خودش باقیه

حالا اینا رو ولش
تیکه ی جالبش اینجاست که هممون (از جمله شخص خودم)، بدون پرداخت حتی یک ریال و در کمال آرامش، نتیجه ی زحمت یک عده رو نشستیم با خیال راحت و بدون کوچکترین مثلاً حس عذاب وجدانی (!) دانلود کردیم؛ بعد در حین تماشاش هم آب از لب و لوچه مون سرازیر بوده و بدون حتی یک پلک زدن تموم فیلم رو خوردیم، حتی قسمت کست آخرش رو هم تند تند رد کردیم ببینیم مث Avengers اسپویلری چیزی از قسمت بعدی یا هر چیز دیگه نداره؟؛ بعد صاف اومدیم اینجا و داریم از این ایرادای بنی اسرائیلی می گیریم !

من یه پست در این مورد دادم ولی پاکش کردم که سوءتفاهم نشه.

بدبختی اینجاست که همیشه سو تفاهم میشه:(
کلاً فیلمی نداریم که سوتی و گاف نداشته باشه. همون Godfatherـش توی IMDb بیشتر از 100 تا گاف براش لیست کردن ولی ارزش فیلم به خاطر این مشکلات پایین نمیاد
از کوبریک وسواسی تر که نداریم،اوشون هم تو کارش گاف هست:-b
فقط من دنبال گاف نبودم;)چون از همین الآن تا فردا صبح میشه از یکسری از کارها گاف گرفت سودش چیه؟!:-/هیچی،کس هم که پول نمیده بم:))من گیرم چیز دیگه ای بود،دیگه نیست!
بعد صاف اومدیم اینجا و داریم از این ایرادای بنی اسرائیلی می گیریم !
اگه اینکه یارو ناقص تو کادر ایراد بنی اسرائیلیه که حرفی نیست
ولی متاسفانه مثل اینکه کسی سیوماً رو نخوند ظاهراً/:)
اما من کلاً با این فیلم نولان اصلاً حال نکردم به نظرم هم به هیچ وجه قدرت سابقش رو نداره و این یوخده خطریه;)
بدون پرداخت حتی یک ریال
یکسری ها مجبور شدن پول ترافیک اینترنت بدن،این تنها هزینه ای که اصولاً ماها میدیم:دی
شاید هم یهو دیدین تو ایران اکران شد ملت هم با 5 تومن رفتن دیدن،چون 1-2 سال دوباره خیلی خوب دارن فیلم خارجکی نشون میدن>:d< از نولان هم Insomnia رو یادمه اکران کردن

در هر صورت بیخیل :دی

دوستانی به جای(یا علاوه بر) گاف گرفتن و gif گذاشتن بیان نظرشون رو در رابطه با فیلم بگن الان سر همون گاف که یکی گرفت که اصلا هم مهم نیست بحث عوض شد. برادر من بیا نمرت رو بده یا حداقل نقد کن تا ما هم استفاده کنیم.

آخرین ویرایش:
Argo

رفتم سینما امشب و دوباره دیدمش؛به نظرم هم خوب بود هم بد.(چند تا از بچه میخواستن برن منم باهاشون رفتم)
در کل یه پروپاگاندای آمریکایی بود.

لهجه مردم،خیابونا و دیالوگای فیلم یکم ضعیف بود به نظرم.
اون صحنه آخرشم آدم یاد فیلمای رمبو میوفتاد که با جیپ دنبال هواپیما میکرد :lol:
اون اولش که میگه قبل انقلاب مردم گشنه بودن نمیدونم چی بودن من خنده ـم گرفته بود

منم بالاخره بتمن رو دیدم.فیلم خیلی خوبی بود و تا اخرین لحظه ادمو نگه میداشت...ولی اگه جوکر هم تو این فیلم میبود مسترپیس نولان میشد!!!
در کل خوب فیلمو به پایان بردن و فقط امیدوارم فیلم بعدی رو هم به خود نولان بدن!!!(مثل مایکل بی برای ترنسفورمز 4 و البته اگه نولان خودش بخواد که امیدوارم بخواد!!!:()
9/10

فیلم بعدی رو هم به خود نولان بدن!
از الآن کلی استعداد بایکوت مونده تا با بتمن حرکت بزنن!:دی خیلی بعید میدونم نولان با این اندینگ ـی که برای فیلم در نظر گرفته باز هم بتمنی بسازه.
دارن آرنوفسکی و راب مارشال شانس دارن تا دنباله بتمن رو بسازن.
من شخصا یه فنتزی هم دارم، و اون هم اینه که در اقدامی هندی(!) برادران وارنر برن سراغ تیم برتون و بگن استـــاد، بیا یه بتمن واقعی(:دی!) برامون بساز. جانی دپ هم بکن ژوکر... (یا شابدولعظیم، چه شود:دی!)

آخرین ویرایش:
Snow White and the Huntsman : 9/10 .
این فیلم رو هم که دیدم کلا بچگیم نابود شد رفت :d . اون چیزی که ما تو کارتون دیده بودیم کجا و این کجا .
یه سوال : بیشتر دوستان هر فیلمی تا میاد میان نظر میدن . بیشتر فیلم ها رو میرید تهیه میکنید یا دانلود میکنید ؟ :-/ من الان با امشب دقیقا 4مین شبه که تبمن رو گذاشتم واسه دانلود تازه 20 درصدش رفته :( شیراز اینترنتش نه به درد بازی کردن میخوره نه دانلود رایگان . بخوامم برم بخرم فیلم ها رو نمیتونم واسه 1 فیلم پاشن از این سر شهر برم اونسرش . دردسر های خاص خودشو هم داره . اوندفعه رفتم گشت ارشاد کل پاساژ رو خالی کرده بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or